MENIU
Căutare
Sloturi

Gates of Hades Joacă Gratuit

Gates of Hades Slot Demo

Gates of Hades Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Gates of Hades de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Gates of Hades Demo

Jocul de păcăneleGates of Hades te duce în adâncurile lumii subterane și îți oferă un gameplay similar cu cel al slotului de succes Gates of Olympus. Acest slot are un layout 6x5 cu mecanica pay-anywhere. Simbolurile câștigătoare dispar, iar simbolurile noi cad din cauza mecanicii Tumble. Multiplicatori în valoare de până la 500x pot apărea și pot crește câștigul total de la o secvență Tumbling.

Acest joc are 15 Free Spins, care pot fi, de asemenea, prelungite. În cadrul Free Spins, multiplicatorul total crește atunci când există un multiplicator în timpul unui câștig, iar multiplicatorul total se aplică întotdeauna la câștigurile cu multiplicatori. Funcțiile Ante Bet și Buy Free Spins sunt acolo pentru a declanșa rapid Free Spins.

Gates of Hades este o clonă a Gates of Olympus, care este un slot solid. Cu toate acestea, RTP-ul acestuia este de numai 95,50%, așa că este mai bine să joci Gates of Olympus decât acesta.


Lansare: 28.03.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 15 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 5.000x pariul dvs.

DeschidețiMultiplicatori în valoare de până la 500x

DeschidețiFuncția Tumble adaugă câștiguri suplimentare

DeschidețiMultiplicator progresiv la rotirile gratuite

DeschidețiOpțiunea Cumpără rotiri gratuite

Contra Contra

Contra

Închide RTP este scăzut

Închide Variație ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 95.50

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 5

Teme de joc

Gematnie Civilizații antice


Funcționalități de joc

Bonus Bet Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Cascading/Avalanche wins FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins


Recenzie Gates of Hades de BETO Slots

Recenzie Gates of Hades de BETO Slots

Introducerea Gates of Hades Slot Online de către Pragmatic Play

Jocul de păcănele Gates of Hades este o altă clonă a Gates of Olympus de la același dezvoltator, Pragmatic Play. Poate că Pragmatic Play este dezvoltatorul care a lansat cel mai mare număr de sloturi similare. Cu toate acestea, nu li se poate reproșa prea mult, deoarece popularitatea unora dintre aceste sloturi justifică un alt slot cu o temă nouă pentru a aduce prospețime în joc. Nu există nicio îndoială că jucătorilor le place să joace Gates of Olympus clone.

Acesta are mecanica pay-anywhere cu un layout 6x5. Mecanica pay-anywhere vă permite să obțineți un câștig atâta timp cât prindeți 8 sau mai multe simboluri potrivite pe role. Este una dintre cele mai ușor de înțeles mecanici și funcționează bine cu funcția Tumble. Puteți citi despre restul bonusurilor în secțiunea bonusuri.

Pentru cei dornici să înceapă să se învârtă, săriți și jucați sloturi gratuite în căutarea comorilor ascunse ale lui Hades. Va deschide Porțile lui Hades o lume de câștiguri mitologice pentru tine? Continuă să citești pentru a afla de ce acest slot ar putea fi următorul tău favorit.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Aventură mitologică în lumea subterană

Temă și design: Aventură mitologică în lumea subterană

Temă și design: Aventură mitologică în lumea subterană

Temă și design

Pășește pe Porțile lui Hades și vei fi transportat instantaneu într-o lume subterană viu întunecată, dar intrigantă. Cu porți amenințătoare care se profilează și cu Hades însuși care stă cu ochii în patru, acest slot promite o aventură epică plină de minuni mitologice. Rolele sunt împodobite cu simboluri direct din civilizațiile antice, cum ar fi pietre mistice și coifuri iconice potrivite pentru Ahile însuși.

Grafica de top și animațiile înflăcărate te vor face să te simți ca și cum ai naviga pe domeniul lui Hades, în căutarea unor comori nebănuite. Tema acestui joc are un avantaj față de tema slotului original.

Muzica și coloana sonoră

Coloana sonoră amenințătoare din acest slot îmbunătățește cu siguranță gameplay-ul. Cu fiecare învârtire și câștig, melodiile obsedante și chicoteala amenințătoare ocazională a lui Hades însuși cresc factorul de emoție. Clinchetul satisfăcător al pietrelor prețioase care cad în timpul căderilor face ca fiecare câștig să pară mai plin de impact.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Pregătește-te să te scufunzi în lumea mitologiei cu ajutorul acestor simboluri cheie.

Simboluri de plată:

  • Simboluri cucâștiguri mari: Simbolurile cu câștiguri mari sunt diverse obiecte antice, precum un coif și o clepsidră. Acestea plătesc de la 12x la 50x pariul dvs. pentru aterizarea a 12 sau mai multe simboluri identice.
  • Simboluri cu plată mică: Simbolurile cu plată mică sunt pietre prețioase care plătesc de la 2x la 10x pariul dvs. pentru 12 sau mai multe simboluri identice.

