MENIU

Bass Boss Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Bass Boss
Click aici pentru a juca

Bass Boss de Red Tiger

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Bass Boss

Este timpul să prindeți peștele cel mare în slotul Bass Boss de pe Red Tiger Gaming. Un pescar veteran va fi văzut încercând să prindă pești în acest slot cu un layout 4x5 și 10 linii de plată. Simbolurile de pește apar cu Multiplicatori de pariu, astfel încât puteți obține câștiguri uriașe. Acest slot are, de asemenea, Free Spins care pot fi extinse prin prinderea mai multor pești.

În această recenzie a slotului Bass Boss, vom explica ce face acest slot unic și captivant. Continuați să citiți pentru a afla cum funcționează funcțiile și cât de mult puteți câștiga.


Lansare: 03.08.2022
Volatilitate
Câștig maxim: X4835

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 23 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 4.835x pariul dvs.

Învârtirile gratuite pot fi redeclanșate

Premii în bani instantanee de până la 200x miza ta

Multiplicatori de flotor până la 10x

Temă foarte amuzantă

Contra

RTP este ușor scăzut

Variație ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Red Tiger

Volatilitate

RTP% 95.70

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.10

Miza maximă 100.00

Role 5

Rânduri 4

Teme de joc

Pescuit


Funcționalități de joc

Simbol aditiv Free Spins adiționale FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Bucură-te de o temă frumoasă cu diverse detalii în jocul de păcănele Bass Boss

Bucură-te de o temă frumoasă cu diverse detalii în jocul de păcănele Bass Boss

Bine ați venit la Bass Boss Slot

Jucătorii de sloturi, dintr-un motiv ciudat, adoră sloturile de pescuit online. Poate că jucătorilor le place să se uite la apa albastră strălucitoare și la pești. Prin urmare, Red Tiger Gaming a decis să meargă la pescuit în ape adânci, lansând slotul Bass Boss.

Acest slot are patru rânduri, cinci role și zece linii de plată. Pescarul stă mereu în partea de sus, așteptând să-și arunce linia de pescuit la întâmplare și să prindă pește. Gameplay-ul se învârte în jurul pescarului care prinde pești mari și vă răsplătește.

Adevărul este că acest slot este unul dintre cele mai impresionante sloturi de pescuit de pe piață. Știm că numele sună ca alte jocuri de cazino, dar caracteristicile acestui slot sunt interesante și foarte profitabile. Slotul de bază este foarte distractiv, deoarece pescarul se poate implica în orice rotire și poate prinde un pește care te poate recompensa de câteva ori miza ta.

Principala rundă bonus este runda Contest Spins, în care pescarul va încerca să prindă pește la fiecare rotire. Cea mai bună parte este că această funcție are o bară de progres care vă permite să reactivați rotirile gratuite și să obțineți un Multiplicator Float. Nu vă faceți griji; vă vom explica ce este un Multiplicator Float și toate celelalte în curând.

Video: Bass Boss Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Jocurile de cazino video Bass Boss

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă de pescuit și grafică colorată

Temă și design

Acest joc ca la aparate cu temă pești te poartă într-o aventură în adâncul mării , unde poți prinde cu ușurință un pește mare. Un domn care poartă o pălărie și o cămașă verde plutește deasupra rolelor, iar din când în când își va arunca undița pentru a prinde pești.

Fundalul este cu adevărat frumos, deoarece apa albastru deschis și structurile din adâncul mării îi dau un aspect autentic. Deasupra apei se află un peisaj elegant cu munți și verdeață.

Muzica de fundal este veselă, rapidă și distractivă. Efectele sonore ale rolei care se opresc, ale câștigurilor de aterizare etc., sunt la fix. Pe scurt, credem că au făcut dreptate temei și designului acestui slot.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt o barcă rapidă, o cutie de pescuit, o pălărie și o rolă. Simbolurile cu plată mare vă vor plăti de la 10x la 30x din pariul dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri. Simbolurile cu plată mică sunt simbolurile de cărți, care vă vor răsplăti de la 1x la 3x din pariul dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci cărți identice.

Simbolul Scatter este o cupă de aur cu un pește gravat pe ea, iar acesta va declanșa Free Spins. Pot apărea diverse simboluri cu pești cu multiplicatori mari.

