MENIU

Rabbit Garden Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Rabbit Garden de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Rabbit Garden

Alătură-te animalelor drăguțe de la o fermă și culege câștiguri mari în jocul ca la aparate Rabbit Garden. Cu un layout gigantic de 7x7 și mecanismul de plată cluster pentru a acorda câștiguri oriunde, acest slot arată destul de atrăgător. Pragmatic Play a oferit jucătorilor posibilitatea de a upgrada Free Spins și de a obține simboluri Coin garantate cu premii în bani, printre alte caracteristici. Așadar, va fi interesant de văzut cât de departe te poate duce acest slot.

În această recenzie a slotului Rabbit Garden, veți înțelege ce face acest slot special și orice limitări de a-l juca.


Lansare: 23.03.2023
Volatilitate
Câștig maxim: X10000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 30 Octombrie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 10.000x din miza dvs.

Învârtirile gratuite pot fi îmbunătățite cu un multiplicator de câștig mai mare.

Premii în bani în valoare de până la 1.000x pariul dvs.

Role în cascadă și plăți în cluster

Caracteristica Bonus Buy

Contra

Variație ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Pragmatic Play

Volatilitate

RTP% 95.02

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.20

Miza maximă 100.00

Role 7

Rânduri 7

Teme de joc

Fermă


Funcționalități de joc

Nivel sus Cluster Pays Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Symbol Swap Colectați Energie Free Spins adiționale Cascading/Avalanche wins Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins


Bucură-te de un aspect masiv și de mecanismul de plată cluster în jocul ca la aparate Rabbit Garden.

Bucură-te de un aspect masiv și de mecanismul de plată cluster în jocul ca la aparate Rabbit Garden.

Bine ați venit la Rabbit Graden Online Slot

Jocul de păcăneleRabbit Garden se adaugă la colecția de păcănele agricole cu caracteristici care sunt cu ușurință mai puternice decât majoritatea păcănelelor cu o temă similară. Pragmatic Play nu se teme niciodată să încerce ceva nou, iar ceea ce ne place cel mai mult la ei este cât de simple sunt păcănelele lor. Așadar, sloturile lor sunt o combinație mortală de caracteristici inovatoare și un gameplay simplu ca acesta.

Acest slot are 7 role și 7 rânduri, cu mecanismul de plată cluster care funcționează cel mai bine cu un aspect mai mare. Simbolurile Coin care pot apărea în jocul de bază și în runda bonus Free Spins sunt cele care fac acest slot foarte profitabil și distractiv. Valoarea unui simbol Coin poate ajunge până la 1.000x, iar colectarea simbolurilor câștigătoare îți permite să îmbunătățești Free Spins cu un Multiplicator de câștig.

Există omulțime de lucruri pe care să le aștepți cu nerăbdare, cum ar fi câștigul maxim de 10.000x din pariul tău. Cumpărarea Bonus este, de asemenea, disponibilă dacă nu doriți să așteptați. Pe scurt, ne place totul la acest slot până acum.

Video: Rabbit Garden Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocurile de cazino video Rabbit Garden

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă de fermă și grafică de desene animate

Temă și design

Jocurile de cazino online cu tema fermei nu sunt noi, dar ne place cât de distractivă și interesantă este această temă. Este luminoasă, colorată, simplă și perfectă pentru a te descărca. Pe fundal se află o fermă cu o moară de vânt, o casă, un rezervor de apă, câteva culturi, nori frumoși și multe altele.

Animațiile sunt fluide, iar iepurele apare pentru a vă acorda din când în când niște Coins aleatorii. Muzica de fundal este plăcută și relaxantă, dar probabil că nu este la fel de bună ca alte sloturi de la Pragmatic Play. În ceea ce privește tematica, totul este destul de calitativ, așa cum ne așteptăm de la un slot Pragmatic Play.

Simboluri

Simbolul celmai bine plătit este simbolul iepurelui, urmat de lup, de o roabă cu legume proaspete și de litera A. Simbolurile bine plătite plătesc între 80x și 150x din pariul dvs. pentru aterizarea a 15 sau mai multe simboluri identice într-un grup.

Simbolurile cu plată mică sunt K, Q și J, care plătesc între 20x și 60x din miza ta pentru câștiguri cu 15 sau mai multe simboluri identice într-un grup câștigător.

Morcovul este simbolul Scatter, dar în acest slot nu apar simboluri Wild. Monedele de bronz, argint și aur apar, de asemenea, ca simboluri în timpul acestui joc.

