MENIU
Căutare
Sloturi

Wanted Dead or a Wild Joacă Gratuit

Wanted Dead or a Wild Slot Demo

Wanted Dead or a Wild Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Wanted Dead or a Wild de Hacksaw Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Wanted Dead or a Wild Demo

Wanted Dead or a Wild este un joc de păcănele cu tematică wild west, dar cu o întorsătură sinistră. Există o mulțime de titluri din vestul sălbatic disponibile pe piața iGaming, dar Wanted Dead or a Wild are ceva special. Are o atracție distinctă, amenințătoare și plină de suspans.

Dead Man's Hand și The Great Train Robbery sunt câteva boostere unice oferite de joc și cu siguranță vei avea parte de o mulțime de surprize din partea acestui slot video cu tematică western plină de suspans. Așa că relaxează-te și bucură-te de această recenzie a slotului Wanted Dead or a Wild.


Lansare: 29.09.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X12500

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 13 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim în valoare de 12.500x

DeschidețiImagini superb concepute

DeschidețiNumeroase caracteristici speciale

DeschidețiSimboluri în expansiune

DeschidețiSimboluri speciale VS

Contra Contra

Contra

Închide RTP poate fi personalizat de către cazinourile online

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Hacksaw Gaming

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 94.55

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 5

Teme de joc

Vestul sălbatic Băuturi


Funcționalități de joc

Caracteristică de luptă Cluster Pays Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Colectați Energie Sticky Wilds Simboluri în expansiune Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Grilă largă de jocuri oferită în Wanted Dead or a Wild

Grilă largă de jocuri oferită în Wanted Dead or a Wild

Wanted Dead or a Wild Slot online - Îndreptați-vă adânc în lumea occidentală

A paria pe Wanted Dead or a Wild înseamnă să devii parte din experiența de joc de noroc palpitantă și înfricoșătoare a acestui joc ca la aparate online. Dezvoltat recent de către Hacksaw Gaming, acest titlu iGaming se învârte în jurul celor mai sălbatice și mai periculoase părți ale vestului sălbatic, de la dueluri mortale până la jafuri de trenuri pline de adrenalină.

Fundalul de culoare roșu închis, cu imagini înfricoșătoare și un design înfricoșător, este suficient pentru a vă face să vă țineți respirația, ca să nu mai vorbim de animațiile nebuneșticare au loc atunci când declanșați modificatorii puternici ai slotului.

Fiind un joc cu tematică occidentală, toți boosterele și funcțiile speciale pe care le primești în slotul Wanted Dead or a Wild vin cu un aspect și o senzație similară. De exemplu, primești power-up-uri precum Dead Man's Hand și The Great Train Robbery.

Împreună cu modificatori puternici, slotul Wanted Dead or a Wild oferă și un potențial de câștig destul de generos. Poți câștiga câștiguri superbe în slotul online, ajungând până la 12.500x. Nu suntem surprinși, deoarece Hacksaw Gaming a livrat întotdeauna jocuri de cazino online solide și populare.

Acum, să ne uităm la tema și simbolurile acestui slot în continuare.

Showdown în Wanted Dead or a Wild slot machine

Showdown în Wanted Dead or a Wild slot machine

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și design - Aspectul și senzația de înfiorare a coloanei vertebrale

Atunci când vorbim despre jocuri cu tematica Vestului Sălbatic, de obicei ne vin în minte teritorii aride și vaste cu cactuși, așezări din lemn cu saloane în stil clasic și cowboy. Wanted Dead or a Wild vă va schimba percepția despre ceea ce poate oferi un slot video cu tematică western. Aici vei avea parte de elemente înfricoșătoare și cu aspect înfricoșător, precum cranii, bandiți periculoși și însetați de sânge, lumini misterioase și cimitire.

Toate scenele și elementele vizuale par să facă parte dintr-un mister profund. Credem că întregul aranjament se bazează pe o deturnare mortală a unui tren. Sunteți liberi să vă faceți propriile presupuneri cu privire la acest scenariu, dar un lucru este sigur, ceva cu adevărat periculos s-a întâmplat aici.

Filmele lui Sergio Leone, care de obicei includeau scene de schimburi de focuri sângeroase și dueluri sălbatice, au inspirat designerii Hacksaw Gaming's în timp ce dezvoltau Wanted Dead or a Wild. Simbolurile sunt mărite și sunt evidențiate atunci când obțineți o combinație câștigătoare, iar o linie luminoasă denotă linia de plată.

