MENIU

Sword of Ares Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Sword of Ares de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Sword of Ares

Joculca la aparate Sword of Ares își propune să fie la fel de puternic ca zeul grec al războiului, având rotiri gratuite cu multiplicatori în valoare de până la 500x. Acest slot are un layout 6x5 cu sistemul pay anywhere. Îți oferă funcții precum Multiplier Collection, Free Spins și Bonus Buy Free Spins. Funcțiile devin mult mai puternice atunci când declanșați Free Spins.

În această recenzie a slotului Sword of Ares, vom vedea dacă ar trebui să ignori acest slot sau să iei în considerare posibilitatea de a-l juca. Rămâi cu noi până la sfârșit și vei înțelege cât de bun este acest slot.


Lansare: 13.10.2022
Volatilitate
Câștig maxim: X10000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 11 Noiembrie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 10.000x pariul dvs.

Învârtiri gratuite cu multiplicatori în valoare de până la 500x

Simboluri bombă și role în cascadă

Multiplicatori în valoare de până la 15x în jocul de bază

Caracteristica Bonus Buy

Contra

Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Pragmatic Play

Volatilitate

RTP% 95.40

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.20

Miza maximă 100.00

Role 6

Rânduri 5

Teme de joc

Civilizații antice


Funcționalități de joc

Cumpărați Funcția Symbol Swap Colectați Energie Cascading/Avalanche wins Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Zeități


Bucură-te de un câștig maxim de 10.000x pariul tău în jocul ca la aparate online Sword of Ares

Bucură-te de un câștig maxim de 10.000x pariul tău în jocul ca la aparate online Sword of Ares

Bine ați venit la Sword of Ares Online Slot by Pragmatic Play

Zeul grec al războiului și-a luat sabia și scutul pentru a te ajuta să obții recompensele pe care ți le dorești în jocul de cazino Sword of Ares. Încă de la început, valorile mari ale multiplicatorilor din runda bonus Free Spins și multiplicatorii decenți din jocul de bază ne-au atras atenția. Un lucru este sigur: funcțiile bonus Sword of Ares nu vor dezamăgi pe nimeni.

Înarmat cu mecanismul de tumble și Multiplicatorii din jocul de bază, există multe lucruri la care să te aștepți cu nerăbdare în acest joc de cazino. Vă veți distra foarte mult încercând să deblocați Multiplicatorii din jocul de bază. De asemenea, aspectul mai mare, care are 6 role și 5 rânduri, cu posibilitatea de a obține câștiguri oriunde, vă va ajuta să obțineți câștiguri mai mari.

Lafel ca majoritatea sloturilor Pragmatic Play, acest slot arată solid și pare să aibă o mulțime de lucruri în favoarea sa. Cu toate acestea, nu îl putem recomanda până nu explorăm cum funcționează funcțiile, așa că continuați să citiți.

Video: Sword of Ares Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocurile de cazino video Sword of Ares

ÎNAPOI LA CUPRINS

Tema mitologie greacă și design mare

Temă și design

Suntem bucuroși să vedem un joc de păcănele cu Ares, deoarece majoritatea jocurilor de păcănele bazate pe mitologia greacă par să se concentreze pe Zeus sau pe zeii de sex feminin. Ares este Zeul Războiului conform mitologiei grecești, iar războinicii precum spartanii îl venerau. Ares poate fi văzut cu sabia și scutul său pe partea dreaptă a rolelor.

Fundalul are niște structuri grecești și multă verdeață, și arată ca un alt tărâm unde locuiesc zeii. Muzica de fundal începe lent, dar odată ce începe acțiunea, devine energică și se potrivește cu energia lui God of War.

Simboluri

O cască spartană, un car, un scut și o sabie sunt simbolurile cu câștiguri mari. Simbolurile cu plată mare vă vor plăti de la 5x la 20x din pariul dvs. pentru a obține 12 sau mai multe simboluri identice în combinații câștigătoare. Simbolurile cu plată mică sunt diverse pietre prețioase care plătesc între 1x și 3x din miza ta pentru aterizarea a 12 sau mai multe simboluri identice în combinații câștigătoare.

Ares este simbolul Scatter, iar simbolurile aurii servesc drept cele patru simboluri Bombă. Un simbol Wild nu apare în acest slot.