Umpleți bara de progres pentru a prelungi Free Spins și pentru a crește multiplicatorul Float Multiplier.

Umpleți bara de progres pentru a prelungi Free Spins și pentru a crește multiplicatorul Float Multiplier.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Bass Boss Slot

Această secțiune îți va clarifica toate îndoielile legate de acest joc ca la aparate. Să începem.

 • Butonul galben cu 2 săgeți curbate care formează un cerc este butonul de rotire pentru rotirea rolelor.
 • Butonul turbo va accelera semnificativ rotirile, astfel încât să puteți economisi timp.
 • Butoanele plus și minus îți vor ajusta valoarea pariului și îți vor permite să plasezi pariul în intervalul de la 0,20 € la un pariu maxim de 20 €.
 • Butonul auto pornește învârtirile pe pilot automat și puteți face între 10 și 100 de învârtiri în acest mod.
 • Plățile și opțiunile de ajutor se află în stânga jos și pot fi accesate și prin intermediul butonului de meniu din dreapta sus.
 • Butonul de ecran complet și butonul de sunet se află în dreapta sus.
 • Plățile vor explica caracteristicile și, de asemenea, vor menționa clar cât de mult plătesc simbolurile.
 • Ajutorul va deschide informații detaliate despre joc, cum ar fi modul în care sunt calculate câștigurile și câștigul maxim.
Prinde 3 simboluri scatter pentru a declanșa 10 rotiri de concurs.

Prinde 3 simboluri scatter pentru a declanșa 10 rotiri de concurs.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus fantastice

Toate funcțiile din acest joc de păcănele se referă la prinderea peștilor care valorează mult, inclusiv funcția Învârtiri Gratuite. Să ne uităm acum la caracteristici.

Simboluri de pește

Simbolurile de pește sunt simboluri Scatters care pot ateriza oriunde cu premii în bani instant. Premiile în bani instantanee vor avea o valoare bazată pe un Multiplicator al mizei. Iată peștii și Multiplicatorii de miză corespunzători acestora.

 • Pește gri: 2x sau 5x
 • Pește albastru: 10x sau 15x
 • Pește verde: 30x sau 50x
 • Pește portocaliu: 100x sau 200x

Peștele trebuie să fie prins de către pescar pentru a putea obține Premiul instantaneu în bani asociat acestuia.

Funcția de captură

Pescarul își aruncă undița la întâmplare și încearcă să prindă pești în timpul sau după o învârtire. Cârligul va ajunge în apropierea unui rând aleatoriu și va colecta orice pește de pe acel rând. Pot fi prinși mai mulți pești de pe același rând.

Funcția Nudge

După cepescarul nu a reușit să prindă un pește sau după o captură reușită, el poate muta cârligul de pe undița sa în orice rând aleatoriu pentru a avea șansa de a prinde un alt pește.

Funcția de momeală îmbunătățită

Multiplicatorii aleatorii pot fi aplicați la plutitorul liniei de pescuit atunci când jucați jocul de bază. Ori de câte ori este prins un pește și există un Multiplicator pe flotor, Premiul instantaneu câștigător va fi multiplicat cu Multiplicatorul flotorului. Puteți obține Multiplicatori 2x, 3x, 5x sau 10x pe flotor.

Funcția învârtiri de concurs

Aterizarea a 3 sau mai multe simboluri Contest Spins va declanșa Jocurile Gratuite. În continuare sunt prezentate numărul de Free Spins pe care le puteți obține în funcție de numărul de Scatters.

 • 3 Scatters: 10 Free Spins
 • 4 Scatters: 15 Învârtiri Gratuite
 • 5 Scatters: 20 Free Spins

Vestea cea mare este că pescarul va ține cârligul de pe undița sa în apă până când se termină Free Spins. El poate muta cârligul sau îl poate păstra în același loc între Învârtirile Concursului.

Funcția de progresie a concursului

O bară de progres este prezentă în timpul Free Spins pentru a ține evidența numărului de pești prinși. Bara de progres are 4 repere care vă vor recompensa cu învârtiri suplimentare și un multiplicator de floare. Iată care sunt recompensele pentru fiecare 8 pești pe care îi colectezi în ordinea în care vor fi acordate.

