MENIU
Căutare
Sloturi

Mental Joacă Gratuit

Mental Slot Demo

Mental Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Mental de Nolimit City

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Mental Demo

Mental nu este un joc de păcănele online obișnuit, cu o grafică obraznică și o coloană sonoră liniștitoare și melodioasă. Este un joc înspăimântător și înfricoșător în care curajul tău va fi puternic testat.

Deși grafica acestui joc Nolimit City este puțin înfricoșătoare, ea este foarte bine concepută și captivantă. În timp ce jucați, vă veți simți ca și cum ați fi închis într-un azil.

Citiți mai departe și aflați mai multe despre acest titlu iGaming înfricoșător.


Lansare: 31.08.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X66666

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 15 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig de top în valoare de 66,666x pariul dvs.

DeschidețiTematica specială și obsedantă

DeschidețiCaracteristici bonus unice

DeschidețiGameplay foarte captivant

DeschidețiCaracteristica Bonus Buy

Contra Contra

Contra

Închide RTP poate fi personalizat

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Nolimit City

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.09

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 70.00

Sloturi Role 3

Sloturi Rânduri 2

Sloturi Linii de plată 108

Teme de joc

Oror Film


Funcționalități de joc

Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Symbol Swap Free Spins adiționale FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Vizualitatea tematică întunecată a slotului Mental

Vizualitatea tematică întunecată a slotului Mental

Mental Introducere - Aveți suficient curaj să vizitați azilul?

Nu se poate nega faptul că Nolimit City este un maestru în dezvoltarea de titluri de jocuri unice care zguduie întreaga scenă iGaming.

Deși pare puțin înfricoșător și periculos să intri într-un azil de nebuni vechi și înfiorător în slotul Mental, s-ar putea să îndrăznești să o faci oricum, deoarece potențialul de câștig este foarte mare și poți câștiga până la 66.666x valoarea pariului tău într-o singură rotire.

Tema intrigantă și amenințătoare de pe Mental inspiră vizualurile și coloana sonoră, iar tu te vei implica și te vei cufunda foarte mult în gameplay. Chiar și cu grafica intensă și animațiile puternice, echipa de la Nolimit City a reușit să optimizeze cu succes titlul pentru a rula fără probleme pe dispozitive mai mici, cum ar fi telefoanele mobile.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Imaginile și tema înfricoșătoare setate pentru a te face să sari

Cu jocuri precum Mental, este sigur că Nolimit City știe cum să gândească în afara cutiei, și trebuie să spunem că au luat-o razna cu acesta. În trecut, am văzut jocuri bazate pe închisori și cimitire de la acest studio, dar de data aceasta au făcut o treabă cu adevărat impresionantă, chiar și pentru standardele lor.

S-ar putea să simțiți că Mental este mai degrabă o cameră de tortură decât un slot online, și nu vă vom învinovăți. Diferitele elemente grafice, cum ar fi fundalul, animațiile, simbolurile și rolele, sunt toate setate strict în funcție de temă.

Coloana sonoră înfricoșătoare se sincronizează, de asemenea, fără probleme cu elementele vizuale amenințătoare, iar tu ai parte de un gameplay bine conceput. Întregul joc este amplasat într-unul dintre azilurile de modă veche, ceea ce este destul de evident din pereții cu nuanțe sepia și din luminile pâlpâitoare, împreună cu schema de culori sumbre.

Când a fost lansat cu ceva timp înainte slotul video San Quentin, un alt titlu cu tematică înfricoșătoare al aceluiași dezvoltator, a stârnit o adevărată controversă. Mental este conceput într-o manieră și mai nebună, iar tu ar trebui să te pregătești pentru o experiență de joc destul de electrică și sinistră.

Simbolurile din Mental sunt, de asemenea, concepute pentru a vă da pielea de găină și fiori. Primești simboluri de imagine, care sunt părți ale corpului, cum ar fi inimi, plămâni, creiere, mâini scheletice și ochi. Unii pacienți cu tulburări mintale vor apărea, de asemenea, pe role, care sunt marcate de la 1 la 5.

