MENIU
Căutare
Sloturi

Muertos Multiplier Megaways Joacă Gratuit

Muertos Multiplier Megaways Slot Demo

Muertos Multiplier Megaways Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Muertos Multiplier Megaways de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Muertos Multiplier Megaways Demo

Joculca la aparate Muertos Multiplier Megaways te invită să vezi sărbătoarea Zilei Morților și să apreciezi viața prin câștiguri mari. Se bazează pe motorul Megaways, așa că poți ateriza de la 2 la 6 sau 7 simboluri pe o rolă în același timp. Caracteristicile notabile sunt Multiplicatorii Wild, Învârtiri Gratuite cu Multiplicatori de Câștig Progresivi și funcția Cumpără Învârtiri Gratuite.

Luați parte la celebrarea vieții și citiți recenzia noastră despre slotul Muertos Multiplier Megaways. Asigură-te că rămâi cu noi până la final și vei afla tot ce trebuie să știi despre acest slot.


Lansare: 05.10.2022
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X10000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 17 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 10.000x pariul dvs.

DeschidețiÎnvârtiri gratuite cu un multiplicator persistent al câștigurilor

DeschidețiMultiplicatori Wild în jocul de bază și în rotirile gratuite

DeschidețiTemă foarte amuzantă

DeschidețiCumpărați funcția Învârtiri gratuite

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.03

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 7

Sloturi Linii de plată 117649

Funcționalități de joc

Megaways Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Free Spins adiționale Cascading/Avalanche wins FreeSpins Multiplier Interval RTP Joc de risc Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Câștigă până la 10.000x pariul tău în jocul ca la aparate online Muertos Multiplier Megaways

Câștigă până la 10.000x pariul tău în jocul ca la aparate online Muertos Multiplier Megaways

Bine ați venit la Muertos Multiplier Megaways Online Slot

Jocul ca la aparate Muertos Multiplier Megaways, la fel ca multe alte jocuri de cazino, este inspirat de sărbătoarea Zilei Morților. Aceasta este o sărbătoare care este celebrată în principal în Mexic pentru a-i onora pe cei dragi care au murit și pentru a sărbători viața. Pragmatic Play a mers mai departe pentru a vă ajuta să sărbătoriți viața prin includerea unora dintre cele mai bune caracteristici în acest slot.

Deoarece acesta este un slot Megaways, prima și ultima rolă pot avea între 2 și 7 simboluri. Rolele din mijloc pot avea de la 2 la 6 simboluri și există o rolă orizontală deasupra rolei din mijloc. În total, te vei bucura de până la 117.649 de moduri de câștig.

Wild-urile apar cu multiplicatori în jocul de bază și în runda Free Spins. Diferența este că Multiplicatorul de câștiguri nu se resetează niciodată în runda Free Spins, astfel că ultimele rotiri pot fi foarte profitabile. Funcția Tumble și Bonus Buy sunt celelalte funcții pe care le oferă acest slot.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ziua morților - temă și grafică uimitoare

Temă și design

Tema se referă la celebrarea Zilei Morților, iar utilizarea vibrantă a culorilor o face să iasă imediat în evidență. Puteți vedea un oraș mexican în fundal, iar în partea de jos sunt păstrate câteva flori, lumânări și un craniu. Acest slot onorează celebrarea Zilei Morților, unde prietenii și familia sunt împreună pentru a aduce respect și a-și aminti de cei care au murit. Fără îndoială, vă va plăcea.

Muzica vă va oferi experiența completă a unui festival și este cu siguranță una dintre cele mai bune piese pe care le-am auzit într-un slotPragmatic Play.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt un craniu, o sticlă de lichior, cactuși, taco, nachos și dip, și chitara. Vei câștiga de la 0,75x până la 5x din miza ta pentru a obține o combinație câștigătoare de șase simboluri cu simbolurile cu plată mare. Suitele de cărți cu plată mică vă vor oferi de la 0,50x la 0,60x din miza dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de șase simboluri identice.

Simbolul Wild este un simbol auriu, roșu și violet cu patru cranii și are scris pe el cuvântul "Wild" și apare doar pe rola orizontală. Simbolul bonus sau simbolul Scatter este un chili mare.

3 sau mai multe simboluri bonus declanșează bonusul Free Spins.

