MENIU
Căutare
Sloturi

Gold Oasis Joacă Gratuit

Gold Oasis Slot Demo

Gold Oasis Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Gold Oasis de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Gold Oasis Demo

Joculca la aparate Gold Oasis îți oferă șansa de a merge într-un deșert, de a găsi o lampă magică și de a-ți îndeplini unele dintre dorințe, cum ar fi să câștigi mult. Are un layout 5x3 și 243 de moduri de câștig. Bonusurile includ Duelul simbolurilor, opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite și o rundă de rotiri gratuite în care simbolurile se ciocnesc pentru a-ți crește șansele de câștig.

În această recenzie a slotului Gold Oasis, vom încerca să descifrăm cât de bun este acest slot în comparație cu alte sloturi moderne.


Lansare: 21.09.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X7260

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 17 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiFuncția unică Duelul simbolurilor

Deschideți243 de moduri de a câștiga

DeschidețiCâștig maxim de 7.260x pariul dvs.

DeschidețiRunda de rotiri gratuite cu îmbunătățiri interesante

DeschidețiOpțiunea de a cumpăra rotiri gratuite

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată, câștiguri mai puțin frecvente

Închide Varietate limitată a jocului de bază

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.06

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 240.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 243

Funcționalități de joc

Caracteristică de luptă Cumpărați Funcția Symbol Swap Free Spins adiționale Cascading/Avalanche wins Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins Wild


Recenzie Gold Oasis de BETO Slots

Recenzie Gold Oasis de BETO Slots

Vă prezentăm Gold Oasis Online Slot

Jocul de păcăneleGold Oasis vă va aminti de filme precum Aladdin, iar funcțiile sale inovatoare au puterea de a vă îndeplini dorințele, la fel ca și geniul din Aladdin. Pragmatic Play nu este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai inovatori dezvoltatori de jocuri de păcănele, dar au inclus mai multe funcții și mecanisme inovatoare în acest joc de păcănele.

Are un layout 5x3 și 243 de moduri de câștig. Întorsătura este că nu trebuie să aterizezi simboluri pe role adiacente pentru a obține un câștig, așa că trei simboluri identice pe role diferite sunt suficiente pentru a declanșa un câștig. În plus, bonusurile sunt cu adevărat excepționale, deoarece ai parte de niște dueluri de simboluri uimitoare în jocul de bază și de bonusul Free Spins cu câteva trucuri speciale. Nu ratați secțiunea de bonusuri, pentru că acolo vă voi explica totul.

Doriți să descoperiți mai multe despre ceea ce face Gold Oasis gameplay videoremarcabil de captivant? Consultați recenzia noastră completă pentru informații și încercați alte sloturi video gratuite pentru distracție.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Căutarea comorii arabe

Temă și design: Căutarea comorii arabe

Temă și design: Căutarea comorii arabe

Temă și design

Pe măsură ce îl jucam, Gold Oasis by Pragmatic Play m-a purtat într-o aventură arabă. Tema jocului este îmbibată în galben și auriu de deșert, servind un deliciu vizual care ar putea da orice apus de soare care îți taie răsuflarea peste nisipuri. Palmierii, un om pe o cămilă și o peșteră cu cranii misterioase în fundal se adaugă la intriga generală și la distracția de a juca acest joc.

Diferite personaje apar pe role cu simboluri aurii pentru a încerca să spună o poveste despre descoperirea unor bogății ascunse. Acest slot nu te invită doar să joci, ci te atrage într-o poveste în care fiecare rotire derulează următorul capitol din saga deșertului tău.

Muzică și coloană sonoră

Muzica creează o atmosferă care este absolut hipnotizantă. Melodiile tradiționale din Orientul Mijlociu se împletesc perfect cu entuziasmul fiecărei rotiri. Adevărata vedetă a fost clopoțelul din timpul combinațiilor câștigătoare, un amestec melodic care se simte ca și cum ai fi lovit aurul în mijlocul nisipului.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Pornește într-o vânătoare de comori cu simboluri care amintesc de Nopțile Arabe și câștiguri de aur. Iată ce ar trebui să urmărești cu atenție:

 • Cărți de joc (de la A la 10): Simboluri cu valoare mai mică care plătesc de la 0,75x la 1x miza ta pentru aterizarea a cinci pe role.
 • Simboluri de valoare mare: Acestea includ o carafă și o ceașcă și o pungă, și plătesc între 1,5x și 2x miza ta pentru cinci meciuri.
 • Simboluri de personaje: Patru personaje distincte împodobesc rolele, recompensându-vă de la 2,5x la 6x miza dvs. pentru un set de cinci.
 • Simbolul Scatter (Golden Keyhole): Aterizați trei pe rolele 1, 3 și 5 pentru a declanșa Free Spins și pentru a pune în sac un câștig instantaneu de 2x pariul dvs. total.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Gold Oasis Online Slot

