MENIU

Moon Princess Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Moon Princess
Click aici pentru a juca

Moon Princess de Play'n GO

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Moon Princess

Trei prințese frumoase și puternice s-au reunit pentru a oferi câștiguri colosale în jocul ca la aparate Moon Princess. Play'n GO a creat acest slot cu un layout 5x5 și cu posibilitatea de a obține câștiguri oriunde, fără să vă faceți griji cu privire la liniile de plată. Acest joc are caracteristici uimitoare, care sunt Girl Power, Princess Trinity și Free Spins.

În această recenzie a slotului Moon Princess, vom explica cât de genial este acest slot. După ce veți termina de citit, veți ști dacă ar trebui să jucați acest slot sau nu.


Lansare: 27.07.2017
Volatilitate
Câștig maxim: X5000

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 23 Iunie 2023 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

RTP de 96,50%.

Câștig maxim de 5.000x din miza dvs.

Multiplicator și funcții aleatorii în jocul de bază

Învârtiri gratuite cu un multiplicator progresiv al câștigurilor

Obțineți victorii oriunde

Contra

Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Play'n GO

Volatilitate

RTP% 94.51

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.20

Miza maximă 100.00

Role 5

Rânduri 5

Teme de joc

Fantezie Anime Magie


Funcționalități de joc

Cluster Pays Symbol Swap Cascading/Avalanche wins Random Wilds Respins Interval RTP Joc bonus Multiplicator FreeSpins Wild


Personaje

Prințesă


Bucură-te de o temă drăguță și atrăgătoare în slotul Moon Princess

Bucură-te de o temă drăguță și atrăgătoare în slotul Moon Princess

Bine ați venit la Moon Princess Online Slot

Este timpul ca Love, Star și Storm să fie în centrul atenției și să își folosească puterile pentru a obține câștiguri din învârtiri necâștigătoare. Jocul de păcănele Moon Princess ne prezintă trei prințese frumoase, un layout 5x5 și bonusul principal cu un Multiplicator de câștig progresiv. Caracteristicile Princess Trinity și Girl Power sunt acolo pentru a ajuta la obținerea de câștiguri în jocul de bază.

Ne place modul în care acestea acordă câștiguri în acest slot (fără linii de plată), iar faptul este că trebuie să ștergeți grila pentru a declanșa rotirile gratuite. Deci, modul în care acordă câștigurile are mult sens. Vom explica mai multe despre modul în care sunt acordate câștigurile mai târziu.

Play'n GO a folosit funcția de Free Spins în alte câteva sloturi create de ei, dar aici, Free Spins vine cu un Multiplicator Progresiv al Câștigurilor care poate ajunge până la 20x. În plus, vă veți bucura de transformarea învârtirilor necâștigătoare în câștiguri mari prin intermediul funcțiilor din jocul de bază. Știm că ești interesat să afli mai multe, așa că continuă să citești.

Video: Moon Princess Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Jocurile de cazino video Moon Princess

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă feminină de desene animate și grafică frumoasă

Temă și design

Acest joc ca la aparate are o temă anime drăguță și frumoasă, care se concentrează pe puternicul trio de prințese. Vei vedea întotdeauna o prințesă plutind pe partea dreaptă a rolelor. Au proiectat toate prințesele să aibă coafuri, haine și arme magice diferite.

Vei observa că cerul își schimbă culorile în fundal, iar nuanțele elegante ale cerului fac ca jocul să fie mai interesant.

Indicatorul de multiplicator, contorul și simbolurile au fost, de asemenea, concepute în funcție de temă. Au folosit în principal culori deschise, și suntem siguri că persoanele care iubesc anime-urile vor aprecia mai mult tema.

Muzica este destul de surprinzătoare, deoarece este antrenantă și sună ca ceva ce se cântă de obicei în timpul secvențelor de luptă anime.

Simboluri

Simbolul moon Wild este simbolul cu cel mai mare câștig, care vă va plăti 100x din pariul dvs. pentru obținerea a cinci combinații câștigătoare. Cele trei simboluri de prințesă sunt celelalte simboluri cu plată mare, care plătesc 10x din pariul tău pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri de același tip.

Simbolurile cu plată mică sunt farmecul auriu și verde, o stea albastră cu o lună aurie, o inimă roz și un clopot înaripat. Simbolurile cu plată mică plătesc între 2x și 3x din pariul tău pentru obținerea a cinci simboluri câștigătoare în combinație.