Colectează simboluri pentru a debloca multiplicatori mari

Colectează simboluri pentru a debloca multiplicatori mari

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Sword of Ares Slot Machine

Iată cum poate fi jucat acest joc ca la aparate:

 1. Ajustați pariul total cu ajutorul butoanelor plus și minus. Pariul dvs. poate fi setat între 0,20 € și 100 €.
 2. Puteți vedea soldul dvs. sub role. Asigură-te că decizi în prealabil cea mai mare sumă pe care ești dispus să o pierzi și că te ții de ea.
 3. Puteți verifica butonul "i" pentru a vedea tabelul de plăți sau pentru a citi despre caracteristici. Cu toate acestea, nu este necesar pentru a vă bucura de joc.
 4. În cele din urmă, rotiți rolele făcând clic pe butonul de rotire.

Acest joc folosește un mod rar de a acorda câștiguri. În loc să vă faceți griji cu privire la liniile de plată, trebuie să prindeți 8 sau mai multe simboluri identice oriunde pe role pentru a obține un câștig.

Puteți cumpăra Free Spins direct dacă nu doriți să așteptați.

Puteți cumpăra Free Spins direct dacă nu doriți să așteptați.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus extraordinare

Funcțiile se învârt în jurul deblocării multiplicatorilor, transformând un câștig în mai multe și trecând la nivelul următor în cadrul rotirilor gratuite. Să înțelegem acum cum funcționează aceste caracteristici.

Funcția Tumble

Această caracteristică,cunoscută și sub numele de caracteristica rolelor în cascadă, face ca toate simbolurile câștigătoare să dispară după ce câștigul a fost contabilizat. Simbolurile rămase vor cădea, iar simboluri noi vor cădea pentru a umple toate pozițiile goale. Acest proces de dispariție a simbolurilor și de adăugare a altor simboluri continuă până când nu mai obțineți câștiguri.

Funcția de colectare a multiplicatorilor

În parteade sus a rolelor, veți observa trei valori de multiplicatori blocate în jocul de bază și șase valori de multiplicatori blocate în rotirile gratuite. Toate simbolurile explodate care au făcut parte din câștigurile pe care le-ați obținut sunt colectate și deblochează Multiplicatorii. Cel mai mare Multiplicator deblocat este aplicat la valoarea totală a câștigului din secvența de rostogolire.

Iată cum funcționează:

 • Primul Multiplicator: Acesta ia o valoare aleatorie între 2x, 3x sau 4x și se deblochează după ce colectezi 20 de simboluri câștigătoare.
 • Al doilea Multiplicator: Are o valoare de 5x, 6x, 7x sau 8x și se deblochează după ce explodează 50 de simboluri.
 • Al treilea Multiplicator: Poate avea o valoare egală cu orice număr de la 9x la 15x și va fi deblocat după ce explodează 100 de simboluri.

Simbolurile bombelor

Atunci când prindeți unul sau mai multe simboluri Bombă pe role, acestea se comportă la început ca niște simboluri normale. După ce toate tumbele se termină, simbolurile Bombă explodează și elimină simboluri în diverse modele, cum ar fi modelul orizontal sau în cruce. Simbolurile care sunt eliminate din cauza exploziilor vor fi colectate pentru deblocarea Multiplicatorilor, iar simboluri noi cad pentru a umple rolele și pentru a vă oferi șansa de a începe o secvență de tumbe.

Rețineți că simbolul Bombă va exploda în jocul de bază doar dacă cel puțin o tumble a avut deja loc în rotirea curentă.

Joc bonus cu rotiri gratuite

Aterizarea a cel puțin patru simboluri Scatter va declanșa rundele bonus Free Spins cu 15 rotiri. Multiplicatorul crește progresiv în felul următor în timpul acestui bonus:

 • Primul Multiplicator: Vă oferă o valoare aleatorie de 2x, 3x sau 4x și se deblochează după ce 15 simboluri explodează.
 • Al doilea Multiplicator: Poate lua orice valoare de la 5x la 8x și se deblochează după ce explodează 30 de simboluri.
 • Al treilea multiplicator: De la 9x la 15x este intervalul de valori al acestui Multiplicator care se deblochează după ce sunt adunate 45 de simboluri.
 • Al patrulea Multiplicator: Acesta se deblochează după ce sunt adunate 60 de simboluri și vă oferă o valoare a Multiplicatorului de la 16x la 32x.
 • Al cincilea Multiplicator: Acesta se deblochează după ce 100 de simboluri explodează și vă oferă o valoare a Multiplicatorului de la 35x la 100x.
 • Al șaselea Multiplicator: Acesta este cel mai mare Multiplicator care se deblochează după ce sunt colectate 225 de simboluri și oferă o valoare de la 150x la 500x.

