MENIU
Căutare
Sloturi

Sweet Bonanza Xmas Joacă Gratuit

Sweet Bonanza Xmas Slot Demo

Sweet Bonanza Xmas Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Sweet Bonanza Xmas de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Sweet Bonanza Xmas Demo

Datorită Pragmatic Play vă puteți bucura de Crăciun pe tot parcursul anului .Sweet Bonanza Xmas este un joc nou cu 6 role și 5 rânduri, în care o mecanică de joc unică plătește câștigurile.

Nu există linii de plată și trebuie pur și simplu să aduni un număr de simboluri similare împreună oriunde pe grilă pentru a obține bonusul de Crăciun.

Un RTP decent și un Jackpot consistent fac ca jocul să fie profitabil.


Lansare: 19.11.2019
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF
Câștig maxim: X21175

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 12 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim uriaș de 21,175x

DeschidețiBonus special Opțiunea de cumpărare

DeschidețiRunda Superb Free Spins cu 10 rotiri gratuite

DeschidețiBombe multiplicatoare

DeschidețiGrafică superbă

Contra Contra

Contra

Închide Fără Jackpot progresiv

Închide Nu există rundă de reînvârtiri

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 96.48

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 5

Teme de joc

Dulciuri Sărbători


Funcționalități de joc

Cluster Pays Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Cascading/Avalanche wins Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins


Personaje

Omul de zăpadă


Sweet Bonanza Xmas

Sweet Bonanza Xmas' grilă largă de jocuri de noroc

Sweet Bonanza Xmas Slot - Intră în spiritul festiv

Sweet Bonanza Xmas esteun slot video cu șase role de la Pragmatic Play care va umple aerul cu spiritul sărbătorilor. Veți observa că acest slot este similar cu versiunea originală, care este cunoscută sub numele de Sweet Bonanza. O mecanică modernă bazată pe clustere este folosită pentru a determina valoarea plății tale.

Trebuie doar să așezați un număr de simboluri similare împreună pe grilă în același timp, și veți obține premiul respectiv. Deoarece nu există linii de plată specificate, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aterizarea simbolurilor identice.

Jocul bonus Free Spins din Sweet Bonanza Xmas este destul de recompensator, unde poți câștiga câștiguri fantastice de până la 21.175x. Există o opțiune specială Bonus Buy în joc , care te ajută să declanșezi imediat runda Free Spins. Jucătorii cărora nu le place să aștepte prea mult vor găsi acest lucru destul de convenabil. Cu toate acestea, vi se va cere o primă mare pentru acest lucru, așa că gândiți-vă de două ori.

Poți explora titlul gratuit folosind modul demo aici la BETO.com.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Zăpadă Xmas Theme, Design & Simboluri

Temă și design

Sweet Bonanza Xmas este proiectat cu o temă jovială de Crăciun, care vă va pune în atmosfera potrivită pentru Crăciun. Tărâmul de iarnă de Crăciun care te așteaptă în joc este plin de dulciuri și bunătăți dulci, toate acoperite cu un strat gros de zăpadă.

În spatele grilei masive de joc, puteți vedea o priveliște senină a tărâmului festiv magic. Există oameni de zăpadă uriași care zâmbesc, decorațiuni de Crăciun și bomboane tentante. Animațiile sunt fluide și arată minunat.

Vei întâlni pe grilă bomboane de diferite forme și mărimi și fructe precum struguri, pepeni, prune și mere. Vizualitatea este destul de încărcată și impresionantă, oferindu-vă o sesiune de joc captivantă.

Un jingle de Xmas cu efecte sonore speciale acționează ca piesă audio a jocului. Coloana sonoră se sincronizează cu jocul fără probleme, oferindu-vă o experiență excelentă.

Simboluri

Toate simbolurile de pe grila Sweet Bonanza Xmas' sunt concepute cu o notă festivă colorată, potrivindu-se perfect cu tema inspirată de Crăciun. Simbolurile sunt acoperite de zăpadă, oferindu-le un aspect realist și 3D.

Simbolul cu cea mai mare plată este inima roșie, oferindu-ți un premiu de 50x pariul tău pentru aterizarea a 12 dintre ele pe grilă în combinații câștigătoare. Fructe suculente precum fructe de pădure, banane, pepeni, mere și prune se află pe grila ta.

