MENIU
Căutare
Sloturi

Deadwood Joacă Gratuit

Deadwood Slot Demo

Deadwood  Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Deadwood de Nolimit City

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Deadwood  Demo

Învârte slotul online Deadwood în acțiune și ai șansa de a activa funcții uluitoare!

Deadwood are opțiuni excelente pentru funcțiile Free Spins, cum ar fi Gunslinger Spins, Shoot Out Free Spins și Hunter Spins.

Așa că nu mai așteptați, învârtiți rolele în slotul online Deadwood și aveți șansa de a câștiga premii uriașe de până la 13.950 de ori miza. Încearcă jocul gratuit aici, la BETO!


Lansare: 22.04.2020
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X13950

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 15 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiClasa de sloturi cu temă occidentală

DeschidețiPotențial uriaș de câștig de 13,950x și volatilitate ridicată

DeschidețiDispune de 4 opțiuni de rotiri gratuite

DeschidețiXNudge Multiplier oferă wild-uri mizate

DeschidețiOpțiunea de a cumpăra runde bonus este disponibilă

Contra Contra

Contra

Închide Nu are jackpoturi sau runde bonus

Închide Unii oameni s-ar putea să nu se bucure de el pentru natura sa brutală

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Nolimit City

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 94.15

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 3

Sloturi Rânduri 4

Sloturi Linii de plată 576

Teme de joc

Vestul sălbatic Băuturi


Funcționalități de joc

Garantat Wild în Free Spins Wild Nudge Cumpărați Funcția Alegeți modul Freespin Sticky Wilds Simboluri în expansiune Interval RTP Simboluri bonus Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Deadwood Joc bonus cu rotiri gratuite, Shoot Out

Deadwood Joc bonus cu rotiri gratuite, Shoot Out

Vă prezentăm Deadwood Slot

Toată lumea cunoaște Vestul Sălbatic american, deoarece a adus faimă, bogăție și popularitate pentru numeroase celebrități. Mai mult, a motivat copiii de pe terenul de joacă la nenumărați artiști, scriitori și muzicieni. Poveștile și povestirile sale despre eroi, hoți, comori și aventuri au fost glorificate până la punctul în care oamenii din întreaga lume le cunosc.

În afară de NetEnt cu binecunoscutul lor slot Dead or Alive, mulți alți dezvoltatori au vizat epoca Vestului Sălbatic pentru sloturile lor de-a lungul timpului. Un exemplu excelent în acest sens este NoLimit City, cu lansarea Tombstone în 2019, deoarece au explorat și aplicat Era Vestului Sălbatic în mod dinamic și pasional.

Deadwood este o continuare a lui Tombstone și continuă de unde a rămas slotul anterior. În Deadwood, dezvoltatorii au extins cele cinci role pentru a face loc pentru un simbol suplimentar pe fiecare rolă. Acest lucru le permite jucătorilor să câștige în 576 de moduri diferite.

În comparație cu cele 108 formate din Tombstone, Deadwood urmează un format 3-4-4-4-4-3. Jocul rămâne la fel de extrem de volatil ca înainte. Cu toate acestea, frecvența loviturilor a fost îmbunătățită, ceea ce înseamnă că jucătorii vor experimenta un joc mai bun și mai echilibrat.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Grafică, simboluri și fundal

Deadwood este un slot online dezvoltat de Nolimit City care adoptă tema faimoasă a Vestului Sălbatic. Este un slot bine conceput, care include personaje fascinante și un gameplay artistic. În fundal, jucătorul poate vedea un oraș fantomă proiectat estetic și un tumbleweed care pândește în vânt.

În plus, o coloană sonoră cu tematică Wild West de bun augur se aude pe tot parcursul jocului și face ca slotul să fie mai captivant și mai interesant. În concluzie, acest slot este foarte bine conceput și îi duce pe jucători înapoi într-o perioadă mult mai interesantă și incitantă - adăugând valoare experienței de joc online pentru nenumărați jucători.

Nolimit City îți oferă wild-uri, simboluri scatter și 576 de moduri de câștig

Nolimit City îți oferă wild-uri, simboluri scatter și 576 de moduri de câștig

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ghidul jucătorilor pentru Deadwood

Nolimit City a permis jucătorilor să aibă la dispoziție 576 de moduri de câștig în Deadwood, și este simplu de jucat chiar și pentru începători.


