MENIU

Hot Pepper (Pragmatic Play) Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Hot Pepper (Pragmatic Play) de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Hot Pepper (Pragmatic Play)

Totul este pe cale să devină mai picant în jocul de păcănele Hot Pepper de la Pragmatic Play. Acest slot se joacă pe o grilă de 7x7 cu mecanismul de plată cluster pentru a vă ajuta să obțineți câștiguri. Wilds aleatorii cu multiplicatori vor fi creați ori de câte ori veți obține câștiguri. În plus, funcțiile Free Spins și Bonus Buy vor debloca potențialul pentru câștiguri cu adevărat mari.

În această recenzie a slotului Hot Pepper, vom vedea ce face acest slot special și distractiv.


Lansare: 08.12.2022
Volatilitate
Câștig maxim: X10000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Octombrie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 10.000x pariul dvs.

Multiplicator Wilds în jocul de bază

Wild-uri cu multiplicator de nivel 5 la rotirile gratuite

RTP ridicat

Bonus Cumpărați funcția Free Spins

Contra

Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Pragmatic Play

Volatilitate

RTP% 95.02

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.20

Miza maximă 100.00

Role 7

Rânduri 7

Teme de joc

Chili


Funcționalități de joc

Nivel sus Cluster Pays Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Cascading/Avalanche wins Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter Wild


Bucură-te de un aspect masiv cu plăți cluster în jocul ca la aparate online Hot Pepper

Bucură-te de un aspect masiv cu plăți cluster în jocul ca la aparate online Hot Pepper

Bine ați venit la Hot Pepper Online Slot

Joculca la aparate Hot Pepper este plin de ardei iute, tacos și de gustul Mexicului. La fel ca cele mai recente sloturi Pragmatic Play, acest slot palpitant are caracteristici dure și o temă atractivă. Încă de la început, aspectul 7x7 arată că acest slot vă poate oferi câștigurile mari pe care le meritați.

Mecanismul Tumbling și mecanismul de plată cluster lucrează împreună pentru a se asigura că niciun câștig nu se irosește. Funcția Random Wild Multiplier este cea la care trebuie să fii atent. Această funcție îți permite să transformi fiecare cluster câștigător într-un Wild cu Multiplicator. Este folosită la maxim în timpul Free Spins, dar vom discuta detaliile mai târziu.

Impresiile noastre inițiale sunt copleșitor de pozitive, deoarece ne plac funcțiile și tema. Totuși, mai multe întrebări trebuie să primească răspuns, așa că haideți să continuăm explorarea acestui slot.

Video: Hot Pepper (Pragmatic Play) Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocurile de cazino video Hot Pepper

ÎNAPOI LA CUPRINS

Tema mexicană și designul de divertisment

Temă și design

Tema acestui joc de cazino vă va face să poftiți cu siguranță la mâncare mexicană. În fundal, puteți vedea un canion cu câțiva cactuși și un cameleon. Fundalul este fierbinte, dar caracteristicile sunt și mai fierbinți. Simbolurile colorate și marginile din lemn ale rolelor sunt perfecte pentru acest slot.

Muzica antrenantă care se aude pe fundal te va face să te simți ca și cum ai trece printr-o piață aglomerată din Mexic. În general, suntem impresionați de cât de amuzantă și lejeră este tema.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt un bărbat mexican, o piñata și un taco. Simbolurile cu plată mare plătesc între 20x și 25x din pariul tău pentru obținerea de combinații câștigătoare cu 15 sau mai multe simboluri identice.

Pe de altă parte, simbolurile care plătesc puțin sunt o limetă, pică, inimă și treflă. Primești de la 10x până la 20x din pariul tău pentru obținerea a 15 sau mai multe simboluri potrivite cu plată mică într-o combinație câștigătoare.

Simbolul bonus este un soare galben, iar simbolul Multiplicator Wild este un ardei iute care apare în diferite culori.

Nivelul 5 este activ în timpul învârtirilor gratuite, astfel încât să poți obține multiplicatori mai mari.

