MENIU
Căutare
Sloturi

Miss Cherry Fruits Jackpot Party Joacă Gratuit

Miss Cherry Fruits Jackpot Party Slot Demo

Miss Cherry Fruits Jackpot Party Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Miss Cherry Fruits Jackpot Party de BGAMING

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Miss Cherry Fruits Jackpot Party Demo

Pregătiți-vă să experimentați strălucirea și farmecul celei mai recente apariții în populara serie Miss Cherry Fruits de la BGAMING!

Jocul de păcănele online Miss Cherry Fruits Jackpot Party îi va avea pe pasionații de jocuri de păcănele cu fructe clasice pe marginea scaunelor cu grafica sa strălucitoare și gameplay-ul palpitant. Jocul oferă, de asemenea, nu unul, nu două, ci TREI premii jackpot în valoare de până la 1.299x miza totală!

Discover mai multe despre noul joc ca la aparate BGaming în recenzia noastră cuprinzătoare Miss Cherry Fruits Jackpot Party.


Lansare: 28.07.2022
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF
Câștig maxim: X1299

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 12 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiRunda bonus Free Spins

DeschidețiCaracteristica Bonus Buy

DeschidețiRole frumoase care clipesc

DeschidețiTrei jackpoturi fixe

DeschidețiFuncția avansată Autoplay

Contra Contra

Contra

Închide Câștigul maxim de 1.299x este puțin sub așteptări

Închide Câștigurile mari depind în mare parte de funcțiile bonus

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor BGAMING

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 95.51

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 200.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 25

Teme de joc

Muzică Fructe


Funcționalități de joc

Bonus Bet Hold and Spin Respin Wild Cumpărați Funcția Free Spins adiționale Respins Simboluri bonus Joc bonus Simboluri scatter FreeSpins Wild


Este timpul să strălucești în lumina reflectoarelor strălucitoare a bogățiilor de cazinou în noul slot BGaming

Este timpul să strălucești în lumina reflectoarelor strălucitoare a bogățiilor de cazinou în noul slot BGaming

Introducerea slotului Miss Cherry Fruits Jackpot Party - Începuturi elegante

Pregătește-te să fii uimit de strălucirea și farmecul lui Miss Cherry Fruits Jackpot Party! Acest joc ca la aparate 5x3 de laBGAMINGexplodează cu grafică colorată, simboluri strălucitoare și muzică optimistă care vă va ține în ritm toată noaptea. Miss Cherry Fruits este gazda noastră prietenoasă și generoasă pentru această petrecere și are o mulțime de surprize pregătite pentru tine!

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale jocului este funcția Disco Ball Respin Feature. Priviți cum rolele se aprind și clipesc cu simboluri de bal disco și aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei jackpoturi uimitoare. Și asta nu e tot - rotirile gratuite tradiționale și simbolurile wild ajută, de asemenea, să vă crească câștigurile.

Dar nu este vorba doar de funcțiile speciale. Estetica clasică a jocului Miss Cherry Fruits Jackpot Party este o parte importantă a farmecului său. Cu un aspect simplu de 5x3 și 25 de linii de plată fixe unde are loc toată acțiunea, acest joc cu tematică retro este ușor de jucat și perfect pentru pasionații de sloturi clasice. Și cu o gamă largă de pariuri, de la 0,10 € la 125 € pe rotire, există o opțiune pentru fiecare tip de jucător.

Așadar, ce mai aștepți? Alăturați-vă petrecerii la BETO.com și lăsați-o pe Miss Cherry Fruits să vă facă să vă simțiți bine!

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și simboluri

Temă și design

Fundalul în stil retro creează scena perfectă pentru un joc cu temă clasică, cu o grafică plăcută și atrăgătoare, care îți va atrage cu siguranță atenția.

Acest joc de păcănele cu fructe abundă în simboluri colorate, bonusuri palpitante și efecte sonore amuzante care vă vor face să vă mișcați pe ritmuri. Și, deși mecanica de joc poate fi simplă, rolele luminoase și strălucitoare, cu efecte vizuale impresionante, vă vor ține în priză ore întregi.

Dar nu doar grafica este cea care face din acest joc un succes. Coloana sonoră disco te va face să bați și să te legeni pe ritm, în timp ce simbolurile ascuțite și difuzoarele uriașe de o parte și de alta a grilei oferă o experiență cu adevărat captivantă.

Simboluri

Acest slot cu temă clasică este încărcat cu diverse simboluri pentru a te distra și a te entuziasma pe tot parcursul jocului.

