MENIU
Căutare
Sloturi

True Grit Redemption Joacă Gratuit

True Grit Redemption Slot Demo

True Grit Redemption Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

True Grit Redemption de Nolimit City

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: True Grit Redemption Demo

Fiți martorii unui echipaj de cowboy care încearcă să își potolească setea de dreptate în jocul ca la aparateTrue Grit Redemption de pe Nolimit City. Experimentați câteva funcții noi și câteva funcții iconice pentru care Nolimit City este cunoscut în acest joc de aparate. Are 6 role și un aspect unic pe care îl vom explora în curând. Caracteristicile sunt xNudge Wild, xWays, Wild Transform, Torture Spins și multe altele. Fiți siguri că veți avea întotdeauna ceva de așteptat în timp ce jucați acest slot.

În această recenzie a slotului True Grit Redemption, vom explica de ce acest slot ar trebui să fie adăugat la colecția de sloturi pe care o joci în mod regulat.


Lansare: 21.12.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X20220

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 15 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 20.220x pariul dvs.

DeschidețixWays, xNudge Wild, și xWays infecțioase

DeschidețiÎnvârtiri gratuite cu poziții deblocate și moduri mai mari de a câștiga

DeschidețiRTP mai mare pentru cumpărarea de bonusuri

DeschidețiPremii în bani instantanee

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Nolimit City

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 94.04

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 4

Funcționalități de joc

Cumpărați Funcția Symbol Swap Cascading/Avalanche wins Sticky Wilds Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Cowboys


Toate pozițiile sunt deblocate în timpul rotirilor gratuite din jocul ca la aparate True Grit Redemption.

Toate pozițiile sunt deblocate în timpul rotirilor gratuite din jocul ca la aparate True Grit Redemption.

Bine ați venit la slotul online True Grit Redemption

Jocul de păcănele True Grit Redemption, la fel ca multe alte jocuri de păcănele demo Nolimit City, este un joc de păcănele întunecat și periculos. Acest slot este despre căutarea răzbunării și există multă acțiune în această căutare. Stilul vechi vă va duce înapoi în timp, dar vă putem asigura că funcțiile sunt cele mai recente.

Veți observa că acest slot are 6 role, dar unele poziții de pe role sunt blocate la început. Pozițiile blocate sunt deblocate prin aterizarea Scatters și pot fi deblocate complet în timpul Free Spins. Veți vedea, de asemenea, o rolă de sus și una de jos, care vor prezenta unele simboluri mai interesante.

Lista funcțiilor acestui slot este lungă, dar principalele funcții sunt Free Spins, xWays, Reel Split, Transform 'Em', xNudge Wild, Infectious xWays și Grit Girl. Vom explica toate caracteristicile într-un mod ușor de înțeles în curând, așa că continuați să citiți.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă Wild West și grafică de înaltă calitate

Temă și design

Lafel ca un joc ca la aparate tipic Nolimit City, tema este dură și întunecată. Acestui dezvoltator i-a plăcut întotdeauna să creeze sloturi care ies în evidență și se pricepe foarte bine când vine vorba de teme brutale și sumbre.

Povestea înfricoșătoare din acest slot este despre o fată care este torturată și sfârșește prin a muri. În cele din urmă, se formează un echipaj pentru a-l vâna pe ucigașul ei și a-l aduce în fața justiției. Ne place cum spun povestea prin numele funcțiilor și prin imagini.

Fundalul înzăpezit, cu câțiva copaci și un semn de avertizare , este decorul perfect pentru acest slot. O coloană sonoră intensă menține tensiunea și se potrivește bine cu acest slot.

Simboluri

Aterizarea a 3 sau mai multe simboluri identice pe rolele adiacente de la stânga la dreapta este suficientă pentru a obține un câștig. Simbolurile care plătesc cel mai bine sunt diversele simboluri de personaje, care plătesc între 0,85x și 1,75x din pariul tău pentru obținerea unei combinații câștigătoare de șase simboluri.

Simbolurile cu plată mică sunt simbolurile de cărți, care plătesc de la 0,20x la 0,75x din pariul dvs. pentru obținerea unor combinații câștigătoare de șase cărți identice.

Simbolul Scatter este un simbol cu S scris pe el. Există diverse alte simboluri, cum ar fi xWays, pe care le-am discutat mai târziu în cadrul bonusurilor.

4 simboluri scatter vor declanșa runda bonus Dead Spins.

4 simboluri scatter vor declanșa runda bonus Dead Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă True Grit Redemption Slot Machine

Iată care sunt pașii pentru a juca acest joc ca la aparate:

 • Vizitați unul dintre cazinourile online care vă plac.
 • Căutați acest slot și începeți jocul.
 • Ajustați pariul dând click pe butonul pentru monede. Acesta poate fi setat între 0,20 € și 100 €.
 • Verifică tabelul de plăți și setările pentru a obține toate detaliile.
 • În cele din urmă, faceți clic pe butonul de rotire pentru a începe să jucați.
 • Poți folosi, de asemenea, opțiunea de joc automat.