Nivelul 5 este activ în timpul învârtirilor gratuite, astfel încât să poți obține multiplicatori mai mari.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Hot Pepper Slot

Iată ce trebuie să faci pentru a juca acest joc de păcănele sau alte jocuri de cazino similare în cazinourile online:

  • Alegeți un cazinou care este de încredere și care oferă bonusuri generoase.
  • Înscrieți-vă sau autentificați-vă și căutați slotul Hot Pepper.
  • Începeți acest joc șiajustați-vă valoarea totală a pariului (de la 0,20 € la 100 €).
  • Puteți citi regulile jocului.
  • În cele din urmă, faceți clic pe butonul de joc atunci când sunteți gata să începeți distracția.

Cum să câștigi

Atunci cândprinzi 5 sau mai multe simboluri identice care sunt conectate fie pe orizontală, fie pe verticală, vei obține un câștig. Simbolurile câștigătoare sunt apoi îndepărtate (datorită funcției Tumble), iar o serie de câștiguri pot fi acordate.

Poți să prinzi 3 simboluri Scatter în timpul unei secvențe de rostogolire pentru a declanșa Free Spins.

Poți să prinzi 3 simboluri Scatter în timpul unei secvențe de rostogolire pentru a declanșa Free Spins.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus amuzante și puternice

Acest joc de păcănele se bazează foarte mult pe funcția Random Wild Multiplier, iar această funcție oferă din când în când câștiguri nebunești. Este potențată în timpul rundei Free Spins, ceea ce face ca jocul să fie și mai stimulativ. Să vedem cum funcționează toate funcțiile.

Funcția Tumble

Aceasta este o caracteristică comună în care toate simbolurile implicate în grupurile câștigătoare dispar, iar simbolurile noi și cele existente cad pentru a umple rolele. Simbolurile continuă să dispară, iar simboluri noi continuă să fie adăugate până când nu mai obțineți câștiguri.

Funcția de multiplicare a wild-ului aleatoriu

Atunci cândprinzi un cluster câștigător, acesta va lăsa în urmă un simbol Wild într-o poziție aleatorie după ce explodează. Multiplicatorul pentru toate simbolurile Wild de pe role va depinde de nivelul aleatoriu ales pentru funcția progresivă. Ori de câte ori 3 Wild-uri sunt implicate în câștiguri, nivelul crește.

Nivelul maxim pe care îl puteți atinge este 5. Wild-urile au întotdeauna un Multiplicator, iar valoarea Multiplicatorului depinde de numărul de simboluri din grupul câștigător care a generat Wild-ul.

Iată care sunt valorile Multiplicatorului Wild în funcție de nivel și de numărul de simboluri dintr-un cluster câștigător:

  • Nivelul 1 : Clusterele câștigătoare de 5 și 6, 7 și 8, 9 și 10 și 11 sau mai multe simboluri generează Multiplicatori Wild de 1x, 2x, 4x sau, respectiv, 8x.
  • Nivelul 2: Clusterele câștigătoare de 5 și 6, 7 și 8, 9 și 10 și 11 sau mai multe simboluri generează multiplicatori de 2x, 4x, 8x sau, respectiv, 16x.
  • Nivelul 3: Grupurile câștigătoare de 5 și 6, 7 și 8, 9 și 10 și 11 sau mai multe simboluri generează multiplicatori de 4x, 8x, 16x, respectiv 32x.
  • Nivelul 4: Clusterele câștigătoare de 5 și 6, 7 și 8, 9 și 10 și 11 sau mai multe simboluri generează Multiplicatori Wild de 8x, 16x, 32x sau, respectiv, 64x.
  • Nivelul 5: Grupurile câștigătoare de 5 și 6, 7 și 8, 9 și 10 și 11 sau mai multe simboluri generează Multiplicatori de 16x, 32x, 64x sau 128x, respectiv.

Dacă mai multde un Multiplicator Wild este prezent într-un cluster câștigător, valorile Multiplicatorilor Wild-urilor vor fi adăugate și aplicate la câștig. Când secvența de tumble se încheie, nivelurile și toate celelalte se resetează, de asemenea,.

Runda bonus cu rotiri gratuite

Aterizarea a 3 simboluri bonus în timpul unei secvențe tumble în jocul de bază va activa Free Spins. Jocul vă oferă 12 Free Spins, unde toate Wild-urile create de câștiguri vor fi setate la nivelul 5 până când funcția se termină. Astfel, vă puteți bucura de multiplicatori pentru Wilds în valoare de 16x până la 128x în timpul acestui bonus.

