MENIU
Căutare
Sloturi

5 Lions Megaways Joacă Gratuit

5 Lions Megaways Slot Demo

5 Lions Megaways Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

5 Lions Megaways de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: 5 Lions Megaways Demo

Pregătiți-vă pentru această călătorie glorioasă în Asia cu jocul ca la aparate online 5 Lions Megaways . Acest joc se desfășoară pe o configurație cu 6 role, iar acest joc le oferă jucătorilor un număr impresionant de 117.649 de moduri de a câștiga premii mari și generoase. Trebuie doar să activați funcția exclusivă Free Spins, iar jucătorii vor avea acces la o varietate de bonusuri Free Spin și combo-uri Wild Multiplier. Funcțiile bonus precum Wild Multipliers și rolele tumbling îi vor ajuta pe jucători să mărească câștigurile de până la 40x în jocul de bază.


Lansare: 14.06.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiMultiplicatori wild, amplificați până la 40x

Deschideți7 opțiuni diferite de bonusuri de rotiri gratuite

DeschidețiTema chinezească cu aspect elegant

DeschidețiPână la 200.704 moduri diferite de a câștiga

DeschidețiRTP ridicat de 96,5% și varianță mare

Contra Contra

Contra

Închide Arată foarte asemănător cu slotul său predecesor

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.50

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 125.00

Sloturi Role 7

Sloturi Rânduri 8

Sloturi Linii de plată 200704

Teme de joc

Asiatice și Orientale


Funcționalități de joc

Bonus Bet Cumpărați Funcția Alegeți modul Freespin Cascading/Avalanche wins FreeSpins Multiplier Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Broasca norocoasă Phoenix Lei chinezești Dragon Chinezesc


Alătură-te călătoriei distractive și pline de satisfacții cu slotul 5 Lions Megaways

Alătură-te călătoriei distractive și pline de satisfacții cu slotul 5 Lions Megaways

Introducere - 5 Lions Megaways Joc de aparate online

Cu ajutorul Pragmatic Play, 5 Lions Megaways are role Megaways, deoarece slotul se bazează pe faimosul motor al lui Big Time Gaming. Acest motor specific le permite jucătorilor să schimbe simbolurile care aterizează pe role la fiecare nouă rotire. 2 până la 7 simboluri aterizează pe rolele 1 și 6, în timp ce restul rolelor (2, 3, 4 și 5) pot ateriza până la 8 simboluri.

Jucătorii vor avea ocazia de a câștiga mult cu 200.704 căi diferite spre victorie. Pentru a afla mai multe despre funcționalitatea din spatele mecanicii Megaways, nu ezitați să treceți pe la prezentarea noastră generală a motorului.

Alăturarea rândurilor cu leii puternici vă va costa între 0,20 € și 125 € pentru fiecare rotire. Această configurație le permite jucătorilor să își gestioneze eficient bugetele și să își planifice pariurile în funcție de strategiile lor. Cel mai mare câștig, la o singură rotire, este în valoare de 5.000x pariul tău. Pentru a câștiga un joc, jucătorii vor trebui să prindă cel puțin trei simboluri identice pe o linie de plată activă pentru un câștig cu șanse sporite.

Printre bonusuri se numără Free Spins, Tumbling Reels și funcțiile Wild Multipliers . În regulă, este timpul să pornim la drum în sălbăticia slotului 5 Lions Megaways și să explorăm tema și setările din spatele acestui slotmașină video online.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă, design și simboluri - 5 Lions Megaways

Jocul ca la aparate 5 Lions Megaways are o grafică rafinată, completată de o temă chinezească. Jocul pare să se inspire din iterațiile anterioare ale aceleiași teme, inclusiv 5 Lions Gold și 5 Lions Dance. Jocul prezintă muzică tradițională chinezească cu un ritm funky, care ni s-a părut destul de plăcut. Dezvoltatorii au făcut o treabă bună și au bătut în cuie audio și vizualul acestui slot.