Sfaturi pentru a juca la Deadwood:

  • În primul rând, jucătorii trebuie să selecteze o sumă de pariere, iar această sumă poate varia de la 0,10 monede la 100 de monede la fiecare rotire.
  • După aceea, puteți schimba orice setări, cum ar fi efectele sonore sau muzica, în funcție de preferințele dumneavoastră. Puteți face aceste modificări în meniul de setări.
  • În afară de aceasta, butonul de redare rapidă este situat sub butonul de rotire și poate fi activat dacă jucătorii doresc să crească viteza de rotire.
  • În plus, jucătorii pot selecta o limită de câștig sau de pierdere în funcție de procentul din soldul lor curent. Puteți face acest lucru în meniul de joc automat.
3 x Wilds îți oferă un câștig decent.

3 x Wilds îți oferă un câștig decent.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Deadwood Slot - Opțiuni de plată

Cel mai valoros simbol din Deadwood este grămada de lingouri de aur, cu o plată de 3,75x pariul tău. Jucătorii trebuie să prindă trei sau mai multe simboluri identice pe rolele vecine pentru a câștiga la Deadwood sloturi.

Pentru majoritatea jucătorilor, acest câștig s-ar putea să nu pară foarte atrăgător. Cu toate acestea, dinamica jocului se bazează în principal pe câștiguri multiple și include numeroase caracteristici bonus care pot crește câștigurile la o sumă considerabilă. Premiul maxim disponibil la Deadwood se ridică la 13.950 de ori pariul tău.

Învârtirile Hunter și gunslinger îți garantează wild și multiplicator lipicios.

Învârtirile Hunter și gunslinger îți garantează wild și multiplicator lipicios.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Modul învârtiri gratuite și funcțiile Bonus în Deadwood

Stacked Wild

Wild-ul stivuit din jocul ca la aparate Deadwood este Hunter Wild, care apare în joc. Rețineți că acesta nu este un wild obișnuit, deoarece apare back-to-back cu funcția Xnudge. De fiecare dată când o parte din el este dezvăluită pe role, acestea se deplasează. Și de fiecare dată când se întâmplă acest lucru, multiplicatorul crește cu 1x. Mai mult, multiplicatorii se adaugă până la un multiplicator de 4x de fiecare dată când un wild aruncă .

Învârtiri gratuite

Există două rotiri gratuite disponibile în slotul Deadwood. Jucătorii pot activa funcția Free Spins de fiecare dată când 3 simboluri scatter craniu de bivol apar pe orice rolă, iar Hunter Spins este una dintre cele două funcții de rotiri gratuite disponibile în acest joc. Țineți cont de faptul că aceasta este o alegere mai puțin volatilă între cele două funcții de rotiri gratuite.

Plata nu este atât de generoasă, totuși, rata la care apar plățile este frecventă - jucătorii pot primi un câștig la aproape fiecare rotire. Aceste două opțiuni oferă câte 8 rotiri gratuite. În plus, puteți upgrada această funcție la Shoot Out Gunslinger Spins odată ce apar mai multe insigne de vânător.

Învârtiri gratuite The Gunslinger Free Spins (extrem de volatile)

Opțiunea Gunslinger Free Spins apare în partea dreaptă jos a ecranului tău. Dacă vă place să jucați mare, aceasta este alegerea perfectă pentru dvs. deoarece plățile din această funcție pot fi semnificative. Acest lucru poate fi și mai mare dacă jucătorul are un wild cu multiplicator care apare pe role, ceea ce îi permite să se deplaseze, iar fiecare deplasare permite multiplicatorului să crească cu 1x. În plus, obținerea a două insigne de aruncat le va permite jucătorilor să actualizeze funcția la funcția Shoot Out Free Spins.

Învârtiri gratuite Shoot Out

Cele mai mari câștiguri din joc apar în timpul funcției Shoot Out Free Spins. Jucătorii pot activa această funcție de fiecare dată când două insigne de șerif și trei simboluri scatter apar pe role. În plus, Shoot Out Free Spins poate fi activată în ambele funcții de rotiri gratuite de fiecare dată când apar două insigne de șerif în joc. Odată ce simbolurile șerifului apar pe role, nu mai apar simboluri cu valoare redusă. Ca urmare, jucătorii se pot aștepta la o sumă mare de premii în bani, eventual la fiecare rotire.

Opțiunea de cumpărare

Pentru jucătorii care nu sunt suficient de răbdători să aștepte să apară 3 simboluri scatter craniu de bivol, Deadwood are o opțiune de a activa instantaneu funcția de rotiri gratuite prin apăsarea funcției Buy. Aceasta este steaua galbenă din joc. Dacă alegi rotirile gratuite Gunslinger, va trebui să plătești un dureros 750x pariul tău .

Aceasta este cea mai mare opțiune de cumpărare pe care am întâlnit-o. Cu toate acestea, are sens, deoarece plățile pot fi ridicol de mari. Cealaltă opțiune te va costa 71x pariul tău. Funcția de rotiri gratuite crește, de asemenea, RTP-ul cu 0,10%. Ambele opțiuni răsplătesc 10 rotiri gratuite.

