MENIU
Căutare
Sloturi

Infective Wild Joacă Gratuit

Infective Wild Slot Demo

Infective Wild Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Infective Wild de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Infective Wild Demo

Sălbatic infecțios de Pragmatic Play este un joc de păcănele cu adevărat înfricoșător, în care Wild-urile magice îți pot aduce câștiguri nebănuite. Are un layout 5x5 și 40 de linii de plată. Acest joc are simboluri unice Infective Wilds, care pot transforma simbolurile de lângă ele și o rundă de Free Spins captivantă, unde Wilds rămân pentru mai multe câștiguri. Bonusul Cumpărare este, de asemenea, disponibil dacă doriți să îl utilizați.

În această recenzie a slotului Infective Wild, vom vedea dacă acest slot este doar un hype sau dacă merită timpul și atenția ta.


Lansare: 19.10.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 17 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiSimbolurile Infective Wilds transformă simbolurile

Deschideți5.000x pariul dvs. Potențialul maxim de câștig

DeschidețiÎnvârtiri gratuite cu simboluri Sticky Infective Wilds

Deschideți40 de linii de plată

DeschidețiOpțiunea Buy Free Spins este disponibilă

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.09

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.40

Sloturi Miza maximă 240.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 5

Sloturi Linii de plată 40

Funcționalități de joc

Wilds în expansiune Cumpărați Funcția Stivă Sticky Wilds Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins Wild


Infective Wild Review de BETO Slots

Infective Wild Review de BETO Slots

Vă prezentăm aparatul de joc Infective Wild

Pragmatic Play a decis să exploreze tema Halloween-ului prin crearea jocului ca la aparate Infective Wild. Este rar să găsești sloturi care să fie denumite după un bonus, dar numele acestui slot este perfect. Acest joc se referă la funcția Infective Wild și vei înțelege de ce atunci când vei citi despre bonusurile de mai jos.

Acest slot are 5 role, 5 rânduri și 40 de linii de plată. Chiar dacă acest joc are 40 de linii de plată, plățile pentru simboluri sunt destul de mari. Nu are Multiplicatori, care este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care plățile pentru simboluri sunt mari. Bonusurile sunt Infective Wilds, Free Spins cu Sticky Infective Wilds și funcția Buy Free Spins.

Vă întrebați ce poate face acest slot? Aruncați o privire în profunzime asupra gameplay-ul video Infective Wild, sau aruncați o privire în această lume a deliciilor întunecate și a jucați jocuri de păcănele gratuite..

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Ambianță eternă de Halloween

Temă și design: Ambianță eternă de Halloween

Temă și design: Ambianță eternă de Halloween

Temă și design

Infective Wild nu este o plimbare obișnuită în parc, cu excepția cazului în care parcul tău local este bântuit. Rolele sunt pline de tot felul de simboluri înfricoșătoare, cum ar fi pisici sinistre, corbi amenințători și alte simboluri care nu ar fi de nelalocul lor într-un decor bântuit.

Fundalul sinistru la lumina lunii și casele înfricoșătoare adaugă doar la întreaga vibrație. Personajul ciudat cu un dovleac în loc de cap, îmbrăcat ca un fel de maestru al magiei întunecate, stă în picioare lângă role. Prezența lui se adaugă la vibrația de fiori și neliniște a acestui joc.

Muzica și coloana sonoră

Coloana sonoră din acest joc este la fix pentru o sesiune de rotiri supranaturale. Viorile ascuțite și un pian obsedant creează cu adevărat atmosfera. Dar adevăratul câștigător este râsul înfiorător care apare atunci când reușești o combinație câștigătoare!

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

În acest joc de cazino, simbolurile înfricoșătoare aduc niște recompense foarte profitabile, după cum urmează:

 • Card de joc Royals (simboluri cu valoare mai mică): Acestea plătesc între 4x și 6x pariul tău total dacă prinzi cinci într-o combinație câștigătoare.
 • Simboluri de pisică și corb: Acestea sunt simbolurile cu cea mai mare plată, care vă vor acorda între 40x și 60x pariul dvs. dacă obțineți o combinație câștigătoare cu cinci simboluri identice.
 • Pălăria vrăjitoarei, Cazanul, Piatra funerară, Sticla de poțiune: Dacă reușești o combinație de cinci simboluri identice, ai putea avea în față multiplicatori de câștiguri de la 12x până la 30x miza ta.
 • Simbolul dovleac (Wild): Acest băiat rău poate înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolului Scatter. Este, de asemenea, cheia pentru a activa funcția Infective Wild. Aterizați 5 și veți adăuga un dulce 60x pariul dvs . la câștigul total.
 • Simbolul Scatter (Moneda de aur cu un simbol Jolly Roger): Acesta este simbolul responsabil pentru acordarea de Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Infective Wild Slot