Rolele prezentate în acest slot sunt de culoare albastru închis cu margini aurii și au simboluri tradiționale frumoase din astrologia chineză antică. În ordinea valorii, aceste simboluri sunt: broasca țestoasă, koi (pește), broasca și phoenix. Fiecare simbol are o valoare de plată diferită atunci când devine parte a unei combinații câștigătoare. Simbolul cu cea mai mare valoare, dragonul furios, poate acorda jucătorilor un câștig în valoare de 25x miza. Va trebui să prindeți 6 dintre aceste simboluri unice în combinații câștigătoare.

Simbolul Wild este un leu de aur care poate fi aterizat pe rolele 2, 3, 4 sau 5 și care elimină toate simbolurile, cu excepția simbolului Scatter. Simbolul bonusia forma factorului alb-negru Yin/Yang. Mulțumită tehnologiei HTML5, acest joc ca la aparate este disponibil pentru a fi jucat pe mai multe platforme, inclusiv smartphone-uri, tablete și PC-uri, cu aceleași caracteristici și design.

Acesta este spiritul. În ritmul ăsta, s-ar putea să prinzi în curând un Leu Sălbatic de Aur.

Acesta este spiritul. În ritmul ăsta, s-ar putea să prinzi în curând un Leu Sălbatic de Aur.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci și să câștigi la 5 Lions Megaways Jocul de păcănele online

Vei găsi relativ simplu să pornești și să începi rotirile în 5 Lions Megaways:

  1. Odată ajuns în meniul principal, apăsați "i-butonul" de pe ecran pentru a vă conduce la tabelul de plăți.

  2. Obișnuitele trei linii desenate orizontal sunt punctul de acces la setările acestui slot. Volumul efectelor sonore și viteza de rotire sunt opțiuni reglabile aici.
  3. Butoanele + și - pot fi folosite pentru a ajusta mărimea totală a pariurilor după bunul plac. Jucătorii pot paria între 0,20 € (pariul minim) și 100 €(pariul maxim) pentru fiecare rotire.

După cum ați putut observa de-a lungul experiențelor dvs. cu jocurile de păcănele bazate pe Megaways, numărul de moduri de a câștiga va varia în funcție de numărul de simboluri pe care le veți ateriza pe fiecare rolă. Cu 2 până la 7 simboluri afișate pe fiecare rolă, ai șansa de a câștiga în cadrul a maximum 117.649 de combinații câștigătoare diferite. Iar atunci când reușești să obții un câștig, "cascada" va elimina toate simbolurile din combinație și le va înlocui cu altele mai noi.

Acest slot prezintă, de asemenea, adăugarea generoasă a multiplicatorilor wild. Acest lucru înseamnă că atunci când câștigi cu un simbol wild în combo-ul tău câștigător. Câștigul tău va fi multiplicat cu valoarea simbolului wild, putând fi obținuți multiplicatori de până la x40.

FRUMOS! Asta e doar una din multe sute de mii de combinații câștigătoare.

FRUMOS! Asta e doar una din multe sute de mii de combinații câștigătoare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

5 Lions Megaways - Gameplay & Caracteristicile slotului

Leii simbolizează puterea, controlul și dominația. Cu slotul 5 Lions Megaways, aventurile noastre ne vor duce până în China pentru a explora această bestie mistică și glorioasă. Construit pe configurația mecanică Megaways, puteți juca pentru șanse de câștig de până la 200.704 linii de plată active pentru o recompensă de plată uimitor de masivă.

Puteți asigura potențial mai multe linii de plată câștigătoare cu funcția Tumble activată în cadrul unei singure învârtiri. Totuși, va trebui să aterizezi o grămadă de multiplicatori gratuiți și wild pentru a-ți crește semnificativ șansele. În afară de asta, acest slot este împachetat cu un bonus distractiv și interesant care electrifică și mai mult plăcerea.

