MENIU

RIP City Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

RIP City de Hacksaw Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

RIP City

Urmăriți lupta dintre pisică și șoarece și aveți șansa de a fi plătit bine în jocul ca la aparate RIP City de Hacksaw Gaming. Nu contează ce tabără alegi, deoarece câștigurile masive ar trebui să vină în ambele sensuri. Acest slot are un layout 5x5 cu 19 linii de plată.

Te așteaptă Expanding Wilds, Multiplicatori, Free Spins și alte caracteristici interesante.

În această recenzie a slotului RIP City, vom încerca să vă ajutăm să decideți dacă ar trebui să începeți să jucați acest slot sau nu.


Lansare: 01.01.2023
Volatilitate
Câștig maxim: X12500

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Octombrie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 12.500x pariul dvs.

Wild-uri expansive în jocul de bază

Învârtiri gratuite cu Expanding Wilds garantate

Bonus Cumpărați cu RTP mai mare

Multiplicatori de până la 200x

Contra

RTP poate fi redus de către cazinouri

Fapte despre păcănele

Furnizor Hacksaw Gaming

Volatilitate

RTP% 94.27

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.10

Miza maximă 100.00

Role 5

Rânduri 5

Teme de joc

Urban Emoții


Funcționalități de joc

Garantat Wild în Free Spins Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Free Spins adiționale FreeSpins Multiplier Simboluri în expansiune Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins


Jocul de păcănele RIP City are un aspect unic datorită utilizării limitate a culorilor.

Jocul de păcănele RIP City are un aspect unic datorită utilizării limitate a culorilor.

Bine ați venit la RIP City Online Slot by Hacksaw Gaming

Joculca la aparate RIP City îți va aminti de desenele animate sau de filmele bazate pe rivalitatea dintre pisică și șoarece. Așa că pregătește-te pentru un joc de-a șoarecele și pisica, în care rundele bonus îți pot depăși cu ușurință așteptările. Unul dintre bonusuri are garantat Expanding Wilds, dar le vom explora în detaliu mai târziu.

Acest slot optează pentru un aspect puțin mai mare, cu 5 role și 5 rânduri. Oferă 19 linii de plată, ceea ce reprezintă un număr decent. În jocul de bază, ai ocazia să vezi un Expanding Wild cu posibilitatea de a avea un Multiplicator. Există două runde bonus, iar Bonusul Maxx este cel mai interesant.

RTP-ul și premiul maxim arată, de asemenea, bine și vom vedea care sunt valorile lor în curând. Să vedem mai întâi ce face ca tema acestui slot să fie diferită.

Video: RIP City Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocul de cazino online RIP City

ÎNAPOI LA CUPRINS

Tema pisică și șoarece și design unic

Temă și design

Tema se învârte în jurul a două personaje, care sunt Maxx și Ro$$. Puteți vedea aceste personaje furioase stând de o parte și de alta a rolelor, gata să se lupte între ele. Fundalul este o alee întunecată , lipsită de orice culoare, cu excepția culorilor de pe personaje și a numelor lor colorate.

Pe role apar simboluri galbene și negre de mare plată. Tema pare cu siguranță diferită și distractivă. Tot ce avea nevoie acest slot era o muzică de jazz, așa că Hacksaw Gaming a adăugat-o.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt opt bile cu o inimă, o față zâmbitoare, un zar, un craniu și o banană. Vei primi de la 15x la 20x din pariul tău pentru a obține o combinație câștigătoare cu cinci simboluri de mare plată.

Simbolurile de cărți cu plată mică vă vor acorda de la 5x la 10x din pariul dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare cu cinci cărți de cinci.

Simbolul Wild este doar cuvântul "Wild" în culoarea verde. Simbolul Expanding Wild este reprezentat de fața pisicii. În cele din urmă, simbolul Scatter este simbolul cu literele "FS".

19 linii de plată și role mai mari te ajută să obții câștiguri mai mari în acest joc de păcănele.

19 linii de plată și role mai mari te ajută să obții câștiguri mai mari în acest joc de păcănele.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci RIP City Slot

Acum, este timpul să explorăm elementele de bază ale acestui joc de cazino sau ale unor jocuri similare la cazinourile online experte. Să începem.