Acest slot oferă un număr diferit de moduri de câștig la fiecare rotire. Are mai multe caracteristici, cum ar fi Free Spins și recompense instantanee în bani, de care te vei bucura.

Dead Spins deblochează toate pozițiile și oferă cele mai mari moduri de a câștiga

Dead Spins deblochează toate pozițiile și oferă cele mai mari moduri de a câștiga

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus strălucitoare

Tamburul de sus va avea doar simboluri personaj sau simboluri wild. Doar simbolurile obișnuite, Wild-urile, Scatter-urile și simbolurile Grit Girl pot ateriza pe rolele principale. Zonele blocate se vor deschide pe diagonală după ce aterizează Scatters, după cum urmează:

 1. Un simbol Scatter: Deblochează primele patru poziții.
 2. Al doilea simbol Scatter: Deblochează următoarele trei poziții
 3. Al treilea simbol Scatter: Deblochează următoarele două poziții
 4. Al patrulea simbol Scatter: Deblochează ultima poziție

Tamburul de jos poate avea doar simboluri de caractere și simboluri speciale. Poziția cea mai din dreapta în partea de jos va avea un Multiplicator Sticky Wild blocat.

Funcția Wild Transform

Dacăun simbol de sub rola de sus se potrivește cu simbolul de pe rola de sus de pe aceeași rolă, ambele se vor transforma în Wilds.

Funcția xNudge Wild

Simbolul xNudge Wild aterizează doar pe pozițiile de pe rola de jos și se împinge întotdeauna până când devine un simbol Wild complet stivuit. În plus, multiplicatorul său Wild crește cu 1 pentru fiecare nudge, iar nudging peste un Wild crește, de asemenea, multiplicatorul Wild cu 1.

Dacăsimbolul xNudge Wild nu reușește să facă parte dintr-un câștig, acesta se va retrage în poziția inițială și apoi va deveni complet vizibil în următoarea cascadă.

xWays și xWays infecțioase

Simbolurile xWayspot apărea peste tot, cu excepția rolei de sus, în timp ce xWays Infecțioase sunt văzute doar în pozițiile de jos ale rolei. Simbolul xWays va dezvălui 2 sau 3 simboluri potrivite și va crește modalitățile de câștig. Simbolul Infectious xWays va dezvălui 2 simboluri identice și apoi va extinde aceleași simboluri oriunde pe role pentru a mări căile de câștig.

Funcția Reel Split

Simbolul Reel Split poate ateriza pe rola de jos și poate dubla toate simbolurile de deasupra sa de pe rola principală. După aceea, acesta va dispărea și va provoca o prăbușire a rolei inferioare pentru a face loc noilor simboluri. Reel Split dublează câștigul simbolului Girt Girl, dar simbolul nu se va împărți.

Funcția Transform 'EM'

Aceste simboluri speciale apar, de asemenea, doar pe rolele inferioare. Simbolul Transform 'em transformă toate simbolurile de același tip de simbol în același simbol. Astfel, transformă toate simbolurile cu plată mare în același simbol cu plată mare și toate simbolurile cu plată mică în același simbol cu plată mică.

Simbolul Transform 'em transformă, de asemenea, în același simbol și nu afectează rola de sus.

Funcția Grit Girl

Simbolul Grit Girl apare pe primele patru role de pe rola principală. Jocul vă acordă un câștig atunci când prindeți simboluri Grit Girl pe trei sau mai multe role, după cum urmează:

 • Simbolurile Grit Girl pe trei role: 25x pariul dvs.
 • Simbolurile Grit Girl pe patru role: 500x din pariul dvs.

Chiar dacă Sticky Wild-ul de pe rola de jos este blocat, acesta va multiplica valoarea câștigului de la Grit Girl cu multiplicatorul său.

Funcția Torture Spins

Aterizarea a 3 simboluri Scatter va declanșa 8 Torture Spins. Simbolurile Scatter pot ateriza doar pe primele patru role. Dacă un simbol Scatter este afectat de Reel Split, acesta va acorda o Free Spin suplimentară pentru fiecare parte divizată. Această funcție deblochează toate pozițiile blocate anterior, cu excepția Sticky Multiplier Wild.

Dacăprindeți un al patrulea Scatter, acest bonus se va transforma în funcția Dead Spins. Atunci când are loc upgrade-ul, primești 2 rotiri suplimentare și o Free Spin suplimentară pentru fiecare parte divizată a Scatter-ului afectat de Reel Split.

Funcția Dead Spins

Această rundă bonus necesită 4 simboluri Scatter pentru a se declanșa și vă acordă 10 rotiri gratuite. Simbolurile Scatter divizate de simbolurile de divizare vor acorda o Free Spin suplimentară pentru fiecare parte a simbolului divizat.

În acest bonus, toate pozițiile sunt deblocate, iar pozițiile deblocate rămân așa până când bonusul se termină. Așadar, acest bonus vă oferă un număr mai mare de rotiri și Sticky Wild cu multiplicator.