Colectează monedele și simbolurile câștigătoare pentru a reactiva cinci Free Spins.

Colectează monedele și simbolurile câștigătoare pentru a reactiva cinci Free Spins.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Rabbit Garden Slot

Această secțiune se referă la jocul cu aparate la cazinourile online. Așadar, să începem.

 • Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți ajustezi pariul cu ajutorul butoanelor plus și minus.
 • Pentru a citi regulile sau pentru a vedea plățile, faceți clic pe butonul "i".
 • Odată ce sunteți gata să începeți să jucați, faceți clic pe butonul de rotire și bucurați-vă de joc.
 • Nu uitați să faceți pauze, mai ales după ce ați pierdut prea mult.

Dacă 5 sau mai multe simboluri identice aterizează adiacente pe orizontală sau pe verticală, vei primi un câștig. După un câștig, puteți obține o grămadă de câștiguri tumble, așa că fiți gata să câștigați mult.

Câștigă 5 rotiri gratuite după ce ai nimerit cel puțin 4 simboluri scatter.

Câștigă 5 rotiri gratuite după ce ai nimerit cel puțin 4 simboluri scatter.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus superbe

Funcțiile interesante oferite aici sunt mecanica Tumble, Colecția de monede, Învârtiri gratuite și Cumpără învârtiri gratuite. Atunci când toate funcțiile sunt combinate, este foarte probabil să câștigi mult. Să înțelegem cum funcționează funcțiile.

Funcția Tumble

Funcția Tumble funcționează prin eliminarea tuturor simbolurilor dintr-un grup câștigător și apoi face ca simbolurile existente și simbolurile noi să cadă pentru a umple rolele. Dacă apare un alt câștig, procesul se repetă din nou. Pe scurt, această caracteristică este cheia pentru a obține o serie de câștiguri în cluster.

Funcția de colectare de monede

Pe role pot apărea diverse simboluri Coin cu valori aleatorii. Simbolurile Coin vor avea valori în valoare de 1x, 2x, 3x, 5x, 10x, 15x, 15x, 25x, 50x, 100x, 250x, 500x sau 1.000x. La orice rotire aleatorie în slotul de bază, pe role pot fi adăugate între 4 și 12 simboluri Coin.

Atunci cândclusterele câștigătoare sunt adiacente simbolurilor Coin, valoarea simbolurilor Coin vă va fi plătită. De exemplu, dacă o Monedă valorează 100x, iar pariul tău este de 1 €, vei fi plătit cu 100 € atunci când aceasta este în sfârșit colectată.

Funcția Free Spins

Runda de Free Spins vă oferă 5 Free Spins pentru că ați nimerit 4 sau mai multe simboluri Scatters. Toate Free Spins vor avea Monede garantate cu valori aleatorii în poziții aleatorii. Iată cum funcționează:

 • Prima Învârtire Gratuită: 4 simboluri Coin
 • A doua Free Spin: 6 simboluri Coin
 • A treia Free Spin: 8 simboluri Coin
 • A patra Free Spin: 10 simboluri Coin
 • A cincea rotire gratuită: 12 simboluri Coin

În timpul acestei runde bonus, toate simbolurile câștigătoare sunt adunate într-un contor pentru a se adăuga la progresul acestuia. Pentru fiecare simbol obișnuit, primești 1 punct, iar pentru fiecare simbol Coin, primești 3 puncte de progres pentru contor. Atunci când umpleți contorul complet, Free Spins sunt redeclanșate cu un Multiplicator de câștig mai mare.

Veți începe de la nivelul 1 și veți progresa după cum urmează:

 • Nivelul2 : Adunați 30 de puncte în timpul primului nivel pentru a ajunge la acest nivel cu un Multiplicator de câștig 2x.
 • Nivelul 3: Colectați 45 de puncte în timpul celui de-al doilea nivel pentru a ajunge la acest nivel cu un Multiplicator de câștig 3x.
 • Nivelul4: Colectați 60 de puncte în timpul celui de-al treilea nivel pentru a obține un Multiplicator de câștig de 5x și pentru a declanșa acest nivel.
 • Nivelul 5 : Colectați 90 de puncte în timpul celui de-al patrulea nivel pentru a declanșa acest nivel cu un Multiplicator de câștig de 10x.

Nu puteți redeclanșa Free Spins după ce ați atins nivelul 5. Deasemenea, rețineți că Multiplicatorul de câștiguri se aplică atât la colecțiile de monede, cât și la câștigurile obișnuite.