Coloana sonoră pare un pic intensă, dar nu la fel de mult ca și grafica, care îți amintește de clasicele sloturi video occidentale calme și relaxante.

Simbolurile inspirate de cowboy, cum ar fi tamburul revolverului, sticla de whisky, punga cu bani și banditul , sunt simbolurile cu plată mare, în timp ce simbolurile clasice de cărți denotă cele cu plată mică. Combinația câștigătoare cu cea mai mare plată folosind doar simbolurile obișnuite valorează 20x.

Simbolul Wild este o insignă de șerif. La fel ca la alte sloturi, simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolurilor speciale.

Atingerea a trei simboluri speciale în Wanted Dead or a Wild

Atingerea a trei simboluri speciale în Wanted Dead or a Wild

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Wanted Dead or a Wild?

Wanted Dead or a Wild este un joc destul de simplu și suntem siguri că te vei obișnui în curând cu el. Iată câțiva pași pe care ar trebui să îi urmezi și vei deveni un expert în jocurile de noroc din Vest în cel mai scurt timp:

  1. Verifică tabelul de plăți al jocului și uită-te la combinațiile câștigătoare pe care le poți obține pentru a obține câștiguri.
  2. Stabiliți suma pariului după ce ați luat în considerare strategia de pariere și mărimea bankroll-ului dumneavoastră. Mărimea pariului poate fi schimbată cu ușurință cu ajutorul săgeților sus și jos de pe partea laterală a butonului de rotire.
  3. Faceți clic pe butonul de rotire sau apăsați butonul spațiu din partea dreaptă a ecranului de joc pentru a pune rolele în mișcare. De asemenea, utilizați funcția de rotire automată, care învârte rolele în mod automat. Puteți seta până la 1.000 de rotiri în modul automat.
  4. Dacă doriți un joc mai rapid, activați modul turbo din panoul de control.
  5. Așteptați ca rolele să se așeze și adunați-vă câștigurile.
  6. Folosiți funcția Bonus Buy pentru a achiziționa direct oricare dintre funcțiile bonus, plătind bani în plus.
Wanted Dead or a Wild

Wanted Dead or a Wild's Dead Man's Hand bonus feature

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus - Modificatori și amplificatori înfricoșători

Duelul în zori Bonus Feature

Dacă prindeți cel puțin 3 simboluri duel , veți declanșa modificatorul special Duel at Dawn. Atunci când se activează această Funcție Bonus, veți primi 10 rotiri gratuite, care vin cu o șansă crescută de a obține simboluri VS suplimentare.

Mâna omului mort

Lansați power-up-ul Dead Man's Hand prin aterizarea a 3 sau mai multe simboluri Dead. Runda începe într-o fază unică, în care trebuie să aduni simboluri Wild și Multiplicatori. Cu cât colectezi mai multe, cu atât mai bună este recompensa pe care o primești. Multiplicatorii și simbolurile Wild pe care le colectezi vor fi afișate pe ecran și devine ușor și la îndemână să le urmărești.

Dacă prinzi un Wild sau un Multiplicator, numărul de jocuri bonus Free Spins rămase se va reseta la 3. Principalul tău obiectiv în timpul acestei runde bonus va fi să colectezi cât mai multe simboluri Wild și Multiplicator, iar aceasta se va încheia doar atunci când nu reușești să câștigi nimic în 3 rotiri consecutive.

Faza finală a acestui Booster este confruntarea, unde, de asemenea, ți se oferă 3 Free Spins. Toate învârtirile showdown vor avea Wilds colectate pe role, iar câștigurile obținute vor fi înmulțite cu valoarea cumulată a Multiplicatorului.

Marele jaf al trenurilor

Această funcție bonus este activată atunci când prinzi cel puțin 3 simboluri Great Train Robbery împreună într-o singură rotire. În această rundă, vei primi 10 Free Spins, în care Wild-urile devin lipicioase, iar toate Wild-urile aterizate rămân la locul lor.

Simbolurile VS

Dacă un simbol VS aterizează pe grilă, acesta va ajuta la obținerea unui câștig prin expansiune. Acoperind întreaga rolă, simbolul VS va dezvălui doi haiduci cu Multiplicatori diferiți. Multiplicatorul învingătorului din duel este apoi adăugat la întreaga rolă, care devine Wild. În cazul în care prindeți mai multe simboluri VS, Multiplicatorii lor sunt adăugați împreună, iar dvs. vă veți bucura de valoarea Multiplicatorului colectiv. Simbolurile VS apar pe grilă în jocul de bază, precum și în timpul funcției speciale Duel în zori.

