MENIU

Gladiator Legends Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Gladiator Legends de Hacksaw Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Gladiator Legends

Jocul ca la aparate Gladiator Legends îți permite să intri în Colosseum și să obții câștigurile masive pe care le meriți. Se joacă pe un layout 5x4 cu 10 linii de plată. Principala caracteristică aici sunt simbolurile VS, care sunt implicate și în alte bonusuri, cum ar fi bonusul Champions of the Arena. Acest slot are, de asemenea, caracteristica Bonus Buy pentru a-i ajuta pe cei cu rulaje mari să declanșeze bonusurile imediat.

Citiți recenzia noastră despre Gladiator Legends și pregătiți-vă să explorați și să pășiți în Colosseum.


Lansare: 24.03.2022
Volatilitate
Câștig maxim: X10000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 15 Noiembrie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 10.000x pariul dvs.

Multiplicatori de până la 1.000x la Free Spins

Multiplicatori de role prezenți în bonusul Unleash the Beast

RTP ridicat

Caracteristica Bonus Buy

Contra

Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Hacksaw Gaming

Volatilitate

RTP% 94.44

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.10

Miza maximă 100.00

Role 5

Rânduri 4

Teme de joc

Civilizații antice


Funcționalități de joc

Caracteristică de luptă Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Respins Interval RTP Simboluri bonus Joc bonus Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Gladiator


Câștigă enorm dacă prinzi multiplicatori în jocul bonus Unleash the Beast.

Câștigă enorm dacă prinzi multiplicatori în jocul bonus Unleash the Beast.

Bine ați venit la Gladiator Legends Online Slot by Hacksaw Gaming

Joculde păcănele Gladiator Legends este inspirat de ideea războinicilor care luptă în Colosseum pentru glorie și recompense. Adevărul este că aceștia chiar ofereau premii în bani câștigătorilor, așa că ideea din spatele acestui slot este una grozavă. Hacksaw Gaming este creatorul acestui slot și este unul dintre creatorii de sloturi care oferă întotdeauna caracteristici inovatoare cu randamente decente.

Acest slot bazat pe Roma antică îți oferă 5 role, 4 rânduri și 10 linii de plată. Simbolurile VS apar în timpul tuturor funcțiilor și acordă Multiplicatori în valoare de până la 100x în jocul de bază. În bonusuri, valorile Multiplicatorilor pot fi mult mai mari și există și alte câteva surprize despre care vom discuta mai târziu.

Aproape totul la acest slot pare a fi mult peste medie și vom vedea în curând dacă poate fi unul dintre acele sloturi speciale pe care majoritatea jucătorilor le vor iubi sau nu.

Video: Gladiator Legends Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocurile de cazino video Gladiator Legends

ÎNAPOI LA CUPRINS

Tema Gladiator și design de înaltă calitate

Temă și design

Acest joc captivant se bazează pe luptele feroce dintre gladiatori care au avut loc în Colosseum. Poți să te uiți la fundalul întunecat, sângeros și sumbru, cu câteva cadavre, pentru a înțelege cât de periculos era Imperiul Roman. Așa cum ne așteptam, muzica de fundal este epică și bine adaptată unui slot palpitant ca acesta.

Hacksaw Gaming a reușit cu adevărat să bată în cuie designul care vă va aminti de natura întunecată și sângeroasă a Imperiului Roman. Armele, luptele din timpul bonusurilor și ursul masiv din bonusul special vor face ca Colosseum să prindă viață. Pe scurt, ne place tema acestui joc de cazino.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt diverse arme, cum ar fi săbiile și topoarele, care plătesc de la 5x la 30x din pariul tău pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri de acest tip. Pe de altă parte, simbolurile cu plată mică sunt simbolurile de cărți, care plătesc de la 0,5x la 1x din miza ta pentru obținerea unor combinații câștigătoare de cinci cărți la fel.

Simbolul Wild este chipul unui leu și vă va plăti la fel ca simbolul cu cea mai mare plată pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci cărți la fel.

Scatter-ul Arena este un gladiator, iar Scatter-ul Beast este un urs masiv.

Bucurați-vă de multiplicatori în valoare de până la 500x în bonusul Unleash the Beast

Bucurați-vă de multiplicatori în valoare de până la 500x în bonusul Unleash the Beast

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Gladiator Legends Slot

Permiteți-ne să vă informăm despre elementele de bază necesare pentru a juca acest joc de păcănele în cazinourile online.

  • În primul rând, alegeți un cazinou care vă place și începeți acest joc după ce ați făcut un depozit minim.
  • De îndată ce jocul se încarcă, ajustați-vă pariul total cu ajutorul semnelor cu săgeți. Valoarea maximă a pariului este de 100 €, în timp ce valoarea minimă a pariului este de 0,10 €.
  • Poți alege dacă vrei să joci normal sau să folosești funcția de joc automat.
  • Dacă doriți să jucați în mod normal, faceți clic pe butonul de rotire sau folosiți bara de spațiu pentru a vă bucura de joc.
Adună 3 simboluri Beast Scatter și declanșează cel mai puternic bonus din acest joc de păcănele.

