MENIU
Căutare
Sloturi

Jumanji Joacă Gratuit

Jumanji Slot Demo

Jumanji Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Jumanji de NetEnt

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Jumanji Demo

Jumanji este un joc de păcănele inspirat din filme, lansat recent de NetEnt. Jocul de păcănele se bazează pe filmul de acțiune cult super-popular "Jumanji," lansat în 1995. Jocul de societate Jumanji, care a fost elementul principal din film, este în centrul slotului. În plus, există multe alte caracteristici speciale în slotul video, cum ar fi Free Spins și bonusuri aleatorii grozave.


Lansare: 21.06.2018
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 12 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiGrafică de înaltă calitate de NetEnt

DeschidețiJocul de aparate este plin de caracteristici bonus

DeschidețiPatru bonusuri diferite de rotiri gratuite

DeschidețiMare asemănare cu filmul original

DeschidețiVolatilitatea scăzută duce la câștiguri regulate

Contra Contra

Contra

Închide Câștigul maxim este plafonat la 504x

Închide Volatilitatea ar putea fi scăzută pentru jucătorii agresivi

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor NetEnt

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 96.33

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 200.00

Sloturi Role

Sloturi Rânduri

Sloturi Linii de plată 36

Teme de joc

Acțiune Aventură Film Junglă Mărci mari


Funcționalități de joc

Random Wilds Respins Înlocuirea simbolurilor Joc bonus Simboluri scatter FreeSpins Wild


Cazinou

Zaruri


Aranjamentul unic al rolei și al rândului din Jumanji

Aranjamentul unic al rolei și al rândului din Jumanji

Introducere la Jumanji Slot

Fiind un slot inspirat din filme, Jumanji este diferit de alte sloturi; Jumanji este slotul oficial al filmului cult super-familiar din 1995 Jumanji. Filmul s-a bazat pe viața sălbatică, pe animale, iar un joc de societate a fost în centrul filmului; regretatul Robin Williams a jucat rolul principal în film. Jumanji a fost lansat cu mai bine de două decenii în urmă, dar și-a lăsat amprenta devenind un adevărat film revoluționar. Filmul a fost atât de legendar încât continuă să inspire regizorii din întreaga lume.

Dezvoltatorii de la NetEnt au făcut o treabă fabuloasă realizând un slot pentru jocuri de noroc bazat pe acest film. De obicei, se observă că sloturile bazate pe filme sunt doar medii în gameplay-ul lor; acest lucru se datorează faptului că sloturile bazate pe filme lasă puțin loc pentru dezvoltări în sloturi. Din fericire, acesta nu este cazul cu Jumanji; dezvoltatorii au creat o treabă fantastică cu caracteristici unice; odată ce veți juca acest slot, vă veți înțelege.

Slotul are o structură unică; rolele din Jumanji sunt plasate într-o formă de diamant; aceasta este realizată prin schimbarea numărului de role din structură; această structură de diamant vă va crește șansele de a forma o combinație reușită a simbolurilor. Slotul se bazează pe o structură cu cinci role și mai multe rânduri, iar în slot există 36 de linii de plată fixe. Toate liniile de plată din Jumanji rămân active în permanență și nu trebuie să activați fiecare linie de plată înainte de a învârti manual rolele. Pornirea manuală a liniilor de plată este atât o pierdere de timp, cât și grea pentru buzunar.

Tema bazată pe film a fost inspirată de multe dintre elementele jocului, cum ar fi simbolurile și fundalul . Acestea par luate direct din film. În plus, și coloana sonoră a jocului se potrivește perfect cu tema. Toate aceste elemente combinate dau o senzație autentică de junglă acestui slot.

Jumanji este, de asemenea, încărcat cu multe caracteristici bonus, cum ar fi semnătura Jumanji Board Game, Wilds, bonusuri aleatorii și Mystery Feature. Aceste caracteristici unice sunt esențiale, deoarece vă vor menține nivelul de emoție ridicat; având multe caracteristici unice, slotul este foarte electric; întotdeauna se întâmplă ceva pe ecranul de joc.