Simbolurile cu plată mică includ cireșe suculente, o lămâie, o prună și o portocală, în timp ce simbolurile cu plată mare includ un ciorchine de struguri, un pepene verde, o potcoavă de aur și un clopot de aur.

Dar așteptați, mai este ceva! Jocul include, de asemenea, simboluri speciale care incită și mai mult petrecerea și combinațiile tale câștigătoare.

Fiți cu ochii în patru pentru încântătoarea Miss Cherry Fruits, care servește ca Wild al aparatului de joc și poate înlocui orice alt simbol (cu excepția simbolurilor Bonus și Disco Ball) pentru a vă ajuta să câștigați mult cu multiplicatori de câștiguri mari.

Apropo de simbolurile Disco Ball, dacă prinzi 6 sau mai multe Disco Balls pe role, pregătește-te pentru funcția Disco Ball Respin, care îți multiplică constant câștigul cu un potențial de până la 20x miza ta!

În cele din urmă, simbolul Bonus apare pe rolele 1, 3 și 5, declanșând runda Free Spins.

Joacă acum și câștigă premii jackpot în valoare de până la 1.299x miza totală.

Joacă acum și câștigă premii jackpot în valoare de până la 1.299x miza totală.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă jocul ca la aparate Miss Cherry Fruits Jackpot Party

Vrei să te scufunzi în lumea lui Miss Cherry Fruits Jackpot Party? Te-am acoperit cu un ghid pas cu pas pentru a începe:

  • Încarcă jocul și pregătește-te să petreci cu Miss Cherry Fruits și prietenii ei fructați.
  • Faceți clic pe butonul "i" din colțul din stânga jos pentru a obține toate detaliile suculente despre simboluri și bonusuri.
  • Personalizează-ți experiența de joc prin ajustarea volumului și a efectelor sonore după bunul tău plac cu ajutorul butonului "Settings".
  • Setează-ți pariul inițial începând de la 0,10 € și până la un pariu maxim de 125 € pentru o singură rotire.
  • Faceți rolele să se învârtă făcând clic pe butonul "Spin" sau folosiți butonul Autospin pentru a continua petrecerea fără întrerupere.
  • Cu 25 de linii de plată posibile, simboluri de bază și speciale și multiplicatori de câștiguri incitante, Miss Cherry Fruits Jackpot Party oferă o serie de bonusuri cu tematică de petrecere care te pot ajuta să îți crești șansele de a atinge jackpot-ul.
Prinde șase sau mai multe Disco Balls pe role pentru a debloca funcția Disco Ball Respin.

Prinde șase sau mai multe Disco Balls pe role pentru a debloca funcția Disco Ball Respin.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Glitsy Bonus Features

Cu un câmp de joc mai larg de 5x3 și 25 de linii de plată, jocul ca la aparate pe internet Miss Cherry Fruits Jackpot Party te va ține în priză cu rundele sale bonus. În plus, cu cel mai mare câștig de peste 1.299x miza, alături de o rată RTP de 96,13%, ai șanse reale de a câștiga mult.

Jocul rulează pe un model matematic cu volatilitate medie-joasă, așa că te poți aștepta la câștiguri interesante. Plasează-ți pariurile oriunde de la 0,10 credite până la un maxim de 125,00 credite. Și dacă te simți norocos, de ce să nu activezi funcția x2 Chance pentru Disco Ball Respins, Free Spins, sau chiar ambele simultan?

Dar asta nu este tot! Puteți utiliza, de asemenea, opțiunea Buy Bonus pentru și mai multe șanse de câștig. Obțineți 3 sau mai multe simboluri Star Bonus pe rolele 1, 3 și 5 simultan pentru a declanșa funcția Free Spins. Și cu doar pictogramele cu plată mare și medie care apar pe role, vei avea și mai multe șanse să câștigi mult.

Sau, declanșați funcția Disco Ball Respin cu 6 sau mai multe simboluri speciale Disco Ball la vedere. Disco Balls rămân pe poziție, iar runda începe cu 3 respins în care apar doar pictogramele Disco Ball. Aterizați cu valori de x1-x20, iar fiecare nouă Disco Ball adaugă 3 respins suplimentare. Completați una, două sau trei linii orizontale și veți câștiga unul dintre cele trei tipuri de jackpoturi: Mini Jackpot, Major Jackpot sau, respectiv, Mega Jackpot.

