MENIU
Căutare
Sloturi

Smugglers Cove Joacă Gratuit

Smugglers Cove Slot Demo

Smugglers Cove Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Smugglers Cove de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Smugglers Cove Demo

Căutați comorile ascunse împreună cu prietenii voștri pirați în noul joc video cu aparate Smugglers Cove de la Pragmatic Play.

Configurat pe grila clasică de joc 5x3, Smugglers Cove îți oferă20 de linii de plată diferite pe care să pariezi.

Te bucuri de modificatori excelenți, cum ar fi o rundă de Free Spins cu rotiri nelimitate, monede speciale Multiplicator, un Jackpot de 10.000x și funcția specială Treasure Bonus.

Citiți această recenzie detaliată și aflați mai multe despre acest titlu de joc fantastic.


Lansare: 09.12.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X10000

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

Deschideți10.000x Jackpot

DeschidețiTemă plină de acțiune

DeschidețiBonusul Special Treasure

DeschidețiMultiplicatori recompensatori

DeschidețiMai multe caracteristici bonus

Contra Contra

Contra

Închide RTP poate fi personalizat de către cazinourile online

Închide Nu există caracteristica Rolă în cascadă

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 95.50

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Da


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 20

Teme de joc

Pirat


Funcționalități de joc

Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Pirați


Cazinou

Costume de cărți


Simboluri de dimensiuni gigantice în Smugglers Cove

Simboluri de dimensiuni gigantice în Smugglers Cove

Smugglers Cove - Ahoy pentru toți fanii piraților

Să fii pirat nu este atât de ușor pe cât pare. Pentru a fi unul, trebuie să dezvolți anumite abilități speciale, cum ar fi jefuirea, navigația și contrabanda. Acest titlu superb de iGaming al popularului dezvoltator Pragmatic Play se bazează pe o temă de contrabandă. Nu-ți face griji, vei avea alături de tine 3 corsari care te vor ajuta în această misiune.

La fel ca majoritatea jocurilor Pragmatic Play, există o ușoară notă de desen animat în grafica acestui slot. Grafica prietenoasă arată foarte bine și nu umbrește gameplay-ul.

O mulțime de acțiune te așteaptă în acest slot video bazat pe aventură. Te vei bucura de diferite stimulente, cum ar fi funcția unică Treasure Bonus, runda de rotiri gratuite cu Free Spins nelimitate și monedele speciale cu multiplicator.

Un design de grilă destul de standard de 5x3 alimentează jocul. Această grilă generează 20 de linii de plată diferite, care rămân mereu active. Puteți seta orice pariu cu care vă simțiți confortabil, de la o sumă minimă de 0,20 € până la 100 € pe rotire. Câștigați câștiguri mari de până la 10.000x la o singură rotire.

În general, Smugglers Cove este un joc bine conceput, cu imagini atrăgătoare și un gameplay puternic.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tematica, designul și simbolurile piraților

Temă și design

Smugglers Cove are o temă legată de mare și pirați. Gândește-te la jocul tău ca la o aventură de căutare a comorilor. Te vei găsi pe o insulă pustie cu multe nave de pirați în fundal. Grila de joc de dimensiuni mari acoperă cea mai mare parte a ecranului.

Vizualitatea este proiectată cu un stil de desene animate. Acest design animat este destul de comun în colecția largă de jocuri Pragmatic Play's. Dacă ați mai jucat vreun joc de-al lor înainte, atunci veți găsi aspectul și designul destul de familiar. Designul animat conferă jocului un aspect primitor și prietenos, iar tu te vei bucura de un gameplay relaxant.

O coloană sonoră rapidă și aventuroasă face ca tema să fie și mai captivantă. Piesa audio este bine compusă, iar muzica se schimbă în funcție de gameplay. Toate elementele vizuale și audio se sincronizează fără probleme, iar tu te vei bucura de temă.

Simboluri

Vei găsi diferite simboluri pe grilă, inclusiv simboluri regulate și speciale.

