MENIU
Căutare
Sloturi

Narcos Joacă Gratuit

Narcos Slot Demo

Narcos Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Narcos de NetEnt

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Narcos Demo

Jocul de păcănele Narcos de către dezvoltatorul de jocuri NetEnt se bazează pe unul dintre cele mai populare seriale lansate pe Netflix. Are un layout 5x3 și 243 de moduri de câștig. În plus, are Free Spins, Respins, funcția Drive-by și funcția Walking Wild . Chiar dacă nu ai văzut serialul, te vei bucura de tema captivantă și de gameplay-ul plin de acțiune al acestui slot.

În recenzia slotului Narcos, te vom ajuta să înțelegi de ce acest slot ar putea merita timpul tău. Poate, acest slot poate deveni noul tău slot preferat, așa că citește până la final.


Lansare: 23.05.2019
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF
Câștig maxim: X1506

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiRunda Respins cu multiplicatori

DeschidețiÎnvârtiri gratuite cu transformări de simboluri

DeschidețiWalking Wilds

DeschidețiTema fabuloasă

DeschidețiSlot de bază distractiv

Contra Contra

Contra

Închide Low Max Win

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor NetEnt

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 96.23

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 400.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 243

Teme de joc

Investigație Film Retro Mărci mari


Funcționalități de joc

Recompense aleatorii Symbol Swap Sticky Wilds Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Simbolul cu câștiguri mari se poate transforma în Wilds la Free Spins.

Simbolul cu câștiguri mari se poate transforma în Wilds la Free Spins.

Bine ați venit la Narcos Online Slot

Narcos este un serial emblematic de pe Netflix bazat pe celebrul lord al drogurilor Pablo Escobar. În anii 1970, Columbia era dominată de Pablo Escobar și de imperiul său de droguri. SUA și guvernul columbian erau dornice să-l doboare, iar slotul Narcos arată bine conflictul dintre ei.

Ne place cum au creat caracteristici care surprind războiul drogurilor și fac dreptate jocului. Acest slot are 5 role, 3 rânduri și 243 de moduri de a câștiga, așa că nu ești limitat la doar câteva linii de plată. Dacă ați văzut serialul, veți recunoaște instantaneu diferitele personaje prezentate în acest slot.

Funcțiile bonus includ transformări de simboluri, Respins, Multiplicatori, funcția de rotiri gratuite și Walking Wilds. Putem vedea potențialul caracteristicilor, care sunt ridicate la nivelul următor de tema precisă.

Cu un câștig maxim de 1.506x din miza ta totală, te poți bucura de un câștig decent jucând acest slot. Câștigul maxim este puțin cam mic, dar calitatea și numărul mare de caracteristici fac ca acest slot să fie interesant.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tema războiului drogurilor și o grafică impecabilă

Temă și design

NetEnt a fost întotdeauna grozavă la proiectarea aparatelor de joc de păcănele, iar designul acestui joc de păcănele a fost perfect. Insigna DEA, personaje din serial, bani, arme și alte simboluri apar pe role. Fundalul arată ca o pictură a unui oraș periculos și frumos. Este foarte detaliat, deoarece puteți vedea păsări care zboară, frunze în mișcare și un semn de stop cu găuri de gloanțe.

Muzica de fundal nu este la fel de bună ca tema de deschidere a emisiunii, dar își face treaba. Este încă grozavă și imersivă, așa că vă va face plăcere să o ascultați.

Funcțiile au fundaluri diferite și animații interesante, ceea ce ajută ca jocul să fie și mai interesant. Pe scurt, NetEnt a dovedit că este unul dintre cei mai buni în proiectarea de sloturi.

Simboluri

Simbolurile de mare valoare sunt Steve Murphy, Javier Peña, José Rodríguez Gacha și Connie Murphy. Acestea vă vor plăti între 12,5 și 15x din miza dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri. Simbolurile de valoare medie sunt un flamingo și un avion care vă vor plăti 6x din miza dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare similare.

Simbolurile cu plată mică sunt simbolurile de cărți care te răsplătesc cu 3x din miza ta pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci cărți identice.

Simbolul Wild este o insignă de agent DEA, care plătește, de asemenea, la fel de mult ca și simbolurile cele mai bine plătite. Infamul Pablo Escobar servește drept simbol Locked Up, iar valizele aurii sunt simbolul Golden Locked Up.