Cum se joacă Pragmatic Play

Cum se joacă Pragmatic Play's Infective Wild

Ești gata să te lupți cu slotul video Infective Wild? Iată cum să joci ca un profesionist.

 • Înainte de a juca acest slot înfricoșător, ajustează-ți mărimea pariului dând click pe butoanele + sau - și setând-o de la 0,40 € la 240€. Fie că te simți precaut sau ești gata să mergi cu totul, există o gamă care să se potrivească stilului tău.
 • Ai chef să te relaxezi? Apasă butonul de joc automat. Alege un număr prestabilit de rotiri și urmărește rolele cum își fac treaba, fără a fi nevoie de mâini.
 • Ești curios să afli ce plătește fiecare simbol? Faceți clic pe butonul "i " pentru a deschide tabelul de plăți. Aceasta are toate informațiile de care ai nevoie despre combinațiile câștigătoare și caracteristicile speciale.
 • Ecranul principal al jocului este foarte ușor de navigat:
  • Faceți clic pe săgeata circulară pentru a face rolele să se învârtă și pentru a începe aventura dvs. de slot înfricoșătoare.
  • Meniul de setări (căutați pictograma cu unelte) vă permite să personalizați jocul. Doriți rotiri mai rapide? Activați rotirea rapidă. Doriți o experiență imersivă completă? Reglați efectele sonore.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Infective Wild de către Pragmatic Play

Caracteristicile bonus explicate în Infective Wild de către Pragmatic Play

Jocul ca la aparate Infective Wild este plin de funcții bonus care îi pot surprinde plăcut chiar și pe cei mai pretențioși jucători. Iată la ce te poți aștepta atunci când te învârți pe acest slot cu tematică de Halloween:

Caracteristica Infective Wild

Funcția Infective Wild este adevărata vedetă a spectacolului. Ori de câte ori un simbol Wild aterizează lângă un simbol pisică sau corb (fie pe orizontală, fie pe verticală), acesta declanșează Infective Wild. Acest lucru transformă și simbolurile pisică și corb conectate în Wild. Dacă pisicile sau corbii care s-au transformat în Wilds sunt conectate la alte simboluri potrivite, acestea se vor transforma și ele în Wilds.

Funcția Free Spins

Declanșarea rundei Free Spins se simte ca și cum ai fi lovit jackpotul. Aterizați 3 simboluri Scatter pe rolele 1, 3 și 5 și ați intrat. Un mini-joc decide apoi câte Free Spins primești prin dezvăluirea unor numere într-o grilă 3x3 cu 8 celule.

Fiecare celulă poate dezvălui 1, 2 sau 3 rotiri, iar toate se adună pentru a vă oferi totalul. Așadar, niște calcule matematice simple ne spun că poți obține între 8 și 24 de rotiri în acest bonus.

Ceea ce face ca aceste Free Spins să fie foarte speciale sunt Sticky Infective Wilds. Aceștia rămân pe role, oferindu-ți și mai multe șanse pentru acele câștiguri transformaționale.

Funcția Bonus Buy

Dacă nu poți aștepta să joci Free Spins, funcția Buy Free Spins este biletul tău expres. Pentru 100x pariul dvs. curent, puteți sări peste așteptare și puteți începe să jucați runda Free Spins. Nu uita că acest bonus nu este disponibil în toate țările, așa că va trebui să verifici dacă este disponibil în a ta.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă de 5.000x pariul tău în slotul video Infective Wild!

Câștigă de 5.000x pariul tău în slotul video Infective Wild!

Infective Wild se mândrește cu un Câștig Maxim de 5.000x. RTP-ul se situează la un nivel decent de 96,09%, iar acest joc de păcănele se încadrează în categoria de volatilitate ridicată .

Dacă optezi pentru caracteristica Buy Free Spins, merită să observi că RTP-ul ia o ușoară scădere la 96,06%. Nu va afecta prea mult gameplay-ul, așa că nu trebuie să vă faceți griji în privința asta.