 • Faceți clic pe butonul cu o săgeată curbată în partea de jos sau apăsați bara de spațiu pentru a învârti rolele.
 • Puteți activa jocul automat făcând clic pe butonul mic de lângă butonul de rotire. Autoplay este pentru a face între 10 și 1.000 de rotiri pe pilot automat.
 • Butoanele cu săgeți în sus și în jos vă vor ajuta să schimbați valoarea pariului. Valoarea minimă a pariului este de 0,10 €, iar valoarea maximă a pariului este de 100 €.
 • Butonul de meniu cu trei linii orizontale este pentru a accesa opțiunile info, turbo, super turbo, muzică și sunet.
 • Info explică toate caracteristicile, RTP, plățile și multe altele.
 • Super turbo și turbo sunt pentru a face rolele să se învârtă mai repede.
 • Music și sound activează sau dezactivează sunetul și muzica.
Bucură-te de șanse mai mari de a primi Expanding Wilds și Wilds în Ro$$ Free Spins.

Bucură-te de șanse mai mari de a primi Expanding Wilds și Wilds în Ro$$ Free Spins.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus captivante

Acest joc de păcănele reușește să atingă punctul culminant, având suficiente funcții pentru a oferi câștiguri uriașe, dar nu prea multe care să te copleșească. Simbolurile Wild Cat, Ro$$ Bonus, Maxx Bonus Game și funcția de cumpărare bonus sunt funcțiile bonus RIP City. Să explorăm acum cum funcționează aceste caracteristici.

Simbolul Wild Cat

Simbolurile Wild Cat se vor extinde atunci când pot forma un câștig prin extindere. Capcana este că un simbol Wild Cat se extinde doar în jos, deci nu este necesar ca acesta să acopere întreaga rolă. În plus, jocul vă permite să aveți doar un singur simbol Wild Cat pe fiecare rolă.

Acest slot are, de asemenea, simboluri wild obișnuite, iar atunci când un Wild Cat se extinde peste un simbol Wild obișnuit, simbolul Wild Cat primește un Multiplicator care se aplică la orice câștig din care face parte. Valorile Multiplicatorului Wild sunt de la 2x la 200x, așa că aceasta ar putea fi cheia pentru a obține acele câștiguri dulci.

Dacămai multe Multiplier Wilds Multiplier fac parte dintr-un câștig, Multiplierii vor fi adăugați împreună și apoi aplicați la câștig.

Runda bonus Ro$$$

Aterizarea a 3 FS Scatters va declanșa Ro$$ Free Spins, unde vei primi 10 Free Spins cu șanse mai mari de a ateriza Wild Cats și Wilds obișnuite. Dacă obțineți încă 3 FS Scatters FS în timpul acestei funcții, veți primi 4 Free Spins suplimentare.

Prinderea a 4 Scatters va transforma această funcție în Maxx Bonus Game. Dacă mai aveți mai puțin de 10 Free Spins rămase, jocul vă va oferi 10 Free Spins în Maxx Bonus. Dacă numărul de rotiri este mai mare de 10, funcția va continua ca de obicei.

Jocul Bonus Maxx

4 Scatters vor declanșa această rundă bonus în care puteți obține Wilds garantate. Maxx Free Spins are 10 rotiri gratuite în care o rolă se activează după ce un simbol Wild Cat aterizează pe ea. Un simbol Wild Cat va ateriza la fiecare rotire pe o rolă activată până când acest bonus se termină. Așa că vă puteți imagina potențialul de a activa 3 sau mai multe role.

Aterizarea a 3 FS Scatters va prelungi bonusul cu 4 Free Spins.

Funcția Bonus Buy

Jocul vă oferă următoarele opțiuni dacă alegeți să cumpărați bonusurile:

 • Bonushunt FeatureSpins (96,44% RTP și varianță mare): Vă triplează pariul și vă crește șansele de a declanșa un joc bonus de 5 ori.
 • Two Wild Cats FeatureSpins (96,34% RTP și volatilitate foarte mare): Pentru 20x pariul tău, obține 2 simboluri Wild Cat la fiecare rotire.
 • Three Wild Cats FeatureSpins (96,31% RTP și volatilitate ridicată): Poți obține 3 Wild Cats pe fiecare rotire pentru 50x pariul tău.
 • Ro$$ Bonus (96,20% RTP și varianță ridicată): Declanșează Bonusul Ro$$$ prin plata a 110x din miza ta.
 • Maxx Bonus Game (96,41% RTP și volatilitate ridicată): Declanșează Bonusul Maxx plătind 200x din pariul tău.
Urmăriți un câștig maxim de 12.500x în acest joc de cazino

Urmăriți un câștig maxim de 12.500x în acest joc de cazino

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

RTP-ul RIP City este de 96,22%, dar poate ajunge până la 88,02%, în funcție de cazinou. Trebuie să verificați RTP-ul la cazinoul la care doriți să jucați.