Simbolurile cu plată mare sunt bomboanele lucioase de diferite culori.

Simbolul Scatter este denotat de un simbol acadea, care oferă câștiguri independente de până la 100x. Acest joc de păcănele nu are o funcție de simbol wild și nu vei simți lipsa acesteia.

Aterizând un câștig senzațional în Sweet Bonanza Xmas

Aterizând un câștig senzațional în Sweet Bonanza Xmas

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Sweet Bonanza Xmas Slot

Majoritatea aparatelor de joc online funcționează pe baza mecanicii clasice bazate pe linii de plată, care este diferită de Sweet Bonanza sistemul unic de câștiguri cluster al lui Xmas. În acest joc, nu trebuie să aterizezi simboluri într-o combinație câștigătoare specifică. Trebuie doar să le așezați împreună pe grilă.

Grila de joc este destul de largă, cu 6 role și 5 rânduri, ceea ce rezultă în 30 de spații diferite pentru simboluri pe grilă. Pur și simplu aterizați suficiente simboluri împreună pe grilă și vă veți rezerva un câștig.

Simbolurile câștigătoare se sparg și sunt eliminate din grilă, făcând loc pentru mai multe simboluri. Acest lucru este cunoscut sub numele de bonusul de rostogolire sau de role în cascadă, care vă oferă șanse suplimentare de a obține câștiguri.

Primul pas pe care îl veți face după lansarea Sweet Bonanza Xmas este să decideți valoarea mizei. Puteți seta orice miză între 0,20 € (miza minimă) și 125 € (miza maximă) pe rotire, ceea ce reprezintă o gamă destul de largă de pariuri. După stabilirea mizei, sunteți gata să puneți rolele în mișcare apăsând butonul de rotire din colțul din dreapta jos, care este standard pentru toate jocurilePragmatic Play.

Nu uitați să folosiți opțiunile Autoplay și alte controale utile de joc în timpul sesiunii de joc.

Simboluri care explodează pe Sweet Bonanza Xmas

Simboluri care explodează pe Sweet Bonanza Xmas' grila

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus dulci

Caracteristica Tumble

Există un bonus puternic Tumble în Sweet Bonanza Xmas, care îndepărtează simbolurile câștigătoare din grilă pentru a face loc altor simboluri. Simbolurile rămase și simbolurile noi cad pentru a umple rolele. Deoarece grila este rearanjată după un câștig, această mecanică tumble vă oferă șanse suplimentare de a obține combinații câștigătoare. Poți declanșa astfel serii lungi de câștiguri, ceea ce poate fi foarte benefic.

Funcția bonus Free Spins

Acadelele mari de pe grilă funcționează ca simboluri Scatter. Aterizează 4 acadele împreună pe grilă în jocul de bază și vei declanșa Sweet Bonanza Xmas'free spins round. Pe măsură ce bonusul se activează, ești recompensat cu 10 Free Spins. Runda de Free Spins poate fi ușor Re-Trigger prin aterizarea unui set de 3 simboluri speciale pe orice Free Spin.

Spre deosebire de alte runde bonus din majoritatea sloturilor video, Sweet Bonanza Xmas' funcția Free Spins este destul de încărcată. Puteți ateriza superba bombă de aur Multiplicator Scatters în timpul jocului. Simbolul Multiplicator este un simbol special care se lipește de locul său și poartă un Multiplicator între 2x și 100x. Atunci când prindeți o combinație câștigătoare cu aceste bombe, acestea se adună împreună și vă sporesc câștigul.

Există o opțiune pentru a crește șansele de a declanșa Free Spins. De exemplu, dacă setați cel mai mare pariu disponibil, șansele de a nimeri Scatters se vor dubla direct.

Dublează-ți șansele de a câștiga funcția

Poți folosi funcția Ante Bet pentru a-ți crește șansele de a declanșa runda bonus. Faceți clic pe butonul Ante bet, iar modul de miză crescută se va activa. Această opțiune va crește miza cu 25%, iar tu vei lansa destul de repede funcția Free Spins.

