MENIU

Def Leppard Hysteria Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Def Leppard Hysteria de Play'n GO

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Def Leppard Hysteria

Realizat de studiourile Play'n GO, pregătiți-vă să vă bucurați de rock and roll în epoca nostalgică a anilor '80 în jocul ca la aparate Def Leppard Hysteria.

Bazat pe un motor unic 5x7 Cluster Pays, alăturați-vă petrecerii și puneți mâna pe caracteristici interesante pentru o șansă la premiile mari. Joacă acum pentru a avea șansa de a câștiga un câștig maxim de 10.000x miză captivant.

Recenzia noastră despre slotul Def Leopard Hysteria vă va ghida pe toți prin această simfonie de divertisment și averi.


Lansare: 31.03.2022
Volatilitate
Câștig maxim: X10000

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 23 Iunie 2023 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 10.000x pariul

Contorul de încărcare stimulează

Imagini și muzică fantastică

Funcții bonus captivante

Variație medie

Contra

Domenii RTP reglabile

Nici o caracteristică Bonus Buy

Fapte despre păcănele

Furnizor Play'n GO

Volatilitate

RTP% 94.27

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.10

Miza maximă 100.00

Role 5

Rânduri 7

Teme de joc

Rock Muzică Mărci mari


Funcționalități de joc

Multiplicator aleatoriu Symbol Swap Free Spins adiționale Random Wilds Interval RTP Multiplicator FreeSpins Wild


Cazinou

Costume de cărți


Intră într-un domeniu al nostalgiei și al muzicii rock cu noul slot Play

Intră într-un domeniu al nostalgiei și al muzicii rock cu noul slot Play'n GO

Isteria Def Leppard - Un început asurzitor!

Bucurați-vă, fani Def Leppard! Play'n GO vă prezintă ocazia unică de a fi martorii epocii glorioase a emblematicei trupe rock englezești pe platformele dvs. preferate de jocuri de noroc, cu cel mai recent joc de păcănele de marcă, jocul ca la aparate Def Leppard Hysteria.

Ce, nu ai mai auzit de acești oameni până acum? Vă rugăm să mergeți să-i verificați chiar acum. Ne veți mulțumi mai târziu.

Inspirat de albumul lor de succes Hysteria, Def Leppard Hysteria îmbrățișează motorul de joc Cluster Pays pentru a alimenta concertele sale de vis de-a lungul configurației de grilă 5x7.

Ascultați-ne; titlul "Hysterical" nu este doar simbolic. Cu un gameplay moderat volatil, un câștig maxim nebunesc de 10.000x miza dvs. este pus la bătaie pentru nimic mai mult decât o volatilitate moderată.

Așadar, care este așteptarea? Mergeți acolo cu BETO.com și dați frâu liber nebuniei la cele mai bune cazinouri online.

Video: Def Leppard Hysteria Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Hiturile emblematice Def Leppard de pe albumul Hysteria vor alimenta rolele pentru tine

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și simboluri

Temă și design

Bazat pe o temă științifico-fantastică de modă veche, jocul ca la aparate de cazino Def Leppard Hysteria este inspirat de trupa rock omonimă de pe coastele englezești. Toți cei cinci membri ai formației sale sunt ceea ce a definit cu adevărat Def Leppard ca fiind una dintre cele mai uimitoare trupe din anii '80. Cu o scenă strălucitoare și role de neon pe un fundal întunecat, rolele arată aproape ca o scenă pregătită pentru un concert masiv.

Și la ce altceva ne-am fi putut aștepta? Acest joc de cazino conține single-uri de succes din albumul chintesențial Hysteria, "Pour Some Sugar on Me și Armageddon It", pentru o experiență de joc cu adevărat distractivă.

În general, un tribut clasic adus unei icoane legendare a generației sale. Așa vei vedea că acest joc se impune printre o gamă largă de sloturi online gratuite.

Simboluri

În ceea ce privește bogățiile puse în joc, vei întâlni mai multe simboluri plătitoare la masa de plată. Simbolurile tale standard scăzute constau în cluburi, diamante, inimi, stele și pică.

Acest echipaj este urmat de o bandă de 4 simboluri de mare valoare, inclusiv chitare, leoparzi, rachete și coperta albumului Hysteria cu o față distorsionată. Și ai ghicit bine. Simbolul Față distorsionată poartă cea mai bună valoare pentru plata sa de 1000x pentru un câștig cluster de 15 sau mai multe simboluri.

