MENIU

Sticky Bees Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Sticky Bees
Click aici pentru a juca

Sticky Bees de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Sticky Bees

Gustă gustul victoriilor dulci în slotul Sticky Bees de pe Pragmatic Play. Cu un layout 7x7 și posibilitatea de a obține câștiguri oriunde, nu ești limitat de numărul de linii de plată în acest slot. Caracteristicile slotului Sticky Bees sunt funcția Tumble, Marked Positions și Super Wilds, runda Free Spins și funcția Buy Free Spins.

În această recenzie a slotului Sticky Bees, fiecare caracteristică a acestui slot va fi explicată, împreună cu avantajele unice de a juca acest slot.


Lansare: 23.05.2023
Volatilitate
Câștig maxim: X10000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 22 Decembrie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Super Wilds și poziții marcate în jocul de bază

Câștig maxim de 10.000x din miza dvs.

Învârtiri gratuite cu Super Wilds garantate

Pozițiile marcate rămân active până la sfârșitul rotirilor gratuite.

Caracteristica Bonus Buy

Contra

Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Pragmatic Play

Volatilitate

RTP% 95.02

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.20

Miza maximă 100.00

Role 7

Rânduri 7

Teme de joc

Fructe


Funcționalități de joc

Cluster Pays Cumpărați Funcția Free Spins adiționale Cascading/Avalanche wins Random Wilds Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins Wild


Fii martor la puterea rolelor Sticky Bees în slotul Sticky Bees

Fii martor la puterea rolelor Sticky Bees în slotul Sticky Bees

Bine ați venit la slotul online Sticky Bees de Pragmatic Play

Pragmatic Play nu este cunoscut pentru sloturile pline de mai multe caracteristici sau cu un potențial foarte mare. Cu toate acestea, slotul Sticky Bees și alte sloturi ale acestui furnizor sunt peste medie în ceea ce privește potențialul și implicarea, datorită unor caracteristici precum Super Wilds.

Ne place foarte mult aspectul 7x7, care funcționează bine cu caracteristica Tumble și sistemul de plăți cluster pentru a vă oferi dungi lungi de câștiguri. Modul Free Spins îmbunătățește funcțiile pe care le vedeți în jocul de bază, astfel încât vă puteți bucura de câștiguri și mai mari.

În timpul jocului nostru, am observat cât de ușor este să câștigi mult în timpul Free Spins. Am câștigat cu ușurință mai mult de 500x din miza noastră în timpul Free Spins. Vestea interesantă este că a fost doar a treia oară când am declanșat bonusul principal, așa că ar trebui să vedeți un câștig mare dacă aveți răbdare.

Până acum, tema și caracteristicile par impresionante. Cu toate acestea, mai sunt câteva surprize rămase, așa că continuați să citiți.

Video: Sticky Bees Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Jocurile de cazino video Sticky Bees

ÎNAPOI LA CUPRINS

Tema albinelor și grafica vie

Temă și design

Poate ați observat deja că acest joc de păcănele se concentrează pe albine și pe puterea lor de a ne oferi recompense masive. Chiar și în lumea reală, nu putem ignora rolul pe care îl joacă albinele, așa că Pragmatic Play slots le-a evidențiat în această versiune.

Fundalul frumos, cu o pădure plină de viață, lumina strălucitoare a soarelui, un lac ceresc și flori, se potrivește perfect cu tema. Marginile rolelor au viță de vie, iar simbolurile includ diverse fructe, precum căpșuni și pepeni.

Muzica este foarte antrenantă și vă va îmbunătăți starea de spirit. Întotdeauna am considerat că Pragmatic Play nu include aproape niciodată o coloană sonoră fadă în muzica de fundal.

Simboluri

În acest slot, puteți crea o combinație câștigătoare prin aterizarea a cinci sau mai multe simboluri care sunt conectate între ele, fie pe orizontală, fie pe verticală. Simbolurile cu plată mare sunt căpșunile, prunele, pepenii verzi, portocalele, strugurii și cireșele. Simbolurile cu plată mare vă vor plăti între 22,5x și 125x din miza dvs. pentru aterizarea a 20 sau mai multe simboluri într-un grup câștigător.

