MENIU
Căutare
Sloturi

Madame Destiny Megaways Joacă Gratuit

Madame Destiny Megaways Slot Demo

Madame Destiny Megaways Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Madame Destiny Megaways de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Madame Destiny Megaways Demo

Așteptarea a luat sfârșit; mistica țigancă s-a întors în noul titlu Megaways al lui Pragmatic Play, Madame Destiny Megaways. Noul titlu Megaways este o versiune îmbunătățită a slotului original Madame Destiny. Acest slot îmbunătățit are o mulțime de noi caracteristici bonus și îmbunătățiri față de jocul original. Noua formulă Megaways și-a făcut magia, iar jocul este un super succes.


Lansare: 18.01.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 16 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștigurile Wild dublează valoarea premiului

DeschidețiÎnvârtirile gratuite oferă multiplicatori de până la 25x

DeschidețiGrafică de înaltă calitate de Pragmatic Play

DeschidețiExistă peste 200.700 de moduri de a câștiga

DeschidețiJackpotul de top este în valoare de 5000x

Contra Contra

Contra

Închide Nivel ridicat de volatilitate

Închide Ar putea fi riscant pentru jucătorii cu buget redus

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.56

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role

Sloturi Rânduri

Sloturi Linii de plată 200704

Teme de joc

Mistic Ghicitoare Magie


Funcționalități de joc

Megaways Cumpărați Funcția Cascading/Avalanche wins Roată bonus Simboluri scatter FreeSpins Wild


O imagine de joc de probă a Madame Destiny Megaways

O imagine de joc de probă a Madame Destiny Megaways

Introducere de Madame Destiny Megaways Slot

Madame Destiny Megaways este al treilea joc care a primit un upgrade Megaways de la Pragmatic Play. Mai întâi, Great Rhino a primit upgrade-ul Megaways, apoi a fost rândul lui The Dog House, iar acum este rândul lui Madame Destiny Megaways.

Acest joc de păcănele online are o temă intrigantă bazată pe mistic; jocul se bazează pe o ghicitoare; toate elementele jocului, inclusiv fundalul, sunetele și simbolurile, toate sunt inspirate de această temă. Dezvoltatorii de la Pragmatic Play au făcut o treabă excelentă în realizarea acestei versiuni pompoase. Ar trebui să fii încântat să te uiți la globul de cristal al doamnei Destiny și să vezi viitoarele câștiguri mari care te așteaptă.

Există omulțime de upgrade-uri grozave în joc, care îi vor fascina pe noii jucători. Îmbunătățirile includ un Multiplicator crescut și o cantitate imensă de moduri de a obține un câștig. În titlul Megaways, există peste 200.700 de moduri diferite de a câștiga jocul, iar învârtirile gratuite din joc îți vor oferi un multiplicator de 25x.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Design și grafică pentru Madame Destiny Megaways Slot

Diferitele elemente vizuale ale acestui joc de aparate sunt perfect concepute de către dezvoltatori. Elementele de joc sunt foarte detaliate și fluide, iar schema de sunet și tema sunt foarte izbitoare și intrigante. Acest slot va face o treabă excelentă pentru a atrage noi jucători spre el și spre celelalte titluri de sloturiPragmatic Play. Tema este foarte bine concepută, iar majoritatea elementelor sunt inspirate de tema de ghicitoare a acestui slot.

Diferitele simboluri din joc se bazează pe cărți de tarot, poțiuni magice și lumânări. Chiar și simbolurile numerice din slot au fost concepute într-o manieră mistică. Fundalul slotului online este o scenă frumoasă a unei păduri într-o noapte întunecată, care stabilește atmosfera slotului în conformitate cu tema.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP și volatilitatea slotului Madame Destiny Megaways Slot

Madame Destiny Megaways are un procentaj de Return-To-Player de 96,66%, care este mai mare decât media RTP pe care o oferă astfel de sloturi. Dacă achiziționați funcția Bonus Buy din slotul de cazino online, RTP-ul crește la 96,77%. Din păcate, caracteristica Bonus Buy nu este disponibilă în unele țări.

