MENIU
Căutare
Sloturi

Western Tales Joacă Gratuit

Western Tales Slot Demo

Western Tales Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Western Tales de Spinomenal

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Western Tales Demo

Dezvoltat de Spinomenal Studios, experimentează nebunia dezlănțuită a Vestului Sălbatic și câștigă averi interesante în jocul ca la aparate online Western Tales.

Bazat pe o grilă de 5x4 și 25 de linii de plată fixe, încărcați-vă armele cu caracteristici bonus palpitante și trageți pentru a câștiga câștiguri în bani bine meritate. Țintește bine pentru o șansă de a lua acasă 1.000x din pariul tău total.

Aflați mai multe în recenzia noastră cuprinzătoare a slotului Western Tales.


Lansare: 02.09.2021
Volatilitate Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X1000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 13 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiBonusuri de rotiri gratuite

DeschidețiTemă Wild West

DeschidețiPerspective excelente de plată

DeschidețiMotor de joc Hold & Win

DeschidețiCaracteristica Bonus Buy

Contra Contra

Contra

Închide Un premiu de top sub așteptări

Închide Atenție la intervalele RTP reglabile

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Spinomenal

Sloturi Volatilitate Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 93.84

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.25

Sloturi Miza maximă 250.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 4

Sloturi Linii de plată 25

Teme de joc

Vestul sălbatic


Funcționalități de joc

Cumpărați Funcția Random Wilds Interval RTP Joc bonus Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Încarcă-ți armele pentru o bonanza de lovituri printre pistolari în jocul de păcănele Western Tales.

Încarcă-ți armele pentru o bonanza de lovituri printre pistolari în jocul de păcănele Western Tales.

Western Tales - O epocă pentru cowboy

Încărcați armele! Spinomenal te poartă într-o călătorie înapoi în vremurile bune ale Vestului Sălbatic în noul lor slot de cazino Hold & Win, slotul online Western Tales. Având în vedere palmaresul lor în ceea ce privește producția de jocuri de sloturi, jucătorii se pot aștepta la imagini și experiență de joc de calitate premium.

Pe lângă matricea obișnuită de 5 role, 4 rânduri și 25 de linii de plată, vei întâlni cu siguranță un întreg oraș din Vechiul Vest, așezat chiar în spatele grilei. Rolele sunt lucrate în nuanțe transparente și întunecate , în timp ce simbolurile seamănă cu piese culturale vechi. Coloanele sonore care rulează în spatele acestei bonanțe bombastice se sincronizează cu un cântec vestic melodios.

Disponibil pe platformele de jocuri de noroc PC și mobile, jucătorii se pot aștepta la o mână de caracteristici bonus versatile care îi vor ajuta foarte mult de-a lungul călătoriei lor. Cu limite de miză de la 0,25 € la 250 € pe rotire, jucați acum pentru a avea șansa de a câștiga câștiguri în bani în valoare de până la 1.000x miza totală.

Aflați mai multe chiar aici, la BETO.com.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Povești de Vest - Temă și simboluri

Temă și design

Inspirat de Vestul Sălbatic, jocul ca la aparate online Western Tales are loc într-o epocă în care armele dominau străzile și chiar orașe întregi.

În jurul grilei, vei observa clădiri construite din lemn pe ambele părți. În partea de sus a cadrului, te vei afla față în față cu mai mulți cowboy cu tematică western și alte fețe familiare pentru o experiență de joc captivantă.

Însoțind toată această călătorie palpitantă este o coloană sonoră Western energizantă. În general, elementele vizuale și muzica pentru acest joc de păcănele gratuit descriu o măiestrie magistrală și o producție de joc.

Simboluri

Veți întâlni simbolurile standard cu valoare scăzută de 10, J, Q, K și A pe tabela de plăți. Simbolurile costumului regal vor plăti până la 100x pariul pentru o combinație câștigătoare de 5 din 5.

Pe de altă parte, simbolurile cu valoare mare sunt reprezentate de potcoave, pistoale, o fată de salon și cranii. Fiecare dintre aceste simboluri valoroase vă prezintă oportunitatea de a câștiga câștiguri în bani de 500x pentru o combinație de 5 linii de plată.

Simbolul atemporal Gunslinger reprezintă simbolul Wild, care vă va fi de folos pentru a înlocui toate simbolurile câștigătoare din grilă cu altele mai noi. Nu uitați că simbolurile Scatter și Bonus sunt exceptate de la acest tratament. Aterizează 5 sau mai multe simboluri Wild Gunslinger pe aceeași linie de plată și câștigă până la 1.000x miza ta totală.

