MENIU
Căutare
Sloturi

Pirots Joacă Gratuit

Pirots Slot Demo

Pirots Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Pirots de ELK Studios

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Pirots Demo

Jocul de păcănele Pirots se bazează pe fantezia unor papagali care le-o iau înainte oamenilor și devin pirați care conduc marea. Nu numai că tema acestui slot este neconvențională, dar și funcțiile și modul în care sunt acordate câștigurile sunt de asemenea neconvenționale. Obții câștiguri prin aterizarea simbolurilor în apropierea păsărilor, iar păsările colectează simboluri pentru a declanșa diverse funcții. Jocul are, de asemenea, o rundă bonus Free Spins, care îți poate crește semnificativ câștigurile.

În această recenzie a slotului Pirots, vom vedea dacă păsările pot fi de fapt pirați buni și te vor ajuta să colectezi o mulțime de comori.


Lansare: 07.03.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF
Câștig maxim: X20000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 17 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 10.000x pariul dvs.

DeschidețiJoc de bază captivant

DeschidețiMecanic unic pentru a obține victorii

DeschidețiTotul este persistent în bonus

DeschidețiCaracteristica X-iter

Contra Contra

Contra

Închide RTP scăzut

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor ELK Studios

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 94.00

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 5

Teme de joc

Pirat Gematnie


Funcționalități de joc

Simbol aditiv Cluster Pays Cumpărați Funcția Setul de role se schimbă Symbol Swap Colectați Energie Sticky Wilds Simboluri bonus Simboluri scatter FreeSpins Wild


Experimentează o abordare unică a temei piraților în jocul ca la aparate online Pirots.

Experimentează o abordare unică a temei piraților în jocul ca la aparate online Pirots.

Bine ați venit la Pirots Online Slot

Jocul de păcănele Pirots este un nou experiment uimitor de la ELK Studios slots, care ar putea schimba în bine modul în care jucăm sloturi. Întotdeauna ne-au plăcut jocurile de cazino inovatoare, iar acest slot este unul dintre cele mai inovatoare sloturi pe care le-am analizat anul acesta.

Jocul de păcănele Pirots este foarte diferit de majoritatea sloturilor video online, iar asta îl face unic. ELK Studios a inclus mai multe simboluri funcționale pentru a menține acțiunea în desfășurare și pentru a vă răsplăti cu mai multe câștiguri impresionante.

Acest slot are o grilă de 5x5 care poate fi extinsă la o grilă de 8x8 prin utilizarea funcțiilor. Nu are linii de plată, deoarece are propriul său mod unic de a acorda câștiguri. Acest mod unic de acordare a câștigurilor este cunoscut sub numele de mecanica de joc CollectR și vom explica în curând cum funcționează în detaliu.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Păsări Pirați Tema și Design distractiv

Temă și design

Acest joc cu tematică pirat introduce o întorsătură prin crearea piraților păsări. Pirații pasăre sunt serioși, deoarece au pistoale, cuțite, ochelari și alte accesorii pe care le folosesc pirații. Veți observa marea frumoasă din fundal, cu plaje și o mulțime de copaci. Acest slot vă va aminti cu siguranță de seriile de filme precum "Pirații din Caraibe".

Animațiile păsărilor care colectează simbolurile obișnuite și speciale sunt la înălțime. Ca toate sloturile mari cu pirați, și acesta avea nevoie de o coloană sonoră solidă, iar ei au inclus una. Coloana sonoră vă va da un sentiment de aventură și vă va menține moralul ridicat.

Simboluri

Acest slot are patru pietre prețioase ca simboluri, dar acestea au niveluri diferite. Câștigul tău se bazează pe nivelul actual de câștig. La nivelul 1, pietrele prețioase roșii, roz, verzi și albastre vă vor plăti între 0,05x și 0,25x din miza dvs. Aceleași pietre prețioase vă vor plăti de la 3x la 15x din miza dvs. la nivelul 5 (nivelul maxim). Așadar, îmbunătățirea pietrelor prețioase prin intermediul simbolului de îmbunătățire merită.

Acest slot are, de asemenea, bombe, Wild-uri și alte simboluri de caracteristici pe care le-am explicat în detaliu mai jos.

Colectarea a 3 simboluri bonus declanșează runda de joc Free Drops.

Colectarea a 3 simboluri bonus declanșează runda de joc Free Drops.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Pirots Slot Machine

Haideți să înțelegem rapid cum poate fi jucat acest joc de păcănele la cazinourile online fără depunere.