Acest joc de păcănele are o rată RTP de 96,13% și folosește o volatilitate moderată spre mare.

Acest joc de păcănele are o rată RTP de 96,13% și folosește o volatilitate moderată spre mare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Miss Cherry Fruits Jackpot Party slot - RTP, Varianță și câștiguri

RTP-ul jocului Miss Cherry Fruits Jackpot Party este de 96,13%, iar variația sa este medie spre mare.

Miss Cherry Fruits Jackpot Party are un RTP destul de impresionant, alături de o volatilitate medie-înaltă în joc. Te poți aștepta la câștiguri frecvente, dar multiplicatorii mizei depind foarte mult de funcțiile bonus.

Câștigul maxim pe care îl poți obține în Miss Cherry Fruits Jackpot Party este de peste 1.299x miza ta.

Prinde simbolul Scatter de cel puțin trei ori pe grilă pentru a declanșa funcția Free Spins.

Prinde simbolul Scatter de cel puțin trei ori pe grilă pentru a declanșa funcția Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Rezumat al jocului ca la aparate Miss Cherry Fruits Jackpot Party

BGAMING s-a întrecut pe sine cu jocul ca la aparate online Miss Cherry Fruits Jackpot Party. Dacă sunteți un fan al jocurilor clasice cu fructe, vă așteaptă o surpriză. Acest joc oferă caracteristici extinse care te vor distra ore întregi.

Una dintre cele mai bune părți ale acestui slot este că există trei jackpoturi diferite puse la bătaie, ceea ce îl face și mai palpitant. RTP-ul este peste medie, ceea ce vă face să aveți mai multe șanse să câștigați mult.

Dar nu doar jackpoturile și RTP-ul fac acest slot atât de atrăgător. Grafica colorată și atmosfera plină de viață a jocului cu tematică de petrecere vă vor transporta într-o lume a distracției și a emoțiilor. Și cu atât de multe opțiuni bonus disponibile, inclusiv Free Spins și funcția de câștiguri uriașe de tip buys bonus, există nenumărate oportunități de a-ți crește câștigurile.

În general, Miss Cherry Fruits Jackpot Party promite o experiență de neuitat pe care nu vei dori să o ratezi. Pregătește-te să petreci și să câștigi mult cu acest slot online fantastic!

Poți începe gratuit cu demo-ul Miss Cherry Fruits Jackpot Party, disponibil aici la BETO.com, cu oferte cu durată limitată care rulează astăzi.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Jocul de aparate Miss Cherry Fruits Jackpot Party - Întrebări frecvente

Care este cel mai mare câștig în jocul ca la aparate Miss Cherry Fruits Jackpot Party? Săgeată Săgeată

Poți câștiga un câștig maxim de 1.299x pariul tău în acest joc de cazino.

Care este RTP-ul și varianța în jocul ca la aparate Miss Cherry Fruits Jackpot Party? Săgeată Săgeată

Acest joc ca la aparate de cazino are o rată RTP peste medie de 96,13% și funcționează pe un model de joc care folosește o varianță medie spre mare.

Există o funcție Free Spins în jocul ca la aparate Miss Cherry Fruits Jackpot Party? Săgeată Săgeată

Da, acest joc ca la aparate vine cu o funcție de rotiri gratuite. O poți debloca prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri Scatter pe role pentru a obține Free Spins și acces exclusiv la simboluri cu plată mare în timpul rundei bonus.

Ce este funcția Disco Ball Respin din jocul ca la aparate Miss Cherry Fruits Jackpot Party? Săgeată Săgeată

Aterizarea a șase sau mai multe Disco Balls pe role activează funcția Disco Ball Respin a acestui joc ca la aparate de cazino, deschizând calea către bonusuri de reînvârtire pe liniile orizontale și șansa de a câștiga la cele trei jackpoturi fixe.

Este jocul ca la aparate Miss Cherry Fruits Jackpot Party trucat? Săgeată Săgeată

Sloturi BGaming sunt bine cunoscute ca fiind unul dintre cele mai sigure jocuri de cazino de pe piață, reglementate de Comisia de Jocuri de Noroc din Marea Britanie. Stați liniștiți. Acest slot de cazino nu este trucat.

Unde pot juca gratuit modul demo Miss Cherry Fruits Jackpot Party? Săgeată Săgeată

Pe lângă alte jocuri, puteți încerca gratuit modul demo Miss Cherry Fruits Jackpot Party aici la BETO.com astăzi.