Bucură-te de o temă super amuzantă cu elemente diferite în slotul Narcos

Bucură-te de o temă super amuzantă cu elemente diferite în slotul Narcos

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci și să câștigi Narcos Slot

Permiteți-ne să vă ajutăm să înțelegeți elementele de bază pentru a juca acest slot în cazinourile online.

  • Butonul care seamănă cu țeava unui revolver este butonul de rotire pentru învârtirea rolelor.
  • Puteți ajusta nivelul pariului sau valoarea fisei cu ajutorul butoanelor plus și minus. Pariul dvs. poate fi setat de la un pariu minim de 0,20 € până la un pariu maxim de 400 €.
  • Dacă faceți clic pe butonul de redare automată, se va deschide opțiunea de redare automată, cu posibilitatea de a face între 10 și 1.000 de rotiri automate.
  • Dacă faceți clic pe butonul de pariu maxim, nivelul de pariere va fi setat la 10.
  • Dacă dați click pe butonul "i ", se va deschide tabelul de plăți cu o bună explicație a funcțiilor.
  • Butonul cu semnul întrebării va deschide regulile detaliate ale acestui slot machine.
  • Butonul de setări din stânga jos vă oferă acces la opțiunile de rotire rapidă și la bara de spațiu pentru a roti.

Cum să câștigi

Nu vrem să mai existe nicio confuzie, așa că haideți să clarificăm cum puteți obține câștiguri la acest slot. Pentru a obține un câștig în acest slot, trebuie să prinzi cel puțin 3 simboluri identice pe rolele adiacente, de la stânga la dreapta.

Obține 10 rotiri gratuite dacă prinzi 3 simboluri scatter pe rolele impare.

Obține 10 rotiri gratuite dacă prinzi 3 simboluri scatter pe rolele impare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus remarcabile

Walking Wild, funcția Drive-by, funcția Locked Up și Free Spins sunt funcțiile amuzante ale jocului ca la aparate Narcos. Să vedem cum funcționează acum.

Funcția Walking Wild

Walking Wild se poate declanșa în timpul jocului de bază și al rundei bonus Free Spins. Simbolurile Slot Machine Wild care fac parte din orice câștig rămân pe role și se deplasează orizontal spre stânga la fiecare rotire. Această caracteristică vă va ajuta să obțineți câștiguri la rând cu ușurință.

Funcția Drive-by

Această caracteristică poate fi activată în orice moment în timpul jocului principal. Ori de câte ori se activează, anumite simboluri cu valoare mare vor fi transformate în simboluri Wild.

Funcția Locked Up

Această caracteristică este o rundă de Respins cu 3 Respins în care puteți obține doar simboluri Locked Up sau Golden Locked Up. Dacă prinzi un simbol Locked Up sau Golden Locked Up, Respins se va reseta la 3.

Funcția Locked Up este declanșată atunci când prindeți 3 sau mai multe simboluri Locked Up pe același rând. Atunci când o declanșați, simbolurile declanșatoare vor fi mutate împreună și vor avea o valoare a câștigului în monede de la 1 la 10x pariul dvs.

Ori de câte ori prindeți 3 sau mai multe simboluri Locked Up sau Golden Locked Up aproape unul de celălalt, acestea vor forma un grup câștigător. O valoare aleatorie a fisei de la 1x la 10x din pariul dvs. este acordată tuturor simbolurilor Locked Up dintr-un cluster câștigător.

Atunci când reușești să conectezi un simbol Golden Locked Up la un cluster câștigător, vei primi una dintre următoarele caracteristici.

  • Multiplicator: Un Multiplicator de 2x sau 3x se va aplica tuturor simbolurilor din clusterele câștigătoare.
  • Simboluri de upgrade: În cadrul acestei funcții, toate simbolurile care fac parte din același cluster cu simbolul Golden Locked Up vor crește în valoare în trepte de 1x din pariul tău. Acestea vor fi upgradate de 7 până la 15 ori.
  • Valoare de pornire mare: Valoarea inițială a simbolului Golden Locked Up este crescută semnificativ.