Este aproape imposibil să ții evidența tuturor bonusurilor oferite aici. Trebuie să apreciem modul în care toate bonusurile sunt legate de povestea filmului, ceea ce arată de ce NetEnt este considerat de mulți unul dintre cei mai buni dezvoltatori de sloturi. Există, de asemenea, diferite tipuri de Free Spins, iar noi vom explica totul destul de curând.

Odată ce începeți să jucați la acest joc, nu veți mai avea cale de întoarcere; veți rămâne fixați în fața ecranelor ore întregi.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Grafică și temă

Jocul de păcănele Jumanji se bazează pe filmul cult din 1995 "Jumanji", tema filmului era animalele și animalele sălbatice, iar slotul continuă aceeași temă. Dezvoltatorii de sloturi de la NetEnt au făcut o muncă fabuloasă de dezvoltare a slotului bazat pe film.

Legendarul joc de societateJumanji a fost complotul central al filmului, iar în acest slot, de asemenea, acest joc de societate este cel mai important element. Jocul de societate este vizibil tot timpul în fundalul rolelor, întregul slot se bazează pe acest joc, iar tu continui să avansezi în acest joc de societate pe tot parcursul slotului.

Dezvoltare cinematografică

Toate diferitele elemente ale slotului se bazează pe celebrul film din 1995; dezvoltatorii au făcut tot posibilul pentru a se asigura că retrăiești filmul în timp ce joci la acest slot. Tema bazată pe film inspiră toate elementele grafice ale slotului; simbolurile, de exemplu, sunt concepute în funcție de o temă de junglă. Alfabetul de bază al cărților de joc de păcănele are un finisaj sălbatic, inspirat de junglă, iar simbolurile din imagine au diferite animale pe ele, cum ar fi lei, pelicani, rinoceri și crocodili; acestea sunt simbolurile cu câștiguri mari ale slotului.

Fundalul slotului este o vedere de sus a legendarului joc de societate Jumanji; pe măsură ce jucați slotul, veți avansa în acest joc de societate; arată fantastic și se adaugă la tema slotului.

Elemente audio

Tema slotului inspiră, de asemenea, coloana sonoră a slotului. De exemplu, muzica care se aude pe fundalul slotului se bazează pe o temă de junglă. Sunetele redate atunci când sunt folosite funcțiile speciale în slot sunt, de asemenea, bazate pe temă; chiar și sunetul de rulare a rolelor este, de asemenea, îngrijit în funcție de tema slotului. Dezvoltatorii au sincronizat perfect elementele audio și grafice ale slotului. Atunci când joci acest slot, vei experimenta un gameplay cu adevărat captivant.

Diferite simboluri imagine și câștigurile lor în Jumanji

Diferite simboluri imagine și câștigurile lor în Jumanji

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Jumanji este plin de bonusuri și funcții speciale; există bonusuri speciale, plăți în bani, runde bonus și simboluri speciale în acest joc de păcănele. În plus, există patru funcții speciale în jocul de bază în sine, care te ajută să declanșezi câștiguri mai mari; aceste funcții sunt declanșate aleatoriu.

Monkey Mayhem

Cu toții avem fantezia de a deveni regele junglei și de a face toate animalele să lucreze pentru noi; Jumanji este aici pentru a îndeplini această dorință a ta. Funcțiile speciale Monkey Mayhem vor face ca un grup de maimuțe să înnebunească pe role; după ce vor pleca, veți vedea că au rearanjat simbolurile pentru a crea o nouă combinație câștigătoare; aceasta este o funcție care vă va oferi un câștig garantat. Această funcție este declanșată aleatoriu atunci când nu reușești să obții nicio combinație câștigătoare.

