MENIU
Căutare
Sloturi

Gladiatoro Joacă Gratuit

Gladiatoro Slot Demo

Gladiatoro Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Gladiatoro de ELK Studios

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Gladiatoro Demo

Jocul de păcănele Gladiatoro de la ELK Studios te duce într-o arenă romană antică, cu Toro revenind în noul său avatar de Gladiator. Are un layout 5x4 cu 178 de moduri de câștig care pot fi extinse prin bonusuri. Acest joc este plin de caracteristici interesante, cum ar fi Wild Toro care dublează valoarea monedelor, colecționarul viclean Diaz, Matador Respins și bonusul intens Toro Goes Wild.

În această recenzie a slotului Gladiatoro, vom încerca să înțelegem dacă Toro este mai puternic decât înainte și cât de mari pot fi câștigurile.


Lansare: 23.11.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X10000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCaracteristica inovatoare Wild Toro

DeschidețiCâștig maxim de 10.000x pariul dvs.

DeschidețiRunda Superb Respins

DeschidețiSimboluri persistente în Respins

DeschidețiCaracteristica X-iter

Contra Contra

Contra

Închide RTP sub media industriei.

Închide Volatilitate ridicată, riscant

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor ELK Studios

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 94.00

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 4

Sloturi Linii de plată 178

Teme de joc

Coridă


Funcționalități de joc

Simbol aditiv Hold and Spin Cumpărați Funcția Setul de role se schimbă Sticky Wilds Respins Simboluri bonus Joc bonus Wild


Gladiatoro Recenzie de BETO Slots

Gladiatoro Recenzie de BETO Slots

Vă prezentăm Gladiatoro Slot Online

Jocul ca la aparate Gladiatoro este inspirat de filmul de succes "Gladiator", unul dintre cele mai emblematice filme lansate vreodată. ELK Studios a reușit să le reamintească oamenilor de filmul clasic, care a fost lansat acum mai bine de două decenii. În această nouă adiție la seria de sloturi Toro, au inclus, de asemenea, noi bonusuri pentru a face experiența și mai bună.

Acest slot are 5 role și 4 rânduri cu 178 de moduri de câștig, dar rândurile pot ajunge până la 6 pentru a extinde modurile de câștig la 340. Există o gamă largă de bonusuri, inclusiv bonusuri familiare, cum ar fi funcția Toro Goes Wild și noua adăugare a bonusului Gladiator cu simboluri persistente. Funcția X-iter este, de asemenea, acolo, ca și alte câteva sloturi de la ELK Studios, pentru a vă ajuta să obțineți rapid bonusurile pe care le doriți.

Consultați jocul nostru online de sloturi gratis și aflați mai multe despre acest slot prin intermediul Gladiatoro film de joc Gladiatoro. Rămâneți pe fază pentru a afla cum funcționează diferitele bonusuri.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Combaterea gladiatorilor antici

Temă și design: Combaterea gladiatorilor antici

Temă și design: Combaterea gladiatorilor antici

Temă și design

Pășește în arena antică Gladiatoro, unde emoția luptelor romane de gladiatori prinde viață la fiecare rotire. Culorile vibrante și personajele detaliate m-au atras ca o molie la flacără.

Cu simboluri precum trandafirii, căștile și scuturile așezate pe fundalul unui colosseum, este clar că dezvoltatorii au făcut totul pentru a te face să te simți ca și cum ai fi chiar acolo, în mijlocul luptei. Personajele unice, precum Diaz și Matador, adaugă profunzime jocului. Dacă ai văzut filmul Gladiator, ai putea observa că personajele din acest slot sunt îmbrăcate ca personajele din film.

Este acest amestec inteligent de măreție istorică și design capricios care îl diferențiază pe Gladiatoro de restul.