Funcția de multiplicator wild

În ceea ce privește funcțiile bonus, ne este prezentată funcția interesantă Wild Multipliers . Dacă un simbol Wild face parte dintr-un câștig, acesta va activa această funcție. Odată ce se întâmplă acest lucru, valoarea de plată va fi îmbunătățită de potențialele valori Multiplicator între 2x și 40x.

Funcția Tumble

În continuare, avem funcția Tumble Feature. Atunci când este activată la o învârtire câștigătoare, această funcție va face ca toate simbolurile câștigătoare să dispară și va umple pozițiile goale cu simboluri noi de aceeași dimensiune pe role. Acest lucru înseamnă că veți avea o șansă mai bună de a obține câștiguri multiple în cadrul unei singure învârtiri. Tumbele continuă să funcționeze atâta timp cât continui să aduni acele câștiguri.

Funcția Ante Bet

Folosiți această caracteristică pentru a schimba Multiplicatorul pariului de la 20x la 25x și comportamentul jocului. Dacă o folosești, va trebui să pariezi cu 25% mai mult, dar șansele de a declanșa bonusul Free Spins vor fi dublate.

Alege numărul preferat de Free Spins și valorile posibile ale multiplicatorului.

Alege numărul preferat de Free Spins și valorile posibile ale multiplicatorului.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

5 Lions Megaways - Bonus cu rotiri gratuite

Poți folosi funcția promoțională de rotiri gratuite pentru a-ți spori șansele de a lua acasă premiul cel mare. Atunci când activați această funcție, veți fi recompensat cu un câștig în valoare de 3x, 5x, 25x sau 100x pariurile dvs.

Atunci cândtrei simboluri bonus aterizează pe role într-o singură rotire, se va declanșa bonusul Free Spins. Acest factor aleatoriu depinde de câte simboluri bonus ați aterizat, cerințele fiind 3, 4, 5 și 6 simboluri bonus pentru fiecare valoare de plată în ordine crescătoare. În cele ce urmează sunt opțiunile Free Spins de care vă veți bucura.

  • Valorile de15x, 30x sau 40x ale multiplicatorului Wild îți aduc 6 rotiri gratuite
  • 10x , 15x, sau 30x valorile multiplicatorilor Wild îți aduc 10 Free Spins
  • Valorile8x, 10x sau 15x Wild Multipliers îți aduc 13 Free Spins
  • Valorile de5x, 8x sau 10x Wild Multipliers îți aduc 15 Free Spins
  • Valorile de3x, 8x sau 5x Wild Multipliers îți aduc 20 de Free Spins
  • Valorile2x, 3x sau 5x Wild Multipliers îți aduc 25 de Free Spins
  • Obțineți orice combinație de Free Spins și un interval de Multiplicatori aleatoriu pentru Wilds cu opțiunea Mystery .

Câștigurile câștigate în timpul unui bonus Free Spin pot fi mărite cu valoarea Multiplicatorului aleatoriu din intervalul selectat de tine. Re-declanșați funcțiile bonus Free Spins în același mod în care le-ați declanșat, prin aterizarea a cel puțin trei simboluri bonus pe role. Cu toate acestea, veți primi doar același număr de bonusuri Free Spins pe care le-ați ales anterior. Dar, ascultă-ne. Cea mai bună parte este că numărul de ori de câte ori puteți reactiva această funcție este infinit!

Cu un RTP de 96,5% și o varianță mare, vei avea nevoie de multe bonusuri pentru a câștiga recompense mari.

Cu un RTP de 96,5% și o varianță mare, vei avea nevoie de multe bonusuri pentru a câștiga recompense mari.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

5 Lions Megaways Slot video - RTP și variație

RTP-ul pentru jocul ca la aparate 5 Lions Megaways este peste medie, de 96,5%, , ceea ce reprezintă un randament așteptat bun. Jocul vine, de asemenea, împreună cu o gamă mare de varianță. Acest lucru se traduce, în esență, prin câștiguri mai puțin frecvente, iar câștigurile mari depind toate de calitatea și cantitatea de caracteristici bonus pe care le vei folosi în timpul jocului.