Viță de vie lipicioasă

Această funcție specială este activată la sfârșitul unei runde câștigătoare; în această funcție, simbolurile câștigătoare de pe role vor fi fixate pe locurile lor prin intermediul unor liane, iar restul simbolurilor necâștigătoare se vor roti; acest lucru vă va oferi șansa de a obține o altă combinație câștigătoare. Simbolurile wild sunt, de asemenea, fixate la locurile lor în această rundă, deoarece sunt simboluri speciale.

Simbolurile Wild Monsoon

Monsoon Wild este un simbol bonus extraordinar; atunci când acest bonus este declanșat, una sau două role din jocul de păcănele vor fi transformate în simboluri wild expansive. Aceste role vor fi acoperite în întregime de simboluri wild și îți vor crește șansele de a obține o combinație câștigătoare. Din păcate, această funcție nu poate fi activată pe a cincea rolă.

Wild Stampede

Dialogul popular inspiră caracteristica specială Wild Stampede din filmul " It's a stampede!". Această caracteristică este declanșată aleatoriu în slot; când această caracteristică se activează, vei vedea că un grup de rinoceri giganți vor alerga pe role și vor provoca haos, dar este bine pentru tine, deoarece lasă în urmă câteva simboluri wild. Aceștia pot lăsa oriunde între patru și nouă simboluri wild.

Jumanji's Signature Board Game.

Aceasta este cea mai bună Funcție Specială a slotului; NetEnt a păstrat celebrul joc de masă în versiunea de slot de pe Jumanji. Există un joc de masă în slotul în sine, iar tu avansezi în joc și colectezi bonusurile de pe diferitele spații ale jocului de masă.

Această Funcție Specială este activată atunci când prindeți minim trei simboluri Scatter pe role. Când se întâmplă, vi se va cere să selectați o piesă cu care doriți să jucați jocul de societate; apoi, veți arunca două zaruri cu șase fețe pentru a obține avansarea în joc. Vei avansa cu numărul de spații care apar pe zar; dacă spațiul pe care îl aterizezi are un bonus, vei fi premiat cu acesta. Numărul de ori de câte ori veți arunca zarurile și veți avansa depinde de numărul de simboluri Scatter pe care le veți ateriza pe role și care au declanșat jocul de societate.

Dacă obțineți trei simboluri scatter, veți primi șase rostogoliri de zaruri; când obțineți patru simboluri scatter, veți primi șapte rostogoliri, iar dacă sunteți super norocos și obțineți cinci simboluri scatter, veți primi opt rostogoliri de zaruri.

Bonusurile de pe diferitele spații din joc includ plăți directe cu monede, rotiri gratuite, role de zaruri suplimentare sau recompense misterioase. Semnele de întrebare denotă recompensele misterioase, iar tu vei ști ce conțin acestea doar dacă aterizezi pe ele.

Aceste recompense misterioase pot conține oricare dintre următoarele trei bonusuri:

  • Plăți directe de monede între 2x și 10x miza dvs.
  • Două aruncări de zaruri suplimentare.
  • Oricare dintre bonusurile Free Spin.
Câștigarea unui jackpot mare în Jumanji

Câștigarea unui jackpot mare în Jumanji

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Învârtiri gratuite în aparatul de joc Jumanji

Nu a fost o glumă când am spus că Jumanji este plin de funcții speciale; funcțiile speciale ale acestui joc de păcănele au propriile funcții speciale. De exemplu, Free Spin este o funcție specială în jocul de bază și există patru bonusuri diferite pe care le puteți activa în runda Free Spin. Rețineți că, dacă ați obținut funcția Free Spin în timpul jocului de masă, nu veți mai primi un alt bonus Free Spin dacă nimeriți pe câștigurile misterioase din jocul de masă. Bonusurile speciale Free Spin se află pe spațiile din colțurile jocului de masă.

Aceste bonusuri speciale sunt explicate în detaliu mai jos:

Vines Free Spin

Bonusul Vines vă va oferi zeceînvârtiri gratuite; fiecare dintre învârtirile gratuite ale acestui bonus se va încheia cu un Re-Spin special Vine. În această rotire, simbolurile câștigătoare din runda respectivă vor fi fixate pe pozițiile lor, iar restul simbolurilor se vor roti. Simbolurile Wild vor fi, de asemenea, fixate pe locul lor, deoarece acestea nu sunt simboluri obișnuite.

