MENIU
Căutare
Sloturi

The Crypt Joacă Gratuit

The Crypt Slot Demo

The Crypt Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

The Crypt de Nolimit City

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: The Crypt Demo

Jocul de păcăneleCrypt de la Nolimit City te duce într-un univers alternativ în care legendele muzicii moarte s-au întors sub formă de zombi. Îți oferă un layout 6x4 , în care rândurile pot fi extinse la 6 pentru a crește numărul de moduri de câștig la 46.656. Bonusurile As, cum ar fi xNudge Wilds, Resurrection Spins și opțiunea de a-ți mări șansele cu funcția xBet, îți asigură o cursă plină de acțiune adecvată.

În această recenzie a slotului The Crypt, vom vedea dacă legendele muzicii moarte încă te pot distra și îți pot acorda câștigurile mari pe care le dorești.


Lansare: 05.09.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X27000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 13 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 27.000x pariul dvs.

DeschidețiMultiplicatori și upgrade-uri ale simbolurilor la rotirile gratuite

DeschidețiPână la 46.656 de moduri de câștig

DeschidețiFuncția inovatoare xNudge

DeschidețiCumpărarea bonusului crește RTP-ul

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Nolimit City

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.05

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 4

Sloturi Linii de plată 4096

Teme de joc

Atacul Zombilor


Funcționalități de joc

Bonus Bet Nivel sus Cumpărați Funcția Colectați Energie Free Spins adiționale Cascading/Avalanche wins Random Wilds Stivă FreeSpins Multiplier Simboluri în expansiune Interval RTP Multiplicator Wild


Cripta Recenzie de BETO Slots

Cripta Recenzie de BETO Slots

Vă prezentăm slotul video The Crypt

Nolimit City vine întotdeauna cu cele mai sinistre și bizare idei de sloturi, iar în jocul de păcănele The Crypt nu dezamăgesc. Acest slot prezintă diverse legende ale muzicii care s-au întors pentru încă o reprezentație și ar fi interesant de văzut câte dintre ele puteți recunoaște. Oricum, cea mai importantă parte a oricărui slot este reprezentată de bonusuri, iar în acesta vei primi mai multe bonusuri inovatoare.

Când începe acțiunea, are 6 role și 4 rânduri, dar funcția xWays poate extinde rândurile la 6 pentru câteva sau toate rolele. Ca urmare, modurile de a câștiga variază de la 4.096 la 46.656. Pentru ca bonusurile să fie mai eficiente, simbolurile câștigătoare dispar pentru a face loc noilor simboluri. Acest slot are câteva bonusuri familiare și noi, cum ar fi Resurrection Spins, xNudge Wilds și opțiunea xBet.

Ești gata să înfrunți necunoscutul? Verifică sloturile demopentru a gusta din ceea ce se ascunde înăuntru, sau intră direct în acțiune cu gameplay-ul video al jocului The Crypt.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Zombie Apocalypse Horror

Temă și design: Zombie Apocalypse Horror

Temă și design: Zombie Apocalypse Horror

Temă și design

Scufundă-te adânc în lumea moartă și înfricoșătoare a lui The Crypt, o capodoperă de Nolimit City care surprinde perfect esența apocalipsei zombi. Designul jocului este de-a dreptul înfiorător, prezentând un pustiu dezolant plin de morminte și rămășițe scheletice sub strălucirea sinistră a lunii pline.

Pe măsură ce vă învârtiți prin acest decor macabru, legendele zombi prind viață pe role, fiecare personaj fiind mai grotesc decât cel anterior. Pe parcursul sesiunii mele, nu am putut să nu admir cum fiecare element, de la împrejurimile decrepite la creaturile înfiorătoare, se îmbină perfect pentru a crea o experiență horror de top.

Este clar Nolimit City a mers până la capăt în crearea acestui slot captivant din punct de vedere vizual, care atrage jucătorii cu tema sa întunecată și detaliile sale complicate.

Muzica și coloana sonoră

Coloana sonoră a slotului este o simfonie înfiorătoare de suspans și groază care completează cu brio gameplay-ul. Melodiile bântuitoare se împletesc cu efecte sonore bruște și bruște pentru a face experiența cât mai înfricoșătoare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Scufundă-te în Cripta, unde legendele străvechi și bogățiile adevărate așteaptă să fie descoperite. Să despărțim simbolurile și plățile, astfel încât să știi exact ce comori te pândesc.

Simboluri și câștiguri:

 • Elvis Presley: Plătește un 2,50x pentru 6, până la 0,35x pentru 3.
 • Lemmy Kilmister: Răsplătește cu 1.50x pentru 6, scăzând la 0.25x pentru 3
 • Kurt Cobain: Oferă un câștig de 1,25x pentru 6, scăzând la 0,20x pentru 3
 • John Lennon: Acordă un câștig de 1,10x pentru un full, alunecând la 0,20x pentru un trio
 • Restul urmează exemplul, plătind din ce în ce mai puțin de la al cincilea până la al nouălea simbol, cu recompensele scăzând de la un maxim de 1,00x pentru 6 la un 0,10x mizerabil pentru 3.

