MENIU
Căutare
Sloturi

Piggy Riches Megaways Joacă Gratuit

Piggy Riches Megaways Slot Demo

Piggy Riches Megaways Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Piggy Riches Megaways de Red Tiger

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Piggy Riches Megaways Demo

Piggy Riches Megaways este un joc de păcănele adus de Red Tiger Gaming în numele NetEnt. Acest joc este un remake al jocului original Piggy Riches de NetEnt cu mecanismul Megaways al lui Big Time Gaming.
Jocul de păcănele etalează caracteristici precum multiplicarea rolelor, Free Spins și multiplicatori în creștere. Piggy Riches Megaways este primul joc realizat după achiziția Red Tiger Gaming de către NetEnt.


Lansare: 23.01.2020
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X10474

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 16 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiSlot cu temă distractivă

DeschidețiExistă mai mult de 117648 de moduri de a câștiga

DeschidețiJackpotul de top valorează peste 10.000x

DeschidețiWilds în joc

DeschidețiMultiplicator wilds și funcția role în cascadă

Contra Contra

Contra

Închide Nivel ridicat de volatilitate

Închide RTP comparativ scăzut de 95,75%.

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Red Tiger

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 94.72

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 10.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 7

Sloturi Linii de plată 117649

Teme de joc

Bani


Funcționalități de joc

Megaways Free Spins adiționale Cascading/Avalanche wins Roată bonus Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Introducere la Piggy Riches Megaways Slot Game

Pregătiți-vă să vă umpleți Piggy Bank în slotul Piggy Riches Megaways de la Red Tiger Gaming, o continuare a slotului original Piggy Riches de la NetEnt slots. Ambele jocuri au caracteristici similare, dar noul joc are caracteristici și elemente actualizate. Deci, dacă ți-a plăcut jocul original, cu siguranță îți va plăcea și jocul actualizat.

În acest remake al popularului joc, Gentleman Pig și Lady Pig se întorc, și de data aceasta în noul format Megaways. Această pereche bogată va apărea din nou pe ecranele noastre pentru a-și etala banii și bijuteriile și pentru a-i face geloși pe jucători în acest slot cu șase role.

În Piggy Riches Megaways, ambele sloturi NetEnt și Red Tiger și-au unit forțele pentru a vă aduce mecanismul Megaways. Iar acest lucru propune o experiență și mai bună pentru jucătorii de sloturi online. Acest joc este prima lansare după noua colaborare dintre cei doi giganți ai jocurilor de noroc și oferă o grafică îmbunătățită și o experiență de joc mai bună. Dacă ați jucat alte titluri Megaways, probabil știți cum funcționează.

Interfața fluidă și netedă a jocului oferă o experiență de divertisment perfectă pentru jucător.

Bucură-te de role de diferite dimensiuni atunci când joci Piggy Riches Megaways

Bucură-te de role de diferite dimensiuni atunci când joci Piggy Riches Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Piggy Riches Megaways RTP și volatilitatea

Piggy Riches Megaways oferă un procent de Return To Player de 95,75%, similar cu media altor sloturi online populare. Aceasta înseamnă că, în medie, un jucător va primi înapoi 95,75% din banii săi dacă joacă acest joc. Inutil să mai spunem că nu este o garanție, iar un jucător ar putea obține mai mult sau mai puțin decât atât, în funcție de norocul său. El ar putea obține o avere uriașă sau ar putea pleca cu mâna goală.

Acest joc are, de asemenea, o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că nr. de câștiguri în acest joc nu este frecvent, dar suma atunci când un câștig este blocat este mai mare. Și aceste două lucruri se compensează reciproc. Așadar, acesta ar fi cel mai potrivit pentru jucătorii care sunt dispuși să își asume riscuri mai mari și au bugete mai mari.

Continuă să joci acest joc, iar pentru tine vor fi pregătite 117.649 de moduri diferite de a câștiga . Sistemul unic de role în cascadă va șterge sloturile câștigătoare pentru tine, astfel încât alte simboluri să le poată lua locul, iar tu vei avea mai multe șanse de a crește Multiplicatorul de câștig. Doar simbolurile câștigătoare sunt înlocuite, ceea ce face ca jucătorul să obțină mai ușor un câștig mare.

Intervalul de pariere în acest joc este relativ mic; un jucător poate paria de la 0,1 monede pe rotire până la un maxim de 10 monede pe rotire.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Căi câștigătoare în Piggy Riches Megaways Slot

Când joci la jocul ca la aparate Piggy Riches Megaways, câștigi atunci când primești trei sau mai multe simboluri identice în plăci adiacente. Cel mai bun simbol la care poți spera este cel cu saci cu monede de aur și bijuterii. Acesta îți va oferi un premiu în valoare de 20x valoarea pariului tău, dacă reușești o combinație câștigătoare de șase simboluri identice.

În Piggy Riches Megaways, câștigul maxim pe care îl puteți obține este de 10.474,5x, care este valoarea maximă posibilă a Multiplicatorului de câștiguri la o singură învârtire. Aceasta înseamnă că un jucător poate câștiga mai mult de 104.000 de monede pentru fiecare monedă pariată în acest slot online. Acesta se va schimba direct odată cu creșterea și scăderea sumei pariate. După cum am menționat deja, pariurile variază de la 0,20 € la 10 € (pariul maxim).