Învârtiri gratuite Monsoon

Bonusul Monsoon îți va acorda șapte Free Spins, iar în timpul rundei Free Spin, una sau două role din jocul de păcănele se vor transforma în simboluri wild expansive; acestea te vor ajuta să declanșezi combinații câștigătoare.

Învârtiri gratuite Monkey

Bonusul Monkey îți va oferi șase Free Spins; în timpul acestei runde, după ce rolele se opresc din rotire, maimuțele se vor urca pe simboluri și le vor rearanja în combinații câștigătoare; acest lucru îți va oferi un alt câștig sigur. Aceasta va fi declanșată după fiecare rotire.

Rotire gratuită Stampede

Acest bonus vă va oferi cinci Free Spins; în această rundă, rinocerii vor alerga pe role și vor lăsa câteva simboluri wild după ce pleacă.

Numărul de aruncări de zaruri pe care le veți obține în runda Board Game va fi decis de numărul de simboluri bonus pe care le veți ateriza pe role. Cu cât numărul de simboluri bonus este mai mare, cu atât numărul de role de zaruri va fi mai mare. Puteți câștiga până la opt role de zaruri și puteți obține și câteva runde Free Spin.

Toate aceste caracteristici speciale se adaugă la un total de opt caracteristici speciale; acest număr mare este sigur că vă va menține nivelul de emoție ridicat în acest slot. Pe măsură ce joci, ceva sau altceva se va tot întâmpla pe ecran, iar tu vei avea o experiență de joc electrică.

Jackpotul maxim pe care îl poți declanșa în Jumanji este un volumos 504x suma pariului tău; acesta este un câștig maxim grozav având în vedere volatilitatea medie a slotului.

Jackpotul maxim pe care îl poți declanșa în Jumanji este un jackpot uriaș de 504x suma pariului tău; acesta este un câștig maxim grozav, având în vedere volatilitatea medie a slotului. Din păcate, nu există un Jackpot Progresiv sau un Jackpot Local în acest slot, dar totuși, acest slot oferă un Jackpot bun.

Atingerea Jackpotului Mega Win în Jumanji

Atingerea Jackpotului Mega Win în Jumanji

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Jumanji?

Jocul Jumanji este simplu, datorită construcției excelente a gameplay-ului de către dezvoltatorii de la NetEnt.

Pentru a începe să jucați, mai întâi, va trebui să vă decideți pariul cu care doriți să jucați. Apoi, pentru a seta pariul, va trebui să setați nivelul pariului și mărimea monedei. Nivelul pariului poate fi crescut de la nivelul unu la nivelul zece; nivelul pariului va decide numărul de monede din pariul total; cu cât pariul este mai mare, cu atât numărul de monede este mai mare. Pe de altă parte, mărimea fisei va decide valoarea fisei dintr-un nivel de pariu.

Comenzile pentru stabilirea mizei sunt plasate în partea de jos a butonului de joc; le folosești pentru a schimba miza înainte de a te învârti.

Pariul minim de care aveți nevoie poate fi stabilit la 0,10 monede, iar acesta poate fi mărit până la un maxim de 200 de monede pe rotire. Vei câștiga un câștig dacă prinzi simbolurile câștigătoare pe una dintre liniile de plată ale slotului; există 36 de linii de plată în acest slot.

Cum să câștigi

Fixarea pariurilor nu vă va aduce bani; dacă doriți să obțineți câștigurile, va trebui să aterizați combinațiile câștigătoare pe una dintre liniile de plată de pe slot. Combinațiile câștigătoare sunt atunci când prinzi trei sau mai multe simboluri similare adiacente între ele. Combinațiile mai lungi (care includ patru sau cinci simboluri identice) oferă câștiguri mai mari decât combinațiile de trei simboluri identice. Plățile în acest slot se fac în multiplicatori, deci cu cât miza este mai mare, cu atât mai mare este plata.