Prinderea a 3 simboluri bonus suplimentare va reactiva modul Free Spins cu 5 rotiri suplimentare.

Funcția Bonus Buy Free Spins

Poți cumpăra runda bonus Free Spins folosind această funcție și plătind 100x din pariul tău.

Wild-urile cu multiplicatori mari vor acorda câștiguri masive la Free Spins.

Wild-urile cu multiplicatori mari vor acorda câștiguri masive la Free Spins.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ul acestui joc de cazino este de 96,45%, ceea ce este de fapt mai mare decât majoritatea sloturilor video în vogă.

Acesta este un joc de cazino cu volatilitate ridicată, așa că trebuie să ai puțină răbdare și să aștepți să apară câștigurile uriașe.

Câștigulmaxim este de 10.000x pariul tău și este un câștig maxim corect și meritat.

Te așteaptă un câștig maxim de 10.000x pariul tău în jocul de păcănele Hot Pepper.

Te așteaptă un câștig maxim de 10.000x pariul tău în jocul de păcănele Hot Pepper.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Merită jocul ca la aparate online Hot Pepper?

Jocul de păcănele Hot Pepper este picant, foarte distractiv și plin de oportunități de câștig, chiar și în jocul de bază. Multiplier Wilds strălucesc în acesta, și nu vorbim de orice Multiplier Wilds, ci de cele care valorează până la 128x. Dispunerea mai mare și flexibilitatea mecanicii de plată în grup ajută la a face jocul și mai bun.

Level 5 Wilds în Free Spins este cea mai bună caracteristică a acestui slot care îți poate oferi cu ușurință un câștig în valoare de câteva mii de ori miza ta. Aterizarea de câștiguri cluster cu Wilds, mai ales în timpul Free Spins, merită așteptată. Pe scurt, Pragmatic Play a ales să se concentreze pe o caracteristică specială, iar această formulă i-a ajutat să creeze un slot grozav.

Puteți începe să jucați acest slot vizitând cele mai bune cazinouri pe care le recomandăm aici la BETO.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Hot Pepper Slot - Întrebări frecvente

Care este câștigul maxim în jocul de păcănele Hot Pepper?

Poți câștiga până la 10.000x pariul tău, ceea ce este destul de interesant pentru toți jucătorii de sloturi.

Care este RTP-ul și volatilitatea slotului video Hot Pepper?

RTP-ul acestui joc este de 96,45%, deci ar trebui să primești mai multe câștiguri decât RTP-ul mediu. Variația este mare. Varianța ridicată înseamnă că poate exista un decalaj lung între câștiguri, dar șansele de a câștiga mult sunt mai mari.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Hot Pepper?

Da, acest joc ca la aparate are 12 Învârtiri Gratuite, care se declanșează dacă prinzi 3 simboluri Scatter. Free Spins se asigură că nivelul fiecărui Wild este 5, astfel încât să te poți bucura de multiplicatori mai mari. În plus, puteți redeclanșa Free Spins prin aterizarea mai multor Scatters.

Cum funcționează funcția Random Wild Multiplier în jocul ca la aparate online Hot Pepper?

După dispariție, fiecare grup câștigător va lăsa în urmă un Wild într-o poziție aleatorie. Wild-ul va avea un multiplicator în funcție de numărul de simboluri din clusterul câștigător și de nivelul ales aleatoriu al funcției progresive. De asemenea, puteți crește nivelul atunci când 3 Wild-uri participă la câștiguri.

Este slotul Hot Pepper o înșelătorie?

Nu, acest joc de păcănele sau orice alt joc de păcănele de la Pragmatic Play este sigur și nu este o înșelătorie. Pragmatic Play este un dezvoltator în care toată lumea din această industrie are încredere și este licențiat de autoritățile care pot detecta cu ușurință escrocii. Pe scurt, vei putea încasa cu ușurință tot ce câștigi.

Este posibil să jucați jocul ca la aparate Hot Pepper gratis?

Da, te poți bucura de Multiplier Wilds, de Free Spins cu Mutiplier Wilds de nivel 5 și de funcția de cumpărare bonus jucând gratuit modul demo al jocului de păcănele Hot Pepper aici la BETO.