Simbolurile speciale dau un impuls jocului:

 • xNudge Wild: Wild-ul este un schelet cu un costum negru și o chitară ciudată. Acest Wild special picături speciale pentru a umple role întregi, potențial accelerând Multiplicatorul la un enorm 6x!
 • Simbol Scatter: Simbolul Scatter: Luna este simbolul Scatter. Acești băieți răi sunt cheia pentru a debloca caracteristicile bonus.

 • xWays: Acest simbol este ușor de reperat, deoarece are scris pe el "xWays" .

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci The Crypt Online Slot

Cum se joacă Nolimit City

Cum se joacă Nolimit City's The Crypt

Pregătește-te să intri în lumea periculoasă a jocului ca la aparate online The Crypt. Iată ghidul meu pas cu pas pentru a juca:

 • Începeți prin a seta mărimea pariului cu ajutorul butonului Monede. Cu un pariu minim de 0,20 € și un maxim de 100 €, există ceva pentru toată lumea.
 • Dacă vă place să stați pe spate și să urmăriți acțiunea strigoilor, activați funcția de joc automat. O puteți seta să ruleze până la 1.000 de rotiri cu limite de câștiguri și pierderi.
 • Ești curios să afli ce plătește fiecare simbol înfiorător? Apasă butonul de meniu pentru a afla despre plăți și caracteristici de joc, cum ar fi xNudge Wilds și Resurrection Spins.
 • Puteți explora singuri butoanele suplimentare, cum ar fi cele folosite pentru a activa rotirile rapide și funcția xBet.
 • Faceți clic pe butonul masiv cu o săgeată curbată sau atingeți bara de spațiu pentru a începe jocul prin rotirea rolelor.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în The Crypt de Nolimit City

Caracteristicile bonus explicate în The Crypt de Nolimit City

Funcțiile bonus din The Crypt ridică gameplay-ul la unsprezece, cu mecanici unice și o mulțime de șanse pentru câștiguri mari.

Funcția xNudge Wild

Iată la ce vă puteți aștepta de la xNudge Wild:

 • Aceasta intră în funcțiune atunci când un Wild aterizează pe role, mai exact pe rolele 2 - 5.
 • Wild-ul va coborî spre partea de jos a rolei, mărind un Multiplicator de plată cu 1x pentru fiecare pas pe care îl coboară.
 • Această caracteristică nu numai că se extinde pentru a acoperi întreaga rolă, dar are și potențialul de a lucra împreună cu simbolurile xWays, ridicând Multiplicatorii la un enorm 6x.
 • Interesant este că, dacă prinzi mai multe xNudge Wilds consecutive într-o singură rotire, Multiplicatorii lor se adaugă împreună pentru o creștere și mai mare a câștigului.

Bonus xWays

Experiența mea cu xWays a fost de-a dreptul uluitoare. Iată cum condimentează jocul:

 • Aterizarea unui simbol xWays este foarte incitantă, deoarece acesta conține 2 sau 3 simboluri identice în interior, sporindu-ți posibilitățile de câștig.
 • Aceste simboluri pot apărea pe orice rolă și au puterea de a extinde o rolă până la 6 simboluri în înălțime.
 • Având în vedere că mai multe simboluri xWays pot ateriza într-o singură rotire și capacitatea rolelor de a se extinde ca nebunește, ai la dispoziție până la un număr amețitor de 46.656 de moduri de câștig!

Funcția Resurrection Spins

Învârtirile Resurrection Spins sunt cele în care lucrurile devin serios sălbatice:

 • Declanșat prin aterizarea a 3 simboluri Scatter, acest bonus vă acordă 10 Învârtiri de Înviere, plus 3 învârtiri suplimentare pentru fiecare Scatter suplimentar.
 • În timpul acestor rotiri, cel puțin un simbol xWays este garantat pe fiecare cascadă inițială.
 • Fiecare a patra cascadă câștigătoare transformă una dintre cele cinci legende zombie în Wilds, oferind și mai multe câștiguri și 2 rotiri suplimentare.
 • Orice câștig care implică simbolul cu cea mai mare plată va crește Multiplicatorul pentru acel simbol cu 1x, dar nu va conta pentru transformarea simbolurilor în Wilds.

Funcția xBet

Pentru cei care abia așteaptă să intre în acțiune:

 • Activarea acestei opțiuni triplează pariul de bază, dar face ca declanșarea Resurrection Spins să fie de peste cinci ori mai probabilă , fără a se încurca cu ratele de plată.

Funcția bonus Nolimit

Utilizând acest bonus în țările în care este disponibil, puteți cumpăra învârtirile Resurrection Spins după cum urmează:

 • 10 Învârtiri Înviere (RTP 96,21%): 100x pariul dvs.
 • 13 Învârtiri de Înviere (RTP 96,21%): 200x miza dvs.
 • 16 Resurrection Spins (RTP 96,13%): 500x pariul dvs.
 • Lucky Draw (RTP 96.03%): 225x miza dvs.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă 27.000x pariul tău în aparatul de joc The Crypt Slot Machine!