Valorile simbolurilor sunt diferite; prin urmare, combinațiile lor oferă, de asemenea, câștiguri diferite. De exemplu, Leul este cel mai profitabil simbol din acest slot; acesta oferă un câștig de 140x pentru o combinație de cinci simboluri. După Leu, Rinocerul are cel mai mare câștig; oferă un câștig de 50x pentru o combinație de cinci simboluri. În cele din urmă, Crocodilul oferă un câștig de 30x pentru o combinație de cinci simboluri. Apoi, există și alte simboluri, Pelicanul, Asul, Regele, Regina și Valetul; plățile lor variază între 25x și 7x.

Simbolurile wild sunt, de asemenea, prezente în Jumanji; aceste simboluri speciale înlocuiesc celelalte simboluri obișnuite din joc. Cu toate acestea, simbolurile speciale (simbolul Wild și simbolul Scatter) nu sunt substituite de slot, deoarece sunt simboluri non-regulare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP și volatilitatea

Procentul de revenire la jucător

Procentul de returnare a jucătorului de la Jumanji este de 96,45% , ceea ce înseamnă că vei primi un randament mediu de 96,33 fise dacă joci acest joc cu 100 de fise. Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu reprezintă o garanție de niciun fel, iar câștigul real depinde de norocul dumneavoastră, RTP-ul este doar media pe care oamenii o obțin de obicei. Un RTP de 96,45% este un randament decent, deoarece este mai mare decât standardul industriei, care este de aproximativ 96%.

Volatilitate

Volatilitatea Jumanji este evaluată de NetEnt ca fiind scăzută până la medie. Volatilitatea scăzută spre medie înseamnă că vei primi plăți destul de frecvent, dar valoarea lor nu va fi foarte mare. Astfel de sloturi sunt preferate de mulți jucători, deoarece pot fi jucate cu orice nivel al bugetului de pariuri. Sloturile cu volatilitate mare sunt mai puțin avantajoase atunci când ai un buget mic.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sfaturi și strategii în Jumanji Slot

La fel ca toate celelalte sloturi de pe NetEnt, rotirile din Jumanji se bazează pe rezultatele RNG-urilor (Random Number Generators). Deoarece rezultatele se bazează pe RNG-uri, nu puteți influența sau prezice rezultatele învârtirilor.

Deoarece nu puteți prezice rezultatele învârtirii, nu puteți dezvolta nicio strategie fiabilă pentru a câștiga bani la Jumanji. Darexistă câteva sfaturi de care puteți ține cont în timp ce jucați.

Alegeți cu grijă pariurile

Alegerea sumei pariului este foarte importantă în Jumanji. Dacă alegeți o sumă de pariu greșită, s-ar putea să vă pierdeți toate rezervele, așa că asigurați-vă că vă decideți pariul în funcție de bugetul dumneavoastră. Încercați să stabiliți un nivel de pariu care să vă ofere o sumă minimă de 50 de rotiri. Un număr bun de rotiri vă va ajuta să echilibrați efectul slotului.

Stabiliți limitele de stop-loss și de câștig

Autospin este o caracteristică excelentă a Jumanji, vă poate economisi o bună parte din timp, dar se poate dovedi, de asemenea, periculoasă uneori. De exemplu, dacă aveți o zi proastă și setați o rotire automată pentru 100 de rotiri, vă poate face buzunarele să se golească dacă ignorați soldul. Pentru astfel de situații, este important să setați limita de stop-loss. Aceasta va opri modul de rotire automată dacă soldul dvs. scade sub o anumită sumă. În plus, limitele de câștig vor opri funcția de joc automat atunci când ați câștigat o anumită sumă. Acest lucru este util și atunci când aveți un obiectiv specific în jocurile de noroc.