Funcția bonus Nolimit

Această caracteristică este pentru a cumpăra direct Free Spins. Iată opțiunile pe care le oferă:

 • Torture Spins (96,56% RTP): 69x din pariul dvs.
 • Dead Spins (96,91% RTP): 669x din pariul dvs.
 • Lucky Draw (96,81% RTP): 80% șanse de a declanșa Torture Spins și 20% șanse de a declanșa Dead Spins pentru 189x din pariul dvs.
Multiplicatorul Sticky Multiplier Wild crește cu 1 pentru fiecare cascadă.

Multiplicatorul Sticky Multiplier Wild crește cu 1 pentru fiecare cascadă.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ul True Grit Redemption este de 96,11%. RTP-ul se situează în jurul RTP-ului mediu, dar cumpărarea bonusurilor vă poate oferi randamente mai mari.

Acesta este un joc cu volatilitate ridicată, ca majoritatea jocurilor de cazino noi de la Nolimit City. Vă sfătuim să pariați mai puțin pentru a evita să vă epuizați rapid soldul.

Câștigul maxim este de 20.220x pariul tău. Câștigul maxim este suficient de mare pentru a entuziasma pe oricine, iar Dead Spins sunt cel mai bun pariu pentru a-l câștiga.

Bucură-te de o poveste întunecată cu caracteristici puternice în jocul ca la aparate True Grit Redemption

Bucură-te de o poveste întunecată cu caracteristici puternice în jocul ca la aparate True Grit Redemption

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este True Grit Redemption Online Slot merită?

Jocul de păcănele True Grit Redemption oferă rezultate pe toate fronturile, fie că este vorba de jocul de bază sau de bonusurile speciale. Are atât de multe caracteristici încât nici măcar jocul de bază nu pare plictisitor și există întotdeauna șansa de a obține o serie de câștiguri mari. Simbolurile divizate, multiplicatorii, wild-urile, cascadele, câștigurile Grit Girl, simbolurile care se transformă și deblocarea rolelor blocate sunt câteva dintre caracteristicile care te vor distra.

Nolimit City este unul dintre favoriții noștri, iar motivul principal este bonusurile precum Dead Spins. Caracteristica care face ca câștigurile masive să fie și mai masive este Sticky Multiplier Wild, care se poate implica în orice câștig în timpul Dead Spins. De asemenea, puteți îmbunătăți cu ușurință Torture Spins în Dead Spins prin aterizarea unui Scatter suplimentar.

Infectious xWays și xNudge Wild sunt unele dintre caracteristicile pe care este posibil să le fi văzut în alte sloturi, dar includerea lor ajută cu adevărat jocul de bază. În general, acesta este unul dintre cele mai bune sloturi de la Nolimit City, chiar dacă câștigul maxim nu este la fel de nebunesc ca unele dintre celelalte sloturi ale lor. Ar trebui să îl încercați la cazinourile recomandate de noi aici la BETO.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

True Grit Redemption Slot - Întrebări frecvente

Care este câștigul maxim în jocul ca la aparate online True Grit Redemption? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim este de 20.220x pariul tău, iar funcția Dead Spins este funcția ideală pentru a-l obține.

Care este RTP-ul și volatilitatea slotului True Grit Redemption? Săgeată Săgeată

RTP-ul jocului este de 96,11%, dar trebuie să îl verificați înainte de a juca, deoarece cazinourile îl pot reduce. Varianța este mare, ceea ce nu este o problemă dacă luați în considerare caracteristicile incredibile oferite de acest joc.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate True Grit Redemption? Săgeată Săgeată

Da, 3 sau mai multe simboluri Scatter te premiază cu două tipuri de Învârtiri Gratuite, în care pozițiile blocate sunt deblocate și sunt disponibile mai multe moduri de câștig. Unul dintre Free Spins deblochează, de asemenea, Sticky Multiplier Wild pentru câștiguri și mai mari.

Cum funcționează funcția Grit Girl în jocul ca la aparate video True Grit Redemption? Săgeată Săgeată

Dacă simbolul Grit Girl apare pe 3 sau mai multe role, vei fi plătit până la 500x pariul tău. Grit Girl poate fi văzută doar pe primele patru role, iar câștigul său este multiplicat de multiplicatorul Sticky Wild.

Este slotul True Grit Redemption o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Nu, True Grit Redemption sau orice alt joc de cazino de la Nolimit City sloturi nu poate fi o înșelătorie. Nu numai că Nolimit City este licențiat de cele mai bune autorități, dar se bucură de o reputație impecabilă în această industrie. Așadar, nu ne putem îndoi de niciun slot creat de ei.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate True Grit Redemption? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de funcții precum Sticky Wilds, xWays, xNudge Wilds, Free Spins și multe altele, jucând gratuit modul demo al jocului ca la aparate True Grit Redemption, aici la BETO.