 1. 10 rotiri gratuite cu un Multiplicator de flotor 2x.
 2. 10 Free Spins cu un Multiplicator de 3 ori float
 3. 10 Free Spins cu un Multiplicator de 5x float
 4. 10 Free Spins cu un Multiplicator de 10x float
Pescarul va prinde pește și te va recompensa cu premii instantanee

Pescarul va prinde pește și te va recompensa cu premii instantanee

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

Bass Boss RTP este de 95,7%. RTP-ul este ușor sub medie, dar nu ar trebui să te îngrijoreze prea mult.

Volatilitatea acestui slot este ridicată, așa că s-ar putea să trebuiască să aștepți pentru câștiguri. Vestea bună este că poți vedea câștiguri uriașe dacă ai răbdare.

Câștigul maxim oferit de acest slot este de 4.835x din pariul tău. Câștigul maxim este aproape de 5.000x pariul tău total, ceea ce nu este deloc un câștig maxim rău.

Câștigă premii mari prin rotiri gratuite, funcția Catch și multe altele în jocul de păcănele Bass Boss

Câștigă premii mari prin rotiri gratuite, funcția Catch și multe altele în jocul de păcănele Bass Boss

ÎNAPOI LA CUPRINS

Este Bass Boss Slot Bass Boss merită?

Joculca la aparate Bass Boss arată cum un mecanism poate fi folosit pentru a crea un joc ca la aparate genial. Toate funcțiile se învârt în jurul prinderii peștilor, iar gameplay-ul se îmbunătățește pe măsură ce continui să joci. Multiplicatorii flotanți, rotirile gratuite și funcția Nudge te vor ajuta să câștigi mult mai mult decât te așteptai.

Simbolurile de bani de pește sunt distractive de colectat, și este mult mai ușor să le colectezi în timpul Free Spins. Nu numai că puteți redeclanșa Free Spins, dar puteți redeclanșa o versiune îmbunătățită a Free Spins cu Multiplicatori de flotor mai mari. Deci, potențialul de a câștiga mare este, fără îndoială, acolo.

Singura critică minoră pe care o avem este că este nevoie de ceva timp pentru ca acest slot să înceapă să recompenseze jucătorul. Cu toate acestea, dacă ești un jucător răbdător, te vei distra de minune.

Jucați slotul Bass Boss online la cazinourile online recomandate de noi aici la BETO.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Bass Boss Slot Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Bass Boss?

Câștigul maxim este de 4.835x miza ta, ceea ce nu este la fel de impresionant ca în cazul altor sloturi. Cu toate acestea, este totuși un câștig maxim decent care merită urmărit.

Care este RTP-ul și volatilitatea slotului video Bass Boss?

RTP-ul acestui joc de păcănele este puțin cam mic, deoarece oferă un RTP de 95,7%. Volatilitatea acestui slot este ridicată, ceea ce înseamnă un potențial mai mare și o frecvență mai mică a câștigurilor.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Bass Boss?

Da, acest joc de păcănele are învârtiri gratuite care se declanșează atunci când prinzi 3 sau mai multe simboluri scatter. Free Spins pot fi redeclanșate prin colectarea simbolurilor pește, iar cârligul va rămâne sub apă pentru această funcție pentru a te ajuta să faci acest lucru.

Cum funcționează funcția Catch în jocul cu aparate Bass Boss?

Pescarul își va arunca undița și va încerca să prindă un pește de pe un rând în timpul sau după o învârtire. Dacă pescarul reușește să prindă peștele, veți primi Premiul instantaneu în bani asociat acestuia.

Este Bass Boss slot Bass Boss trucat sau o înșelătorie?

Nu, Bass Boss a fost lansat de Red Tiger Gaming, iar aceștia sunt reglementați și licențiați de autorități precum Malta Gaming Authority. Pe scurt, acest slot este de la un dezvoltator reputat și nu este o înșelătorie.

Este posibil să joci jocul ca la aparate Bass Boss gratis?

Da, te poți bucura de rotiri gratuite, premii în bani instantanee, multiplicatori și multe altele jucând gratis jocul ca la aparate Bass Boss demo aici la BETO.