Doriți să adăugați doar un pic mai multă nebunie la rețetă? Rezervațisimbolurile wild"W"-ul. Acestea vor veni la îndemână pentru a înlocui toate simbolurile din grilă cu altele mai noi. Rețineți că simbolul Scatter este scutit de drama wild.

Continuați să umpleți contorul de încărcare pentru a câștiga bonusuri și premii nebunești

Continuați să umpleți contorul de încărcare pentru a câștiga bonusuri și premii nebunești

ÎNAPOI LA CUPRINS

Def Leppard Hysteria - Cum se joacă

Nu poate fi mai simplu decât să începi cu jocul oficial Def Leppard Hysteria.

  1. Porniți jocul făcând clic pe pictograma "Green Circle" cu două indicatoare înaripate din colțul din stânga jos al ecranului. Același buton va acționa ca buton de redare/învârtire.
  2. Odată intrat, o matrice grilă cu cinci role și șapte rânduri va intra în vizorul tău. Dacă vă uitați în jur, veți observa "opțiunile + și -" care pot fi folosite pentru a vă modifica setările de pariere.
  3. Intervalul de pariere începe de la 0,1 € pentru fiecare rotire și merge până la un pariu maxim de 100 €.
  4. Pentru vizualizarea instrucțiunilor de joc și a tabelului de plăți, faceți clic pe pictograma "Info" de culoare galbenă. La fel ca în cazul majorității jocurilor de cazinou online, puteți accesa setările generale ale jocului prin intermediul simbolului "Three Bar Lines" din lateral.
  5. Acum, finisajele sunt în mâinile tale. Butonul "Speaker" reglează volumul jocului, butonul"Question Mark" afișează regulile jocului, iar pictograma "Thunderbolt" accelerează viteza de joc.
  6. Odată ce ești gata de rock and roll, apasă butonul "Play" pentru a face istorie alături de Rick Allen, Rick Savage și echipa pe care o iubim și o prețuim.
Ar fi bine să veniți cu un pariu maxim, sunt premii de 10.000x pe linie aici.

Ar fi bine să veniți cu un pariu maxim, sunt premii de 10.000x pe linie aici.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Rotiri gratuite și mai multe bonusuri

Jocul de bază Hysteria Def Leppard are cinci funcții bonus foarte distractive și pline de recompense pentru a câștiga premii maxime în bani.

Aceste modificatoare de declanșare gratuită Def Leppard Hysteria Hysteria sunt explicate în detaliu mai jos, după cum urmează:

Funcția Break It Up

Această caracteristică aleatorie schimbă simbolurile în timpul rotirilor necâștigătoare în poziții noi și le înlocuiește cu până la 6 Random Wilds.

În esență, acest bonus este biletul dvs. de ieșire din perioadele de secetă, atunci când nu mai există câștiguri care să vină spre dvs.

Funcția Cascading Wins

Atunci când formați o combinație câștigătoare sau un cluster câștigător, toate simbolurile câștigătoare sunt înlocuite din grilă cu altele mai noi.

Acest bonus activ continuă până când nu mai apare niciun câștig.

Funcția de rotiri gratuite: Pour Sugar on Me

Puteți activa jocul Bonus Spins imediat ce cuvântul"SUGAR" apare pe ecran în timpul jocului de bază. În același timp, se declanșează și funcția bonus Fire Me Up, despre care vom discuta în scurt timp.

Odată activată, veți obține 5 rotiri gratuite și acces la niște Multiplier Wilds care aruncă premii. Puteți obține aceste Wilds drop până la o valoare maximă a multiplicatorului de x7.

Funcția Fire Me Up

Odată activat, un simbol aleatoriu este selectat în timpul rotirii jocului de bază, iar la alăturarea oricăror combinații câștigătoare, un contor de încărcare începe să se umple cu un simbol de contor de încărcare.

Odată încărcat complet, 3-6 simboluri wild cad peste pe o poziție indicată. Pentru a reuși performanța, va trebui să umpleți contorul de încărcare cu patru simboluri de contor de încărcare.

Funcția Sugar Me Sweet

O învârtire gratuită necâștigătoare în timpul jocului bonus activează funcția bonus Sugar Me Sweet.