Nu puteți redeclanșa Free Spins.

Funcția Bonus Buy Free Spins

Dacă eștiinteresat să cumperi Free Spins, poți folosi această funcție pentru a cumpăra jocul bonus plătind 100x din pariul tău.

Câștigă 15 rotiri gratuite cu multiplicatori în valoare de până la 500x

Câștigă 15 rotiri gratuite cu multiplicatori în valoare de până la 500x

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

RTP-ul Sword of Ares este de 96,40%, și scade ușor pentru funcția Buy Free Spins și devine 96,39%.

Varianța acestui slot este ridicată, ceea ce înseamnă că nu poți obține câștiguri cu ușurință, dar poți câștiga mult.

Câștigul maxim este de 10.000x din miza ta, așa că ar trebui să te bucuri încercând să câștigi.

Obține câștiguri oriunde în jocul ca la aparate online Sword of Ares

Obține câștiguri oriunde în jocul ca la aparate online Sword of Ares

ÎNAPOI LA CUPRINS

Este Sword of Ares Online Slot merită?

Joculca la aparate Sword of Ares nu are cea mai originală temă, dar are multiplicatori în valoare de până la 500x. Sincer, Multiplicatorii mari și numărul mare de Free Spins ar trebui să fie suficiente pentru a vă oferi o șansă de a obține cel mai mare câștig de până acum. Chiar și un câștig mic este transformat într-un câștig mare datorită Multiplicatorilor din Free Spins. Fiecare Free Spin aduce o nouă speranță și nu există aproape niciun moment plictisitor în timpul întregii funcții.

Free Spins sunt grozave, dar jocul de bază nu este prea departe în urmă. Câștigurile în cascadă, Multiplicatorii în valoare de până la 15x și simbolurile Bombă permit ca jocul de bază să fie captivant și profitabil. Pe scurt, s-ar putea să nu fie nevoie să folosești funcția Cumpără rotiri gratuite, deoarece jocul de bază te poate distra cu ușurință până când declanșezi rotirile gratuite.

Pescurt, acest slot de la Pragmatic Play este un slot pe care trebuie să îl jucați cel puțin o dată. Dacă doriți să jucați acest slot, alegeți cel mai bun cazinou în funcție de dvs. dintre cazinourile pe care le recomandăm aici la BETO și bucurați-vă de câștiguri mari.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Sword of Ares Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Sword of Ares?

Câștigul maxim este de 10.000x pariul tău, așa că oricine va fi extaziat dacă îl va câștiga.

Care este RTP-ul și varianța jocului ca la aparate video Sword of Ares?

RTP-ul acestui joc este de 96,40%, ceea ce reprezintă un nivel destul de ridicat. Volatilitatea este ridicată. Cel mai bine este să stabiliți un buget și să jucați în funcție de acesta pentru a evita să pierdeți prea mult dacă norocul nu vă favorizează.

Există rotiri gratuite în jocul ca la aparate Sword of Ares?

Da, patru sau mai multe simboluri scatter te vor premia cu 15 învârtiri gratuite. Simbolurile câștigătoare sunt adunate în acest bonus pentru a debloca Multiplicatori în valoare de până la 500x.

Cum funcționează funcția Multiplier Collection în jocul ca la aparate Sword of Ares?

Simbolurile câștigătoare sunt adunate în timpul jocului de bază și ajută la deblocarea unui multiplicator de câștiguri care se aplică la câștigul total din tumble.

Este slotul Sword of Ares o înșelătorie?

Nu, nu există nicio dovadă care să sugereze că acest joc de păcănele sau orice alt joc de păcănele de pe Pragmatic Play este o înșelătorie. Poți cerceta Pragmatic Play și poți vedea că este un dezvoltator licențiat și reputat și că poți juca acest slot în siguranță.

Este posibil să joci jocul ca la aparate Sword of Ares gratis?

Da, te poți bucura de funcții precum Free Spins, multiplicatori de până la 500x și simboluri bombă jucând gratis în modul demo al jocului ca la aparate Sword of Ares aici la BETO.