Umpleți contorul pentru a activa funcția Princess Trinity

Umpleți contorul pentru a activa funcția Princess Trinity

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Moon Princess Slot

Nu este greu de jucat acest joc, deoarece comenzile de bază sunt destul de simple. Oricum, să vă explicăm în continuare cum puteți juca acest joc.

 • Butonul verde va pune în mișcare rolele, făcându-le să se învârtă.
 • Butonul portocaliu este pentru jocul automat, astfel încât puteți face între 10 și 100 de rotiri în mod automat.
 • Butoanele plus și minus vă vor ajuta să vă ajustați pariul total sau puteți folosi preselecțiile de pariuri. Pariul minim este de 0,20 €, iar pariul maxim este de 100 €.
 • Butonul albastru "i" vă va explica toate caracteristicile și plățile exacte ale simbolurilor în funcție de valoarea pariului dvs.
 • Setările, sunetul, rotirile rapide și ajutorul sunt disponibile în partea stângă jos a rolelor.
 • Setările vă vor oferi diverse opțiuni, cum ar fi sunetul, vocile și redarea rapidă.
Bucură-te de un multiplicator progresiv al câștigurilor la rotirile gratuite

Bucură-te de un multiplicator progresiv al câștigurilor la rotirile gratuite

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să obțineți câștiguri în Moon Princess Slot

Acest joc de păcănele îți oferă o modalitate rară de a obține câștiguri. Ori de câte ori prinzi 3 sau mai multe simboluri identice la rând oriunde pe role, vei primi un câștig. Combinațiile câștigătoare pot apărea pe orizontală sau pe verticală. Simbolurile câștigătoare vor dispărea întotdeauna de pe role, iar simbolurile rămase vor cădea pentru a umple spațiile goale.

Transformați rotirile necâștigătoare în câștiguri prin Girl Power

Transformați rotirile necâștigătoare în câștiguri prin Girl Power

ÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus remarcabile

Acest slot este versatil și are unul dintre cele mai bune potențiale pe care le-am văzut în slotul de bază. Te vei bucura de Girl Power, Princess Trinity și de picături de simboluri în jocul de bază. Runda Free Spins este marea surpriză care merită așteptată. Să înțelegem cum funcționează totul.

Funcția de cădere a simbolurilor

Simbolurile implicate în câștiguri dispar, iar celelalte simboluri coboară pentru a vă oferi o nouă șansă de a obține câștiguri. Ori de câte ori noi simboluri cad, multiplicatorul de câștiguri crește cu 1. Simbolul Wild Moon poate apărea în mijlocul combinațiilor câștigătoare, astfel încât să aveți o șansă mai mare de a obține un alt câștig.

Funcția Girl Power

Această funcție se va declanșa aleatoriu doar la rotirile care nu sunt câștigătoare. Prințesa din apropierea rolelor își va folosi puterea pentru a te ajuta să creezi câștiguri în această funcție. Iată diferitele simboluri prințesă și puterile lor.

 • Love Princess: Iubirea va transforma un set de simboluri în altul.
 • Prințesa Stelelor: Ea va adăuga până la două Wild-uri pe role.
 • Prințesa Furtunii: Ea va distruge două seturi de simboluri.

Funcția Princess Trinity

Contorul de energie se încarcă ori de câte ori obțineți câștiguri. Dacă reușești să încarci complet contorul, se va acorda runda gratuită Princess Trinity. Toate cele trei prințese își vor folosi puterile una câte una și te vor ajuta să obții un câștig masiv și să eliberezi grila pentru a declanșa Free Spins.

Cele trei secțiuni din contor pot fi umplute după cum urmează.

 • Câștigul de trei feluri va umple 1 secțiune
 • Câștigul de patru feluri va umple 2 secțiuni
 • Câștigul de cinci feluri va umple 3 secțiuni

Funcția Free Spins

Învârtirile gratuite vor fi acordate dacă elimini toate cele 25 de simboluri din grilă prin obținerea unui câștig după altul. Puteți opta pentru mai puține Free Spins cu potențial mai mare sau pentru mai multe Free Spins cu potențial mai mic. Iată o defalcare a celor trei tipuri de rotiri gratuite Princess Free Spins.

