MENIU
Căutare
MAI 2024

Volatilitatea sloturilor - Varianța și șansele în sloturile online explicate

Sloturile cu volatilitate redusă sunt grozave. Volatilitatea sloturilor se referă la cât de des și cât de mult câștigi.


Ghidul complet al variației și al volatilității unui slot machine

Sloturile cu volatilitate redusă sunt grozave. Volatilitatea sloturilor se referă la cât de des și cât de mult câștigi.

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 24 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Ați observat cu siguranță că atunci când pariați la sloturi online, rezultatele sesiunilor de joc nu sunt niciodată similare. Rezultatele nu sunt niciodată consecvente și nu puteți prezice nimic despre rezultatul unui pariu. S-ar putea să ieși milionar din joc sau să rămâi falit în doar câteva minute.

Rezultatele aparatelor de joc sunt foarte inconsecvente, în comparație cu rezultatele altor jocuri de cazino, cum ar fi Baccarat și Blackjack, deoarece în aceste jocuri, de obicei, câștigi aproximativ jumătate din timp, deși nu este niciodată o garanție.

Cu siguranță ați citit și ați auzit oameni spunând că ratingul de volatilitate și varianță al aparatelor de tip slot machine este foarte mare, dar s-ar putea să nu știți ce înseamnă exact acești termeni.

Citiți mai departe acest articol detaliat și veți înțelege pe deplin ce este volatilitatea și ce este varianța și cum vă afectează acești termeni sesiunea de joc.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Jocuri cu volatilitate mai mare vs. sloturi cu volatilitate medie și mică

Volatilitatea sloturilor este măsura cât de des aveți șanse să obțineți un câștig în joc și este legată de rtp-ul unui slot. Volatilitatea unui joc arată cât de probabil este să obțineți combinații câștigătoare care să vă ofere un câștig și, în consecință, care ar fi mărimea acestuia. Regula de bătaie este că, cu cât un joc este mai puțin riscant, cu atât mai mici sunt sumele pe care le puteți câștiga, iar un risc mai mare este egal cu jackpoturi mari.

Volatilitatea într-un slot machine de cazinou poate fi înțeleasă ca fiind factorul de risc care este asociat cu jocul. Volatilitatea determină cât de des se așteaptă să câștigați și cât de mult puteți câștiga probabil. Astfel, este pur și simplu un factor care determină cum este probabil să te descurci într-un joc și cât de mare este premiul jackpot pentru câștig. Un bun exemplu de joc cu cea mai mare vol. poate fi experimentat în demo-ulSweet Bonanza aflat aici la BETO.

Volatilitatea în jocurile de cazinou este adesea aliniată cu rata de rentabilitate a jucătorului (RTP), care este un procent de bani pe care jucătorii îl câștigă într-un joc pe termen lung.

Jocurile care sunt foarte volatile sunt cele în care nu prinzi câștiguri foarte des, dar atunci când se întâmplă, valoarea lor este de obicei foarte mare, iar acest lucru compensează într-un fel câștigurile rare. Pe de altă parte, jocurile de păcănele cu un rating de volatilitate scăzut oferă câștiguri regulate jucătorilor, dar de obicei oferă câștiguri mici. Formatul și forma cazinourilor nu contează. Indiferent dacă este online sau offline, conceptul de volatilitate și varianță rămâne același.

Cele mai multe dintre jocurile pe care le jucați în cazinourile preferate vor dezvălui ratingul de volatilitate cu mult timp înainte. Cu toate acestea, există unele jocuri de cazinou care nu fac public un rating sau un procent fix de plată. De obicei, veți vedea că cazinourile online evaluează jocurile pe o scară de volatilitate, care măsoară volatilitatea unui slot de la 1 la 5. Așadar, dacă joci un joc cu o volatilitate de 0 sau 1 stea, înseamnă că vei obține regulat câștiguri de dimensiuni mici. Pe de altă parte, un joc foarte volatil, cu 4 sau 5 stele pe scara de volatilitate, vă va oferi o experiență de joc foarte explozivă, în care veți obține câștiguri foarte mari, dar care vor fi rare.