Cum se joacă Pragmatic Play

Cum se joacă Pragmatic Play's Gold Oasis

Pentru a profita la maximum de sesiunile de joc și de eventualele câștiguri, iată un ghid clar despre cum să joci:

 • Cumsă-ți ajustezi mărimea pariului: Porniți lucrurile dând click pe butoanele (+) sau (-) pentru a vă seta valoarea pariului de la 0,20 € la 240€. Se afișează un meniu în care vă puteți regla fin mărimea pariului în funcție de planul dvs. de joc.
 • Familiarizarea cu interfața: Faceți cunoștință cu ecranul principal al jocului. Meniul de setări (accesat prin intermediul pictogramei de angrenaj) vă permite să reglați viteza de joc, sunetul și alte preferințe pentru o experiență personalizată.
 • Săpând în informații despre tabelul de plăți: Apăsați acel buton (i) pentru a verifica tabelul de plăți. Acest lucru este esențial pentru a înțelege valorile simbolurilor, combinațiile câștigătoare și declanșatoarele de caracteristici.
 • Profitați lamaxim de jocul automat: Pentru un joc fără mâini, puneți jocul automat la treabă. Alegeți numărul dorit de rotiri și setați condițiile pentru momentul în care jocul automat ar trebui să frâneze.
 • Învârtirea rolelor : Dacă sunteți gata să începeți jocul, faceți clic pe butonul de învârtire sau atingeți bara de spațiu.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Gold Oasis de către Pragmatic Play

Caracteristicile bonus explicate în Gold Oasis de către Pragmatic Play

Aceste funcții bonus nu numai că îți sporesc șansele de câștig, dar îți injectează și emoție în fiecare rotire. Să vedem cum funcționează.

Bonusul Duelul simbolurilor

Funcția Symbol Duel adaugă un element de imprevizibilitate și distracție la jocul de bază. Aceasta se activează aleatoriu în timpul rotirilor, alegând un simbol plătitor pentru a înlocui alte simboluri de pe role, de la un minim de 2 până la un maxim de 10.

Funcția de rotiri gratuite

Runda Free Spins este declanșată prin lovirea a 3 simboluri Scatter. Vei primi inițial 5 Free Spins, în care toate simbolurile plătesc ca și cum ar fi 5 la fel pentru toate câștigurile, indiferent de numărul de simboluri potrivite. Această abordare unică garantează oportunități de plată mai mari în timpul Free Spins.

În timpul rundei Free Spins, fiecare simbol Scatter aterizat se adaugă la o colecție în partea de sus a ecranului de joc. Pentru fiecare două simboluri Scatter colectate, are loc un duel între două simboluri plătitoare aleatorii. Simbolul victorios de la fiecare duel înlocuiește toate instanțele simbolului pierzător pentru Free Spins rămase. Pot avea loc până la 10 dueluri, fiecare dintre ele acordând Free Spins suplimentare.

Pentru primele 5 dueluri, vei primi 2 rotiri suplimentare pentru fiecare duel, iar pentru următoarele 5 dueluri, vei primi 1 rotire suplimentară pentru fiecare duel.

Cumpărați Bonusul cu rotiri gratuite

Jucătorii care nu sunt pregătiți să aștepte Free Spins au opțiunea de a cumpăra Free Spins. Gold Oasis oferă două opțiuni: fie achiziționați Free Spins obișnuite pentru 100x pari ul dvs. sau optați pentru Super Free Spins pentru 200x pariul dvs., unde simbolurile cu cea mai mare valoare ies întotdeauna învingătoare în dueluri.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă 7.260x pariul tău în jocul de aparate Gold Oasis Online!

Câștigă 7.260x pariul tău în jocul de aparate Gold Oasis Online!

Gold Oasis se mândrește cu un câștig maxim tentant de 7.260x pariul tău, cu un RTP solid de 96,06% și este clasificat ca fiind un slot cu volatilitate ridicată. Varianța ridicată a jocului are un impact semnificativ asupra experienței de joc, oferindu-ți câștiguri mai puține, dar mai mari.

Atunci când folosești funcția Bonus Buy din Gold Oasis, RTP-ul suferă o ușoară ajustare. Alegerea de a cumpăra Free Spins modifică RTP-ul jocului la 96,01% pentru Free Sp ins sau la 96,04% pentru Super Free Spins.

