MENIU
Căutare
Sloturi clasice

Mega Joker (NetEnt) Joacă Gratuit

Mega Joker (NetEnt) Slot Demo

Joacă acum
Click aici pentru a juca

Mega Joker (NetEnt) de NetEnt

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Mega Joker (NetEnt) Demo

Jocul de păcăneleMega Joker de la NetEnt este un joc de păcănele clasic cu capacitatea de a oferi unul dintre cele mai mari RTP-uri din toate timpurile. Poți câștiga până la 2.000x pariul tău pe 3 role și 5 linii de plată, condimentat de incitantul Jackpot Progresiv și de modul unic Supermeter Mode. Chiar dacă ai parte doar de o singură funcție principală, gameplay-ul este încă foarte palpitant și recompensator.

În această recenzie a slotului Mega Joker, vom vedea cum rezistă un slot clasic ca acesta în fața sloturilor moderne.


Lansare: 01.10.2013
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X2000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 11 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Classic Slots Features

Croupier live

Croupier live

Pariu

Pariu

Bani reali

Bani reali

Pro Pro

Pro

DeschidețiRTP ridicat de 99%.

DeschidețiJackpot progresiv

DeschidețiModul Supermeter captivant

DeschidețiDesign simplu, dar atrăgător

DeschidețiSenzație retro

Contra Contra

Contra

Închide Varianță mare, câștiguri mai puțin frecvente

Închide Fără caracteristici bonus elaborate

Facts about Classic Slots

Sloturi clasice Furnizor NetEnt

Sloturi clasice Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi clasice RTP% 99.00

Sloturi clasice Tip de joc Sloturi clasice

Sloturi clasice Jackpot Da


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi clasice Miza minimă 1.00

Sloturi clasice Miza maximă 10.00

Teme de joc

Stil clasic


Funcționalități de joc

Jackpot Progresiv


Recenzie Mega Joker de BETO Slots

Recenzie Mega Joker de BETO Slots

Vă prezentăm Mega Joker Video Slot

Joculde păcănele Mega Joker, prezentat de NetEnt, combină în mod unic farmecul de modă veche al jocurilor de păcănele cu aparate cu fructe cu un plus de caracteristici moderne. Bucurați-vă de un joc care se mândrește cu un RTP impresionant de 99%, ceea ce îl face să se remarce în domeniul sloturilor online. Cu o configurație simplă 3x3 și cinci linii de plată, Mega Joker invită atât începătorii, cât și jucătorii experimentați să se bucure de un amestec de simplitate și profunzime.

Bijuteria coroanei jocului, Jackpotul Progresiv, împreună cu modul dinamic Supermeter Mode, vă ridică experiența de joc, oferind un potențial de câștig substanțial. Puteți vedea valoarea așteptată a câștigului din Jackpotul Progresiv sub role și vă puteți bucura de posibilitatea de a-l câștiga la fiecare rotire în modul Supermeter.

Sunteți gata să explorați modul în care aceste caracteristici v-ar putea revoluționa jocul? Pentru o scufundare mai profundă în acest slot clasic și distractiv, consultați recenzia noastră video Mega Joker sau încercați alte titluri interesante din colecția noastră de sloturi gratuite.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Nostalgic Fruit Machine Charm

Temă de școală veche cu un design solid

Temă de școală veche cu un design solid

Temă și design

Joculde păcănele Mega Joker te aruncă înapoi în zilele de aur ale jocurilor de păcănele arcade, îmbinând senzația nostalgică a mașinilor cu fructe cu o notă de contemporaneitate. Când l-am jucat, culorile vibrante și designul simplu mi-au atras imediat atenția, evocând amintiri din cazinourile tradiționale. Spre deosebire de omologii săi moderni, care vin adesea încărcați cu elemente vizuale și teme complexe, Mega Joker se menține clasic și simplu.

Cireșele, lămâile și pepenii, alături de cuferele cu comori și bufonul însuși împodobesc rolele, făcând ca fiecare rotire să fie o scufundare într-un timp mai simplu. Configurația cu două straturi, care include atât jocul de bază, cât și modul Supermeter, adaugă un strat interesant fără a complica gameplay-ul. Această simplitate împletită cu profunzimi subtile este cea care îi conferă lui Mega Joker farmecul său unic.

Muzică și coloană sonoră

Nu te-ai aștepta la o simfonie elaborată de la un joc care se mândrește cu simplitatea, și pe bună dreptate. Coloana sonoră a jocului Mega Joker este la fel de simplă ca și tema sa, și amintește de sloturile din cazinourile terestre, cu sunete familiare de rotire a rolelor, punctate de jingle clasice de câștig.