Muzica și coloana sonoră

Muzica și coloana sonoră a acestui slot te vor transporta în inima unei arene romane zbuciumate. Coloana sonoră include tobe și alte instrumente care au fost probabil folosite atunci pentru a face experiența cât mai autentică posibil. Aceasta se intensifică și devine epică atunci când declanșezi în cele din urmă runda Respins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Intră în arenă și câștigă mult prin plățile generoase ale simbolurilor , combinate cu numărul mare de moduri de câștig. Iată plățile bazate pe combinații de simboluri:

Plăți simbolice:

 • Rose- 5: 5x, 4: 2.5x, 3: 1.5x
 • Casca- 5: 2.50x, 4: 1.50x, 3: 0.80x
 • Shield- 5: 1.20x, 4: 0.80x, 3: 0.60x
 • Struguri- 5: 0.90x, 4: 0.60x, 3: 0.40x
 • M- 5: 0,80x, 4: 0,50x, 3: 0,25x
 • C- 5: 0,60x, 4: 0,40x, 3: 0,20x
 • X- 5: 0,50x, 4: 0,30x, 3: 0,15x
 • V- 5: 0,40x, 4: 0,20x, 3: 0,10x

Rețineți că toate câștigurile sunt înmulțite cu miza dvs. De exemplu, simbolul trandafir plătește de 5 ori pariul dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci cărți.

Simboluri speciale:

 • Simbol Wild: Simbolul Wild este un scut și o sabie. Acesta înlocuiește simbolurile obișnuite.
 • Moneda Level Up: Moneda Level Up este un scut de aur cu un arc și o săgeată.
 • Simbolurilepersonajelor : Simbolurile personajelor precum Toro și Diaz sunt alte simboluri speciale care sunt implicate în mai multe bonusuri.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Gladiatoro Online Slot

Cum se joacă ELK Studios

Cum se joacă ELK Studios's Gladiatoro

Ești gata să deblochezi bogății antice în aparatul de păcănele Gladiatoro? Iată câteva sfaturi de top pentru a vă ajuta să cuceriți arena:

 • Începeți prin a vă seta mărimea pariului cu ajutorul pictogramei cu monede. Poți merge de la un minim de 0,20 € până la un maxim de 100 € pe rotire.
 • Folosiți funcția de joc automat pentru acțiune non-stop. Aceasta vă permite să jucați între 10 și 100 de rotiri pe pilot automat.
 • Deschideți tabelul de plăți făcând clic pe cele trei linii pentru a obține informații complete despre valorile simbolurilor și bonusuri.
 • Interfața jocului este destul de ușor de navigat, deoarece vă puteți găsi soldul, valoarea câștigului și pariul sub role.
 • Veți găsi aici toate butoanele importante:
  • Butonul de rotire: Dă startul fiecărei runde de joc.
  • Butonul Autoplay (Joc automat): Pornește rotirile automate
  • Butonul Monede: Ajustează nivelul pariului dvs.
  • Butonul Meniu: Îți oferă toate detaliile despre reguli și câștiguri

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Gladiatoro de către ELK Studios

Caracteristicile bonus explicate în Gladiatoro de către ELK Studios

Funcțiile bonus ale lui Gladiatoro sunt inima și sufletul jocului, oferindu-ți o mulțime de moduri de a-ți crește serios câștigurile. Haideți să înțelegem cum funcționează acestea, una câte una.

Wild Toro

The Wild Toro caracteristică aduce în joc Toro ca un Walking Wild unic. Atunci când apare, pornește într-o călătorie spre stânga pe role, declanșând un Respin pentru fiecare pas pe care îl face. Dar asta nu e tot - pe măsură ce se mișcă, Toro dublează valoarea oricăror simboluri de monede peste care trece.

Diaz

Intră Diaz, simbolul colecționar cu un apetit pentru monede. Când apare, el face un inventar al tuturor simbolurilor de monede de pe grilă și le adună valorile. Acest total este apoi înmulțit cu nivelul actual al pariului tău.

Matador Respins

Aterizează două sau mai multe simboluri Matador și vei primi un Respin datorită funcției Matador Respins. În timpul acestui Respin, Matadorii devin lipicioși și se blochează la locul lor. Dacă prindeți simboluri Matador suplimentare Mata dor în timpul unui Matador Respin, vi se va acorda un alt Respin.