Simboluri speciale:

  • Scatter (Hades): Este simbolul cu cea mai mare plată, care plătește până la 100x pariul tău. De asemenea, acesta declanșează rotirile gratuite.

  • Globuri multiplicatoare: Aceste sfere multicolore vă pot crește serios câștigurile.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Gates of Hades Slot Machine

Cum se joacă Pragmatic Play

Cum se joacă Pragmatic Play's Gates of Hades

Ești gata să te joci cu jocul video Gates of Hades în cazinourile online? Iată cum să-ți îmbunătățești jocul cu ajutorul unor sfaturi de specialitate.

  • Începeți prin a vă seta mărimea pari ului folosind butoanele + sau - pentru a vă seta pariul de la 0,20 € la 100 €.
  • Te simți leneș? Apasă pe funcția de joc automat prin intermediul butonului de joc automat pentru a seta un număr de învârtiri la nivelul de pariu ales de tine.
  • Sunteți curioși în legătură cu plățile? Deschideți tabelul de plăți dând click pe pictograma ℹ️. Vei găsi toate detaliile suculente despre valorile simbolurilor, funcțiile bonus și modul în care funcționează jocul.
  • Soldul dvs. de credit este afișat la etichetele Credit/Bet, iar dvs. puteți comuta între vizualizările cu monede și numerar.
  • Consultați setările suplimentare (⚙️) pentru a vă personaliza jocul cu opțiuni precum Quick Spin și Sound FX.
  • Faceți clic pe butonul de rotire când sunteți în sfârșit gata să învârtiți rolele.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Gates of Hades de Pragmatic Play

Caracteristicile bonus explicate în Gates of Hades de Pragmatic Play

Gates of Hades te poartă într-o călătorie sălbatică prin lumea interlopă, plină de bonusuri care te vor ține în priză. Să vedem cum funcționează fiecare bonus.

Funcția Tumble

Funcția Tumble duce fiecare câștig la următorul nivel. Atunci când obțineți o combinație câștigătoare, acele simboluri dispar, lăsând simbolurile de deasupra sau noile simboluri să coboare în cascadă pentru o șansă la și mai multe câștiguri. Acest lucru continuă până când nu mai apar câștiguri noi în urma unei tumble. Cea mai bună parte? Această funcție poate înlănțui mai multe câștiguri dintr-o singură rotire.

Simboluri multiplicatoare

Jocul este presărat cu simboluri magice Multiplier care pot apărea aleatoriu pe orice rotire sau tumble în timpul jocului de bază și al Free Spins. Acești Multiplicatori vă pot trimite câștigurile prin acoperiș, cu valori variind de la 2x la un nebunesc 500x. Odată ce secvența de rostogoliri se încheie, toate valorile Multiplicatorului de pe ecran se adună, dând câștigului tău total din acea serie de rostogoliri un impuls masiv prin multiplicare. Acest lucru poate transforma un câștig obișnuit într-un Jackpot uluitor.

Runda de rotiri gratuite

Mult râvnitul bonus Free Sp ins pornește atunci când prinzi patru sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role, oferindu-ți 15 Free Spins dulci. Această rundă devine și mai intensă, deoarece fiecare simbol Multiplicator nu numai că își adaugă valoarea la un Multiplicator total în curs de desfășurare, dar aplică, de asemenea, acest Multiplicator sporit la orice câștig pe care îl obțineți cu un simbol Multiplicator prezent. Dacă ești suficient de norocos să prinzi trei sau mai multe simboluri Scatters în timpul acestei runde, vei obține cinci rotiri suplimentare pentru a menține în viață seria de câștiguri.

Pariul Ante și Cumpărați rotiri gratuite

O caracteristică interesantă din acest joc este Ante Bet. Prin creșterea mizei cu 25%, îți dublezi șansele de a declanșa Free Spins în mod natural, datorită apariției mai multor simboluri Scatter. Dacă vă simțiți nerăbdător, puteți, de asemenea, să vă cumpărați drumul direct în runda Free Sp ins pentru 100x pariul dvs. curent și să vă aruncați cu capul înainte în acțiunea bonus (rețineți doar că cumpărarea de Free Spins este exclusă atunci când Ante Bet este activ la 25x).

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă de 5.000x pariul tău în jocul Gates of Hades Slot Online!

Câștigă de 5.000x pariul tău în jocul Gates of Hades Slot Online!