Simbolul special Wild în Jumanji

Simbolul special Wild în Jumanji

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Suport mobil & Versiunea gratuită

Jumanji este un joc grozav, nu există nicio îndoială, dar cel mai bun lucru la acest joc de păcănele este că te poți bucura de el din mers. Jumanji oferă suport complet pentru mai multe dispozitive; poți avea experiența uimitoare a acestui joc de păcănele pe toate dispozitivele tale. Jumanji poate fi jucat pe computere, telefoane mobile și tablete. Suportul complet este disponibil pentru iOS și Android și pentru computere, atât pentru Mac, cât și pentru Windows. Nu vei simți nicio lipsă de calitate a jocului în ceea ce privește grafica sau funcțiile. Dezvoltatorii au optimizat perfect jocurile pentru o fluiditate între dispozitive.

Joc demonstrativ

Versiunea demo a jocului este disponibilă aici, la BETO; puteți juca versiunea gratuită a slotului cu monede gratuite. Astfel, versiunea demo vă permite să explorați și să înțelegeți slotul fără a risca banii reali în joc. Cu toate acestea, jucătorii noi la acest slot ar trebui să încerce mai întâi versiunea gratuită, deoarece jocul are multe caracteristici derutante.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul final pentru slotul online Jumanji

Jumanji este un joc de păcănele excelent; cel mai bun lucru la acest joc de păcănele este că este bazat pe un film. Sloturile bazate pe filme sunt interesante pentru că păstrează multe elemente din film și vă permit să retrăiți filmul printr-un mod de joc. Jumanji se bazează pe filmul cult din 1995 "Jumanji ", iar dezvoltatorii de la NetEnt au făcut o treabă excelentă transformând filmul într-un slot.

Elementele vizuale din Jumanji sunt uimitoare; tema bazată pe junglă a slotului a influențat cea mai mare parte a graficii slotului. Diferitele simboluri ale slotului au un finisaj asemănător junglei , iar simbolurile cu imagini cu plată mare au fotografii cu diferite animale. Fundalul slotului este, de asemenea, vederea de sus a legendarului joc de societate Jumanji, o parte importantă a filmului.

Statisticile de la Jumanji sunt foarte impresionante; RTP-ul de 96,45% este o mare asigurare pentru jucători pentru siguranța banilor lor. Ratingul de volatilitate de la scăzut la mediu va ajuta la oferirea de plăți regulate. Jackpotul de top din acest slot este în valoare de 504x, și vă poate oferi un câștig nebunesc dacă este jucat cu cel mai mare pariu.

Cu siguranță vă va plăcea acest slot; jucați-l chiar acum și câștigați o sumă mare de bani!

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Jumanji Slot

Care este procentajul de Return To Player al slotului Jumanji? Săgeată Săgeată

Jumanji a dovedit un RTP de 96,45% atunci când a fost calculat pe o medie pe termen lung. Este un randament decent în raport cu standardul industriei, care este de aproximativ 96%.

Există funcția Free Spin în jocul ca la aparate Jumanji? Săgeată Săgeată

Da, există învârtiri gratuite în Jumanji. Acestea pot fi declanșate atunci când prinzi simboluri speciale pe role. Funcția Free Spin este foarte specială în Jumanji, deoarece are propriile sale caracteristici speciale, cum ar fi Monkey Mayhem, The Stampede și The Vines.

Care este volatilitatea Jumanji slot's Volatility? Săgeată Săgeată

Volatilitatea Jumanji a fost evaluată de NetEnt ca fiind scăzută spre medie. Volatilitatea scăzută spre medie a slotului face ca acest slot să fie potrivit pentru majoritatea jucătorilor

Care este Jackpotul cel mai mare disponibil în slotul video Jumanji? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim de Jumanji valorează 504x. Este un Jackpot grozav, ținând cont de volatilitatea mică spre mare a acestui slot.

Este Jumanji slotul oficial pentru filmul Jumanji slot? Săgeată Săgeată

Da, Jumanji este slotul oficial pentru film. Dezvoltatorii au inclus câteva clipuri reale din Film, iar slotul păstrează multe dintre elementele celebre ale filmului.