Craniile denotă simbolurile Wild, iar păianjenii sunt simbolurile Scatter.

Grafică și animații întunecate ale rundei de rotiri gratuite

Grafică și animații întunecate ale rundei de rotiri gratuite

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Acest spital tulburător este plin de bonusuri speciale

Nu sunt multe studiouri de iGaming care reușesc să adauge funcții de joc hi-tech în sloturi complexe precum Mental. Cu toate acestea, Nolimit City are o experiență destul de mare în domeniu și a dezvoltat cu pricepere bonusuri speciale în joc.

Ai la dispoziție 3 bonusuri speciale diferite în slotul video Mental:

Funcția Pacienți morți

Primești un multiplicator direct aleatoriu asupra sumei pariului tău dacă prinzi două simboluri de pacienți morți pe grila de joc. Valoarea multiplicatorului poate varia de la 5x la 9.999x.

Mental Funcția Transformare

Simbolurile de pe grila de joc se vor transforma pentru a te ajuta prin creșterea potențialului de câștig atunci când un simbol păianjen aterizează pe rolele 2 sau 4. În această funcție, simbolul special (simbolul păianjen) se va transforma în simbol xWays, xSplit, Wild, pacient mort sau pacient.

Funcția Enhancer Cells

Simbolurile xWays, xNudge Wild, xSplit, Wild, pacient și pacient mort sunt celulele speciale Enhancer Cells pe care le veți întâlni în timpul pariurilor. Acestea acționează ca niște boostere pentru role și vă vor ajuta să obțineți un câștig mare destul de ușor. 4 și 6 cadre de foc vor activa celulele Enhancer Cells de pe rola 2 și, respectiv, de pe rola 4.

Rotiri gratuite Lobotomy câștigătoare în Mental

Rotiri gratuite Lobotomy câștigătoare în Mental

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcția de rotiri gratuite înfricoșătoare

Runda bonus cu rotiri gratuite de pe Mental este destul de bogată, iar tu primești 3 tipuri diferite de rotiri gratuite:

Modul de rotiri gratuite Autopsy

Aceste rotiri gratuite vor fi declanșate atunci când prinzi 3 simboluri scorpion pe role, iar cadrul de foc acordă o rotire suplimentară pentru un simbol scorpion care aterizează în el. În timpul acestui bonus, Cadrele de Foc vor fi lipicioase, îmbunătățind potențialul de câștig.

Aterizarea unui păianjen cu cei trei scorpioni va activa o rundă suplimentară de rotiri gratuite diferită, numită Lobotomy free spins.

Funcția de rotiri gratuite Lobotomy

Aterizarea unui păianjen cu cei 3 scorpioni în jocul principal va activa o rundă diferită de rotiri gratuite numită Lobotomy Free Spins. În timpul acestei runde, simbolul păianjenului va deveni lipicios, iar cadrele de foc vor fi active. Multiplicatorii simbolului pacient mort vă vor condimenta jocul în această rundă.

Mental Funcția Free Spins

Fiind cea mai complicată de declanșat în jocul de bază, runda de Învârtiri Gratuite Mental este, de asemenea, cea mai valoroasă rundă de Învârtiri Gratuite. Aceasta poate fi declanșată prin aterizarea a 3 simboluri Scorpion și 2 simboluri păianjen. În această rundă, primești beneficiile ambelor runde anterioare, împreună cu un număr de Multiplicatori morți care va continua să crească cu fiecare nou simbol de pacient mort.

Funcția bonus Nolimit

Poți achiziționa funcția Free Spins din Mental plătind niște bani în plus. Cunoscută sub numele de Nolimit Bonus Feature. Poate fi destul de utilă dacă nu vă place să așteptați ca astfel de bonusuri să se declanșeze singure. Din păcate, acest bonus nu este disponibil pentru jucătorii din Marea Britanie.