Simbolurile obișnuite pot fi împărțite în 2 categorii diferite, cele cu plată mai mare și cele cu plată mai mică. Simbolurile care plătesc mai mult sunt cei 3 prieteni pirați ai tăi. Cel albastru este corsarul francez, piratul portughez este îmbrăcat în verde, iar cel roșu este englez. Simbolurile cu valoare mare sunt destul de valoroase, oferindu-ți o plată de 100x pentru combinații de 5 simboluri de acest fel.

Cardurile regale sunt proiectate cu un finisaj din lemn și denotă simbolurile cu plată mică.

Cârma navei denotă Wild-urile, în timp ce craniul pirat funcționează ca simbol Scatter. Alături de aceste simboluri speciale standard, vei întâlni și monede de aur, care aduc plăți instantanee în bani.

Runda bonus în jocul ca la aparate online Smugglers Cove

Runda bonus în jocul ca la aparate online Smugglers Cove

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Smugglers Cove - Cum se joacă

Smugglers Cove are un sistem de control ușor de navigat și simplu. Dispunerea comenzilor este standard în aproape toate titlurile Pragmatic Play și nu veți avea nevoie de niciun ajutor dacă ați mai jucat vreun titlu al dezvoltatorului.

În cazul în care sunteți nou în lumea sloturilor online gratuite, nu vă faceți griji, slotul online este ușor de înțeles și veți deveni un expert în cel mai scurt timp.

Urmează acești pași și vei fi gata de joc:

  1. Înțelege grila de joc. Smugglers Cove funcționează pe un sistem de grilă de joc 5x3, care îți permite 20 de linii de plată diferite. Apăsați butonul mic "i" din colțul din dreapta jos pentru a accesa tabela de plăți, unde veți obține detalii cu privire la diferitele combinații câștigătoare.
  2. Setațiorice pariu cu care vă simțiți confortabil, între 0,20 și 100 € pe rotire. Puteți schimba acest pariu oricând între rotiri. Continuați să ajustați miza pe măsură ce continuați jocul.
  3. Apăsați butonul de rotire din partea dreaptă.
  4. De asemenea, puteți utiliza funcții speciale din joc, cum ar fi opțiunea de rotire automată, funcția Ante-Bet, etc.
Monede de aur speciale în Smugglers Cove

Monede de aur speciale în Smugglers Cove

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Boostere și caracteristici bonus Oceanic

Smugglers Cove are un total de 3 funcții bonus diferite pentru tine. Runda Free Spins este un Booster destul de popular pe care îl găsești în aproape toate sloturile online, de care te vei bucura și aici. Funcția Bonus Treasure Bonus este un modificator unic și există și alte câteva Boostere.

Funcția Treasure Bonus

Monedele de aur sunt simboluri speciale. Runda specială Treasure Bonus se declanșează atunci când aduni 5 sau mai multe dintre aceste monede speciale împreună pe grilă. Cu cât este mai mare numărul de monede, cu atât mai mare este câștigul tău. Poți câștiga câștiguri între 1x și 1.000x în valoare de miza ta. Câștigul suculent de 1.000x este plătit pentru 15 monede.

În jocul de bază, monedele Super și Super Wild pot apărea aleatoriu pe ultima rolă. Moneda specială Super Wild este de fapt un simbol wild și vine cu multiplicatori atașați de 2x, 3x, 5x sau 10x. Acest efect Multiplicator va funcționa, de asemenea, cu caracteristica Treasure Bonus. Simbolul Super coin poate veni cu Multiplicatori de până la 10x, ceea ce vă poate oferi niște câștiguri superbe de până la 10.000x.

Funcția Free Spins

Simbolurile craniu reprezintăsimbolurile Scatters. Aterizați 3 cranii împreună pe rolele numărul 2, 3 și 4 pentru a lansa runda Free Spins. Declanșarea bonusului vă arată o rotiță specială a roții navei care decide numărul de Free Spins pe care le veți primi. Poți câștiga până la 20 de Free Spins.