Joacă acum și câștigă câștiguri în bani în valoare de până la 1.000x miza ta totală

Joacă acum și câștigă câștiguri în bani în valoare de până la 1.000x miza ta totală

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Western Tales - Cum se joacă

La fel ca în cazul celor mai recente lansări Spinomenal, jocul ca la aparate online Western Tales urmează tehnici de joc simple, ușor de înțeles și de stăpânit. Urmați sfaturile noastre, așa cum sunt menționate mai jos:

  • După ce porniți jocul, setați limitele de pariere folosind "opțiunile + și -" pentru a ajusta mărimea potului. Intervalul de pariere variază între 0,25 € și 250 € pe rotire.
  • Butonul "Autoplay" permite jucătorilor să înceapă până la 100 de învârtiri automate și să seteze limite de câștiguri/pierderi.
  • Pictograma "Semnul întrebării" poate fi utilizată pentru a vizualiza tabelul de plăți, detalii privind funcțiile bonus și regulile de joc.
  • Funcția "Bonus Buy" este activată pentru acest joc de păcănele, permițând jucătorilor să achiziționeze modul Free Spins cu plăți în numerar.
  • Odată ce ați încărcat totul, apăsați butonul "Spin" și trageți în tragerea dumneavoastră ulterioară pentru bogăție și glorie.
  • Și nu uitați de afacerea reală, oameni buni. Distracția este esențială, dar jocurile de noroc în mod responsabil au întotdeauna prioritate.
Adună 3 sau mai multe simboluri Scatter și obține până la 20 de rotiri gratuite pentru modul Free Spins.

Adună 3 sau mai multe simboluri Scatter și obține până la 20 de rotiri gratuite pentru modul Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Povești din Vest - Caracteristici bonus

Jocul ca la aparate online Western Tales are 5 funcții bonus explozive. Am detaliat fiecare dintre ele în mod precis pentru tine și sunt explicate amănunțit mai jos, după cum urmează:

Funcția de joc bonus

Dacă prindeți cel puțin 3 simboluri Door Bonus, se va activa funcția Bonus Game. Veți primi 3 Re-Spins, fiecare re-spin fiind o altă oportunitate pentru jucători de a crea combinații consecutive de câștiguri.

În timpul Bonus Game, grila este umplută cu Multiplicatori de pariu, Multiplicatori de pariu dublu și simboluri de expansiune. Dacă veți reuși să umpleți toate cele 20 de poziții ale rolelor cu simboluri Bonus, veți câștiga Premiul Jackpot al jocului.

Funcția Extra Wilds

Simbolul Gunslinger acționează ca simbol Wild în acest slot machine și poate fi folosit pentru a înlocui simbolurile câștigătoare cu altele mai noi. Cu excepția simbolurilor Bonus și Scatter, acest simbol special le permite jucătorilor să formeze combinații de câștiguri consecutive și să se suprapună pe câștiguri.

Funcția Extra Wilds împinge un număr aleatoriu de simboluri Wild pe role ori de câte ori jucătorii învârt rolele, pentru a-și spori și mai mult șansele de a obține un câștig mare.

Modul Free Spins

Dacă jucătorii reușesc să prindă cel puțin 3 simboluri Sheriff Star Scatter pe role, se va declanșa modul de rotiri gratuite. Odată activat, veți primi până la 20 de rotiri gratuite. Veți debloca, de asemenea, un "Progress Bar" care colectează toate simbolurile Starcare aterizează oriunde pe role în timpul rundei Free Spins.

În plus, efectul "Grand Finale" va fi declanșat la ultima dvs. rotire gratuită. Acest lucru are ca rezultat faptul că toate simbolurile Star colectate sunt plasate pe grilă și convertite în același tip de simbol de bază. Acest lucru vă sporește la nesfârșit șansele de a vă asigura un câștig mare. Acest efect poate fi declanșat doar dacă jucătorii au reușit să colecteze cel puțin 1 simbol Steaua în timpul Free Spins.

Acest mod de joc poate fi re-declanșat, iar aterizarea a încă 3 simboluri Scatter este suficientă pentru a reuși.

Funcția Power Spins

Funcția bonus Power Spins se activează aleatoriu la orice rotire în toate modurile de joc. Odată declanșată, toate simbolurile cu valoare redusă vor fi eliminate de pe role, lăsându-vă doar simbolurile cu valoare ridicată și simbolurile Wild.