Odată declanșată, jocul alege până la nouă simboluri și le aplică la întâmplare la următoarea rotire necâștigătoare.

Simbolurile selectate sunt determinate de simbolul colectat în contorul de încărcare.

Experimentați simboluri Wild care cad din cer pentru a răsturna bogățiile în favoarea dvs.

Experimentați simboluri Wild care cad din cer pentru a răsturna bogățiile în favoarea dvs.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, varianța și câștigul maxim al jocului Def Leppard Hysteria

Jocul ca la aparate Def Leppard Hysteria are un RTP peste medie de 96,27% și folosește un model de variație moderată.

Această setare te va ajuta să obții câștiguri mai frecvente și mai mari.

Câștigul maxim pentru care jucătorii pot paria este evaluat la o valoare estimată la 10.000x pariul tău total în timpul jocului de bază.

Joacă fără griji, cu o volatilitate moderată pentru a-ți crește șansele de câștig de a lua acasă asul.

Joacă fără griji, cu o volatilitate moderată pentru a-ți crește șansele de câștig de a lua acasă asul.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul isteriei Def Leppard Hysteria

Jos pălăria pentru Play'n GO. De ceva timp, ei produc capodopere artistice pe piața de sloturi și au făcut-o din nou cu jocul ca la aparate Def Leppard Hysteria.

Motorul de joc Cluster Pays este ingredientul perfect pentru a evoca un joc de cazinou modelat după muzica intensă și călătoriile distractive de nostalgie din anii '80.

Cea mai bună parte a bonusurilor care ne-a plăcut la acest slot este generozitatea sa față de jucători în timpul rotirilor necâștigătoare, în special contorul de încărcare. În plus față de cele cinci caracteristici bonus de lux, vă așteaptă pe toți o călătorie simțită pe banda de memorie cu trupa rock preferată din anii '80 în Def Leppard.

Cu un apel de cortină de la albumul Hysteria în vedere, ce este reținerea? Alăturați-vă imediat petrecerii pe site-ul nostru de cazino astăzi și profitați de bonusurile de depunere cu durată limitată.

Încă nu v-am lăsat să intrați în adevărata desfătare. Pentru a vă testa fără riscuri abilitățile, puteți încerca demo-ul de joc gratuit Def Leppard Hysteria la BETO.com. Odată ce ești gata să te zbenguiești fără frică, verifică lista noastră recomandată de cele mai bune cazinouri pentru Play'n GO sloturi și multe altele astăzi.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Def Leppard Hysteria - Întrebări frecvente

Care este câștigul maxim în jocul ca la aparate Def Leppard Hysteria?

În acest joc ca la aparate, poți juca și poți câștiga un câștig maxim de până la 10.000x pariul tău pe învârtire.

Care este RTP-ul și variația în jocul ca la aparate Def Leppard Hysteria?

Acest joc ca la aparate are o rată RTP ajustabilă de 96,27% și folosește un model de variație medie.

Există un mod Bonus Spins în jocul ca la aparate Def Leppard Hysteria?

Da, acest joc de păcănele este însoțit de un mod Bonus Spins. Îl poți declanșa imediat ce cuvântul "SUGAR" apare pe ecranul de joc pentru a obține 5 Free Spins și mai multe bonusuri.

Ce este funcția "Fire Me Up" din jocul ca la aparate Def Leppard Hysteria?

Odată declanșat, jocul umple un contor de încărcare cu un simbol selectat la întâmplare. Odată umplut, jucătorii primesc 3-6 simboluri Wild.

Ce este funcția "Sugar Me Sweet" din jocul ca la aparate Def Leppard Hysteria?

Dacă una dintre învârtirile tale gratuite rămâne fără câștig, se activează această funcție bonus. Jocul colectează până la nouă simboluri și le inserează în următoarea rotire fără câștig.

Jocul ca la aparate Def Leppard Hysteria este sigur de jucat?

Nu trebuie să vă faceți griji. Toate jocurile lansate de Play'n GO Studios sunt garantate ca fiind sigure și corecte, așa că poți să te relaxezi și să pariezi cât vrei, atâta timp cât promiți să joci în mod responsabil.

Pot să joc gratis jocul ca la aparate Def Leppard Hysteria?

Da, puteți. Verifică versiunea demo a slotului online Deff Leppard Hysteria gratis chiar astăzi aici, la BETO.com.