MENIU
Căutare
Sloturi

Wild West Gold Megaways Joacă Gratuit

Wild West Gold Megaways Slot Demo

Wild West Gold Megaways Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Wild West Gold Megaways de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Wild West Gold Megaways Demo

Wild West Gold revine în forță cu includerea mecanicii Megaways de către Big Time Gaming în slotul Wild West Gold Megaways. Sticky Wilds în Free Spins și Multiplier Wilds în jocul de bază revin, de asemenea, pentru a-i mulțumi pe cei cărora le-a plăcut slotul original. Cu toate acestea, motorul Megaways a schimbat în întregime gameplay-ul.

În această recenzie a slotului Wild West Gold Megaways, vom vedea cum diferă acest slot de cel original. Rămâi pe aici și vei afla dacă ar trebui să joci versiunea originală sau versiunea Megaways.


Lansare: 20.05.2022
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 5.000x pariul dvs.

DeschidețiMultiplicator Wilds în jocul de bază

DeschidețiSticky Wilds cu multiplicatori la rotirile gratuite

DeschidețiPână la 117.649 de moduri de a câștiga

DeschidețiCaracteristica Bonus Buy

Contra Contra

Contra

Închide Foarte volatile

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 95.35

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 7

Sloturi Linii de plată 117649

Teme de joc

Vestul sălbatic


Funcționalități de joc

Bonus Bet Megaways Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Sticky Wilds Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Bucură-te de posibilități nesfârșite cu mecanismul Megaways în slotul Wild West Gold Megaways

Bucură-te de posibilități nesfârșite cu mecanismul Megaways în slotul Wild West Gold Megaways

Bine ați venit la Wild West Gold Megaways Online Slot

Pragmatic Play a încercat să ducă Wild West Gold la următorul nivel în jocul ca la aparate Wild West Gold Megaways. Motorul Megaways și Ante Bet sunt noile adăugiri care au făcut jocul și mai interesant. Runda bonus cu rotiri gratuite aprobată are Sticky Wilds cu multiplicatori, care nu este nouă, dar este totuși una dintre cele mai valoroase funcții create vreodată.

Dacă nu știi, mecanismul Megaways permite jucătorilor să aibă până la 7 simboluri pe o rolă și să se bucure de până la 117.649 de moduri de a câștiga. La fel ca și alte sloturi Megaways, și acesta are 6 role, dar funcția de role în cascadă nu există. În schimb, au inclus Multiplier Wilds în jocul de bază pentru a vă ajuta să obțineți acele câștiguri mari.

Ante Bet este o adăugare utilă care te va ajuta să îți îmbunătățești șansele de a obține Free Spins. Free Spins este funcția pe care o vei aștepta și te va ajuta să obții câștigul maxim de 5.000x din pariul tău. Veți înțelege cum funcționează funcțiile pe măsură ce vom continua această recenzie.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă Wild West și design distractiv

Temă și design

Tema Vestului Sălbatic este probabil una dintre cele mai populare teme din sloturile online gratuite de astăzi, iar jocul de păcănele cu această temă este întotdeauna distractiv. În fundal, puteți vedea un saloon și clădiri din acea epocă. Fundalul trece de la o zi însorită la o noapte frumoasă în timpul Free Spins.

Pragmatic Play a optat pentru culori mai luminoase și o vibrație distractivă, în timp ce sloturi precum Dead or Alive merg pe o vibrație periculoasă. Chiar și personajele arată relativ inofensiv și vesel. Cea mai bună parte a temei este cu ușurință muzica de fundal Wild West, care nu te va lăsa să te plictisești niciodată.

Simboluri

Simbolurile care plătesc cel mai mult sunt șeriful, haiducul cu barbă, doamna pistolar și o fată periculoasă cu o lamă. Simbolurile cu plată mare vă vor plăti de la 0,40x la 1x din pariul dvs. pentru că ați nimerit 6 simboluri identice într-o combinație câștigătoare.

Simbolurile cu plată mică sunt simbolurile de cărți care plătesc între 0,25x și 0,30x din miza ta pentru aterizarea a 6 simboluri identice într-o combinație câștigătoare.

SimbolulWild este insigna șerifului, iar simbolul Scatter este o priveliște frumoasă a canionului.

Multiplicatorii wild te vor ajuta să câștigi mult în jocul de bază.