Ar fi posibil să vă simțiți confortabil cu jocuri cu un anumit nivel de volatilitate. De exemplu, s-ar putea să vă placă jocurile foarte volatile și veți prefera astfel de jocuri în detrimentul jocurilor cu volatilitate scăzută. Așadar, este întotdeauna mai bine să jucați un joc prin versiunea gratuită înainte de a juca jocul cu bani reali. Majoritatea jocurilor de la furnizorii populari sunt disponibile aici, la BETO.com, și le puteți juca gratuit pentru a vă antrena.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Diferența dintre sloturile cu volatilitate mare, medie și mică

5 Lions Megaways (Pragmatic Play)

Jocurile cu volatilitate mai mare oferă în general fonduri de premii mai mari.
Joacă acum

Joc gratuit

Jocurile cu volatilitate mai mare oferă în general fonduri de premii mai mari.

Pentru a înțelege cum se simte în realitate un joc de păcănele foarte volatil, faceți clic pe jocul din stânga pentru a testa jocul de păcănele 5 Lion Megaways. Este un slot machine cu un rating de variație și un rating de volatilitate foarte ridicat.

Dacă ești pasionat de sloturi și pariuri online, vei înțelege că RTP-ul unui joc are un rol major în mintea unui parior atunci când alege un joc pe care să îl joace. Unii oameni pur și simplu preferă jocurile cu un rating de volatilitate ridicat în detrimentul celor cu volatilitate scăzută, iar unii jucători preferă jocurile cu volatilitate scăzută în detrimentul celor cu volatilitate mai mare. Mai mult sau mai puțin, este doar o chestiune de preferințe personale.

Prin intermediul acestui articol, veți înțelege ce înseamnă de fapt acești termeni în contextul iGaming-ului, și cum puteți folosi acești termeni pentru a decide dacă un joc este făcut pentru dumneavoastră sau nu.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Înțelegerea matematicii din spatele aparatelor de joc online

Jocurile de păcănele cu varianță redusă sunt perfecte pentru începători și oferă în continuare funcții bonus.

Jocurile de păcănele cu varianță redusă sunt perfecte pentru începători și oferă în continuare funcții bonus.

Procentul de rentabilitate pentru jucător al unui joc reprezintă rentabilitatea matematică reală a unui joc și este măsurată în funcție de câștigurile pe care le obțineți din depunerea dvs. la un anumit joc. Rețineți că RTP este calculat pe o perioadă lungă de timp și nu garantează niciodată vreun profit. Câștigurile tale reale depind în totalitate de norocul tău.

Pentru a înțelege mai bine conceptul de RTP, luați acest exemplu practic:

Luați în considerare un slot machine. Acesta are un RTP de 94%, ceea ce înseamnă că, în acel joc de sloturi, casa va avea un avantaj de 6%. Așadar, dacă începeți să jucați la acest slot machine, atunci este foarte probabil să obțineți un câștig de aproximativ 94%. Sau, dacă jucați la acest slot cu un sold inițial de 100 €, cel mai probabil veți încheia jocul cu un sold rămas de 94 €. În acest exemplu, cei 6 € rămași vor reprezenta marja de profit a cazinoului.

Volatilitatea este un concept oarecum diferit de RTP. Cu toate acestea, ambele sunt legate. Volatilitatea este măsura riscului într-un anumit joc. Un joc cu un rating de volatilitate ridicat vă va oferi câștiguri foarte mari, cum ar fi câștiguri în valoare de 100x sau 500x. Acestea pot crește chiar și la 1.000x sau 5.000x sau chiar mai mult. Cu toate acestea, întorsătura este că în jocurile cu volatilitate ridicată, rata de succes este foarte scăzută și nu obțineți câștiguri foarte ușor. Pe de altă parte, în jocurile cu volatilitate scăzută, nu există prea mult risc, iar tu obții câștiguri foarte frecvent. În jocurile cu volatilitate redusă, dimensiunile medii ale câștigurilor nu sunt foarte mari, ceea ce se datorează ratei mari de câștig.

