MENIU
Căutare
Sloturi

Diamond Cascade (Pragmatic Play) Joacă Gratuit

Diamond Cascade (Pragmatic Play) Slot Demo

Diamond Cascade (Pragmatic Play) Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Diamond Cascade (Pragmatic Play) de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Diamond Cascade (Pragmatic Play) Demo

Joculca la aparate Diamond Cascade de la Pragmatic Play este despre diamantele strălucitoare și colorate și despre capacitatea lor de a oferi câștiguri uriașe. Acest slot se joacă pe un layout 5x5 cu 50 de linii de plată. Această extravaganță plină de pietre prețioase atrage cu funcția Color Tumble, Multiplicatori progresivi în runda Free Sp ins, funcția Ante Bet și opțiunea de a cumpăra direct Free Spins .

În această recenzie a slotului Diamond Cascade, voi explica dacă Pragmatic Play a introdus ceva nou și interesant sau dacă este doar un joc plictisitor care nu merită timpul tău.


Lansare: 31.07.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X8000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 11 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 8.000x pariul dvs.

DeschidețiMultiplicatorul nu se resetează la Free Spins.

DeschidețiCumpărați funcția Învârtiri gratuite

DeschidețiFuncția interesantă Color Tumble

Deschideți50 de linii de plată

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitatea ridicată îi poate descuraja pe unii

Închide Apel tematic limitat

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.06

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 240.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 5

Sloturi Linii de plată 50

Funcționalități de joc

Bonus Bet Cumpărați Funcția Colectați Energie Cascading/Avalanche wins FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Diamond Cascade Recenzie de BETO Slots

Diamond Cascade Recenzie de BETO Slots

Vă prezentăm slotul Diamond Cascade online

Jocul ca la aparateDiamond Cascade este un joc ca la aparatePragmatic Play rar, deoarece introduce o mecanică unică cunoscută sub numele de Color Tumble. De la bun început iese în evidență tema cu diamante peste tot și aspectul mai mare cu 5 role și 5 rânduri. Ceea ce nu iese imediat în evidență este faptul că acest slot are 50 de linii de plată, ceea ce reprezintă un număr foarte mare.

În afară de noul bonus cunoscut sub numele de Color Tumble, acest slot are Free Spins în care multiplicatorii nu se resetează, funcția Ante Bet și funcția Buy Free Spins. Nu contează ce bonus joci; funcția Color Tumble și numărul mare de linii de plată te vor ajuta să urmărești câștigurile mari, mai ales în timpul Free Spins.

Sunteți gata să descoperiți diamantele ascunse în Diamond Cascade? DiscoverMai multe jocuri de jucat în joc demo gratuit de sloturi secțiune. În curând, vom vedea cât de utilă este combinația unică de caracteristici pe care o oferă acest slot, așa că continuați să citiți.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Aventură cu bijuterii fantastice

Temă și design: Aventură cu bijuterii fantastice

Temă și design: Aventură cu bijuterii fantastice

Temă și design

Diamond Cascade de la Pragmatic Play este o adevărată frumusețe. Te duce într-o lume fantastică, plină de comori strălucitoare, iar culorile vibrante și grafica de înaltă calitate fac din fiecare rotire un adevărat răsfăț pentru ochi.

Totul este plin de eleganță și emoție, cu pietre prețioase precum smaralde și safire care strălucesc pe role pe un fundal de diamante strălucitoare care strălucesc în modele misterioase. Această temă luxoasă nu doar arată bine, ci promite o aventură în care fiecare cădere ar putea dezvălui o zi de plată corespunzătoare.

Muzică și coloană sonoră

Coloana sonoră din acest joc se potrivește perfect cu tema sa opulentă. În timp ce învârteam acele role strălucitoare, o melodie înălțătoare umplea aerul, în egală măsură atrăgătoare și plină de suspans.

Efectele sonore armonioase însoțesc fiecare combinație câștigătoare, adăugând un plus de emoție. Sunetul leagă totul, făcând ca fiecare moment din acest paradis cu bijuterii să fie cu atât mai interesant și mai satisfăcător.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Iată plățile pentru simbolurile pe care le vei urmări pentru a obține aceste câștiguri mari:

 • Simboluri de bază: Acestea sunt diferitele simboluri de pietre prețioase. Acestea au câștiguri care variază de la 0, 10x miza dvs. pentru un câștig de trei din trei cu simbolurile de cea mai mică valoare, până la 20x miza dvs. pentru un câștig de cinci din cinci cu simbolurile cele mai valoroase.

 • Simbol wild: Simbolul Wild este un simbol roșu și auriu cu "W" scris pe el. Acesta vă sporește șansele prin înlocuirea altor simboluri (cu excepția Scatters). Fiți cu ochii pe el pe rolele 2, 3 și 4.