Tocmai acest minimalism al muzicii este cel care îmbunătățește gameplay-ul, mai degrabă decât să îl diminueze. Poate că persoanele care sunt obișnuite să joace sloturi moderne nu vor aprecia absența muzicii de fundal, dar persoanele care au jucat multe sloturi clasice se vor bucura de ea.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Simbolurile sunt cireșele, lămâile, pepenii verzi, clopotele, cuferele și jokerii. Câștigurile acestora pentru obținerea de combinații câștigătoare în jocul de bază sunt următoarele:

 • Cireșe: de la 1x la 2x din pariul dvs.
 • Lămâi: de la 1x la 2x din pariul dvs.
 • Pepeni: de la 4x la 8x din pariul dvs.
 • Clopoței: 10x până la 20x din pariul dvs.
 • Comori sau cufere: 20x până la 200x pariul dvs.
 • Bufoni: De la 1x la 40x din pariul dvs.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Mega Joker Slot Machine

Cum să joci NetEnt

Cum să joci NetEnt's Mega Joker

Iată un ghid simplu despre cum să navighezi în joc, asigurându-te că vei profita la maximum de fiecare rotire.

 • Începeți prin a vă seta mărimea pariului în funcție de bugetul dvs. Pariul minim este de 1,00 €, iar cel maxim este de 10,00 € pe rotire.
 • Setările jocului pot fi folosite pentru a activa jocul rapid, dar acest slot clasic nu are caracteristici moderne precum jocul automat.
 • Faceți clic pe semnul de întrebare pentru a citi regulile de joc, iar cu ajutorul pictogramei de sunet puteți ajusta sunetul sau îl puteți dezactiva.
 • Apăsați butonul de rotire pentru a învârti rolele, iar butonul de pariu va fi folosit pentru a vă ajusta pariul în modul Supermeter.
 • În cele din urmă, puteți folosi butonul de colectare pentru a colecta toate câștigurile pe care le-ați obținut.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus captivante

Caracteristicile bonus explicate în Mega Joker de către NetEnt

Caracteristicile bonus explicate în Mega Joker de către NetEnt

Jocul ca la aparate Mega Joker are o varietate de funcții bonus care îți pot îmbunătăți semnificativ experiența de joc. De la Jackpotul său progresiv până la palpitantul mod Supermeter, fiecare funcție oferă mecanici unice și oportunități de recompensă.

Jackpot progresiv

Una dintre principalele atracții ale Mega Joker este Jackpotul Progresiv. Spre deosebire de Jackpoturile obișnuite, care au o valoare fixă, acesta crește de fiecare dată când jucătorii pariază pe jocul de bază, până când un jucător norocos îl prinde. Acesta este acordat aleatoriu în timpul jocului, adăugând un element de surpriză și emoție la fiecare rotire.

Modul Supermeter

După orice câștig în jocul de bază, aveți posibilitatea de a alege fie să vă colectați câștigurile, fie să le pariați în modul Supermeter. Acest mod se desfășoară pe setul de role de sus și oferă un potențial de câștig sporit în comparație cu jocul de bază.

Iată cum funcționează:

 • Puteți alege să pariați 20, 40, 100 sau 200 de monede pe rotire.
 • Recompensele sunt semnificativ mai mari decât în jocul de bază.
 • Cu cât pariați mai mult, cu atât mai mari vor fi plățile pentru simboluri.
 • Pentru a accesa acest mod este nevoie de un câștig în modul de bază care să fie mai mic de 200x pariul tău sau 2.000 de monede.
 • Jocul în modul Supermeter permite pariuri mai strategice, cu o volatilitate crescută și un potențial de recompensă mai mare.

Să vedem cum afectează jocul diferitele opțiuni de pariere din modul Supermeter:

 • Când pariul dvs. este de 20 de monede, 3 jokeri pe o linie de plată vă vor acorda 1.000 de monede (100x pariul dvs.).
 • Dacă pariați 40 de monede sau mai mult, 3 jokeri pe o linie de plată vă vor plăti 2.000 de monede (200x din pariul dvs.).
 • Dacă pariați 100 de monede, un joker care aterizează pe rola din mijloc vă va acorda între 100 și 2.000 de monede (10x până la 200x din pariul dvs.).
 • În cele din urmă, dacă pariați 200 de monede, unul sau mai multe simboluri joker care aterizează oriunde pe role vă vor acorda aleatoriu între 100 și 2.000 de monede pentru fiecare joker.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă de 2.000x pariul tău în jocul de păcănele online Mega Joker!

Câștigă de 2.000x pariul tău în jocul de păcănele online Mega Joker!