Câștigă 27.000x pariul tău în aparatul de joc The Crypt Slot Machine!

The Crypt se mândrește cu un câștig maxim de 27.000 de ori pariul tău de bază, un RTP de 96,05% și este cunoscut pentru nivelul său ridicat de variație. Folosirea funcției xBet va scădea RTP-ul la 96%, ceea ce nu este prea rău.

Frecvența de reușită este de 24,65%, așa că ar trebui să obțineți un câștig o dată la fiecare patru rotiri. Rata de reușită a bonusului Free Spins este de 1 la 328 de învârtiri. În cele din urmă, probabilitatea de câștig maxim este de 1 la 17,7 milioane de rotiri, ceea ce este extrem de scăzut.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cripta: Un slot care merită o tură?

Cripta: Un slot care merită o tură?

Cripta: Un slot care merită o tură?

La fel ca majoritatea sloturilor de pe Nolimit City, slotul The Crypt este extrem și poate fi foarte generos, dacă poți tolera natura sa extrem de volatilă. Este clar că acesta nu este cel mai bun slot Nolimit City, dar are câteva trucuri în mânecă. Capacitatea de a transforma legendele moarte în Wilds este cea mai notabilă și mai interesantă caracteristică. Când combinați acest lucru cu multiplicatorul pentru simbolul cel mai bine plătit, obțineți o rundă de Free Spins destul de solidă.

Acest slot este brutal și îți poate oferi o mulțime de rotiri uscate, chiar și în timpul Free Spins. Cu toate acestea, o singură rotire cu câteva câștiguri și upgrade-uri Wild ar putea schimba drastic rezultatul rundei. Bonusurile sunt atât de puternice încât o singură rotire vă poate acorda cu ușurință de câteva sute de ori miza dvs. Evident, câștigurile mari se vor apropia pe măsură ce veți continua să upgradați simbolurile legendei moarte în Wilds.

Jocul de bază este sec, dar numărul mai mare de moduri de câștig și xNudge Wild acordă ocazional câștiguri masive. În general, jocul este cu siguranță puternic, dar nu este potrivit pentru jucătorii care se frustrează ușor.

Per total, slotul The Crypt este un joc obligatoriu pentru oricine caută un angajament profund amestecat cu emoția unor oportunități de câștiguri mari.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

The Crypt Slot Întrebări frecvente

Pot să încerc slotul The Crypt gratis înainte de a paria pe bani reali? Săgeată Săgeată

Absolut! Puteți accesa slotul demo direct la BETO Slots. Aceasta este o modalitate excelentă de a te familiariza cu mecanica și funcțiile jocului, cum ar fi xNudge Wilds și Resurrection Spins, fără a risca niciun ban.

Ce face ca aparatul de păcănele The Crypt de la Nolimit City să se deosebească de alte sloturi? Săgeată Săgeată

The Crypt excelează prin combinația sa unică de funcții, cum ar fi xWays, care extinde căile de câștig până la 46.656, și bonusuri inovatoare, cum ar fi Resurrection Spins. În plus, designul său sinistru cu tematică zombie și coloana sonoră te cufundă complet într-o experiență atmosferică.

Cum funcționează opțiunea xBet în acest joc? Săgeată Săgeată

Prin activarea funcției xBet, vă triplați pariul de bază, ceea ce vă face de cinci ori mai probabil să declanșați foarte căutatele Învârtiri Înviere, fără a vă afecta ratele de plată. Este o mișcare strategică pentru jucătorii care caută să își maximizeze șansele la câștiguri mari.

Care este câștigul maxim pe care îl pot obține la jocul ca la aparate online The Crypt? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim este de 27.000 de ori mai mare decât pariul tău de bază. Cu acest potențial de câștig masiv, nu este de mirare că jucătorii sunt atrași de această aventură cu mize mari, unde fiecare rotire poate duce la recompense incredibile.

Există vreun sfat pentru a juca în mod eficient jocul ca la aparate video The Crypt? Săgeată Săgeată

În timp ce rezultatele jocurilor de păcănele sunt întotdeauna aleatorii, familiarizarea cu funcțiile jocului, cum ar fi simbolurile xNudge Wilds și xWays, te poate ajuta să înțelegi cum pot fi generate câștigurile. De asemenea, gestionarea înțeleaptă a bankroll-ului și luarea în considerare a folosirii opțiunii xBet pentru a-ți crește șansele de a declanșa runde bonus sunt strategii bune.

Există o strategie pentru a declanșa mai des rundele bonus din jocul ca la aparate The Crypt? Săgeată Săgeată

Deși nu există o metodă garantată din cauza caracterului aleatoriu al jocurilor de păcănele, opțiunea xBet crește semnificativ probabilitatea de a intra în runda bonus Resurrection Spins, făcând-o de peste cinci ori mai probabilă.