Simbolurile cu plată mică sunt simbolurile de cărți, care vă vor plăti de la 12,5x la 17,5x din miza dvs. pentru obținerea a 20 sau mai multe simboluri într-un grup câștigător. Wild-urile obișnuite sunt simboluri cu cuvântul "Wild" scris pe ele. Simbolul bonus are cuvântul 'Bonus' și flori frumoase.

În jocul de bază se văd o mulțime de Wilds datorită funcțiilor

În jocul de bază se văd o mulțime de Wilds datorită funcțiilor

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Sticky Bees Slot Machine

Este ușor să joci acest joc de cazino la cazinourile online de încredere. Totuși, vom explica acum elementele de bază ale jocului.

  • Apăsați butonul de rotire cu 2 săgeți curbe sau bara de spațiu pentru a începe acțiunea.
  • Butoanele plus și minus vă vor ajusta valoarea totală a pariului și o vor seta între 0,20 și 100 €.
  • Faceți clic pe butonul de joc automat pentru a deschide setările de joc automat și pentru a face între 10 și 1.000 de rotiri automate.
  • Butonul "i " este pentru a accesa regulile de joc și plățile simbolurilor în funcție de pariul tău actual.
  • Butonul cu trei linii orizontale deschide setările de sistem cu opțiuni precum învârtirea rapidă și efecte sonore.
  • Activați sau dezactivați sunetul cu ajutorul pictogramei difuzorului.
Câștigă cel puțin 7 rotiri gratuite dacă prinzi 4 sau mai multe simboluri scatter.

Câștigă cel puțin 7 rotiri gratuite dacă prinzi 4 sau mai multe simboluri scatter.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus dulci

Funcțiile slotului Sticky Bees includ Sticky Bees sub formă de Sticky Wilds, dar există și alte funcții. Jocul de bază are poziții marcate aleatoriu și simboluri Super Wild pentru a profita de aceste poziții. Runda Free Spins va dezlănțui toată puterea albinelor. Să înțelegem caracteristicile în detaliu.

Funcția Tumble

Simbolurile câștigătoare vor dispărea după ce obțineți un câștig, iar simbolurile rămase vor cădea în jos pentru a umple pozițiile goale. Orice poziție goală rămasă va fi umplută de noile simboluri. Acest lucru va continua până când nu veți mai obține câștiguri.

Funcția Poziții marcate și Super Wilds

La fiecare rotire din jocul de bază, vor fi marcate între 12 și 19 poziții aleatorii. Atunci când un Super Wild aterizează pe o poziție marcată aleatoriu, poziția este activată. Atunci când un simbol aterizează pe una dintre pozițiile activate, acesta se transformă într-un simbol Wild. Pozițiile marcate activate vor fi active până când toate rotirile de la învârtire se termină.

Super Wild, după ce aterizează pe o poziție marcată, adaugă între 2 și 6 simboluri Super Wild suplimentare la pozițiile marcate alese aleatoriu. Astfel, acele poziții devin, de asemenea, activate până la finalul tumblei.

Runda bonus cu rotiri gratuite

Sunt necesare cel puțin 4 simboluri bonus pentru a declanșa runda Free Spins. Veți primi 7 Free Spins pentru a obține 4 simboluri bonus și o rotire suplimentară pentru fiecare simbol bonus suplimentar pe care îl obțineți. 16 până la 19 poziții aleatorii sunt marcate la începutul acestei runde și vor rămâne marcate până când bonusul se termină.

Vei primi 1, 2 sau 3 Super Wilds la fiecare Free Spin care vor viza poziții marcate aleatoriu. Cea mai bună parte este că pozițiile activate vor rămâne activate până când veți rămâne fără rotiri. Poți prelungi Free Spins cu 1 dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri bonus.