3 sau mai multe simboluri bonus declanșează bonusul Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Muertos Multiplier Megaways Slot

Înainte de a analiza elementele de bază ale jocului, este esențial să înțelegem cum se acordă o victorie în acest joc. Un câștig este acordat atunci când prinzi cel puțin 3 simboluri identice pe rolele adiacente, de la stânga la dreapta. Deoarece acesta este un slot machine megaways, modalitățile de câștig se schimbă cu fiecare rotire și pot ajunge până la 117.649.

Ajustați-vă pariul folosind butoanele plus și minus și setați pariul între 0,20 € și 100 €. Puteți folosi jocul automat pentru a face până la 1.000 de rotiri în mod automat. Dacă doriți să jucați în mod normal, folosiți doar butonul de rotire sau bara de spațiu.

Colectați sau jucați rotirile gratuite

Colectați sau jucați rotirile gratuite

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus incredibile

Acest joc de păcănele are simboluri Wild cu multiplicatori, bonusul Free Spins cu un multiplicator de câștig progresiv și îți oferă opțiunea de a cumpăra Free Spins. Să vedem cum funcționează totul în detaliu.

Funcția Tumble

Atunci cândformați combinații potrivite, simbolurile implicate în aceste combinații vor dispărea. Spațiile goale lăsate de simbolurile care dispar sunt umplute de simbolurile existente și de simboluri noi care cad de sus.

Noile simboluri care coboară sunt de aceeași mărime cu simbolurile pe care le înlocuiesc. Secvența de rostogolire se încheie atunci când nu mai apare niciun câștig.

Funcția de multiplicator wild

Simbolul Wild poartă un Multiplicator aleatoriu de 2x sau 3x în acest joc. Pentru fiecare Wild aterizat, Multiplicatorul curent din joc este mărit cu Multiplicatorul Wild-ului. Dacă aveți 3 Wild-uri care au Multiplicatori de 2x, 3x și 2x, Multiplicatorul total va fi de 12x, deoarece Multiplicatorii se înmulțesc unul cu celălalt.

Multiplicatorul se aplică tuturor câștigurilor pe care le obțineți în tumble-ul curent și în orice tumble-uri care urmează în aceeași secvență de tumble-uri. După ce o secvență de tumbling se încheie, Multiplicatorul general al jocului se resetează la 1.

Funcția Free Spins

Trei sau mai multe simboluri bonus acordă runda Free Spins. Vei primi un număr aleatoriu de Free Spins dintr-un interval prestabilit, în funcție de câte Scatters ai aterizat. Iată cum funcționează:

  • Trei simboluri Bonus: 5 până la 14 Free Spins
  • Patru simboluri Bonus: 6 până la 14 Free Spins
  • Cinci simboluri bonus: De la 7 la 14 rotiri gratuite
  • Șase simboluri bonus: Între 8 și 14 rotiri gratuite

După cedeclanșați această funcție, puteți paria rotirile câștigate înainte de a începe bonusul. Atâta timp cât numărul de rotiri este sub numărul maxim de 14, puteți paria pentru a extinde numărul de rotiri.

Șansele de a câștiga gamble-ul cresc pe măsură ce numărul de rotiri crește. Șansa de a converti 5 Free Spins în 6 Free Spins este de 64,43%, în timp ce șansa de a converti 13 Free Spins în 14 Free Spins este de 86,41%.

Simbolurile Wild cu Multiplicatori în valoare de 2x sau 3x apar în acest bonus și înmulțesc valoarea Multiplicatorului de câștig total cu valorile lor. În plus, fiecare tumble declanșat crește Multiplicatorul de Câștig cu 1x, astfel că aveți 2 moduri de a mări Multiplicatorul de Câștig în acest bonus. Cea mai bună parte este că Multiplicatorul de câștiguri nu se va reseta până când bonusul nu se încheie.

Aterizarea a 2 până la 6 simboluri bonus suplimentare vă va acorda între 1 și 6 Free Spins suplimentare în acest bonus.

Funcția Bonus Buy Free Spins

Prin plata a 100x din pariul tău, poți cumpăra Free Spins și te poți bucura direct de ele.

Câștigă între 5 și 14 rotiri gratuite și extinde-le.