Felicitări pentru toate acestea și pentru mecanica Megaways. Puteți câștiga potențial suma maximă de câștig de 5.000x pariul dvs. pe rotire.

5 Lions Megaways slot - recompensa mare la o singură rotire este de până la 5.000x miza ta

5 Lions Megaways slot - recompensa mare la o singură rotire este de până la 5.000x miza ta

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

5 Lions Megaways - Concluzie

Pragmatic Play a făcut bine că nu a cedat presiunilor unei piețe pline de sloturi Megaways cu tematică asiatică, alegând să rămână simplu. Au luat designul din jocul original și l-au combinat cu motorul Megaways pentru a crea o experiență nouă, dar familiară. Cu slotul5 Lions Megaways , Pragmatic Play a luat decizia corectă de a păstra unele caracteristici îndrăgite, cum ar fi jocurile gratuite, din jocul original pentru a spori factorul de distracție al noului lor slot online.

Fiecare rotire a jocului de păcănele 5 Lions Megaways poate fi o experiență nouă și memorabilă. Cu mai multe rostogoliri și Multiplicatori Wild, puteți câștiga o sumă uriașă de premii în bani într-o singură rotire. Din experiența noastră, mecanica de alegere a funcției Free Spin Feature merită lumina reflectoarelor, jucătorilor fiindu-le oferite mai multe opțiuni pentru 6 până la 25 de rotiri gratuite, alături de simbolurile Multiplier Wild cu o valoare între 3x și 40x.

Dacă ești atât de entuziasmat, atunci ce mai aștepți? Ești deja un fan al jocurilor lor anterioare din seria 5 Lions? Nu mai spuneți nimic. Acest joc de păcănele este menit doar pentru tine. Vei pune mâna pe o versiune îmbunătățită a slotului online original 5 Lions, cu valori mai bune ale premiilor de top (5.000x în noul slot față de 3.520 în slotul original).

Îndreptați-vă spre oricare dintre jocurile noastre recomandate Pragmatic Play cazinouri online recomandate și pregătiți-vă să luptați alături de Regele asiatic al fiarelor astăzi.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

5 Lions Megaways Întrebări frecvente

Care este cel mai mare câștig la o singură învârtire în slotul 5 Lions Megaways? Săgeată Săgeată

Premiul cel mai mare pe care îl poți obține jucând 5 Lions Megaways este de 5000x pariul tău, o îmbunătățire față de câștigul de top al slotului original de 3520x miza.

Care este RTP-ul pentru slotul 5 Lions Megaways? Săgeată Săgeată

RTP-ul pentru acest joc de păcănele este de 96,5%, mai mare decât la majoritatea celorlalte jocuri de păcănele. Datorită nivelurilor ridicate de variație, toate câștigurile tale mari vor proveni de la multiplicatori.

Există o funcție de rotiri gratuite în jocul de aparate 5 Lions Megaways? Săgeată Săgeată

Da. Acest joc de păcănele include o funcție Free Spins, care îți permite să alegi între diferite combinații de rotiri gratuite și multiplicatori wild.

Cum se activează funcția Wild Multiplier în jocul ca la aparate 5 Lions Megaways? Săgeată Săgeată

Atunci când prinzi un simbol wild într-o combinație câștigătoare, se declanșează funcția Wild Multiplier. Această funcție permite ca câștigurile tale să fie amplificate cu un multiplicator aleatoriu de până la 40x.

Câte moduri diferite de a câștiga există în jocul ca la aparate 5 Lions Megaways? Săgeată Săgeată

Poți juca cu un maxim de 200.704 moduri diferite de a câștiga. Această valoare este puțin mai mare decât alte sloturi bazate pe Megaways.

Pot să încerc gratis jocul ca la aparate online 5 Lions Megaways? Săgeată Săgeată

Da, absolut! Vă acoperim noi aici, la BETO.com. Poți juca gratuit modul demo al slotului online 5 Lions Megaways.