Sfat profesional pentru aparatele de joc de la Elizabeth Davies

Ce tipuri de jocuri ar trebui să joci depinde în totalitate de tine. Dacă vă place să jucați jocuri explozive cu pariuri mari, atunci ar trebui să mergeți mai departe cu unele sloturi cu volatilitate mare. Dacă ești unul dintre cei cărora le place să joace în siguranță cu un pariu mic, atunci ar trebui să joci niște sloturi cu volatilitate scăzută. Fiecare tip de jocuri are propria distracție și ar trebui să le încerci pe toate înainte de a alege un favorit.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Volatilitate VS Varianță în iGaming

Jocurile cu volatilitate medie oferă în continuare caracteristici de joc distractive și jackpoturi mari.

Jocurile cu volatilitate medie oferă în continuare caracteristici de joc distractive și jackpoturi mari.

În lumea cazinourilor, poate ați văzut că cei doi termeni, Volatilitate și Varianță, sunt deseori folosiți unul în locul celuilalt. Ar trebui să rețineți că acești doi termeni nu sunt sinonimi și că au semnificații diferite în contextul lumii exterioare.

Veți observa că termenul Volatilitate este adesea utilizat în economie și finanțe. Acesta este utilizat pentru a exprima termeni legați de riscurile și opțiunile din acțiuni. Termenul de Varianță poate fi calificat ca un concept propriu-zis de jocuri de noroc, este adesea folosit în jocurile de poker Texas Hold'em și, de asemenea, câștigă popularitate prin utilizarea sa în slot machines.

În sensul iGaming, ambii termeni au aceeași semnificație, respectiv factorul de risc care este prezent într-un anumit joc. Volatilitatea sau variația unui joc vă va spune despre nivelul de risc pe care îl veți experimenta într-un joc. De asemenea, vă va da o idee despre rata de reușită așteptată și mărimea medie a plăților.

Totuși, există o mică diferență între cei doi termeni, iar termenul Varianță înseamnă distribuția câștigurilor pe termen lung. În schimb, Volatilitatea înseamnă distribuția câștigurilor într-un timp scurt.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Volatilitatea sloturilor online și RTP-ul jocului de sloturi

Atât termenii de volatilitate a sloturilor, cât și RTP dintr-un titlu de slot vor afecta în mod direct experiența jucătorilor de sloturi atunci când joacă online, dar acești doi parametri sunt, de asemenea, foarte diferiți unul de celălalt. După cum probabil ați mai citit, termenul de Volatilitate se referă la factorul de risc care vine cu un slot machine. Volatilitatea sloturilor afectează rata de reușită a unui joc și dimensiunile medii ale câștigurilor.

Majoritatea jucătorilor consideră că jocurile cu volatilitate ridicată sunt distractive și adaugă emoție jocurilor. Cu toate acestea, aceste jocuri sunt, de asemenea, foarte riscante și ar trebui să pariați pe ele doar atunci când aveți o mulțime de bani pentru a continua să jucați jocul pentru mai multe ture.

Cu toate acestea, RTP într-un titlu de slot este o măsură care îți spune despre randamentul probabil pe care îl vei obține pentru banii investiți într-un joc după o sesiune de joc. RTP este exprimat sub forma unui procent. Acest procentaj reprezintă randamentul probabil pe care este foarte probabil să îl obțineți pentru banii pariați pe termen lung. De obicei, RTP-ul jocurilor de cazinou variază între 93% și 98% și nu există un standard fix în ceea ce privește RTP-ul unui anumit gen de jocuri.

Cu toate acestea, RTP-ul jocurilor individuale este adesea calculat separat, iar tu poți verifica acest lucru în detaliile unui joc. Jocurile cu un RTP ridicat ar fi, în mod evident, mai avantajoase pentru jucătorii de sloturi, deoarece este posibil să câștigi mai mulți bani înapoi, așa că asigură-te că joci un joc cu un RTP bun. Chiar și în cazul sloturilor progresive acest lucru este valabil.