Gates of Hades se mândrește cu un câștig maxim de 5.000x pariul tău total, un RTP de 95,50% și un nivel ridicat de variație. Opțiunea Bonus Buy ridică RTP-ul un pic la 95,51%, dar efectul său nu va fi vizibil. Varianța ridicată înseamnă că câștigurile ar putea fi un pic mai greu de obținut, dar atunci când caracteristici precum simbolurile Multiplicator și Free Spins lovesc, potențialul de câștiguri masive este prin acoperiș.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdict pentru Gates of Hades Slot

Verdict pentru Gates of Hades Slot

Verdict pentru Gates of Hades Slot

Scurtătura pentru a crea un slot grozav este să copiezi un alt slot grozav, iar acesta este modul în care Pragmatic Play a ajuns să creeze Gates of Hades. De obicei, sloturile online care copiază un slot popular schimbă doar tema sau încearcă să creeze ceva puțin mai bun. Din păcate, Pragmatic Play a păstrat aproape totul la fel, dar a redus RTP-ul la 95,50%. Așadar, singurul lucru care este mai bun la acest slot este probabil tema, dar asta este o chestiune de preferințe.

Nu mă înțelegeți greșit; potențialul de câștiguri mari este cu siguranță acolo, deoarece Multiplicatorii în valoare de până la 500x, Plățile Scatter și funcția Tumble pot oferi câștiguri mari chiar și în jocul de bază. Evident, runda bonus Free Spins este adevăratul punct culminant, deoarece primești o mulțime de rotiri, iar Multiplicatorul total nu încetează să crească. Singurul avertisment este că este nevoie de un simbol Multiplicator și de un câștig pentru ca Multiplicatorul total să intre în joc.

Chiar dacă cred că este un slot distractiv care îi poate distra pe cei care vor să încerce o temă nouă, nu v-aș recomanda să îl jucați din cauza RTP-ului scăzut. Pe scurt, este mai bine să joci originalul.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Gates of Hades Slot FAQ

Ce este funcția Ante Bet din jocul ca la aparate Gates of Hades și cum funcționează? Săgeată Săgeată

Opțiunea Ante Bet din Gates of Hades vă permite să influențați mecanica jocului în avantajul dumneavoastră. Alegerea multiplicatorului de miză de 25x îți dublează efectiv șansele de a declanșa Free Spins pe măsură ce mai multe simboluri Scatter sunt adăugate pe role.

Pot să cumpăr direct în runda de rotiri gratuite din Gates of Hades? Săgeată Săgeată

Da, puteți activa instantaneu învârtirile gratuite prin utilizarea funcției Cumpără. Această scurtătură costă 100x pariul tău total actual.

Cum funcționează multiplicatorii în acest joc? Săgeată Săgeată

Simbolurile multiplicator joacă un rol crucial în creșterea câștigurilor tale în Gates of Hades. Aceste simboluri pot apărea la orice rotire sau tumble, atât în timpul jocului de bază, cât și în timpul rundei Free Spins. Fiecare simbol Multiplicator atribuie o valoare aleatorie, variind de la 2x până la 500x. La finalul unei secvențe de tumbling, toți Multiplicatorii vizibili sunt însumați și aplicați la câștigul tău total din acea serie de tumbles.

Ce face ca slotul Gates of Hades să iasă în evidență printre alte sloturi? Săgeată Săgeată

Gates of Hades se distinge prin combinația sa unică de funcții, cum ar fi funcția Tumble, îmbunătățită cu simboluri Multiplicator care oferă câștiguri imprevizibile și potențial masive de până la 5.000x pariul tău. Runda Free Spins este adevărata vedetă, deoarece Multiplicatorul total poate fi mărit și aplicat la toate câștigurile cu simboluri Multiplicator.

Există o opțiune pentru a testa jocul ca la aparate Gates of Hades înainte de a plasa pariuri reale? Săgeată Săgeată

Absolut! Poți experimenta Gates of Hades prin joc demo la BETO.com înainte de a investi bani reali. Acest lucru îți permite să te familiarizezi cu toate caracteristicile sale fără niciun risc implicat. Este o modalitate fantastică de a învăța cum se comportă jocul și de a-ți planifica strategia de pariere în consecință.

Ce ar trebui să rețină jucătorii despre jocul de păcănele cu volatilitate ridicată, precum Gates of Hades? Săgeată Săgeată

Atunci când te implici în sloturi cu volatilitate mare, cum ar fi Gates of Hades, este esențial să îți amintești că aceste jocuri sunt concepute pentru câștiguri mai puțin frecvente, dar potențial mai mari decât cele cu volatilitate mai mică. Răbdarea și gestionarea adecvată a bankroll-ului devin strategii cruciale, deoarece este posibil să aveți parte de perioade mai lungi de secetă între câștigurile semnificative. Asigurați-vă că înțelegeți această dinamică ajută la stabilirea unor așteptări realiste și sporește plăcerea atunci când apar acele câștiguri mai mari.