Câștigă între 5 și 14 rotiri gratuite și extinde-le.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 96,03%, ceea ce reprezintă un număr bun cu care ar trebui să te simți confortabil. Rețineți că RTP-ul scade la 96% atunci când folosiți funcția Buy Free Spins.

Varianța este mare, așa că asigură-te că nu pariezi mult sau că nu pariezi prea mult timp.

Câștigulmaxim oferit de acest joc de cazino este de 10.000x pariul tău, ceea ce reprezintă un câștig maxim uriaș.

Câștigă mare prin intermediul a până la 117.649 de moduri de a câștiga în jocul ca la aparate online Muertos Multiplier Megaways

Câștigă mare prin intermediul a până la 117.649 de moduri de a câștiga în jocul ca la aparate online Muertos Multiplier Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Merită jocul ca la aparate online Muertos Multiplier Megaways?

Jocul ca la aparate Muertos Multiplier Megaways este un joc ca la aparate rar, datorită temei de înaltă calitate și a funcțiilor care sunt mai bune decât majoritatea jocurilor ca la aparate fără costuri. Fiecare câștig în Free Spins crește Multiplicatorul de câștiguri, în timp ce Multiplicatorii Wilds îl multiplică. Este greu de imaginat să nu câștigi mult după ce ai jucat mai mult de 10 Free Spins.

Pragmatic Play a făcut ca jocurile de noroc să fie mai echitabile, asigurându-se că șansele de a câștiga un număr mai mare de Free Spins sunt în favoarea ta. Cele mai multe sloturi vă oferă șanse egale de a câștiga și de a pierde, ceea ce este sincer nedrept.

Wild-urile nu numai că creează câștiguri, dar au și Multiplicatori, chiar și în jocul de bază. Multiplicatorii Wild-urilor nu sunt mari, dar sunt foarte puternici, deoarece se pot multiplica unul cu celălalt.

De obicei, nu ne așteptăm la un Max Win mare de la Pragmatic Play, iar de data aceasta ne-au surprins. Câștigul maxim de 10.000x din pariul tău este doar un alt motiv bun pentru a încerca acest slot acum. Pe scurt, ar trebui să încercați slotul Muertos Multiplier Megaways la cazinourile pe care le recomandăm aici la BETO Slots.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Muertos Multiplier Megaways Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul de aparate Muertos Multiplier Megaways? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim este de 10.000x miza ta, așa că un câștig mare este foarte posibil în acest joc de păcănele.

Care este RTP-ul și volatilitatea jocului ca la aparate video Muertos Multiplier Megaways? Săgeată Săgeată

RTP-ul acestui joc este de 96,03%, ceea ce este o cifră bună, deoarece este aproape egală cu RTP-ul mediu. Varianța acestui slot este mare, așa că câștigurile vor fi mai rare, dar și mai mari.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Muertos Multiplier Megaways? Săgeată Săgeată

Acest joc de păcănele îți oferă învârtiri gratuite dacă prinzi cel puțin 3 simboluri scatter. Multiplicatorul Persistent Win Multiplier din Free Spins crește cu 1x pentru fiecare tumbă și este, de asemenea, multiplicat de orice Multiplicator Wild. Free Spins pot fi, de asemenea, redeclanșate.

Cum funcționează funcția Wild Multiplier în jocul ca la aparate Muertos Multiplier Megaways? Săgeată Săgeată

Multiplicatorul Wild apare cu un multiplicator de 2x sau 3x, care se adaugă la multiplicatorul de câștiguri pentru secvența curentă de tumbling. Multiplicatorii Wild se înmulțesc unul cu celălalt pentru câștiguri și mai mari.

Este jocul ca la aparate online Muertos Multiplier Megaways o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Nu, Pragmatic Play (dezvoltatorul acestui joc de păcănele) este unul dintre dezvoltatorii în care avem încredere, deoarece sunt licențiați și nu au nimic dubios. Așadar, vei fi plătit orice câștigi și vei putea să retragi cu ușurință.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Muertos Multiplier Megaways? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de Free Spins cu un Multiplicator Persistent Win, Multiplicatori Wild, funcția bonus buy și multe altele, jucând gratis modul demo al jocului ca la aparate Muertos Multiplier Megways aici la BETO.