În fiecare rundă, variază numărul de simboluri care apar pe slot. În total, pot exista între 2 și 7 rânduri de simboluri la un moment dat. Acest număr este determinat la întâmplare cu ajutorul unui generator de numere aleatorii.

Jucătorul se poate bucura de un total de 117.649 de combinații câștigătoare diferite.

Simbolul wild în Piggy Riches Megaways slot

Simbolul wild în Piggy Riches Megaways slot

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcția Free Spins și alte funcții bonus

Există diferite funcții speciale în jocul ca la aparate gratis Megaways Piggy Riches.

Prima este caracteristica Mega Wilds; există simboluri Expanding, care acoperă toate pozițiile de pe o rolă într-un joc; acestea acoperă întreaga rolă și măresc valorile Multiplicatorului de câștiguri din joc (Multiplicatorul poate crește până la 7x). Maximum 3 astfel de simboluri pot apărea simultan într-o rotire, făcând din rotire o vastă mașină de făcut bani.

Apoi, există simbolurile Scatter din joc, care sunt simbolurile Doamna Porc. Aceste simboluri declanșează jocul bonus Free Spins. În această rundă, vei învârti roata Free Spins, care va determina numărul de runde bonus Free Spins pe care le vei primi (până la un maxim de 22 de rotiri), iar multiplicatorul tău va crește, de asemenea, (de la 1x la 10x). Iar odată ce acest bonus este activ, toate câștigurile tale vor continua să crească Multiplicatorul la nesfârșit.

Fiecare combinație câștigătoare din joc poate crește Multiplicatorul cu 1x, iar limita privind numărul maxim de ori în care se poate întâmpla acest lucru este infinită. De asemenea, puteți lovi Mega Wilds în timpul acestor runde, iar atunci când Multiplicatorul Scatter ar fi, de asemenea, combinat cu Multiplicatorul Wild pentru a vă crește câștigul și pentru a face runda de învârtire care face bani.

Obținerea a trei simboluri Wild într-o învârtire.

Obținerea a trei simboluri Wild într-o învârtire.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Piggy Riches Megaways Slot - Verdictul general

Piggy Riches Megaways este o adiție minunată la seria de sloturi online Megaways. Există o serie de jocuri similare pe piață, dar acest joc oferă jucătorului o experiență cu totul diferită. Există unele caracteristici, cum ar fi rolele în cascadă și multiplicatorii în creștere, care sporesc distracția jocului. Dar caracteristica Mega Wild este elementul unic în acest joc, iar această caracteristică este rar întâlnită în alte sloturi, așa că este minunat să o vezi aici. În seria Megaways, doar Piggy Riches Megaways are această caracteristică.

Piggy Riches Megaways este un remake perfect al celebrului joc original. Ne place cum tema Piggy Riches a evoluat și a devenit mai spectaculoasă. Acest joc are destule caracteristici noi și interesante pentru a-i încânta pe noii jucători. Dar a păstrat și caracteristicile principale intacte pentru ca vechii campioni să se simtă din nou ca acasă. Iar volatilitatea ridicată menține entuziasmul.

Așa că pregătește-te pentru o rotire de lot plină de distracție, fie vei merge mare, fie vei merge din păcate acasă. Joacă acum Piggy Riches Megaways slot la cele mai bune cazinouri online pe care le recomandăm aici la BETO. De asemenea, bucurați-vă de alte sloturi pe bani reali cu bonusuri generoase.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Piggy Riches Megaways Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este RTP-ul oferit de joc? Săgeată Săgeată

Acest joc de păcănele oferă un procentaj de Return To Player de 95,75% și salvează o margine a casei de 4,25%. Acest RTP este puțin mai bun decât cel al celorlalte jocuri, dar ratingul de variație ridicat crește șansele de câștiguri mari și compensează RTP-ul.

Cum poate un jucător să primească rotiri gratuite la slotul Piggy Riches Megaways? Săgeată Săgeată

În joc există simboluri Scatter, iar atunci când trei simboluri Scatter cad, se declanșează runda de rotiri gratuite. Acest lucru se poate întâmpla de un număr nelimitat de ori.

Este Piggy Riches Megaways un slot cu volatilitate ridicată? Săgeată Săgeată

Da, acesta este un joc cu volatilitate ridicată. Câștigurile sunt de sume mari, dar sunt relativ rare. Așadar, riscul este mare, dar și jackpotul.

Care este câștigul maxim pe care îl poți declanșa în jocul ca la aparate online Piggy Riches Megaways? Săgeată Săgeată

Un jucător poate obține premiul cel mare de 104.000 de monede atunci când pariază o monedă. Jackpotul total depinde de multiplicator și de pariu; cu cât pariul este mai mare, cu atât mai mare este jackpotul.

Cum poți declanșa runda bonus în jocul Piggy Riches Megaways? Săgeată Săgeată

Există o rundă bonus de jocuri gratuite în Piggy Riches Megaways. Atunci când jucătorul învârte roata, el poate primi un total de 22 de rotiri gratuite, împreună cu un multiplicator în creștere de până la 10x. Această rundă bonus este activată atunci când trei simboluri scatter sunt așezate pe role. Și, împreună cu aceasta, de fiecare dată când apare un simbol Scatter, jucătorului i se acordă o Free Spin, iar aceasta poate continua pentru un număr nelimitat de Free Spins.