Volatilitatea de la Madame Destiny Megaways a fost evaluată ca fiind ridicată de Pragmatic Play, ceea ce înseamnă că șansele de a obține un câștig la Madame Destiny Megaways vor fi mai mici decât media, dar suma jackpotului pe care jucătorii îl vor atinge va fi, de asemenea, uriașă. Acest lucru va mai mult decât compensa rata scăzută de câștig a slotului. În plus, cel mai mare jackpot pe care îl puteți lovi în Madame Destiny Megaways este de 5.000x, ceea ce este fantastic.

Simbolurile speciale Wild și Scatter în Madame Destiny Megaways

Simbolurile speciale Wild și Scatter în Madame Destiny Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să câștigi în Madame Destiny Megaways

Deoarece este un titlu Megaways, există o mulțime de moduri de a obține un câștig în acest joc ca la aparate. Există șase role în joc, iar dimensiunile simbolurilor variază. Pot exista până la opt simboluri pe o rolă în Madame Destiny Megaways. Toate acestea au ca rezultat o cantitate imensă de combinații câștigătoare în slot. Există peste 200.703 combinații câștigătoare diferite în Madame Destiny Megaways.

Simboluri de imagini și simboluri alfabetice în Madame Destiny Megaways

Simboluri de imagini și simboluri alfabetice în Madame Destiny Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Învârtiri gratuite și alte caracteristici bonus

Runda de rotiri gratuite

Vei primi o rundă de Învârtiri Gratuite în acest joc ca la aparate atunci când prinzi trei sau mai multe simboluri Scatter pe role. Înainte de a începe Free Spins, o roată bonus se învârte și decide o combinație aleatorie de șanse de rotiri gratuiteși multiplicatorul pentru acele rotiri. Multiplicatorul de la Free Spin poate ajunge până la 25x . Vei primi, de asemenea, un premiu instantaneu în bani în valoare de până la 100x din miza ta, în funcție de numărul de Scatter.

În Madame Destiny Megaways, Multiplicatorii de bază ai jocurilor sunt, de asemenea, adăugați la Multiplicatorul din funcția Free Spins, iar combinate; acestea vă vor oferi un Jackpot greu. Aceasta este o caracteristică pe care ar trebui să fii cu ochii pe ea, deoarece este jucată pe role speciale și oferă cel mai mare potențial.

Rețineți că, dacă obțineți suma Câștigului Maxim, restul Free Spins nu vor fi jucate. Bonusul Free Spins poate fi, de asemenea, cumpărat pentru 100x din pariul tău total în jocul principal prin intermediul funcției buy free spins.

Funcția de rolă în cascadă

Jocul de păcănele etalează, de asemenea, funcția de rolă în cascadă, care se aseamănă cu funcția de avalanșă sau tumble. Aceasta înseamnă că, ori de câte ori o combinație câștigătoare aterizează pe role, simbolurile câștigătoare dispar din joc, iar simbolurile rămase deasupra lor, precum și noile simboluri le vor înlocui. Funcția de rolă în cascadă îți permite să obții mai multe combinații într-o singură rotire de bază. Aceasta este cea mai bună caracteristică pe care un jucător și-o dorește în orice slot online.

Multiplicatorul Wilds

Există un simbol Wild în joc, care este denotat de doamna mistică cu Wild scris pe ele. Simbolurile Wild au un multiplicator 2x și apar doar pe rolele 2, 3, 4, 5 și 6.

Funcția Ante Bet

Jocul se comportă diferit atunci când folosești opțiunea Ante Bet, iar multiplicatorul pariului tău se va schimba atunci când o folosești. Dacă Multiplicatorul de pariu este 20x, jocul se va desfășura ca de obicei. Dacă folosești opțiunea Ante Bet, multiplicatorul pariului va deveni 25x, ceea ce îți va dubla șansele de a câștiga Free Spins în mod natural. Pe scurt, puteți paria cu 25% mai mult pentru a vă spori șansele de a declanșa funcția Free Spins.

