MENIU
Căutare
Sloturi

Mystic Staxx Joacă Gratuit

Mystic Staxx Slot Demo

Mystic Staxx Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Mystic Staxx de Red Tiger

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Mystic Staxx Demo

Mystic Staxx slot de Red Tiger Gaming este un slot simplu care îți oferă posibilitatea de a stivui simboluri și de a câștiga mult. Te vei bucura de tema asiatică din acest slot cu 8 role și 6 rânduri.

Acest slot unic nu te va încurca cu prea multe funcții și te va răsplăti bine cu doar 2 funcții puternice. Funcțiile principale sunt Stack Expansion și funcția Big Wild.

Poate un slot cu caracteristici limitate să fie foarte satisfăcător și distractiv? Citiți această recenzie Mystic Staxx pentru a afla răspunsul la această întrebare și la orice altă întrebare pe care o aveți.


Lansare: 08.07.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X2000

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 13 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 2.000x din miza dvs.

DeschidețiExtindeți stivele și câștigați mult

DeschidețiGameplay simplu

DeschidețiTemă interesantă

DeschidețiBig Wilds

Contra Contra

Contra

Închide Variație ridicată

Închide Cazinourile pot reduce RTP-ul

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Red Tiger

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 94.68

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 40.00

Sloturi Role 8

Sloturi Rânduri 6

Sloturi Linii de plată 40

Teme de joc

Asiatice și Orientale


Funcționalități de joc

Symbol Swap Stivă Simboluri în expansiune Interval RTP Wild Simbol Mega (3x3)


Personaje

Dragon Chinezesc


Mărește dimensiunea teancului prin aterizarea pe role a piesei 3x3 Expand.

Mărește dimensiunea teancului prin aterizarea pe role a piesei 3x3 Expand.

Bine ați venit la Mystic Staxx Online Slot by Red Tiger Gaming

Mystic Staxx este un joc de păcănele extraordinar care încearcă să iasă în evidență prin folosirea unor funcții inovatoare. Red Tiger games a creat întotdeauna jocuri de păcănele frumoase, iar acest lucru se întâmplă și în cazul acestei versiuni. În acest slot, veți avea 8 role, 6 rânduri și 40 de linii de plată.

Simbolurile se vor extinde pe măsură ce veți ateriza plăcuțe Expand pe role. Dacă atingi dimensiunea maximă a stivei, vei primi o recompensă specială pe care o vom discuta în secțiunea Caracteristici Bonus.

Acest slot este unul dintre acele sloturi care îți îmbunătățesc șansele de a câștiga mult pe măsură ce joci pentru o durată mai lungă. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui slot pe care îl puteți juca timp de 10 sau 15 minute, acest slot s-ar putea să nu fie alegerea ideală.

Nu există nicio îndoială că acest slot te va interesa și îți va plăcea gameplay-ul dacă îi acorzi ceva timp. Încearcă versiunea demo gratuită aici la BETO, sau termină această recenzie pentru a afla mai multe despre acest slot.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă asiatică și grafică fantastică

Temă și design

Tema Mystic Staxx este o temă asiatică, cu un design tradițional, care arată simplu și elegant. Un dragon auriu poate fi văzut înconjurând rolele, iar un design auriu în fundal cu modelul dragonului conferă acestui slot un aspect excepțional.

Există câteva simboluri plictisitoare și unele luminoase care se completează reciproc. Aspectul întunecat al acestui slot îl face să iasă în evidență, deoarece majoritatea sloturilor moderne sunt foarte luminoase și colorate.

În cele din urmă, muzica curge frumos și se potrivește cu ritmul de joc. Muzica de fundal se potrivește cu tema asiatică și completează tema acestui slot.

Simboluri

Simbolurile Wild vor oferi cel mai mare câștig, care este de 50x din miza ta pentru aterizarea a 8 simboluri identice într-o combinație câștigătoare.

Simbolurile cu plată mare sunt lanterna roșie, lanterna albastră, lanterna mov și lanterna verde. Acestea vă vor plăti de la 10x la 20x din miza dvs. pentru aterizarea a 8 simboluri identice în combinații câștigătoare.

Monedele de aur pe șnururi sunt simbolurile cu plată mică, care vă vor plăti între 5x și 9x din miza dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare cu 8 simboluri identice.

Modul decâștig este simplu, deoarece trebuie să prinzi simboluri identice pe oricare dintre liniile de plată, de la stânga la dreapta, pentru a obține un câștig.

O singură învârtire cu simboluri extinse îți poate aduce câștiguri mari în jocul ca la aparate Mystic Staxx.

O singură învârtire cu simboluri extinse îți poate aduce câștiguri mari în jocul ca la aparate Mystic Staxx.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci jocul de cazino Mystic Staxx

În această secțiune, vom explica elementele de bază ale acestui joc la cazinourile online.

  • Butonulgalben cu 2 săgeți curbate este butonul de rotire. Puteți folosi butonul de rotire pentru a învârti rolele sau puteți folosi și bara de spațiu în același scop.
  • Butoanele plus și minus vor fi folosite pentru a vă ajusta valoarea pariului. Vă puteți seta valoarea pariului în intervalul de la un pariu minim de 0,20 € la un pariu maxim de 40€.
  • Butonul turbo va face ca rolele să se învârtă mai repede și vă va economisi timp.
  • Butonul auto vă va permite să alegeți numărul de rotiri și să setați limitele de pierderi și câștiguri pentru a face jocul automat. Puteți face între 10 și 100 de rotiri pe pilot automat.
  • Butonul de plată din stânga jos va deschide tabelul de plăți și va oferi informații despre caracteristici.
  • Butonul de ajutor din stânga jos este util pentru a citi regulile detaliate ale jocului.
  • În partea dreaptă sus, aveți opțiunea de sunet, opțiunea de ecran complet și butonul de meniu.
  • Butonul de meniu vă oferă, de asemenea, acces la plăți și la ajutor.
Diferite stive vor crește după ce dale Expand Tile aterizează pe role.