Multiplicatorii wild te vor ajuta să câștigi mult în jocul de bază.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Wild West Gold Megaways Slot

Acest joc se joacă la fel ca și alte jocuri de păcănele, dar vă vom explica în continuare elementele de bază, pentru confortul dumneavoastră. Haideți să începem.

 • Faceți clic pe butonul cu 2 săgeți curbate sau folosiți bara de spațiu pentru a face rolele să se învârtă.
 • Butoanele plus și minus sunt pentru a ajusta pariul total. Intervalul de pariere este de la 0,20 € la 100 € în acest joc.
 • Butonul "i " vă va oferi acces la regulile jocului și la plățile simbolurilor în funcție de valoarea pariului dumneavoastră.
 • Setările sistemului, cum ar fi ecranul introductiv și rotirea rapidă, pot fi accesate cu ajutorul butonului cu trei linii orizontale.
 • Sunetul poate fi activat sau dezactivat cu ajutorul butonului cu difuzor.
 • În cele din urmă, puteți face clic pe butonul de ecran complet pentru a intra pe ecran complet.

Pentru a obține un câștig la sloturile megaways, precum acesta, trebuie doar să prinzi 3 sau mai multe simboluri identice pe rolele adiacente, de la stânga la dreapta. Căile de câștig se schimbă la fiecare rotire, dar numărul maxim de moduri de câștig este de 117.649.

3 sau mai multe simboluri Scatter vor declanșa Free Spins.

3 sau mai multe simboluri Scatter vor declanșa Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus fantastice

Veiavea parte de 4 funcții bonus: Wilds, Free Spins, Ante Bet și funcția Buy Free Spins. Fără alte introduceri, haideți să vă explicăm cum bonusurile acordă câștiguri.

Simbolul Wild

Simbolul Wild acordă un câștig prin înlocuirea tuturor simbolurilor, cu excepția simbolului Scatter. Simbolurile Wild ale slotului pot apărea pe toate rolele, cu excepția primei role.

Acest slot vă oferă, de asemenea, Multiplier Wilds sau Multiplicatori Wild, astfel încât simbolurile Wild pot avea Multiplicatori aleatorii de 2x, 3x sau 5x. Dacă mai multe Multiplier Wilds Multiplier fac parte dintr-un câștig, acestea se vor multiplica între ele.

Funcția Free Spins

Cel puțin 3 simboluri Scatter sunt necesare pentru a activa Free Spins. Veți primi, de asemenea, o recompensă în bani pentru activarea Free Spins, după cum urmează.

 • 3 simboluri Scatter: 4x din pariul dvs.
 • 4 Scatters: 20x din pariul dvs.
 • 5 Scatters: 100x din pariul dvs.
 • 6 Scatters: 500x din pariul dvs.

Vei primi 7 Free Spins, unde toate Wilds vor deveni Sticky Wilds cu Multiplicatori de 2x, 3x sau 5x. Deoarece acesta este un slot Megaways, Sticky Wild-ul își va schimba dimensiunea pe măsură ce numărul de simboluri de pe role se schimbă la fiecare rotire.

Un simbol special de suprapunere Scatter poate apărea deasupra oricărui simbol în timpul modului Free Spins. Aceste simboluri suprapuse vă vor oferi Free Spins suplimentare, după cum urmează.

 • 2 simboluri Scatter suprapuse: 2 Free Spins suplimentare
 • 3 Simboluri Scatter suprapuse: 3 Free Spins suplimentare
 • 4 Simboluri Scatter suprapuse: 4 Free Spins suplimentare
 • 5 simboluri Scatter Overlay: 5 rotiri gratuite suplimentare
 • 6 simboluri Scatter Overlay: 6 rotiri gratuite suplimentare

Funcția Ante Bet

Funcția Ante Bet vă va permite să vă îmbunătățiți șansele de a declanșa bonusul Free Spins prin adăugarea de simboluri Scatter suplimentare pe role. Valoarea pariului dvs. va fi mărită cu 25% atunci când folosiți această funcție.

Funcția Buy Free Spins

Funcția Bonus Buy Free Spins este o funcție simplă care vă permite să cumpărați Free Spins plătind 100x din miza dvs. Poți obține până la 6 simboluri Scatter dacă folosești această funcție, dar am constatat că doar 3 simboluri Scatter sunt acordate de cele mai multe ori.

Acest joc oferă 7 rotiri gratuite cu Sticky Multiplier Wilds.