Cumpărarea rundei bonus Free Spins în jocul ca la aparate online Madame Destiny Megaways

Cumpărarea rundei bonus Free Spins în jocul ca la aparate online Madame Destiny Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul final al jocului de aparate online Madame Destiny Megaways

Madame Destiny Megaways este un joc de păcănele grozav de la Pragmatic Play. Toate aspectele jocului sunt bine concepute și dezvoltate. Vizualitatea jocului este izbitoare, iar sunetele sunt și ele captivante. Ambele se sincronizează perfect și vă oferă o experiență atrăgătoare. Caracteristica caracteristică a acestui slot este numărul de combinații câștigătoare, care este aproape dublu față de celelalte titluri Megaways. Acest slot are peste 200.700 de moduri diferite de a câștiga, ceea ce este pur și simplu incredibil. Acest lucru vă asigură că jucați pe un slot bun.

Madame Destiny Megaways are, de asemenea, suport complet pentru mai multe dispozitive; jocul poate fi jucat pe computere, mobile și tablete. Vă permite să vă bucurați de jocuri de noroc oriunde vă aflați. Elementele nu își pierd din calitate pe versiunea mobilă, iar jocul funcționează fără probleme. Aproape toate titlurile de pe Pragmatic Play sunt complet optimizate pentru suportul mobil.

Fiind un slot cu volatilitate ridicată, Madame Destiny Megaways oferă un jackpot mare de 5.000x, atrăgând toate tipurile de jucători. Funcțiile Bonus din joc sunt, de asemenea, frumoase. Roata Norocului și rotirile gratuite sunt câteva dintre caracteristicile speciale ale jocului. Simbolurile Multiplier Wild sunt, de asemenea, un plus interesant pentru acest joc.

Odată ce veți juca acest slot captivant, veți rămâne lipiți de ecrane ore în șir, mergeți chiar acum la un cazinou aprobat și bucurați-vă de jocuri de noroc!

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Madame Destiny Megaways Întrebări frecvente

Care este procentajul de Return To Player al Madame Destiny Megaways? Săgeată Săgeată

Madame Destiny Megaways are un RTP grozav de 96,66%, care este mai mare decât media industriei de sloturi online. Acest RTP poate fi crescut și mai mult atunci când activați Ante Bet. RTP-ul crește atunci la 96,77%.

Care este volatilitatea Madame Destiny Megaways? Săgeată Săgeată

Valoarea de referință a variației jocului este ridicată, ceea ce duce la câștiguri mai puține, dar cu valoare ridicată. Acest lucru este perfect pentru jucătorii experimentați cu bugete mari.

Care este cel mai mare câștig în Madame Destiny Megaways? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim pe care îl poate obține un jucător la Madame Destiny Megaways este de 5000x. Aceasta este o sumă de multiplicare decentă, ținând cont de numărul nebunesc de combinații câștigătoare oferite de joc.

Există o rundă bonus Free Spins în Madame Destiny Megaways? Săgeată Săgeată

Prinderea a trei sau mai multe simboluri scatter vă acordă runda bonus Free Spins. După ce câștigi runda bonus Free Spins, vei învârti roata de premii din joc, care va determina numărul și multiplicatorul acestor Free Spins.

Madame Destiny Megaways câte combinații câștigătoare oferă? Săgeată Săgeată

Există peste 200.700 de combinații câștigătoare diferite în Madame Destiny Megaways, ceea ce este de necrezut, chiar și pentru un titlu Megaways.

Pot să joc Madame Destiny Megaways gratuit? Săgeată Săgeată

Da, puteți juca Madame Destiny Megaways gratuit pe BETO. Multe sloturi diferite sunt disponibile pe BETO pentru ca tu să le încerci. Jocul în modul demo gratuit al slotului vă permite să înțelegeți slotul înainte de a paria bani reali.