Diferite stive vor crește după ce dale Expand Tile aterizează pe role.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus fascinante

Nu vei fi copleșit de funcțiile bonus Mystic Staxx. Accentul aici este pus pe simplitate și pe oferirea de câștiguri mari în schimbul răbdării tale. Rețineți că acest slot nu oferă rotiri gratuite sau rotiri bonus.

Să începem acum să explorăm caracteristicile.

Simboluri expansive sau stive de simboluri

Toate simbolurile din acest joc vor apărea în stive de 2 la început. Odată ce simbolul Expand de dimensiune 3x3 aterizează oriunde pe role, stivele de simboluri vor crește cu 1 simbol. Cea mai bună parte este că puteți continua să extindeți stivele până când se atinge dimensiunea maximă a stivei de 20.

Simbolurile expandate facilitează obținerea de câștiguri mari, deoarece puteți crea mai multe combinații în loc de una singură.

Big Wild sau Mega Wild

Mega Wild-urile înlocuiesc toate simbolurile de plată. Dacă reușești să folosești funcția Expand pentru a crește dimensiunea stivei la 20, simbolurile Expand se vor transforma în 3x3 Wilds sau Mega Wilds. Atunci când stivele ajung la maxim, va merita datorită acestei funcții.

Obțineți câștiguri masive datorită numărului mare de role și rânduri.

Obțineți câștiguri masive datorită numărului mare de role și rânduri.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-uloferit de jocul Mystic Staxx este de 95,74%, ceea ce este cu siguranță mai mic decât RTP-ul mediu de 96%. Acest lucru nu ar trebui să fie o mare problemă, deoarece veți obține în continuare randamente decente în timp ce jucați acest slot.

Varianța acestui slot este mare, ceea ce înseamnă că trebuie să ai puțină răbdare și vei vedea rezultate excelente.

Câștigul maxim al acestui slot este de 2.000x din miza ta, ceea ce nu este foarte mare, dar suficient pentru a entuziasma pe oricine. Aveți o șansă decentă de a vă apropia de el dacă jucați pe o durată lungă.

Bucură-te de Expanding Stacks și câștigă până la 2.000x miza ta în jocul Mystic Staxx.

Bucură-te de Expanding Stacks și câștigă până la 2.000x miza ta în jocul Mystic Staxx.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este Mystic Staxx Online Slot merită?

Mystic Staxx este un joc de cazino unic pe care ar trebui să îl încerci atunci când vrei să joci sloturi video online. Stivele de simboluri de pe toate rolele cresc cu 1 ori de câte ori prinzi simbolul Expand pe role. Această caracteristică simplă face ca potențialul acestui slot să fie mare și îți permite să obții câștiguri masive cu ușurință.

Simbolul Wild de dimensiuni normale este prezent pentru a te ajuta să creezi câștiguri și să profiți la maximum de numărul mai mare de role și rânduri. Suma bonusului poate ajunge până la 2.000x din miza ta, ceea ce nu este deloc rău. De fapt, pare a fi un câștig maxim realist pe care îl poți obține în loc de ceva aproape imposibil de obținut.

Big Wild-ul masiv 3x3 Big Wild se va activa și va facilita și mai mult crearea de câștiguri odată ce ajungeți la dimensiunea stivei de 20. Acest lucru vă va oferi un stimulent pentru a juca acest slot mai mult timp.

Jocul de păcănele funcționează bine și pe dispozitivele mobile, așa că poți începe să îl joci din mers dacă vrei. Joacă Mystic Staxx gratuit aici la BETO astăzi!

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente despre Mystic Staxx

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Mystic Staxx? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim este de 2.000x miza ta și îl poți obține dacă umpli rolele doar cu simboluri wild.

Care este RTP-ul și varianța jocului ca la aparate video Mystic Staxx? Săgeată Săgeată

Acest joc de păcănele oferă un RTP de 95,74%, dar poate fi chiar mai mic, în funcție de cazino. Varianța acestui slot este mare, ceea ce înseamnă că trebuie să fii precaut și să eviți să pariezi prea mult.

Există rotiri gratuite Mystic Staxx? Săgeată Săgeată

Din păcate, acest joc de păcănele nu oferă învârtiri gratuite. Cu toate acestea, are caracteristici excelente care sunt suficiente pentru a te recompensa la fel de mult ca și Free Spins doar în slotul de bază.

Cum funcționează funcția Expand în jocul ca la aparate Mystic Staxx? Săgeată Săgeată

Funcția Expand se declanșează după ce prinzi simbolul Expand pe role, iar acesta mărește mărimea stivei tuturor simbolurilor cu 1. Mărimea stivei poate ajunge până la 20, iar apoi simbolul Expand se va transforma într-un Mega Wild.

Este Mystic Staxx joc de cazino Mystic Staxx o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Nu, acest slot nu poate fi niciodată o înșelătorie, deoarece creatorul acestui slot, Red Tiger Gaming, are o reputație stelară. Toate sloturile sale sunt licențiate și reglementate de autoritățile de top, așa că poți juca acest slot cu toată încrederea.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Mystic Staxx? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de teancuri care se extind și de Mega Wilds jucând gratis jocul ca la aparate Mystic Staxx demo aici la BETO.