Varianța acestui slot este de 3 din 5 sau medie, ceea ce este destul de bun dacă luăm în considerare cât de mult poți câștiga.

Câștigul maxim este învaloare de 12.500x pariul tău, ceea ce este cu siguranță un câștig maxim grozav pe care toți jucătorii și-ar dori să îl câștige.

Bucură-te de câștiguri decente cu simboluri și de o temă amuzantă în jocul de aparate RIP City.

Bucură-te de câștiguri decente cu simboluri și de o temă amuzantă în jocul de aparate RIP City.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Este RIP City Online Slot merită?

Joculca la aparate RIP City are un câștig maxim valoros, o temă inovatoare, câteva bonusuri nebunești și o variație care se va potrivi majorității jucătorilor. Sloturile demo ca acesta sunt rare în lumea jocurilor de noroc online. Bonusul Maxx este cu ușurință cea mai interesantă și mai puternică caracteristică a acestui slot, așa că trebuie să joci până când îl declanșezi.

Plățile pentru simboluri sunt ridicate, iar aterizarea simbolurilor Expanding Wilds cu multiplicatori în jocul principal poate acorda câștiguri mari. Free Spins sunt bune, dar Bonusul Maxx eclipsează Bonusul Ro$$. Dacă obțineți câteva Expanding Wilds garantate cu Multiplicatori în Bonusul Maxx, câteva rotiri vă pot oferi cel mai mare câștig de până acum.

Dacă doriți să jucați slotul RIP City pe bani reali, vizitați orice cazinou online pe care îl recomandăm aici la BETO. Cazinourile pe care le recomandăm oferă cele mai bune bonusuri și jocuri de noroc sigure.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RIP City Slot - Întrebări frecvente

Care este câștigul maxim în jocul ca la aparate online RIP City?

Câștigul maxim este de 12.500x miza ta, ceea ce reprezintă un câștig maxim uriaș pentru un astfel de slot.

Care este RTP-ul și varianța jocului video ca la aparate RIP City?

RTP-ul acestui joc ca la aparate este de 96,22%, ceea ce reprezintă un RTP decent. Vă puteți bucura de un RTP mai mare prin cumpărarea bonusurilor. Este un slot cu volatilitate medie în joc, ceea ce înseamnă că va exista un echilibru între cât de des și cât de mare poți câștiga.

Există rotiri gratuite în jocul ca la aparate RIP City?

Da, acest joc de păcănele are 2 tipuri de rotiri gratuite, care se declanșează prin aterizarea a 3 și 4 simboluri scatter. Primul tip de Free Spins oferă o șansă mai mare de a obține Wilds și Expanding Wilds. Al doilea tip de Free Spins oferă Expanding Wilds garantat pe rolele care sunt activate.

Cum funcționează funcția Wild Cat în jocul ca la aparate RIP City?

Pisica Wild poate ateriza pe orice rolă și se poate extinde până în partea de jos a acelei role, dacă poate crea un câștig prin extindere. De asemenea, rețineți că doar un singur simbol Wild Cat poate apărea pe o rolă.

Este slotul RIP City o înșelătorie?

Nu, acest joc de păcănele este 100% legal, deoarece Hacksaw Gaming este în spatele lui. Hacksaw Gaming este licențiat de mai multe autorități care se asigură că jocurile lor sunt corecte și profitabile pentru jucători. Așadar, acest slot nu poate fi o înșelătorie.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate RIP City?

Da, te poți bucura de funcții precum Expanding Wilds, Multiplier Wilds, Free Spins cu Expanding Wilds garantate și multe altele jucând gratis modul demo al slotului RIP City aici la BETO.