Animațiile terifiante ale slotului video Mental

Animațiile terifiante ale slotului video Mental

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP și abatere - Mental

MentalRTP-ul nu este întotdeauna același, iar cazinourile de pariuri îl pot modifica în funcție de standardele și preferințele lor. Din ceea ce am experimentat și cercetat, randamentul mediu așteptat (RTP) al jocului variază între 94,08% și 96,06%.

Cu un potențial de câștig foarte mare, care îți poate oferi un câștig maxim în valoare de 66,666x pariul tău la o singură rotire, Mental este un slot video foarte exploziv. Acesta este în mod evident un joc cu volatilitate ridicată, așa că te vei bucura de funcțiile înflăcărate și de recompensele lor.

Ecranul de introducere înfiorător din Mental îți dă fiori și fiori de găină încă de la început

Ecranul de introducere înfiorător din Mental îți dă fiori și fiori de găină încă de la început

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este acest slot înfricoșător și înfricoșător merită să îl învârtiți?

Mental este un joc destul de neobișnuit și unic. Tema jocului se desfășoară în jurul unui azil de boli mintale unde sunt tratați cei mai grav tulburați pacienți cu probleme mintale, iar tu îl vei transforma în mașina ta de făcut bani. Ne place cum acest joc de cazino online este atât de diferit de majoritatea sloturilor online, iar Nolimit City nu se teme niciodată să experimenteze.

Cu caracteristici speciale unice, cum ar fi Autopsy Free Sp ins și Lobotomy Free Spins, vibrația mentală este împănată în fiecare element al jocului, iar tu vei avea parte de o experiență de pariere destul de obsedantă și imersivă.

Chiar dacă Mental este un slot destul de bun și interesant de pariat, acesta poate deruta unii jucători cu grafica și animațiile sale unice. Așadar, vă recomandăm să îl încercați mai întâi pe o versiune demo, pe care o puteți găsi aici, la BETO.com.

Nolimit City a pus la dispoziție o mulțime de sloturi speciale și caracteristici unice. Acest slot nu face excepție și are, de asemenea, îmbunătățiri excelente, cum ar fi mecanica xWays, xNudge și xSplit. Potențialul de câștig al jocului este recompensator. Cu un câștig maxim de 66.666 x miza ta, ar trebui cu siguranță să încerci acest joc și să vezi dacă îți va plăcea vibrația sa obsedantă și înfricoșătoare.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Mental

Care este valoarea Jackpot-ului Mental? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim pe care îl poți obține la slotul Mental la o singură învârtire valorează 66.666x miza ta.

Care este RTP-ul slotului Mental? Săgeată Săgeată

MentalRTP-ul jocului este variabil, iar cazinourile online îl pot seta în funcție de preferințele lor. De obicei, acesta variază între 94,08% și 96,06%.

Voi primi învârtiri gratuite în jocul ca la aparate online Mental? Săgeată Săgeată

Desigur, există o rundă de Învârtiri Gratuite cu temă înfricoșătoare în Mental, unde primești 3 runde diferite de Învârtiri Gratuite. Vei primi bonusuri și modificatori speciali în joc și îți va plăcea atmosfera generală.

Ce este Mental's Dead Patient feature? Săgeată Săgeată

Este un bonus unic în jocul video ca la aparate Mental, în care, atunci când primești 2 simboluri pacient mort, unul dintre ele se va transforma într-un simbol premium, împreună cu un multiplicator de simboluri care variază de la 5x la 1.000x (poate crește până la 9.999x).

Ce este funcția Fire Frames în slotul Mental? Săgeată Săgeată

Mental are o funcție bonus numită Fire Frames. Când se declanșează, orice poziție între 1 și 13 se va transforma în Fire Frames, iar simbolurile lor se vor împărți în două.

Cum să joci Mental slot gratis? Săgeată Săgeată

Avem modul demo al acestui joc de păcănele aici, la BETO.com, și îl poți încerca gratuit.