Video: Volatilitatea sloturilor - Varianța și șansele în sloturile online explicate

Joacă acum

Joc de sloturi cu varianță mare de la jocul 5 Lions Megaways.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Jocuri de noroc online - Volatilitate vs. risc și sloturi cu varianță mare

Puteți determina foarte ușor volatilitatea unui slot, trebuie doar să jucați un joc de câteva ori și veți înțelege cum vă va plăti jocul. De asemenea, vă puteți uita la caracteristicile speciale ale unui joc pentru a evalua ratingul său de volatilitate. Jocurile cu un număr mare de caracteristici speciale tind să aibă un rating de volatilitate mai mare decât jocurile cu caracteristici speciale reduse. Se întâmplă așa deoarece un număr mare de caracteristici speciale vă oferă șanse de a câștiga câștiguri mari, deoarece acestea sunt foarte valoroase.

Luați în considerare acest exemplu pentru a înțelege cum funcționează factorul de risc în jocurile de cazinou online:

Să presupunem că jucați un joc online, iar acesta are o funcție bonus în joc cu o rată medie de reușită de una la 500.000 de rotiri. Acest bonus vă va oferi, în mod evident, o recompensă mai bună decât o recompensă care lovește o dată la aproape fiecare 50 de rotiri. La fel ca aceasta, vei primi multe recompense în jocurile de cazino pe bani reali, iar acestea vor avea rate de reușită diferite. Ar trebui să analizați aceste recompense, deoarece dacă nimeriți chiar și una dintre ele vă poate oferi un câștig foarte avantajos, unul care vă poate acoperi cu ușurință costurile de învârtire.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ce fel de sloturi online ar trebui să preferi?

Nu este un proces complex pentru a decide ce joc ar trebui să jucați. Este doar o chestiune de alegere personală. Ar trebui să te gândești la preferințele tale în materie de jocuri de noroc, nivelul de emoție pe care îl aștepți te va ajuta să decizi ce joc ți se potrivește cel mai bine. Cu toate acestea, există anumiți factori pe care ar trebui să îi aveți în vedere atunci când vă decideți asupra unui joc de noroc.

Să presupunem că vă gândiți să jucați un joc foarte volatil. În acest caz, ar trebui să țineți cont de faptul că s-ar putea să nu câștigați foarte frecvent, așa cum se întâmplă în toate jocurile cu volatilitate ridicată, câștigurile vor fi cu siguranță mai mari și mai bune decât în cazul jocurilor cu volatilitate scăzută, dar cu siguranță va exista un anumit risc. Un alt lucru pe care ar trebui să îl aveți în vedere este că ar trebui să încercați să evitați jocurile cu volatilitate ridicată dacă jucați cu un buget mic, deoarece aceste jocuri pot dura ceva timp pentru a obține un câștig mare și s-ar putea să rămâneți fără bani până când se întâmplă acest lucru.

Dacă jucați la un joc cu volatilitate scăzută, atunci un buget mic nu va fi o problemă, deoarece este posibil să obțineți câștiguri în mod regulat. Cu toate acestea, țineți cont de faptul că mărimea câștigurilor ar putea să nu fie foarte mare, iar jocul dvs. nu va fi la fel de captivant ca la sloturile cu volatilitate mare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Nivelurile de volatilitate în slot machines online

În lumea aparatelor de joc online, nivelul de variație al sloturilor poate fi clasificat în 3 niveluri: variație mare, variație medie și variație mică. Aceste niveluri de varianță sunt similare pentru sloturile fizice terestre și pentru sloturile online. Aceste niveluri de varianță sunt similare pentru aparatele de sloturi fizice terestre și aparatele de sloturi cu jackpot online. Asigură-te că încerci jocuri de toate nivelurile de varianță înainte de a selecta un nivel preferat.