Funcția Free Spins

3 simboluri Scatter vă vor acorda zece Free Spins. În cadrul Free Spins, unul sau mai multe simboluri cu valoare mare se pot transforma aleatoriu în Wilds, facilitând obținerea de câștiguri mari. Din moment ce acest slot are funcția Walking Wild, vă puteți imagina cum vă vor ajuta Wilds suplimentare. Vei primi Free Spins suplimentare dacă există Walking Wilds pe role.

Obțineți câștiguri ușoare datorită celor 243 de moduri de a câștiga

Obțineți câștiguri ușoare datorită celor 243 de moduri de a câștiga

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

Acest joc de păcănele oferă un RTP de 96,23%, ceea ce este peste media RTP cu o marjă decentă.

Varianța acestui slot este medie spre mare. Varianța va face ca câștigurile să fie mai rare, dar poți obține câștiguri mai mari dacă ai răbdare.

Câștigul maxim al acestui slot este de doar 1.506x din miza ta totală. Acest lucru ar putea fi dezamăgitor pentru unele persoane, dar nu ar trebui să vă faceți griji prea mari. Foarte puțini oameni reușesc să obțină câștigul maxim, așa că ar trebui să sărbătorești dacă obții un câștig în valoare de 500x din pariul tău sau mai mult.

Bucură-te de funcția Învârtiri Gratuite în jocul ca la aparate Narcos

Bucură-te de funcția Învârtiri Gratuite în jocul ca la aparate Narcos

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Merită jocul Narcos Slot?

Joculca la aparate Narcos ne-a îndeplinit majoritatea așteptărilor, iar singurul defect este câștigul maxim scăzut. NetEnt a oferit o temă rafinată, cu o mare varietate de funcții bonus. Nu există nicio îndoială că fanii serialului Netflix vor adora acest slot.

Funcția Narcos Free Spins este distractivă, deoarece simbolurile cu plată mare se pot transforma în Wilds. Funcția Walking Wild va face restul și vă va ajuta să obțineți câștiguri ușoare în rotirile bonus. De asemenea, poți prelungi Free Spins dacă ai Walking Wilds pe role.

Runda Respins este, de asemenea, destul de bună și te poți aștepta la un câștig mare dacă reușești să o declanșezi. Vestea bună este că runda Respins nu este greu de declanșat, așa că o vei vedea în acțiune în curând.

Simbolul Wild se poate transforma în Walking Wild pentru a menține slotul de bază interesant și profitabil. Aceasta nu este cu siguranță cea mai bună combinație de caracteristici pe care am văzut-o vreodată. Cu toate acestea, NetEnt a încercat să facă tot posibilul pentru a vă oferi o varietate de opțiuni.

Credem că ar trebui să jucați slotul Narcos la cazinourile online recomandate aici la BETO astăzi.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Narcos Slot Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate Narcos? Săgeată Săgeată

Cel mai mare câștig valorează 1.506x miza ta totală. Aveți o șansă mare de a obține câștigul maxim în runda Free Spins sau Respins.

Care este RTP-ul și volatilitatea slotului video Narcos? Săgeată Săgeată

Acest joc de păcănele oferă un RTP decent de 96,23%. Varianța acestui slot este medie spre mare, așa că va dura ceva timp până când vor apărea câștigurile.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Narcos? Săgeată Săgeată

Da, vei primi 10 Free Spins dacă prinzi 3 simboluri Scatter pe rolele impare (1, 3 și 5). Simbolurile cu plată mare se pot transforma aleatoriu în Wild-uri în timpul rotirilor bonus.

Poți să ne explici cum funcționează funcția Walking Wild în jocul ca la aparate Narcos? Săgeată Săgeată

Atunci când un wild este implicat într-un câștig, acesta va rămâne pe role și va începe să se deplaseze orizontal spre stânga la fiecare învârtire. Această funcție vă permite să obțineți câștiguri ușoare prin utilizarea Wild-urilor.

Este slotul Narcos o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Nu, Narcos sau orice alt slot dezvoltat de NetEnt nu poate fi o înșelătorie. NetEnt este un dezvoltator de sloturi de top, cu licențe de la cele mai bune autorități, așa că orice slot dezvoltat de ei este 100% legal.

Este posibil să jucați gratis jocul ca la aparate Narcos? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de Free Spins, Respins, Multipliers, Walking Wilds, sau mai mult, jucând gratis jocul ca la aparate demo Narcos aici la BETO.