Adună 3 simboluri Beast Scatter și declanșează cel mai puternic bonus din acest joc de păcănele.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus extraordinare

Funcțiile din acest joc de păcănele nu sunt doar aleatorii, ci sunt create pentru a se potrivi perfect cu tema acestui joc de păcănele. Vei vedea războinici luptându-se, iar câștigătorul va decide Multiplicatorul pe care îl vei primi. Iată cum funcționează totul:

Simbolul VS

Simbolurile VS sunt simboluri speciale Scatter care se pot extinde în DuelReels dacă sunt activate. Odată ce simbolul VS este activat, acesta se va extinde pentru a acoperi o întreagă rolă și va avea doi Multiplicatori Wild. Doi gladiatori se vor lupta, iar Multiplicatorul corespunzător gladiatorului care a câștigat sau Multiplicatorul Duelului câștigător se va aplica pe întreaga rolă.

În jocul de bază, simbolurile VS se extind doar dacă pot fi implicate într-un câștig. DuelReels acționează ca Wild-uri și au o valoare a Multiplicatorului de rolă de la 2x la 100x. Dacă mai multe DuelReels fac parte din același câștig, Multiplicatorii lor vor fi adăugați împreună și apoi aplicați la câștig.

În cadrul bonusurilor, simbolurile VS se extind după aterizare, dar nu acționează ca Wilds.

Funcția Champions of the Arena

Această Funcție Bonus este declanșată după aterizarea a 3 simboluri Scatter Arena și vă oferă 3 rotiri. Ori de câte ori prindeți un simbol VS, numărul de rotiri gratuite este resetat la 3, iar bonusul se încheie atunci când se termină rotirile. Simbolurile principale care apar în acest bonus sunt simbolurile care nu sunt câștigătoare, simbolurile VS și simbolurile Moneda Multiplicatoare.

În bonusul Champions of the Arena, vă veți bucura de Multiplicatori de role în valoare de 1x până la 1.000x.

În acest bonus, multiplicatorii Reel Multipliers sunt activi pe fiecare rolă, iar orice simbol VS care aterizează decide valorile acestora. Dacă prindeți un simbol VS pe o rolă, aceasta se va extinde în DuelReels, iar apoi Multiplicatorul câștigător va fi Multiplicatorul de rolă pentru acea rolă.

Esteposibil să aveți un Reel Multiplier curent mai mare pe o rolă, dar Multiplicatorul câștigător al noului simbol VS îl va înlocui. Acest bonus vă oferă, de asemenea, Monedele Multiplicator, care includ Monedele Normale și Monedele Epic.

O Monedă Normală are un Multiplicator de la 2x la 10x pe care îl folosește pentru a multiplica Multiplicatorul de role al rolei pe care aterizează. O Epic Coin are, de asemenea, un Multiplicator în valoare de 2x până la 10x, dar multiplică toți Multiplicatorii de pe role. În cele din urmă, câștigul total este egal cu valoarea totală a tuturor multiplicatorilor de role înmulțită cu nivelul curent al pariului.

Runda bonus Dezlănțuie bestia

3 simboluri Beast Scatters vă acordă 3 Free Spins în acest joc bonus excepțional. Acest bonus are doar simbolurile VS și simbolurile necâștigătoare, iar aterizarea unui simbol VS va reseta întotdeauna numărul de Free Spins la 3. În plus, acest bonus are Reel Multipliers în partea de sus a tuturor rolelor, cu excepția celei de-a treia.

În acest bonus, multiplicatorii de role valorează între 1x și 500x pentru toate rolele, cu excepția celei de-a treia. Pe cea de-a treia rolă, valorile posibile ale Multiplicatorului sunt doar de la 2x la 20x.

Valorile tuturor Multiplicatorilor DuelReels sunt adăugate la valoarea Multiplicatorilor de role pe toată durata acestei funcții. Cea de-a treia rolă va fi blocată inițial și va fi deblocată atunci când veți prinde cel puțin un simbol VS pe restul rolei. Cea de-a treia rolă are un Multiplicator de duel special Beast Duel Multiplier care multiplică Multiplicatorii de duel ai celorlalte role înainte ca aceștia să poată fi adăugați la Multiplicatorii de rolă de mai sus.

Când bonusul se termină, ți se plătește totalul tuturor Multiplicatorilor de role înmulțit cu pariul tău. În ambele jocuri bonus explicate aici, simbolurile necâștigătoare sunt simboluri care nu acordă nimic.