Simboluri tematice speciale în Wanted Dead or a Wild

Simboluri tematice speciale în Wanted Dead or a Wild

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Wanted Dead or a Wild Slot - RTP și variație

Wanted Dead or a Wild Procentul RTP este de 96,38%, ceea ce este ușor mai mare decât media din industrie. Cu toate acestea, nu este o valoare fixă, RTP-ul slotului este variabil, iar cazinourile online îl schimbă adesea în funcție de preferințele lor. Așadar, vă sfătuim să confirmați RTP-ul chiar de la locul de joc.

Slotul este clasificat ca fiind un joc cu volatilitate ridicată. Slotul primește 4 stele din 5 pe scara de volatilitate.

Wanted Dead or a Wild

Wanted Dead or a Wild's intro screen

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul plin de suspans al Wanted Dead or a Wild Slot

Wanted Dead or a Wildcele mai atractive elemente ale jocului sunt gama largă de power-up-uri și modificatori. Ai parte de numeroase bonusuri, cum ar fi Mâna mortului, simbolurile recompensatoare VS, bonusul Duel în zori și modificatorul The Great Train Robbery .

Un lucru comun în toate aceste boostere este elementul de înfricoșător și de aventură. De obicei, jocurile cu tematică western sunt asociate cu ținuturi largi și aride și orașe de modă veche. Wanted Dead or a Wild are și el unele dintre aceste elemente, dar tema jocului se învârte mai ales în jurul aventurilor cu bandiți sălbatici și a scenariilor periculoase.

Tema generală este plasată într-un ținut sălbatic nebun. Cerul vizibil în fundal este plin de lumini colorate în roșu sângeriu, iar o lună uriașă galben pal adaugă o notă finală la fundalul intimidant. Dacă nu ar fi fost vorba de finisajul din lemn și de anumiți modificatori speciali, jocul ar fi arătat ca un slot cu tematică zombie sau inspirat de vampiri.

Power-up-urile sunt des și ușor de declanșat în Wanted Dead or a Wild, iar tu te vei bucura de multă acțiune pe role. Multiplicatorii aleatorii și Sticky Wilds vor adăuga un plus de joc captivant în Free Spins.

Echipei noastre i-a plăcut să testeze Wanted Dead or a Wild în timp ce a curatoriat această recenzie pentru tine. Sperăm că și tu vei găsi acest joc destul de fascinant și plin de satisfacții. Încearcă-l chiar acum aici, la BETO.com, folosind versiunea demo . Dacă vrei să joci Wanted Dead or a Wild slot online pe bani reali, vizitează orice cazinou pe care ți-l recomandăm.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Wanted Dead or a Wild Întrebări frecvente

Care este câștigul maxim pe care îl pot obține la slotul Wanted Dead or a Wild? Săgeată Săgeată

Poți câștiga câștiguri de până la 12.500x valoarea pariului tău la o singură învârtire.

Care este volatilitatea și RTP-ul lui Wanted Dead or a Wild? Săgeată Săgeată

Wanted Dead or a Wild oferă un RTP destul de decent de 96,38%. Acest RTP este puțin peste media industriei de 96,0%. Cu toate acestea, cazinourile online îl pot schimba în funcție de preferințele lor.

Pot câștiga rotiri gratuite la jocul ca la aparate Wanted Dead or a Wild? Săgeată Săgeată

Da, bonusul cu rotiri gratuite este excepțional. Există un total de 3 runde bonus diferite care vă oferă Free Spins. The Great Train Robbery oferă simboluri Wilds speciale lipicioase, în timp ce bonusul Duel at Dawn oferă o șansă mai mare de a obține simboluri VS. Modificatorul Dead Man's Hand vă permite să colectați Wilds și Multiplicatori pentru a vă acorda Free Spins speciale.

Care sunt simbolurile VS din jocul ca la aparate Wanted Dead or a Wild? Săgeată Săgeată

Simbolurile VS reprezintă o atracție specială. Aceste simboluri se pot extinde pentru a arăta un duel între doi pistolari experți, ceea ce duce la aplicarea unui multiplicator generos la plata ta. Valoarea acestui Multiplicator poate crește până la 100x, ceea ce este pur și simplu superb.

Pot juca Wanted Dead or a Wild slot gratis? Săgeată Săgeată

Da, vă puteți bucura de jocul Wanted Dead or a Wild gratuit folosind modul demo. Am legat versiunea demo aici, la BETO.com.