Toro devine sălbatic

Atunci când Toro și orice simbol Matador se confruntă, se declanșează runda bonus dramatică Toro Goes Wild. În această ciocnire epică, Toro scoate din grilă fiecare Matador șilasă o dâră de Wilds în urma sa.

Moneda Level Up

După ce Level Up Coin aterizează, aceasta extinde numărul de rânduri cu unul și se transformă într-o monedă obișnuită. Dacă nu există Respins care să aștepte să se declanșeze, Level Up Coin vă va acorda și un Respin.

Bonus Gladiator

Crème de la crème de la crème dintre funcțiile Gladiatoro este, fără îndoială, Gladiator Bonus, activat prin aterizarea a trei simboluri monede bonus oriunde pe role. Acest bonus vă acordă trei Respins care se resetează ori de câte ori prindeți un simbol pe role. Dacă ocupați toate cele 30 de poziții din acest bonus, veți primi câștigul maxim.

Iată diferitele simboluri și ce fac acestea în acest bonus:

 • Simbolurile Moneda: Monedele vor rămâne pe role și vă vor acorda valoarea lor totală după ce bonusul se termină.
 • Moneda Level Up: Aceasta va debloca un rând blocat și se va transforma într-o monedă obișnuită.
 • Matador: Matadorul va crește valorile unor monede și apoi va dispărea la următoarea rotire.
 • Diaz : Adună valorile tuturor simbolurilor de monede și se transformă într-o monedă cu valoarea lor totală. De asemenea, declanșează funcția Toro Goes Wild cu simbolul Toro. După ce Diaz este doborât de Toro, acesta va lăsa în urmă o monedă cu o valoare dublă față de valoarea sa.
 • Toro: Acordă Respins ca Walking Wild, la fel ca în jocul de bază, până când se învârte de pe prima rolă. De asemenea, dublează valorile oricărui simbol monedă peste care trece. Simbolul Toro nu afectează niciun simbol persistent.
 • Matador persistent: Matadorul Persistent îmbunătățește valorile simbolurilor bonus la fiecare rotire, deoarece este lipicios și rămâne până când bonusul se încheie.
 • Diaz Persistent: Diaz Persistent va rămâne lipicios și adună valorile tuturor simbolurilor de monedă la fiecare Respin.

Funcția X-iter

Iată care sunt opțiunile distractive pe care le puteți cumpăra direct prin această funcție:

 • Bonus Hunt (3x pariul dvs.) : Activarea acestei opțiuni vă triplează șansele de a declanșa Bonusul Gladiator.
 • Matador(10x pariul dvs.) : Vă garantează 2 simboluri Matador la fiecare rotire.
 • Diaz(25x pariul dvs.) : Va face ca un simbol Diaz să aterizeze la fiecare rotire.
 • BonusGame (100x pariul tău) : Declanșează jocul bonus direct prin această opțiune.
 • Super Bonus (500x pariul tău): Declanșează jocul bonus și garantează un simbol persistent de la început.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă de 10.000x pariul tău la Gladiatoro Slot!

Câștigă de 10.000x pariul tău la Gladiatoro Slot!

Gladiatoro oferă uncâștig maxim ispititorde 10.000x pariul dvs., cu un RTP de 94,00% și o variație ridicată care promite atât risc, cât și recompensă. În primul rând, RTP-ul este mult mai mic decât cel așteptat, ceea ce înseamnă că vei obține randamente mai mici în medie. În al doilea rând, rata de reușită este de 24,1%, ceea ce înseamnă că ar trebui să obțineți un câștig în medie la 1 din 4 învârtiri. În cele din urmă, câștigul maxim este fantastic, iar runda Respins este cea în care îl poți câștiga.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Gladiatoro: Un slot video care merită învârtit?

Gladiatoro: Un slot video care merită învârtit?