Funcția Cumpără rotiri gratuite

Plătiți 100x din pariul dvs. pentru a utiliza această funcție și pentru a cumpăra modul Free Spins. Poți declanșa Free Spins dacă prin intermediul acestei funcții reușești să prinzi până la 7 Scatters.

Monedele aleatorii din jocul de bază ajută la obținerea de câștiguri uriașe

Monedele aleatorii din jocul de bază ajută la obținerea de câștiguri uriașe

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

Rabbit Garden RTP sau procentajul de revenire la jucător este de 96,05%, ceea ce reprezintă un număr decent de care nu ne putem plânge.

Volatilitatea este ridicată, sau 5 din 5. Dacă nu știi, volatilitatea ridicată înseamnă pur și simplu că va trebui să aștepți câștigurile, dar acestea pot fi foarte satisfăcătoare.

Câștigulmaxim este de 10.000x din pariul tău, așa că poți câștiga masiv, iar rotirile gratuite îți oferă o șansă mare de a obține acest câștig maxim.

Declanșează rotirile gratuite și începe să câștigi mult în jocul ca la aparate Rabbit Graden

Declanșează rotirile gratuite și începe să câștigi mult în jocul ca la aparate Rabbit Graden

ÎNAPOI LA CUPRINS

Este Rabbit Garden Online Slot merită?

Jocul de păcăneleRabbit Garden este un joc de păcănele revigorant, care poate fi foarte profitabil și distractiv. Chiar și în jocul de bază, nu vă veți plictisi niciodată datorită simbolurilor Coin, rolelor în cascadă și opțiunii de a cumpăra bonusul în orice moment. Nu este atât de dificil să redeclanșați și să îmbunătățiți Free Spins, iar Multiplicatorii de câștig de până la 10x sunt pur și simplu uimitori.

Sloturileonline îți permit, de obicei, să obții rotiri suplimentare, dar nu să le îmbunătățești, așa că acest slot este special în această privință. De asemenea, valorile Monedei pot ajunge până la 1.000x, astfel încât poți obține un profit nebunesc dintr-o singură rotire. Mai presus de toate, gameplay-ul este foarte relaxant și lin datorită temei amuzante.

Vă recomandăm să încercați acest slot pe bani reali la cazinourile online de top recomandate de noi aici la BETO și să vă bucurați de un bonus de depunere profitabil. Dacă doriți să jucați versiunea gratuită, puteți face și acest lucru.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Rabbit Garden Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Rabbit Garden?

Câștigul maxim este de 10.000x pariul tău, ceea ce este mai mare decât în cazul celor mai multe sloturi Pragmatic Play.

Care este varianța și RTP-ul jocului ca la aparate Rabbit Garden?

RTP-ul jocului este de 96,05%, iar RTP-ul pentru funcția Buy Free Spins este de 96,08%. Ambele RTP-uri sunt bune. Va trebui să te confrunți cu o volatilitate ridicată în timp ce joci acest joc de păcănele, așa că cel mai bine ar fi să o iei încet.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Rabbit Garden?

Da, vei primi 5 Învârtiri Gratuite după ce prinzi 4 sau mai multe simboluri Scatter. Colectarea simbolurilor câștigătoare și a monedelor în cadrul Free Spins ajută la redeclanșarea acestora cu un multiplicator de câștig mai mare.

Cum funcționează funcția Coin Collection în jocul ca la aparate video Rabbit Garden?

Între 4 și 12 monede pot apărea aleatoriu pe role. Valoarea lor poate ajunge până la 1.000x, iar tu poți colecta o monedă dacă prinzi o combinație câștigătoare adiacentă acesteia.

Este slotul Rabbit Garden o înșelătorie?

Nu, Rabbit Garden este 100% de încredere și legitim, deoarece Pragmatic Play a creat acest joc de aparate. Nu numai că Pragmatic Play este licențiat, dar se bucură și de o reputație impecabilă în această industrie. Pe scurt, banii dvs. vor fi în siguranță în timp ce jucați acesta.

Este posibil să joci gratis jocul de păcănele Rabbit Garden?

Da, te poți bucura de Free Spins, funcția Coin Collection, Bonus Buy și multe altele, jucând gratuit modul demo Rabbit Garden aici la BETO. De asemenea, verificați cele mai bune cazinouri pe care le recomandăm pentru a juca pe bani reali.