 • Prințesa furtunii : 8 rotiri gratuite
 • Star Princess : 5 rotiri gratuite
 • Love Princess: 4 Free Spins

Multiplicatorul de câștiguri la Free Spins nu se va reseta și poate ajunge până la 20x. În plus, puterea prințesei pe care ai ales-o este declanșată la fiecare rotire necâștigătoare.

Dacă reușești să încarci complet contorul, se vor acorda Free Spins suplimentare. Love, Star și Storm vor acorda 4, 3 și, respectiv, 2 Free Spins suplimentare. În acest fel, puteți obține până la 20 de Free Spins. Micul dezavantaj este că funcția Princess Trinity nu se va declanșa în timpul rundei bonus.

Simbolurile wild pot apărea în mijlocul combinațiilor câștigătoare pentru a ajuta la crearea mai multor câștiguri.

Simbolurile wild pot apărea în mijlocul combinațiilor câștigătoare pentru a ajuta la crearea mai multor câștiguri.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

RTP-ulacestui joc este de 96,50%, un RTP bun, care ar trebui să îți ofere câștiguri mari.

Acesta este un joc de păcănele cu volatilitate ridicată, așa că trebuie să fii atent când îți setezi valoarea pariului. Vă recomandăm să pariați cât mai puțin și să aveți răbdare.

Câștigul maxim este de 5.000x din miza ta, iar multiplicatorul de 20x din Free Spins te va ajuta să îl obții.

Alege tipul de Free Spins pe care îl dorești în jocul de păcănele Moon Princess

Alege tipul de Free Spins pe care îl dorești în jocul de păcănele Moon Princess

ÎNAPOI LA CUPRINS

Este Slot Moon Princess merită?

Joculde păcănele Moon Princess are trei prințese incredibile, care își vor combina puterea pentru a oferi câștiguri uriașe. Simbolurile în cascadă, caracteristica Girl Power, Princess Trinity și Free Spins sunt caracteristici grozave care mențin jocul viu și benefic.

Jocul de bază este solid datorită funcțiilor bine gândite. Wild-urile pot apărea după ce simbolurile dispar pentru a ajuta la crearea mai multor câștiguri. Funcțiile aleatorii activate la rotirile care nu sunt câștigătoare sunt și mai bune. Funcția Princess Trinity vă va ajuta cel mai mult la declanșarea Free Spins prin curățarea grilei.

Free Spins sunt foarte profitabile datorită multiplicatorului progresiv de câștiguri și a prințesei pe care ai ales-o, care își folosește puterea la fiecare rotire necâștigătoare. Play'n GO a făcut o treabă fantastică aici, și au lansat chiar și alte sloturi online, cum ar fi Moon Princess 100, care oferă și mai mult potențial.

Puteți juca acum slotul Moon Princess la orice cazinou pe care îl recomandăm aici la BETO.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Moon Princess Slot - Întrebări frecvente

Cât de mult este câștigul maxim în jocul de aparate Moon Princess?

Câștigul maxim te va premia cu 5.000x pariul tău, care poate fi câștigat doar dacă împingi Multiplicatorul la 20x în timpul învârtirilor gratuite.

Care este RTP-ul și varianța slotului video Moon Princess?

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 96,50%, dar diferă de la un cazinou la altul. Gameplay-ul este Gameplay-ul este foarte volatil, așa că nu te poți aștepta la câștiguri frecvente.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate online Moon Princess?

Da, învârtirile gratuite vor fi acordate atunci când elimini grila din jocul de bază. Puteți alege tipul de Free Spins pe care îl doriți din trei opțiuni. Prințesa aleasă își va folosi puterea la toate Free Spins necâștigătoare, iar Multiplicatorul de câștiguri nu se va reseta și va ajunge până la 20x.

Cum funcționează funcția Girl Power în jocul ca la aparate Moon Princess?

La învârtirile necâștigătoare, această funcție va fi activată și va adăuga Wild-uri, va elimina simboluri sau va transforma simboluri pentru a te ajuta să creezi câștiguri.

Este slotul Moon Princess o înșelătorie?

Nu, Play'n GO este unul dintre cei mai de încredere dezvoltatori și are un palmares solid cu licențe corespunzătoare. Așadar, puteți avea încredere în acest slot și în orice alt slot creat de Play'n GO.

Pot să joc gratis jocul de păcănele Moon Princess?

Da, te poți bucura de rotiri gratuite, Girl Power, multiplicatori și multe altele, jucând gratis jocul ca la aparate Moon Princess demo aici la BETO.