Funcția Bonus Buy

Poți alege să cumperi runda Free Spins plătind o primă în valoare de 100x suma pariată. Acest lucru va declanșa instantaneu runda Free Spins pentru dvs. și nu trebuie să așteptați ca runda să se declanșeze singură.

Superb Cascading câștigă în Sweet Bonanza Xmas

Superb Cascading câștigă în Sweet Bonanza Xmas

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Volatilitatea și RTP

Sweet Bonanza Xmas au un RTP de 96,48%, care este peste media industriei pentru sloturi similare.

Sweet Bonanza Xmas se comportă ușor pe partea fierbinte, cu o volatilitate a jocului medie spre mare.

Cel mai bun câștig pe care îl poți obține într-o singură rotire este în valoare de 21.175x din suma pariată, ceea ce este fantastic. Pragmatic Play este licențiat de către Comisia de Jocuri de Noroc din Marea Britanie și Autoritatea de Jocuri de Noroc din Malta, așa că poți fi sigur că vei fi plătit câștigul maxim dacă îl câștigi.

Câștigă 10 rotiri gratuite în Sweet Bonanza Xmas

Câștigă 10 rotiri gratuite în Sweet Bonanza Xmas

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sweet Bonanza Xmas Verdictul nostru general - Sunteți gata pentru ceva dulce?

Sweet Bonanza Xmas este jocul perfect pentru ocazii festive și pentru ca tu să intri în spiritul Crăciunului. Conceput cu o temă generală bazată pe Crăciun, acest joc de păcănele uimitor de la Pragmatic Play vă va pune într-o dispoziție de sărbătoare în cel mai scurt timp.

Jocul plătește câștigurile pe baza unui mecanism unic de grupare care nu vă cere să aterizați simboluri adiacente unul față de celălalt. Trebuie doar să aterizați un număr de simboluri similare oriunde pe grilă și veți primi un câștig. O mare parte din jocurile de pe Pragmatic Play vin cu mecanismul standard bazat pe linii de plată, ceea ce face din Sweet Bonanza Xmas o alegere proaspătă și atractivă.

Câștiguri în valoare de până la 21.175x pariul dvs. pot fi obținute într-o singură rotire, ceea ce reprezintă o sumă mare de Jackpot chiar și pentru un joc cu varianță medie spre mare. Sweet Bonanza Xmas' cea mai mare atracție este runda sa specială de Free Spins, unde puteți ateriza bombe Multiplier care se lipesc de pozițiile lor și vă vor crește câștigurile.

Asigură-te că înțelegi complet gameplay-ul înainte de a risca bani reali, testând versiunea noastră demo gratuită de Sweet Bonanza Xmas. Versiunea gratuită este disponibilă aici, la BETO.com, și puteți juca, de asemenea, acesta sau alte sloturi online pe bani reali la cazinourile online pe care le recomandăm. Toate jocurile funcționează pe dispozitive mobile, așa că nu ezitați să încercați mai multe jocuri.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Sweet Bonanza Xmas Slot

Care este cea mai bună plată pe care o pot câștiga la Sweet Bonanza Xmas slot machine? Săgeată Săgeată

Sweet Bonanza Xmas îți oferă câștiguri în valoare de până la 21.175x la o singură rotire, ceea ce este fantastic.

Ce este Sweet Bonanza Xmas' Varianta și RTP? Săgeată Săgeată

Acesta este un joc de păcănele cu o volatilitate ușor mai mare decât medie, cu un RTP de 96,48%.

Are Sweet Bonanza Xmas slot are un bonus de rotiri gratuite? Săgeată Săgeată

Da! Sweet Bonanza Xmas are o rundă bonus uimitoare de Învârtiri Gratuite, în care Multiplicatorii bombă lipicioși îți măresc câștigurile, iar tu vei primi 10 Învârtiri Gratuite.

Pot să joc versiunea gratuită a slotului Sweet Bonanza Xmas? Săgeată Săgeată

Joacă Sweet Bonanza Xmas' demo mode aici la BETO.com. gratis! Folosiți acest demo și înțelegeți despre ce este vorba în jocul de păcănele gratuit. După ce înțelegeți cum funcționează, îl puteți juca la orice cazinou online pe care îl recomandăm.