Funcția de cumpărare bonus

Puteți cumpăra cu ușurință următoarele bonusuri:

  • 1 Simbol VS (96,45% RTP): Pentru 10x din pariul dvs., prindeți un simbol VS garantat la fiecare rotire.
  • 2 Simboluri VS (96,40% RTP): Pentru 40x din pariul dvs., prindeți 2 simboluri VS garantate la fiecare rotire.
  • Funcția Champions of the Arena (96,43% RTP): Plătiți 100x din pariul dvs. pentru a declanșa bonusul Champions of the Arena.
  • Funcția Unleash the Beast (96,46% RTP): Plătiți 400x din pariul dvs. pentru a declanșa acest bonus.
Multiplicatorii masivi duc la câștiguri masive în jocurile bonus.

Multiplicatorii masivi duc la câștiguri masive în jocurile bonus.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

RTP-ul Gladiator Legends este de 96,31%, ceea ce este suficient de mare pentru a oferi randamente mai mari decât media. Puteți verifica RTP-urile pentru funcțiile Bonus Buy în secțiunea bonus de mai sus.

Varianțaacestui slot este ridicată și este în regulă, deoarece sloturile cu cel mai mare potențial tind să fie doar sloturi cu varianță ridicată.

Câștigul maxim pe care îl oferă acest slot este de 10.000x din pariul tău, ceea ce reprezintă o sumă masivă pe care ar trebui să te bucuri încercând să o câștigi.

Câștigă până la 10.000x miza ta în jocul de aparate Gladiator Legends

Câștigă până la 10.000x miza ta în jocul de aparate Gladiator Legends

ÎNAPOI LA CUPRINS

Merită Gladiator Legends Online Slot?

Joculca la aparate Gladiator Legends explorează partea întunecată a Imperiului Roman și îți oferă o mulțime de caracteristici fantastice greu de uitat. Cea mai de impact caracteristică este, evident, Free Spins cu rola Beast blocată, care te poate ajuta să acumulezi multiplicatori de role foarte mari.

Învârtirile gratuite cu simbolul Moneda Multiplicatoare și Multiplicatorii de Role sunt fantastice, deoarece Multiplicatorii de Role pot valora până la 1.000x. Faptul că un Multiplicator DuelReel poate fi înlocuit în orice moment în timpul bonusului Champions of the Arena face ca bonusul să fie imprevizibil și distractiv. Poate că inspirația din spatele acestui bonus este modul în care campionii din Colosseum erau înlocuiți după ce pierdeau.

Dacă nu doriți să vă faceți griji cu privire la detaliile tehnice, permiteți-ne să vă asigurăm că funcțiile vor oferi câștiguri uriașe. Cea mai bună parte este că veți obține un RTP mai mare dacă alegeți să cumpărați funcțiile, așa că încercați întotdeauna să cumpărați funcțiile dacă vă puteți permite. În jocul de bază, simbolurile DuelReel Wild cu Multiplicatori pot oferi câștiguri mari din când în când.

Pescurt, ar trebui să joci Gladiator Legends slot la cele mai bune cazinouri recomandate de noi aici la BETO.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Gladiator Legends Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate Gladiator Legends?

Poți câștiga un câștig maxim foarte mare, de 10.000x pariul tău, în acest joc de aparate, iar bonusul Unleash the Beast îți oferă cea mai mare șansă de a-l câștiga.

Care este RTP-ul și varianța jocului ca la aparate video Gladiator Legends?

RTP-ul jocului este de 96,31%, iar funcțiile Bonus Buy oferă RTP-uri cuprinse între 96,40% și 96,46%, așa că este mai avantajos să cumperi funcțiile. Acesta este un joc de cazino cu volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că trebuie să fii atent la gestionarea bugetului tău.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Gladiator Legends?

Da, acest joc ca la aparate îți oferă două tipuri de rotiri gratuite. În ambele tipuri de Free Spins, primești 3 rotiri care se resetează ori de câte ori un simbol VS aterizează pe role. Ambele au multiplicatori de role, dar una dintre funcții are monede multiplicatoare, în timp ce cealaltă are o rolă specială blocată.

Cum funcționează funcția simbol VS în jocul ca la aparate online Gladiator Legends?

După ce un simbol VS aterizează, acesta se va extinde într-un DuelReel, care acoperă o rolă întreagă, dacă poate face parte dintr-un câștig. În DuelReel, doi gladiatori care au Multiplicatori diferiți se luptă, iar Multiplicatorul gladiatorului care câștigă este aplicat pe rolă.

Este Gladiator Legends slot o înșelătorie?

Nu, Hacksaw Gaming este dezvoltatorul acestui joc de păcănele și nu avem niciun motiv să credem că nu sunt legitimi. Pe site-ul lor, puteți derula în jos și puteți vedea că sunt licențiați de autorități precum UK Gambling Commission și Malta Gaming Authority. Pe scurt, acest slot este 100% legal.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Gladiator Legends?

Da, te poți bucura de funcții precum Free Spins, Multiplicatori de role și Bonus Buy jucând gratis modul demo al jocului ca la aparate Gladiator Legends aici la BETO.