 • Simbolul Scatter: Acest simbol diamant este cheia pentru a declanșa câștiguri și Free Spins. Aterizarea a 3 Scatters vă plătește 2x pariul total, iar 4 Scatters vă aduc un câștig net de 5x pariul dvs. Dacă reușești să nimerești 5 sau mai multe, te așteaptă un câștig frumos de 15x miza ta.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Diamond Cascade Video Slot

Cum se joacă Pragmatic Play

Cum se joacă Pragmatic Play's Diamond Cascade

Ești gata să te scufunzi în lumea strălucitoare a Diamond Cascade? Iată cum să te pregătești pentru distracție maximă:

 • În primul rând, ajustați-vă mărimea pariului cu ajutorul butoanelor + și -. Alegeți valoarea care se potrivește stilului dvs. și pariați între 0,20 € și 240 €.
 • Te simți leneș? Folosiți funcția de joc automat pentru a seta un număr de rotiri și lăsați jocul să facă treaba în timp ce stați pe spate și priviți cum se învârt câștigurile (cu degetele încrucișate).
 • Cunoașteți tabelul de plăți și regulile de joc făcând clic pe acel buton "i" la îndemână. Acesta are informații despre valorile simbolurilor, caracteristicile bonus și cum să prinzi acele câștiguri.
 • Să descompunem aceste butoane:
  • Meniul Setări: Vă oferă acces rapid la setări precum setările de sunet și istoricul jocului.
  • Butonul ↻: Acesta învârte acele role sclipitoare și lasă aventura să înceapă!
  • Spațiu și Enter: Sunt comenzi rapide de la tastatură pentru a începe și opri rotirile într-o clipă.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Diamond Cascade de către Pragmatic Play

Caracteristicile bonus explicate în Diamond Cascade de către Pragmatic Play

Funcțiile bonus de la Diamond Cascade sunt o adevărată afacere. Haideți să ne uităm la bonusuri și să vedem cum vă pot crește serios câștigurile.

Funcția Color Tumble

Funcția Color Tumble Feature este ceea ce diferențiază Diamond Cascade. După un câștig, orice grupuri de 5 sau mai multe simboluri cu culori de fundal potrivite vor exploda și vor dispărea, făcând loc pentru o cascadă nouă de simboluri. Color Tumbles continuă până când pe role nu mai rămân grupuri de 5 sau mai multe simboluri cu culori de fundal potrivite.

Acum, poate vă întrebați care este beneficiul acestor Colour Tumbles. Beneficiul constă în faptul că simbolurile care dispar ca urmare a tumble-urilor vor fi colectate într-un contor, iar un Multiplicator aleatoriu va fi adăugat sau înmulțit cu Multiplicatorul de câștig pentru fiecare 20 de simboluri colectate.

De la1x la 50x sunt valorile care pot fi adăugate la Multiplicatorul de câștiguri. Pe de altă parte, acesta poate fi înmulțit cu Multiplicatori în valoare de 2x până la 10x. În cele din urmă, Multiplicatorul de câștiguri se va aplica câștigului tău total de la o învârtire, după ce se termină toate rotirile. Acesta se resetează la următoarea rotire în jocul de bază.

Runda bonus cu rotiri gratuite

Dacă prindeți 3 sau mai multe simboluri Scatter, veți primi 15 Free Spins. Dar aici este locul unde devine cu adevărat interesant. În timpul Free Spins, toate simbolurile colectate prin intermediul funcției Color Tumble vor ajuta la creșterea multiplicatorului de câștiguri.

Cea mai bună parte? Multiplicatorul de câștiguri nu se resetează între rotiri, ceea ce înseamnă că potențialul pentru câștiguri masive continuă să crească. În plus, dacă reușești să prinzi mai multe Scatters, vei reactiva între 5 și 15 Free Spins și vei continua petrecerea și mai mult timp.

Opțiunea Ante Bet și Buy Free Spins

Ești gata să ridici lucrurile la un nivel superior? Opțiunea Ante Bet îți sporește șansele de a declanșa Free Spins în mod natural, adăugând mai multe simboluri Scatter pe role pentru o valoare a pariului cu 25% mai mare. Sau, dacă te simți nerăbdător, poți oricând să cumperi Free Spins și să sari direct în acțiune pentru un preț fix de 100x pariul tău.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă de 8.000x pariul tău în slotul online Diamond Cascade!

Câștigă de 8.000x pariul tău în slotul online Diamond Cascade!

Diamond Cascade se mândrește cu un potențial de câștig maxim de 8.000x pariul tău, cu un RTP solid de 96,06% și o volatilitate ridicată, care indică niște recompense foarte mari pentru cei câțiva norocoși.

Folosirea Bonus Buy ridică RTP-ul la 96,14%, adăugând un pic de strategie la combinație. Pe de altă parte, Ante Bet scade RTP-ul la 96,02%.

Volatilitatea ridicată înseamnă că câștigurile ar putea fi puțin mai greu de obținut, dar atunci când reușești să înscrii (mai ales cu funcții precum Bonus Buy), ai putea avea parte de o zi de plată corespunzătoare. Totul este să cântărești riscurile și recompensele în timp ce urmărești acel Max Win evaziv.