Gladiatoro: Un slot video care merită învârtit?

Joculde păcănele Gladiatoro este o experiență vizuală uimitoare, plină de atât de multe bonusuri încât îți va lua ceva timp să înțelegi ce se întâmplă. Cel mai interesant bonus este Gladiator Bonus sau runda Respins, și este cel în care toate simbolurile care apar în acest slot sunt îmbunătățite. Evident, cheia câștigurilor masive este reprezentată de simbolurile persistente, dar și celelalte simboluri ajută la creșterea câștigurilor.

Jocul de bază vă va distra cu mai multe bonusuri, iar numărul mare de moduri de câștig va fi util în timp ce vă va acorda câștiguri. Toro Goes Wild ar putea fi cea mai puternică funcție din jocul de bază și trebuie să fie așa, deoarece este o funcție care se regăsește în alte câteva sloturi din această serie.

Caracteristicile sunt bune, dar cum rămâne cu valorile precum RTP și Max Win? RTP-ul este dezamăgitor, iar acesta este cel mai mare dezavantaj al jocului acestui slot. Câștigul maxim este grozav, dar va trebui să aștepți runda Respins pentru a începe să îl urmărești. Poate că funcția X-iter te poate ajuta să începi să urmărești câștigul maxim imediat prin cumpărarea rundei bonus.

În timpul jocului meu, am făcut o achiziție Super Bonus, iar aceasta mi-a returnat mai mult de 700x din miza mea, ceea ce arată cât de puternic poate fi acest slot. Nu uitați că achiziționarea bonusului este riscantă și trebuie să luați în considerare bugetul dvs. înainte de a o face.

Pe scurt, vă recomand să jucați acest slot , deoarece promite un timp interesant, plin de bonusuri versatile.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Gladiatoro Slot FAQ

Pot să joc jocul de păcănele Gladiatoro gratis pentru a-l încerca înainte de a paria bani reali? Săgeată Săgeată

Absolut! Puteți să vă faceți o idee despre Gladiatoro jucând slotul demo aici, la BETO Slots. Este o modalitate fantastică de a înțelege mecanica și caracteristicile jocului fără a risca niciun ban propriu.

Care este câștigul maxim posibil la jocul ca la aparate Gladiatoro? Săgeată Săgeată

În Gladiatoro, ai șansa de a câștiga până la 10.000x pariul tău. Poți încerca să-l câștigi doar în timpul bonusului Gladiator.

Cum funcționează opțiunea Bonus Buy în jocul ca la aparate video Gladiatoro? Săgeată Săgeată

Funcția X-iter îți permite accesul direct la jocul bonus și la alte funcții prin plata unei sume fixe.

Ce face ca Wild Toro să fie special în jocul ca la aparate online Gladiatoro? Săgeată Săgeată

Aspectul unic al Wild Toro este rolul său de Walking Wild , care nu numai că declanșează repetări, dar dublează și valoarea oricărui simbol de monedă peste care trece. Acest lucru îți sporește semnificativ potențialul de câștig ori de câte ori Toro își face apariția pe role.

Care este RTP-ul jocului și cât de volatil este acesta? Săgeată Săgeată

Gladiatoro are un RTP de 94,00%, care este ușor sub media industriei, și se încadrează în categoria jocurilor cu volatilitate ridicată. Acest lucru înseamnă că, deși câștigurile s-ar putea să nu vină la fel de frecvent, acestea au potențialul de a fi mult mai mari atunci când lovesc, în special în timpul funcțiilor bonus.

Poți să-mi spui mai multe despre ELK Studios, dezvoltatorul din spatele slotului Gladiatoro? Săgeată Săgeată

Sure! ELK Studios este renumit pentru crearea de sloturi atractive din punct de vedere vizual, cu mecanici și caracteristici inovatoare de joc. Ei oferă în mod constant jocuri de înaltă calitate care îi implică pe jucători prin îmbinarea poveștilor cu experiențe de joc dinamice.