Acest joc oferă 7 rotiri gratuite cu Sticky Multiplier Wilds.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

RTP vă spune cât de mult din pariurile dvs. ar trebui să primiți înapoi în medie. RTP-ul acestui joc este de 96,44%. RTP-ul este de 96,41% și 96,45% pentru Ante Bet și, respectiv, Buy Free Spins. Randamentul mediu teoretic oferit aici este bun, deoarece este mai mare decât media.

Volatilitatea acestui joc de păcănele este de 5 din 5 sau mare, deci câștigurile nu vor veni frecvent, dar pot fi foarte profitabile.

Câștigul maxim este de 5.000 de ori mai mare decât pariul tău, ceea ce este mai mic decât cel original, dar totuși nu este prea rău.

În slotul Wild West Gold Megaways există simboluri Sticky Wilds cu multiplicatori de până la 5x.

În slotul Wild West Gold Megaways există simboluri Sticky Wilds cu multiplicatori de până la 5x.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Merită Wild West Gold Megaways Online Slot?

Joculde păcănele Wild West Gold Megaways se inspiră din alte jocuri de păcănele, dar reușește să adauge ceva nou în joc. Lansarea Megaways era așteptată, iar Pragmatic Play nu a dat greș.

Ne place acest slot mai mult decât originalul, deoarece oferă mai multe opțiuni, iar mecanismul Megaways îți oferă mai multe moduri de a câștiga.

Atunci cândSticky Wilds cu multiplicatori sunt combinate cu mecanica Megaways în Free Spins, poți câștiga cel mai mare câștig de până acum. Chiar și în timpul jocului nostru, am reușit să aterizăm Sticky Wilds în poziții în care garantau câștiguri mari la fiecare rotire. Pe scurt, potențialul acestui slot este fenomenal.

Ante Bet este o caracteristică decentă, dar vă recomandăm să cumpărați direct Free Spins dacă vă puteți permite. Veți obține un RTP puțin mai mare dacă cumpărați Free Spins și, de asemenea, veți avea ocazia de a obține acele câștiguri masive.

Încercați astăzi slotul Wild West Gold Megaways la orice cazinou online recomandat aici la BETO.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Wild West Gold Megaways Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Wild West Gold Megaways? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim vă va plăti de 5.000x miza dvs., ceea ce este mai puțin decât versiunea anterioară, dar suficient de mare pentru a fi interesant. Învârtirile gratuite cu Multiplicatori Sticky Wild îți vor oferi cele mai mari șanse de a obține acest Câștig Maxim, mai ales dacă prinzi Wild-urile în pozițiile potrivite.

Care este RTP-ul și varianța slotului video Wild West Gold Megaways? Săgeată Săgeată

RTP-ul acestui joc este de 96,44%, ceea ce reprezintă un RTP excelent, care asigură câștiguri mai mari decât media. Volatilitatea acestui slot este de 5 din 5, deci jocul va fi foarte volatil.

Există funcția Free Spins în jocul de aparate Wild West Gold Megaways? Săgeată Săgeată

Acest joc ca la aparate îți oferă 7 Învârtiri Gratuite, iar partea cea mai bună este că toate Wild-urile vor fi lipite până la sfârșitul funcției. Mai mult, fiecare Wild va avea un Multiplicator aleatoriu în valoare de până la 5x. Aceasta este funcția care te va ajuta să obții cele mai mari câștiguri.

Cum funcționează funcțiile jocului de bază în jocul ca la aparate Wild West Gold Megaways? Săgeată Săgeată

În plus față de mecanismul Megaways, acest joc de aparate îți oferă Multiplier Wilds care pot apărea aleatoriu cu multiplicatori în valoare de până la 5x. Multiplier Wilds care fac parte din același câștig se vor multiplica întotdeauna unul cu celălalt.

Este jocul Wild West Gold Megaways trucat sau o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Toate jocurile de cazino populare lansate de Pragmatic Play, inclusiv acesta, nu pot fi puse la îndoială. Pragmatic Play nu a fost niciodată acuzat de dezvoltarea de sloturi dubioase și au licențele corespunzătoare. Pe scurt, acest slot nu este o înșelătorie.

Pot să joc gratis la Wild West Gold Megaways slot? Săgeată Săgeată

Da, puteți juca gratuit la Wild West Gold Megaways slot demo cu rotiri gratuite, Sticky Multiplier Wilds, câștiguri mari cu cumpărături bonus și multe altele, aici la BETO.