Frecvența de reușită a acestui slot este de 1 la 4. Șansele de a obține câștigul maxim sunt de 1 la 14.488.349 de rotiri.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdict pentru Diamond Cascade Slot Online

Verdict pentru Diamond Cascade Slot Online

Verdict pentru Diamond Cascade Slot Online

Joculca la aparate Diamond Cascade reușește să ne prezinte ceva nou și interesant, fără a compromite potențialul de câștig. Acum, se poate discuta dacă noua funcție Color Cascade este mai bună decât bonusurile care există deja. Cu toate acestea, faptul este că este un bonus solid care stimulează bine câștigurile. De asemenea, face să pară că fiecare tumble valorează mai mult, deoarece tumblele sunt puțin mai rare decât de obicei.

În timpul învârtirilor mele, fiecare rotire părea că are potențialul de a declanșa o reacție în lanț a câștigurilor. De asemenea, mă bucur că Pragmatic Play îți oferă 15 Free Spins cu posibilitatea de redeclanșare, astfel încât să poți cumula multiplicatorul de câști guri și să obții acele câștiguri mari. Nu este surprinzător faptul că cumpărarea Free Spins oferă cel mai mare RTP din cauza cât de puternice sunt Free Spins.

Odată cu volatilitatea mare vine și riscul mare, așa că slotul Diamond Cascade s-ar putea să nu fie pe placul tuturor. Dar dacă sunteți gata pentru o plimbare amuzantă, acest slot cu siguranță oferă. În concluzie, aș da slotului Diamond Cascade un solid 7,5/10. Are amestecul potrivit de emoție și potențial de recompensă, cu un nou bonus pentru a menține lucrurile interesante.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Diamond Cascade Slot FAQ

Care este RTP-ul jocului de păcănele Diamond Cascade și cum variază acesta în funcție de diferitele caracteristici ale jocului? Săgeată Săgeată

RTP-ul de bază al Diamond Cascade este de 96,06%, dar variază ușor în funcție de alegerile tale de joc. Dacă optezi pentru Ante Bet, RTP-ul se ajustează la 96, 02%, în timp ce utilizarea funcției Buy Free Spins îl crește la 96,14%. Aceste variații reflectă modul în care fiecare caracteristică influențează strategic potențialele tale câștiguri.

Pot să încerc jocul ca la aparate Diamond Cascade gratuit înainte de a paria bani reali? Săgeată Săgeată

Absolut, poți să te scufunzi în lumea strălucitoare a Diamond Cascade fără să riști niciun ban, verificând slotul demo de la BETO.com. Este o modalitate strălucită de a vă familiariza cu mecanica jocului și cu funcțiile bonus înainte de a angaja bani reali.

Cum funcționează funcția Color Tumble în jocul ca la aparate Diamond Cascade? Săgeată Săgeată

După un câștig, funcția Color Tumble se declanșează atunci când prinzi simboluri cu fundaluri de aceeași culoare, creând grupuri de cel puțin 5 simboluri pe orizontală sau verticală. Aceste simboluri explodează apoi și dispar, permițând altora noi să se prăbușească în locul lor. Datorită acestui bonus, Multiplicatorul de câștiguri pentru întreaga rotire este mărit de simbolurile adunate după explozie.

Care sunt șansele mele de a declanșa runda de rotiri gratuite în mod natural față de a le cumpăra? Săgeată Săgeată

Șansele tale se îmbunătățesc semnificativ dacă alegi să îți mărești pariul cu opțiunea Ante Bet, deoarece mai multe simboluri Scatter sunt adăugate pe role. Alternativ, dacă ești dornic să treci direct la acțiune, poți cumpăra Free Spins pentru 100x pariul tău total actual, garantându-ți intrarea în această rundă bonus potențial profitabilă.

Ce este inclus în oferta Pragmatic Play cu jocul ca la aparate online Diamond Cascade în ceea ce privește volatilitatea jocului și câștigul maxim? Săgeată Săgeată

Diamond Cascade este clasificat ca fiind un joc de păcănele cu volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că câștigurile pot veni mai rar; cu toate acestea, există o șansă mai mare pentru câștiguri substanțiale într-un interval de timp mai scurt. Jocul oferă un potențial de câștig maxim atrăgător de până la 8.000x miza ta.

Cum îmi ajustez strategia de pariere folosind opțiunile Ante Bet și Buy Free Spins în jocul ca la aparate video Diamond Cascade? Săgeată Săgeată

Folosirea acestor opțiuni poate modifica semnificativ experiența ta de joc în Diamond Cascade. Cu ajutorul funcției Ante Bet, prin creșterea multiplicatorului pariului de la 20x la 25x, vă creșteți șansele de a obține simboluri Scatter, permițându-vă astfel să intrați organic în Free Spins. Pe de altă parte, Buy Free Spins permite intrarea instantanee în această rundă promițătoare prin sacrificarea în avans a 100x pariul tău total.