Pentrujucătorii experimentați, pentru jucătorii care pariază de ceva timp în cazinouri, varianța sloturilor poate fi împărțită în 5 niveluri diferite. Aceste niveluri sunt menționate mai jos și sunt scrise câteva puncte referitoare la jucătorul care decide să joace un joc cu ratingul de volatilitate respectiv:

Nivelul de volatilitate - 1 Risc foarte scăzut.
 • Un jucător conservator și sigur
 • Cineva care se bucură de joc mai mult decât de câștiguri
 • Un jucător care adoră câștigurile regulate
 • Un jucător cu un sold de joc destul de limitat
Nivel de volatilitate - 2 Risc scăzut
 • Un jucător puțin prudent
 • Cineva căruia îi plac câștigurile ușoare
 • Un jucător cu o salarizare limitată
Nivel de volatilitate - 3 Risc mediu
 • Cineva căruia îi place să își asume riscuri mici
 • Un jucător cu un nivel standard de bani de pornire
 • Cineva care se bucură de un gameplay echilibrat
 • Un parior care nu spune nu jackpot-urilor
Nivel de volatilitate - 4 Risc mediu spre ridicat
 • Un jucător care își asumă riscuri și căruia îi place adesea să joace la scară mare
 • Un jucător de sloturi care este dispus să riște bani, sperând la un Jackpot
 • Un parior care de obicei vrea să alterneze între câștiguri mari și câștiguri mici
Nivel de volatilitate - 5 Risc ridicat
 • Un jucător căruia îi plac riscurile
 • Un parior care este dispus să aștepte Jackpot-urile
 • Un jucător de mare rulaj
 • Un parior care are mulți bani de investit într-un joc

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum este afectată variația în sloturi online?

Poate fi dificil de calculat varianța și cât de des plătește un slot.

Poate fi dificil de calculat varianța și cât de des plătește un slot.

Un slot machine este un joc foarte dinamic. Aparatele de joc sunt disponibile în toate formele și formatele. Aparatele de sloturi online sunt de obicei încărcate cu caracteristici speciale și bonusuri, cum ar fi simboluri Scatter, rotiri gratuite, jackpoturi progresive și jackpoturi fixe. Disponibilitatea acestor caracteristici în jocurile online pompează cu siguranță gameplay-ul și experiența de joc, dar aceste caracteristici afectează, de asemenea, varianța jocului de păcănele și riscul asociat cu jocul respectiv.

Jocurile care nu au multe caracteristici speciale vă vor oferi un gameplay foarte echilibrat, deoarece veți continua să câștigați în mod regulat sume mici de câștiguri. Aceste câștiguri vor continua să vă refacă soldul de joc și veți vedea că, chiar și după ore întregi de joc, soldul dvs. ar putea arăta la fel. Astfel de jocuri au caracteristici speciale reduse și ar fi jocuri cu volatilitate redusă.

Pe de altă parte, jocurile cu o mulțime de caracteristici speciale interesante vor avea un rating de variabilitate foarte mare. Acest lucru se întâmplă deoarece aceste caracteristici speciale sunt foarte recompensatoare, iar declanșarea uneia dintre aceste caracteristici chiar și o singură dată vă poate oferi o mulțime de plăți. Astfel, nu este posibil să vă oferiți câștiguri regulate cu astfel de niveluri de plată ridicate, iar rata de succes la astfel de sloturi zeci să fie foarte scăzută.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

3 Factori principali care influențează ratingul de variație al aparatului tău de păcănele

Tabelul de plată al jocului

Principalul lucru care influențează volatilitatea slotului tău este mărimea câștigurilor. Puteți analiza acest lucru după ce vă uitați la tabelul de plăți al unui anumit joc. Tabela de plată are detalii despre câștigurile pe care le obțineți după ce ați nimerit anumite combinații la sloturi online. Dacă tabela de plată a unui slot arată că puteți obține câștiguri foarte mari la un slot, atunci aveți în față un joc cu un rating de volatilitate ridicat. Pe de altă parte, dacă tabelul de plăți al unui slot arată că mărimea câștigurilor la un slot este relativ mică, atunci jocul are un nivel scăzut de volatilitate.