Te poți bucura de modificatorul Treasure Bonus și în runda Free Spins. Trebuie doar să prindeți minimum 3 monede împreună, iar Booster-ul se va lansa. Câștigurile pe care le obțineți în timpul rundei Free Spins sunt semnificativ mai mari decât în jocul de bază.

Funcția Ante Bet

Ante Bet este o opțiune utilă pentru tine în Smugglers Cove. Puteți alege să dublați șansele de a declanșa bonusul Free Spins plătind o miză mai mare. Alegerea de a activa opțiunea Ante Bet vă va costa 25 de monede suplimentare pe rotire.

Pirați colorați pe grila de joc din Smugglers Cove

Pirați colorați pe grila de joc din Smugglers Cove

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Smugglers Cove - Varianță, RTP & Câștig maxim

Smugglers Cove vine cu un procentaj RTP bun de 96,5%. Media industriei pentru jocuri similare este de aproximativ 96%, ceea ce face ca acest slot video să fie o opțiune atractivă în ceea ce privește randamentul mediu.

Jocul are o varianță medie și te poți aștepta la un gameplay echilibrat. Jocurile cu volatilitate medie sunt preferate de majoritatea jucătorilor iGaming, deoarece nu sunt nici prea explozive, nici prea plictisitoare.

Te poți bucura de un Jackpot fantastic în valoare de 10.000x valoarea mizei tale, ceea ce este grozav având în vedere ratingul de varianță medie al lui Smugglers Cove.

Runda bonus specială în Smugglers Cove

Runda bonus specială în Smugglers Cove

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul final al lui BETO despre Smugglers Cove - Fun Pirate Quest

De fiecare dată când începem să testăm un titlu Pragmatic Play, știm că va fi unul pozitiv, datorită reputației excelente a dezvoltatorului. Și de această dată, cu Smugglers Cove, studioul de design și-a dovedit meritele, deoarece jocul se comportă excelent în mai multe dimensiuni.

Smugglers Cove se bazează pe o temă de contrabandă cu pirați. Această temă aventuroasă face ca gameplay-ul să fie destul de captivant. Există diferite runde bonus în acest slot, inclusiv o rundă de Free Spins plină de satisfacții. Este disponibilă și opțiunea clasică Ante Bet, pe care o poți folosi pentru a-ți crește șansele de a declanșa Free Spins.

La fel ca majoritatea jocurilor Pragmatic Play, grafica este concepută cu o notă de desen animat care arată prietenos și neted. Animațiile sunt concepute cu măiestrie și se potrivesc perfect cu tema încărcată de acțiune.

În general, Smugglers Cove este un titlu iGaming puternic și ar trebui să-l încercați cu siguranță.

Pentru confortul tău, am legat versiunea demo a slotului aici la BETO.com. Încercați-o și explorați gratuit acest slot machine.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Smugglers Cove

Care este cel mai mare câștig la care mă pot aștepta în Smugglers Cove? Săgeată Săgeată

Smugglers Cove vine cu un Jackpot de 10.000x pariul tău.

Care sunt volatilitatea și RTP-ul de la Smugglers Cove? Săgeată Săgeată

Smugglers Cove are un RTP de 96,5%, ceea ce este mult peste media industriei, cuplat cu un rating de volatilitate medie.

Voi primi rotiri gratuite în Smugglers Cove? Săgeată Săgeată

Da, vă puteți bucura de până la 20 de rotiri gratuite în Smugglers Cove. Runda de Free Spins se declanșează atunci când prinzi 3 Scatters craniu împreună pe grilă.

Pot să joc Smugglers Cove gratis? Săgeată Săgeată

Veți găsi versiunea demo a lui Smugglers Cove aici, la BETO.com, pe care o puteți testa gratuit. Bucurați-vă de demo pe orice dispozitiv pe care vă simțiți confortabil.