 • Butonul masiv cuo săgeată curbată va face ca rolele să se învârtă.
 • Faceți 10 până la 100 de rotiri pe pilot automat folosind butonul de joc automat din dreapta sus.
 • Pictograma cu monede vă va permite să schimbați valoarea pariului. Valoarea maximă a pariului este de 100 €, în timp ce valoarea minimă a pariului este de 0,20 €.
 • Butonul cu trei linii orizontale din stânga sus va deschide tabela de plăți și vă va permite să accesați setările, regulile și promoțiile.
 • Tabela de plăți explică pe scurt funcțiile și acoperă plățile simbolurilor.
 • Setările vă vor oferi câteva opțiuni utile, cum ar fi jocul rapid.
 • Regulile explică totul în detaliu despre acest slot.
Simbolurile pasăre colectează simboluri și acordă câștiguri

Simbolurile pasăre colectează simboluri și acordă câștiguri

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristicile bonusului Golden

Toate funcțiile din acest joc ca la aparate se învârt în jurul simbolurilor de colectare a păsărilor. Cele patru păsări vor colecta simboluri și pietre prețioase de aceeași culoare cu pasărea care le colectează. Păsările colectează simboluri adiacente în unghiuri drepte (sus, jos, stânga și dreapta).

Simbolurile colectate de păsări sunt, de asemenea, adăugate la un contor de caracteristici deasupra rolelor. Atunci când contorul este plin, veți primi un premiu de caracteristică. După ce colectarea simbolurilor se oprește, premiul de caracteristică va transforma 3 pietre prețioase în simboluri de caracteristică. Mai mult, păsările adiacente una de cealaltă pot schimba locurile la întâmplare, dacă schimbarea locurilor va duce la un câștig.

Acum, să înțelegem cum funcționează caracteristicile jocului.

Simbolurile caracteristice

Pirots vă oferă șase simboluri de caracteristici, care sunt Wilds, simboluri de transformare, simboluri de îmbunătățire, monede, bombe și simboluri bonus. Să vă explicăm ce fac aceste simboluri.

 • Simbolul Wild: înlocuiește simbolurile de pietre prețioase.
 • Simbolul de transformare: va transforma toate pietrele prețioase din apropiere în aceeași culoare cu pasărea care a colectat acest simbol sau în simboluri funcționale.
 • Simbolul Upgrade: Există două tipuri de simboluri de upgrade: simbolul de upgrade alb și simbolul de upgrade multicolor. Simbolul de upgrade alb îmbunătățește cu 1 până la 3 trepte nivelul de câștig al pietrelor prețioase care se potrivesc cu culoarea păsării care l-a colectat. Simbolul de upgrade multicolor îmbunătățește nivelul de câștig al tuturor pietrelor prețioase cu 1 până la 3 trepte.
 • Simbolul bombă: Simbolul bombă pe care o pasăre îl colectează explodează atunci când nu mai sunt câștiguri disponibile. Acesta distruge toate simbolurile din apropiere, cu excepția simbolurilor caracteristice, ceea ce duce la simboluri care cad de sus pentru a umple pozițiile. Explozia simbolului bombă extinde dimensiunea grilei cu un rând și o coloană până la 8 rânduri și 8 coloane.
 • Simbolul monedei: Simbolul monedei pe care o pasăre o colectează vă va plăti totalul după înmulțirea valorii sale cu valoarea pariului dumneavoastră.

Joc bonus Free Drops

Runda bonus Free Drops se acordă dacă păsările reușesc să colecteze trei simboluri bonus în jocul de bază. Funcția Free Drops vă oferă 5 Free Drops sau rotiri gratuite și este la fel ca la jocul de bază. Diferența este că dimensiunea grilei, nivelul de câștig al pietrelor prețioase și colecția de simboluri nu se resetează în timpul acestui bonus.

Puteți obține Free Drops suplimentare prin colectarea a 3 simboluri bonus.