Bonusuri și caracteristici speciale

Bonusurile și bonusurile speciale sunt cele mai bune lucruri despre sloturile online. Aceste potențatoare speciale de joc adaugă un pumn solid și emoție jocului. Puteți obține o varietate de caracteristici speciale într-un aparat de slot machine, inclusiv jocuri bonus, mini-jocuri, rotiri gratuite, respins, scatter și simboluri wild. Există o relație clară între numărul de caracteristici speciale dintr-un joc și ratingul de volatilitate al jocului. Dacă există multe caracteristici speciale într-un joc, atunci rata de succes a acelui joc va fi scăzută, iar ratingul de volatilitate va fi foarte mare. În mod similar, dacă un joc nu are caracteristici speciale sau are doar caracteristici de bază cu câștiguri mici, atunci rata de reușită va fi relativ ridicată, iar volatilitatea va fi foarte scăzută.

Mărimea pariului

Mărimea pariului este un alt factor foarte important în determinarea varianței unui slot machine de cazino. Este foarte importantă în determinarea varianței, deoarece câștigurile finale depind direct de mărimea pariului inițial. Așadar, jocurile cu volatilitate ridicată vor avea o cerință de pariu minim ridicat, în timp ce jocurile cu volatilitate scăzută vă vor permite să jucați la slot cu un pariu inițial minim.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Obiectivul principal al sloturilor online este să te distrezi.

Mai multe caracteristici bonus tind să însemne premii mai mari și un risc mai mare.

Mai multe caracteristici bonus tind să însemne premii mai mari și un risc mai mare.

După ce ați înțeles toate aceste lucruri despre aparatele de păcănele online, ați devenit acum un expert în ceea ce privește volatilitatea și variația sloturilor. Acum puteți judeca eficient jocurile în funcție de ratingul de volatilitate și de RTP, ceea ce vă va ajuta să vă alegeți aparatul de sloturi online preferat.

Există o lume întreagă de sloturi online și puteți alege jocuri cu orice rating de volatilitate. În cele din urmă, volatilitatea este o alegere personală și puteți alege orice joc cu orice rating de variație, atâta timp cât vă place.

Pentru a găsi un joc grozav, trebuie doar să continui să încerci diverse jocuri cu diferite ratinguri de volatilitate și vei găsi în cele din urmă un joc care îți satisface perfect apetitul pentru jocurile de noroc. O mulțime de jocuri sunt disponibile aici, la BETO.com, ca versiuni gratuite, și le puteți juca fără a depune bani. Aceste jocuri vă permit să simțiți nivelurile de variație ale jocurilor fără a vă cere să vă riscați banii câștigați cu greu.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înțelegi ce înseamnă de fapt volatilitatea și varianța și cum îți pot afecta experiența de joc.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente despre variația și volatilitatea sloturilor online

Trebuie să fi citit de multe ori termenii Volatilitate și multiplicator de varianță în cazinourile online și te-ai întrebat ce înseamnă de fapt acești termeni? Pentru a vă ajuta să înțelegeți clar aceste concepte, am pregătit această secțiune de întrebări frecvente pentru dumneavoastră. Am răspuns la cele mai multe întrebări legate de sloturi cu privire la volatilitate și varianță în sloturile online.

Ce înseamnă volatilitatea în sloturile online? Săgeată Săgeată

Volatilitatea în sloturile online este măsura riscului în sloturi. Volatilitatea vă oferă o idee despre frecvența plăților unui anumit joc și despre mărimea medie a câștigurilor. Volatilitatea este o măsurătoare care se măsoară pe termen scurt și îi poți simți efectul într-un joc foarte repede.