Această funcție bonus îți consolidează și mai mult șansele de a ieși victorios cu cele mai bune câștiguri.

Funcția Bonus Buy

Jucătorii pot achiziționa suplimentar modul Free Spins în orice moment al jocului cu monedă reală. Odată achiziționat, la următoarea rotire a rolelor, 3 simboluri Scatter vor fi adăugate în grilă.

Această funcție bonus nu garantează sume egale de câștiguri în comparație cu declanșarea rundei Free Spins în mod normal. Așadar, țineți cont de acest lucru și de contul dvs. bancar înainte de a sări peste toată măcinarea și de a activa această funcție de cumpărare bonus opțională.

"Grand Finale" se activează la ultima rotire gratuită pentru a crește considerabil șansele tale de câștig.

"Grand Finale" se activează la ultima rotire gratuită pentru a crește considerabil șansele tale de câștig.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Western Tales - RTP, volatilitate și câștiguri

Jocul ca la aparate online Western Tales are un RTP peste medie de 96,1% și un joc cu volatilitate moderată spre mare.

Joacă acest joc de păcănele Hold & Win și câștigă câștiguri în bani în valoare de până la 1.000x pariul tău total.

Acest joc de păcănele are un RTP de 96,1% și folosește o varianță medie spre mare.

Acest joc de păcănele are un RTP de 96,1% și folosește o varianță medie spre mare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Povești occidentale - Concluzie

Spinomenal a produs un joc de cazino artistic și distractiv cu cea mai recentă lansare a sa, jocul ca la aparate online Western Tales. Popularitatea Vestului Sălbatic este, fără îndoială, veșnică și veți întâlni o mulțime de alte jocuri din același gen. Dar acesta lasă cu siguranță o amprentă.

Imaginile, coloanele sonore și funcțiile bonus sunt robuste și, așa cum s-ar spune pe atunci, al naibii de sălbatice. Potențialul de câștig este destul de impresionant, dar jocul poate deveni destul de solicitant uneori cu factorul de risc, așa că îi vom sfătui pe cei cu rulaje mici să țină cont de asta. În afară de asta, aceasta este o petrecere menită pentru toată lumea să se prăbușească și să se bată în ea.

Cea mai bună parte este că acest slot de cazino este, de asemenea, complet optimizat pentru ecrane mai mici, astfel încât utilizatorii de telefoane mobile și tablete sunt într-o adevărată desfătare. Felul principal este, bineînțeles, premiul de top în bani de 1.000x miza totală. Indiscutabil că nu îți taie respirația. O opțiune de miză maximă cu o miză atât de mare echivalează totuși cu 250.000 €. Mai bine să vă grăbiți și să vă alăturați distracției în curând.

Așadar, de ce mai așteptați? Verifică gratuit versiunea demo multi-platformă a slotului Western Tales, chiar aici, la BETO.com. Odată ce sunteți gata pentru o împușcătură completă, treceți pe lista noastră recomandată de cazinouri online Spinomenal pentru întreaga experiență Wild West astăzi.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente

Care este premiul cel mare în jocul ca la aparate Western Tales? Săgeată Săgeată

Poți juca acest joc ca la aparate pentru a avea șansa de a câștiga câștiguri în bani în valoare de până la 1.000x pariul tău total.

Care este RTP-ul și variația pentru jocul de păcănele Western Tales? Săgeată Săgeată

Acest joc de păcănele are o rată RTP peste medie de 96,1% și folosește o varianță moderată spre mare.

Există un mod Free Spins în jocul de aparate Western Tales? Săgeată Săgeată

Da, acest joc ca la aparate include un mod Free Spins. Prinde 3 simboluri Scatter și primești până la 20 de Free Spins, alături de alte bonusuri interesante. Acest mod de joc poate fi redeclanșat.

Ce este funcția Bonus Buy din jocul de păcănele Western Tales? Săgeată Săgeată

Acest joc de păcănele include o funcție Bonus Buy, prin care jucătorii pot cumpăra direct modul Free Spins cu bani reali. Odată cumpărat, următoarea rotire va genera automat 3 simboluri Scatter pentru a declanșa runda Free Spins.

Pot să joc gratis jocul ca la aparate Western Tales? Săgeată Săgeată

Da, puteți. Verifică gratuit versiunea demo multi-platformă a jocului ca la aparate online Western Tales, chiar astăzi, aici, la BETO.com.