Frecvența de reușită este de 1 la 4,47, ceea ce este bine pentru varianța acestui slot. Frecvența de reușită la Free Spins este de 1 la 284. În cele din urmă, frecvența de reușită a câștigului maxim este de 1 la 7.110.533.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Oaza de aur: Un slot online care merită o rotire?

Oaza de aur: Un slot online care merită o rotire?

Oaza de aur: Un slot online care merită o rotire?

Joculde păcănele Gold Oasis este o bijuterie ascunsă, deoarece pare un joc de păcănele generic, dar oferă o combinație frumoasă de funcții inovatoare. Are atât de multe lucruri care ies în evidență, cum ar fi modul în care câștigurile sunt acordate fără a ateriza simboluri pe rolele adiacente. Câștigul maxim este, de asemenea, mai mare decât ceea ce vedem de obicei la sloturile Pragmatic Play. Funcția Symbol Duel schimbă totul, mai ales în timpul Free Spins.

În timpul Free Spins, funcția Symbol Duel este văzută în acțiune mult mai des decât în jocul de bază. Aceasta înlocuiește încet și constant simbolurile și se asigură că rămâi cu mai puține simboluri. Potențialul de câștig este foarte mare aici, deoarece aveți mai puține simboluri și posibilitatea de a obține câștiguri prin aterizarea a 3 simboluri identice pe role diferite. De asemenea, toate câștigurile se plătesc egal cu un câștig de cinci simboluri identice.

Jocul de bază nu este atât de stimulativ și, de asemenea, durează ceva timp pentru a oferi câștiguri. Șansele de a declanșa Free Spins în mod natural sunt scăzute (1 din 284), așa că ar trebui să luați în considerare opțiunea Bonus Buy dacă este disponibilă în țara dvs. și se potrivește bugetului dvs. RTP-ul nu este special, deoarece este aproape de RTP-ul mediu. Deci, există cu siguranță unele defecte în acest slot.

Pe scurt, slotul Gold Oasis ar putea fi oportunitatea de aur pe care o așteptați și îl recomand tuturor.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Gold Oasis Slot FAQ

Cum funcționează funcția Symbol Duel în jocul ca la aparate Gold Oasis? Săgeată Săgeată

În Gold Oasis, funcția Duelul simbolurilor se activează aleatoriu în timpul învârtirilor din jocul de bază. Când se declanșează, un simbol plătitor este ales pentru a înlocui între 2 și 10 alte simboluri de pe role. Este un schimbător de joc care îți poate crește semnificativ potențialul de câștig, transformând simbolurile mai puțin valoroase în simboluri mai profitabile.

Pot să îmi cumpăr intrarea în rundele de rotiri gratuite din jocul de păcănele Gold Oasis? Săgeată Săgeată

Da, Gold Oasis vă oferă opțiunea de a cumpăra intrarea directă în rundele de rotiri gratuite. Această funcție vă permite să ocoliți jocul obișnuit pentru a accesa imediat această rundă bonus cu potențial ridicat, plătind 100x miza dvs. În plus, există o opțiune pentru Super Free Spins cu caracteristici îmbunătățite pentru 200x pariul tău.

Care sunt limitele de pariere în Gold Oasis? Săgeată Săgeată

Limitele de pariere în acest joc de păcănele variază de la un pariu minim de 0.20$ până la un pariu maxim de 240.00$ pe rotire. Această gamă largă se potrivește diferitelor bugete și stiluri de joc.

Care este RTP-ul și volatilitatea slotului video Gold Oasis? Săgeată Săgeată

Gold Oasis se mândrește cu un RTP (Return To Player) atractiv de 96,06%, ceea ce îl plasează bine în intervalul dorit pentru jocurile ca la aparate. În plus, este clasificat ca fiind un slot cu volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că, deși câștigurile pot să nu apară la fel de frecvent, există o șansă mai mare de a obține câștiguri semnificative atunci când acestea apar.

Există vreun slot demo pentru jocul ca la aparate Gold Oasis disponibil la BETO.com? Săgeată Săgeată

Da, la BETO.com, aveți posibilitatea de a juca slotul demo Gold Oasis înainte de a paria bani reali. Acest lucru îți permite să te familiarizezi cu mecanica sa de joc și cu funcțiile bonus fără niciun angajament financiar.

Ce face ca jocul ca la aparate online Gold Oasis să iasă în evidență printre alte sloturi? Săgeată Săgeată

Ceea ce diferențiază Gold Oasis sunt elementele sale unice de joc, cum ar fi caracteristica inovatoare Symbol Duel, care permite jucătorilor să transforme simbolurile cu valoare mică în simboluri cu valoare mare, în mod aleatoriu, în timpul rotirilor, și runda de Free Spins, unde duelurile pot prelungi timpul de joc și pot crește potențialul de câștig.