Volatilitatea ridicată înseamnă că vei avea parte de o mică plimbare în rollercoaster. S-ar putea să vedeți unele perioade de secetă, dar când vin câștigurile, acestea pot fi destul de substanțiale. Frecvența loviturilor este de 1 la 4, în timp ce Free Spins ar trebui să lovească o dată la fiecare 225 de rotiri. Șansele de a nimeri câștigul maxim sunt de o dată la 824.233 de rotiri.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Infective Wild Slot Online - Verdictul nostru

Infective Wild Slot Online - Verdictul nostru

Infective Wild Slot Online - Verdictul nostru

Jocul ca la aparate Infective Wild folosește cu succes Infective Wilds pentru a crea un joc care nu este doar infecțios, ci și foarte profitabil. La primul meu Bonus Buy, am câștigat mai mult de 1.500x pariul meu. Acest lucru s-a întâmplat pentru că Sticky Infective Wilds a aterizat pe toate rolele și a acordat un câștig masiv la fiecare rotire. Evident, astfel de câștiguri mari sunt rare și nu ar trebui să te aștepți la fiecare declanșare a Free Spins.

Infective Wilds sunt mai bune decât Sticky Wilds obișnuite în Free Spins. Acestea nu sunt doar lipicioase, ci și transformă simbolurile pisică și corb în Wilds. Așadar, șansele tale de a obține câștiguri masive sunt foarte mari dacă prinzi Infective Wilds în pozițiile potrivite. Jocul de bază va fi un pic învechit, dar acest lucru este necesar pentru a echilibra jocul. Opțiunea Bonus Buy este întotdeauna acolo dacă jocul de bază devine prea plictisitor pentru tine.

RTP-urile jocurilorPragmatic Play sunt din ce în ce mai mici , pentru că îmi amintesc o perioadă în care aveau de obicei un RTP de 96,50% sau mai mare. Acum, ei lansează sloturi cu un RTP mediu. Totuși, slotul Infective Wild merită dacă poți tolera părțile plictisitoare pentru a ajunge la câștigurile masive.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Infective Wild Slot FAQ

Pot să joc jocul ca la aparate Infective Wild gratis înainte de a paria bani reali? Săgeată Săgeată

Absolut, aveți opțiunea de a încerca Infective Wild chiar aici, la BETO.com, prin intermediul versiunii sale demo. Este o modalitate excelentă de a vă familiariza cu mecanica și caracteristicile jocului fără a risca niciun ban câștigat cu greu.

Ce face ca funcția Infective Wild să fie atât de specială în acest joc? Săgeată Săgeată

Funcția Infective Wild schimbă jocul, deoarece transformă simbolurile pisică și corb adiacente în Wild-uri, ceea ce poate duce la mai multe combinații câștigătoare. Este deosebit de profitabilă în special în timpul rundei Free Spins, unde aceste Wilds devin lipicioase.

Cum se declanșează runda de rotiri gratuite în jocul ca la aparate Infective Wild? Săgeată Săgeată

Pentru a activa runda de rotiri gratuite, trebuie să prinzi simultan simboluri scatter pe rolele 1, 3 și 5. Un mini-joc unic decide apoi numărul de Free Spins prin dezvăluirea unor numere dintr-o grilă 3x3. Vă puteți bucura de 8 până la 24 de rotiri în această rundă.

Există o modalitate de a accesa direct învârtirile gratuite fără a aștepta simboluri scatter? Săgeată Săgeată

Da, poți să intri instantaneu în acțiunea Free Sp ins folosind funcția Buy Free Spins pentru un cost de 100x pariul tău total actual.

Ce ar trebui să știu despre volatilitatea și RTP-ul acestui joc? Săgeată Săgeată

Infective Wild este caracterizat de o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că câștigurile pot fi mai rare, dar pot fi destul de substanțiale atunci când apar. RTP-ul se situează la un nivel atractiv de 96,09%, scăzând ușor la 96,06% dacă optezi să cumperi Free Spins.

Care sunt opțiunile mele de pariu minim și maxim la Infective Wild? Săgeată Săgeată

Fie că joci cu prudență sau cauți emoții pe mize mari, Infective Wild te acoperă cu un pariu minim de 0,40 € și un pariu maxim de 240 € pe rotire.