Deadwood Wilds, rotiri gratuite cu funcția Shoot Out

Deadwood Wilds, rotiri gratuite cu funcția Shoot Out

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP și volatilitatea Deadwood

Conform estimărilor noastre, frecvența de succes va fi de aproximativ 14%. Acest procentaj crește în timpul învârtirilor gratuite și, cu toate acestea, depinde de care dintre cele două opțiuni de învârtiri gratuite pe care le alegeți .

Deadwood are un RTP de 96,03%. Acest lucru înseamnă o volatilitate ridicată. Prin urmare, pentru jucătorii cu un buget limitat, asigurați-vă că nu vă goliți soldul atunci când mergeți pentru acele câștiguri mai mari .

Deadwood un joc ca la aparate XNudge de la Nolimit City

Deadwood un joc ca la aparate XNudge de la Nolimit City

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Deadwood - Rezumat

Deadwood este un joc ca la aparate online care îi ține pe jucători implicați în permanență. În plus, wild-urile vânătorilor pot muta rolele pentru a vă premia cu simboluri foarte valoroase, menținând jucătorii implicați și făcând jocul interesant.

Nolimit City's colecția de jocuri XNudge, care este una dintre cele mai bune sloturi online de top, a crescut semnificativ. Aceasta include jocuri precum Barbarian Fury și multe altele. Fiecare slot face o treabă grozavă pentru a menține jucătorii implicați. În general, caracteristica XNudge este un concept de slot online grozav și popular, iar jucătorilor le-ar plăcea să o experimenteze în mai multe jocuri viitoare. În plus, bonusurile de rotiri gratuite din joc sunt destul de generoase. Deși ar putea dura mai mult timp pentru ca jucătorii să obțină oricare dintre ele, are un potențial masiv de câștiguri mari.

Este îndoielnic pentru jucătorii de la Deadwood sloturi să ajungă să nu fie mulțumiți după o rundă de rotiri gratuite. Atât runda Hunter, cât și cea Gunslinger sunt incredibil de volatile. Pentru jucătorii care nu câștigă bonusurile de rotiri gratuite, funcția Shoot-Out este o mare ușurare. Această caracteristică poate fi declanșată mai frecvent și le permite jucătorilor să culeagă beneficiile transformării wild-urilor.

În opinia noastră, Deadwood este un slot magnific care ne-a luat cu asalt și a depășit așteptările tuturor. Din punct de vedere vizual, jocul a făcut îmbunătățiri semnificative, dar ceea ce este și mai remarcabil este că dezvoltatorii au evitat să cloneze vechiul model. O abordare modernă și nouă face ca experiența de joc să fie unică și, în cele din urmă, satisfăcătoare pentru jucători. În concluzie, Deadwood este un înlocuitor excelent pentru Tombstone și este un slot excelent pe care orice jucător îl poate încerca.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente pentru Deadwood

Care este câștigul maxim disponibil la Deadwood? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim posibil aici este de 13.950 înmulțit cu miza ta. Acesta este, de fapt, mai mare decât cel maxim disponibil în jocul prequel prezentat de Nolimit City.

Ce RTP oferă Deadwood? Săgeată Săgeată

Procentul RTP inițial al jocului ca la aparate Deadwood este de 96,03% în ceea ce privește jocul de bază. Cu toate acestea, acesta poate fi îmbunătățit prin achiziționarea rundelor bonus. Ar fi util dacă ați fi conștient de faptul că jocurile Nolimit City au o gamă de RTP, care poate diferi în cadrul diferitelor cazinouri.

Care este volatilitatea Deadwood slot? Săgeată Săgeată

Deadwood este un slot foarte volatil. Dezvoltatorii i-au acordat nota 10/10 pentru volatilitatea extremă.

Care este funcționalitatea funcției XNudge Multipler Wild în Deadwood? Săgeată Săgeată

Multiplicatorul nudge îți poate spori multiplicatorii progresivi cu 1x. Această funcție wild a fost o pictogramă a jocurilor Nolimit City. Simbolul XNudge mărește nudge wild-ul stivuit într-o vizualizare pe tot ecranul atunci când aterizați pe el.

Există cea mai bună funcție de rotiri gratuite în Deadwood Slot? Săgeată Săgeată

Da, sunt disponibile multe funcții de rotiri gratuite. De exemplu, opțiunea Hunter are câștiguri mai mici, dar frecvența este mai mare. În mod similar, opțiunea Gunslinger are o miză mai mare, dar recompensa este considerabil de mare.

Se poate juca gratis la Deadwood slot? Săgeată Săgeată

Absolut! Îl poți juca chiar aici, la BETO, iar noi avem o versiune demo gratuită a slotului Deadwood care te așteaptă.