Jocurile cu un rating de volatilitate ridicat vă plătesc mai mult? Săgeată Săgeată

Când joci un joc cu un rating de volatilitate ridicat, mărimea câștigurilor este de obicei foarte mare, ceea ce înseamnă că atunci când primești un câștig, vei primi o mulțime de bani sub formă de câștiguri. Cu toate acestea, frecvența acestor câștiguri este foarte scăzută, ceea ce se datorează mărimii uriașe a plăților. Așadar, RTP-ul mediu la finalul jocului este destul de standard.

Jocurile cu un rating de volatilitate scăzut vă plătesc mai puțin? Săgeată Săgeată

Nu, nu este vorba de faptul că un slot cu volatilitate scăzută vă va plăti mai puțin decât un slot cu volatilitate ridicată. Pur și simplu, într-un slot cu volatilitate redusă, mărimea medie a plăților nu va fi la fel de mare ca cea a jocurilor cu volatilitate ridicată. Cu toate acestea, frecvența câștigurilor la jocurile cu volatilitate redusă este foarte mare, iar în final, ar trebui să primești un câștig generos.

Cum se determină volatilitatea unui slot online? Săgeată Săgeată

Nu este greu să vă faceți o idee despre volatilitatea unui slot machine. În general, ratingurile de volatilitate ale sloturilor online sunt menționate în detaliile tehnice ale unui slot machine și le puteți citi în orice cazinou online. Cu toate acestea, dacă nu găsiți ratingul de volatilitate al unui joc menționat direct, vă puteți face o idee cu privire la RTP prin intermediul tabelului de plăți al slotului, al numărului de caracteristici speciale și al dimensiunilor de pariere ale slotului.

Care sunt cele mai echilibrate sloturi online din punct de vedere al raportului dintre risc și plată? Săgeată Săgeată

În ceea ce privește raportul dintre risc și plată, sloturile cu volatilitate medie sunt, în general, cele mai echilibrate și stabile. Acestea sunt cele mai echilibrate sloturi, în aceste jocuri, mărimea câștigurilor nu este nici foarte mare, nici foarte mică, iar rata de reușită este, de asemenea, decentă. Acestea pot fi numite jocurile cu volatilitate mediană între sloturile cu volatilitate mare și sloturile cu volatilitate mică.

Câți bani pot câștiga la sloturile cu volatilitate ridicată? Săgeată Săgeată

Jocurile cu varianță mare sunt foarte valoroase, iar tu poți câștiga câștiguri chiar și de 50.000x valoarea pariului tău. Cu toate acestea, rata de reușită la aceste sloturi este foarte mică, iar probabilitatea de a câștiga premiul cel mare din joc este foarte mică. Așadar, asigură-te că îți faci pariurile foarte atent.

Este RTP-ul o măsură mai importantă în cazul aparatelor de joc decât ratingul de volatilitate? Săgeată Săgeată

În cazul aparatelor de joc, RTP și Volatilitatea sunt doi parametri foarte importanți și amândoi vă spun multe despre aparatele de joc. Cu toate acestea, sunt două concepte foarte diferite: RTP vă spune cât de mult aveți șanse să câștigați la un slot machine, iar Volatilitatea vă vorbește despre mărimea medie a plății și rata de reușită a slotului. Așadar, RTP nu afectează Volatilitatea slotului și viceversa. RTP-ul unui slot cu volatilitate ridicată și al unui slot cu volatilitate scăzută poate fi același.

Cum să găsesc eu însumi jocul cu ratingul perfect de volatilitate? Săgeată Săgeată

Nimic nu se compară cu ratingul perfect de volatilitate. Diferitele jocuri de volatilitate au propriile caracteristici, iar fiecare nivel are avantajele și dezavantajele sale. Cel mai bun mod de a găsi un joc cu rating de volatilitate potrivit pentru tine este să continui să încerci jocuri cu diferite ratinguri de volatilitate. O mulțime de jocuri sunt disponibile aici, la BETO.com, în versiuni gratuite, iar tu le poți încerca și îți poți găsi un joc care să se potrivească perfect apetitului tău pentru jocurile de noroc.