Jocul de păcănele Mega Joker are un RTP de 99% și o varianță mare. Oferă un câștig maxim decent de până la 2.000 de ori mai mare decât pariul tău.

Pe măsură ce am jucat Mega Joker, a devenit evident că funcțiile sale unice, în special Jackpotul Progresiv și Modul Supermeter, au influențat considerabil atât RTP-ul, cât și gameplay-ul. Dacă doriți să obțineți un RTP de 99%, va trebui să urmați strategia de pariere menționată în regulile jocului.

Această configurație cu variație ridicată înseamnă că, deși sunt posibile câștiguri semnificative, acestea nu sunt frecvente. Așadar, trebuie să fii vigilent și să pariezi puțin pentru a te feri de varianța periculoasă a acestui joc.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este Mega Joker Slot Online Merită?

Este Mega Joker Slot Online Merită?

Este Mega Joker Slot Online Merită?

În comparație cu alte jocuri de păcănele clasice, Mega Joker de la NetEnt iese în evidență prin RTP-ul său impresionant de 99%. Acest joc i-ar putea păcăli pe unii cu configurația sa aparent simplă de 3 role și 5 linii de plată, dar are o forță cu caracteristici precum Jackpotul Progresiv și modul inovator Supermeter Mode. Când am jucat, aceste caracteristici au definit în mod notabil experiența mea de joc, oferind atât niveluri ridicate de emoție, cât și profunzime strategică tipică pentru ofertele mai moderne.

Designul jocului te aruncă înapoi în epoca de aur a aparatelor de fructe, dar nu te lăsa păcălit de farmecul său nostalgic. Jackpotul progresiv oferă un potențial de câștiguri mari mereu ascuns, făcând ca fiecare rotire să fie palpitantă. Între timp, optarea pentru modul Supermeter după orice câștig în jocul de bază deschide un alt nivel de strategie.

Având în vedere RTP-ul său ridicat și funcțiile unice pe fundalul jocurilor de păcănele clasice, Mega Joker de la NetEnt merită să îl încerci. Trebuie doar să fiți atenți la varianța ridicată, care poate fi foarte brutală, pe baza experienței mele personale. De asemenea, nu uitați să urmați cea mai bună strategie menționată în regulile jocului pentru a obține randamente mai mari în modul Supermeter.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Mega Joker Slot - Întrebări frecvente

Pot să joc gratis la Mega Joker slot? Săgeată Săgeată

Da, vă puteți bucura de Mega Joker în modul demo direct la BETO Slots fără a fi nevoie să depuneți niciun ban. Este o modalitate excelentă de a vă face o idee despre mecanismele și caracteristicile jocului înainte de a paria bani reali.

Ce face ca aparatul de păcănele Mega Joker să iasă în evidență față de alte jocuri de păcănele? Săgeată Săgeată

Mega Joker se mândrește cu un RTP impresionant de 99% și include funcții inovatoare, precum Jackpotul Progresiv și Modul Supermeter. Oferă un amestec de jocuri de păcănele clasice cu potențial de câștiguri semnificative.

Cum funcționează Jackpotul Progresiv în jocul ca la aparate Mega Joker? Săgeată Săgeată

Jackpotul progresiv din Mega Joker crește cu fiecare pariu plasat de jucători. Acesta este acordat aleatoriu în timpul jocului, dar numai în timpul modului Supermeter.

Ce este modul Supermeter și cum îl pot activa? Săgeată Săgeată

După orice câștig în jocul de bază, poți alege să intri în modul Supermeter, pariind câștigurile tale pe rotiri în acest mod. Cu pariuri stabilite la 20, 40, 100 sau 200 de monede pe rotire pe rolele superioare, acesta oferă recompense sporite în comparație cu jocul de bază. Se activează automat după orice câștig calificat, dacă optezi să nu-ți colectezi câștigurile.

Care este câștigul maxim posibil la jocul ca la aparate online Mega Joker? Săgeată Săgeată

Cu Mega Joker, jucătorii pot câștiga de până la 2.000 de ori mai mult decât pariul lor. Jackpotul progresiv există, așa că, în funcție de valoarea acestuia, puteți obține un câștig mult mai mare.

Cum își gestionează cineva bankroll-ul în mod eficient atunci când joacă la jocul ca la aparate Mega Joker? Săgeată Săgeată

Având în vedere varianța ridicată și potențialul de câștiguri mari, dar mai puțin frecvente, este înțelept să începeți cu pariuri mai mici și să le creșteți treptat, pe măsură ce vă acomodați cu mecanica jocului. Fiți mereu cu ochii pe soldul dvs. și evitați să urmăriți pierderile. Nu uitați, răbdarea este cheia atunci când urmăriți acele câștiguri mai mari.