Caracteristica de cumpărare a bonusului X-iter

Dacă facețiclic pe butonul X-iter, puteți alege din cinci moduri de joc și puteți declanșa direct bonusul dorit. Iată care sunt opțiunile pe care le oferă această funcție:

 • Bonus Hunt: Plătiți 3x din pariul dvs. pentru a obține o șansă mai mult decât cvadruplă (4x) de a declanșa Free Spins pentru o singură rotire.
 • Feature Bonanza: Ți se garantează o colecție completă de simboluri (3 simboluri caracteristice) pentru o singură picătură, plătind 10x din pariul tău.
 • Dimensiunea maximă a grilei: Pentru 25x din pariul tău, te poți bucura de o rotire sau de o picătură cu dimensiunea grilei de 8x8.
 • Bonus: Pentru 100x din pariul dvs., veți declanșa runda bonus Free Drops.
 • SuperBonus: Va trebui să cheltuiți 500x din miza dvs. pentru a declanșa Super Bonus. Această funcție vă va oferi jocul bonus Free Drops cu dimensiunea maximă a grilei și simboluri de upgrade capabile să îmbunătățească toate pietrele prețioase.
Bucură-te de 5 învârtiri gratuite cu dimensiuni persistente ale grilei, colecție de simboluri și nivel de câștig.

Bucură-te de 5 învârtiri gratuite cu dimensiuni persistente ale grilei, colecție de simboluri și nivel de câștig.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

Acest joc de păcănele are un RTP de 94%, ceea ce reprezintă un RTP scăzut și se situează sub media RTP de 96% cu o marjă decentă.

Varianțaacestui slot este de 7 din 10, deci este un slot cu varianță medie spre mare.

Câștigul maxim este de10.000 de ori mai mare decât miza ta, ceea ce reprezintă un câștig maxim foarte bun de care se vor bucura toți jucătorii.

Învârtirile gratuite deblochează întregul potențial al slotului Pirots

Învârtirile gratuite deblochează întregul potențial al slotului Pirots

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este Pirots Slot merită?

Joculde păcănele Pirots oferă un gameplay unic, cu funcții explozive, noi și puternice. ELK Studios a creat o nouă mecanică de obținere a câștigurilor și suntem foarte impresionați de ea. Acest slot utilizează mecanica CollectR la maxim și îți permite chiar să cumperi cu ușurință bonusurile pe care le dorești.

Sloturileonline care oferă ceva nou sunt din ce în ce mai rare, așa că acest slot merită puțină dragoste și atenție. Jocul de bază este destul de interesant datorită Wild-urilor, bombelor și altor simboluri speciale.

Câștigurile maxime pot veni de la Free Spins, deoarece totul este persistent în timpul jocului bonus. Șansele tale de a extinde complet terenul de joc sunt mult mai mari în Free Spins, iar nivelul persistent al câștigurilor este biletul pentru câștiguri mari. Dacă nu poți declanșa Free Spins jucând, ar trebui să le cumperi pentru a experimenta ceea ce oferă acest slot.

Bonus Hunt merită o mențiune specială, deoarece este foarte util pentru a declanșa bonusul principal. Puteți încerca acest slot pentru bani reali la cazinourile recomandate aici la BETO și puteți obține cele mai profitabile bonusuri de cazinou.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Pirots Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate Pirots? Săgeată Săgeată

Jocul ca la aparate Pirots oferă un câștig maxim de 10.000x miza ta. Suntem destul de mulțumiți de potențialul acestui slot, având în vedere varianța sa.

Care este RTP-ul și varianța slotului Pirots? Săgeată Săgeată

RTP-ul acestui joc de păcănele este de doar 94%, așa că ar trebui să primești un randament cu 2% mai mic decât media atunci când îl joci. Volatilitatea percepută a acestui slot este medie spre mare, așa că nu vei obține câștiguri frecvente, dar te poți aștepta la câștiguri mari.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Pirots? Săgeată Săgeată

Da, acest joc ca la aparate îți oferă jocul bonus Free Spins dacă aduni 3 simboluri bonus. Primești 5 Free Spins cu colectare de simboluri persistente, nivel de câștig și dimensiune a grilei. Cea mai bună parte este că poți redeclanșa această funcție.

Cum funcționează simbolurile funcționale în jocul ca la aparate online Pirots? Săgeată Săgeată

Simbolurile funcției sunt activate atunci când sunt colectate de o pasăre. Simbolurile funcționale pot transforma simbolurile, extinde zona de joc, înlocui simbolurile, acorda un premiu în bani și îmbunătăți simbolurile.

Este slotul video Pirots o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Nu, dezvoltatorul acestui joc inovator este ELK Studios. ELK Studios există din 2013 și este licențiat de autorități precum Malta Gaming Authority. Pe scurt, avem încredere deplină în ELK Studios, iar acest slot nu poate fi o înșelătorie.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Pirots? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de rotiri gratuite, simboluri funcționale, funcția X-iter și multe altele, jucând gratuit modul demo al jocului ca la aparate Pirots aici la BETO.