Caracteristica Buy Free Spins

Poți da click pe butonul Buy Free Spins și poți cumpăra Free Spins plătind 100x din miza ta.

Rolele mai mari înseamnă șanse mai mari de câștig mare

Rolele mai mari înseamnă șanse mai mari de câștig mare

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

Volatilitatea calculată a acestui joc ca la aparate este ridicată, ceea ce înseamnă că câștigurile nu sunt frecvente, dar vin cu un potențial mai mare.

Câștigul maxim vă va plăti de 10.000x din miza dvs., așa că ar trebui să fiți foarte entuziasmat să îl urmăriți.

Câștigurile mari sunt frecvente în jocul de păcănele Sticky Bees.

Câștigurile mari sunt frecvente în jocul de păcănele Sticky Bees.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Este Sticky Bees Online Slot merită?

Joculca la aparate video Sticky Bees este mult mai bun decât un joc ca la aparate obișnuit, în special datorită Super Wilds și Free Spins, unde pozițiile marcate rămân active pe tot parcursul funcției. Este nevoie doar de puțin noroc și vei vedea de ce chiar și 7 Free Spins sunt suficiente pentru a oferi câștiguri colosale.

Slotul de bază nu dezamăgește deloc acest slot. Poți vedea câștiguri mari în mod frecvent atunci când Super Wilds se combină cu pozițiile marcate și cu funcția Tumble. Pe scurt, puteți juca cu ușurință până când declanșați bonusul principal fără să vă plictisiți.

Spredeosebire de majoritatea sloturilor online, premiul cel mare aici este de 10.000x din miza ta, iar Free Spins îți oferă cea mai mare șansă de a-l obține. Trebuie să fii încântat să joci acest slot. Noi, aici la BETO, avem cele mai bune cazinouri pe bani reali, așa că alege unul și joacă acest slot pe bani reali acum.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Slotul Sticky Bees - Întrebări frecvente

Cât de mult este câștigul maxim în jocul de cazino Sticky Bees?

Câștigul maxim pe care îl poți obține este de 10.000x pariul tău, iar învârtirile gratuite îți oferă cele mai mari șanse de câștig.

Care este RTP-ul și volatilitatea slotului video Sticky Bees?

RTP-ul este de 96,06%, dar poate fi redus de cazinouri, așa că asigurați-vă că îl verificați înainte de a juca. Varianța este mare, iar acest lucru înseamnă că câștigurile vor fi greu de obținut, dar puteți câștiga mai mult decât sloturile de tip play-for-free cu varianță mai mică.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Sticky Bees?

Da, cel puțin 7 Învârtiri Gratuite sunt declanșate atunci când prinzi 4 sau mai multe simboluri Scatter pe role. Îți sunt garantate între 1 și 3 Super Wilds la fiecare rotire, iar toate pozițiile marcate activate vor fi active până la sfârșitul funcției. Practic, bonusul principal este ca jocul de bază pe steroizi.

Cum funcționează pozițiile marcate și Super Wild-urile în jocul ca la aparate Sticky Bees?

Până la 19 poziții sunt marcate aleatoriu la fiecare rotire. Ori de câte ori un Super Wild aterizează pe o poziție marcată, acesta o activează și adaugă între 2 și 6 Super Wild-uri la alte poziții marcate. Activarea unei poziții înseamnă că orice simbol care aterizează în acea poziție va fi transformat într-un Wild.

Este slotul Sticky Bees o înșelătorie?

Nu, niciun joc de păcănele de la Pragmatic Play (dezvoltatorul lui Sticky Bees) nu poate fi o înșelătorie. Ei sunt un dezvoltator licențiat și operează în această industrie de ani de zile. Pe scurt, nu aveți de ce să vă faceți griji.

Pot să joc gratis jocul ca la aparate Sticky Bees?

Da, experimentează funcții precum Free Spins, Super Wilds și funcția Tumble, jucând gratis în modul demo al jocului de păcănele Sticky Bees aici la BETO.