MENIU
Căutare
Sloturi

Fire in the Hole Joacă Gratuit

Fire in the Hole Slot Demo

Fire in the Hole  Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Fire in the Hole de Nolimit City

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Fire in the Hole  Demo

Jocul de păcănele Fire in the Hole creat de Nolimit City te poartă într-o aventură subterană, unde te așteaptă bogății nebănuite. Are funcții interesante precum Collapsing Mines, xBomb Wilds, Wild Mining și Lucky Wagon Spins.

Intrarea în mina subterană îți va permite să ai șansa de a câștiga până la 60.000x miza ta. Acest slot are 6 role și poate avea până la 6 rânduri. Vom vedea cât de puternic este acest slot în această recenzie a slotului Fire in the Hole.


Lansare: 02.03.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X60000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 15 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 60.000x pariul dvs.

DeschidețiCaracteristici unice și puternice

DeschidețiDesign și grafică remarcabile

DeschidețiPosibilitatea de a cumpăra funcția bonus

DeschidețiWilds cu multiplicator crescător

Contra Contra

Contra

Închide Variație foarte mare

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Nolimit City

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 94.11

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 50.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 486

Teme de joc

Minerit


Funcționalități de joc

Cumpărați Funcția Setul de role se schimbă Free Spins adiționale Cascading/Avalanche wins Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins


Fire in the Hole slot video

Fire in the Hole slot video

Bine ați venit la Fire in the Hole Online Slot

Nolimit City a decis să exploreze genul minier în jocul de păcănele Fire in the Hole, un lucru pe care l-am mai văzut înainte. Cu toate acestea, i-au dat propria lor turnură și au venit cu caracteristici care au făcut acest slot unic. Este nevoie de un curaj imens pentru a lăsa echipa să facă ce vrea, dar curajul lor a produs rezultate incredibile. De exemplu, luați XBomb Wild, care va arunca în aer simbolurile din apropierea sa și vă va ajuta să deblocați mai multe rânduri.

Rolele continuă să se prăbușească atâta timp cât continui să obții câștiguri. Acest lucru vă permite să deblocați mai multe linii de plată și să creșteți potențialul de câștig. Rotirile gratuite există, de asemenea, sub forma Lucky Wagon Spins, declanșate prin aterizarea a 3 sau mai multe simboluri bonus pe role. O altă funcție interesantă este Wild Mining, dar vom explora funcțiile bonus într-o secțiune dedicată mai jos.

Am fost întotdeauna impresionați de viziunea grandioasă a Nolimit City, iar ei și-au făcut partea lor pentru a face acest slot excepțional. Chiar și 3 rotiri cu modificatori puternici pot face minuni, mai ales atunci când un câștig maxim nebunesc este pus la bătaie. Evident, gameplay-ul va fi brutal, dar cel mai mare câștig de până acum te-ar putea aștepta.

Câștigul maximîn acest slot frumos este de 60.000x pariul tău, iar tu te vei bucura să urmărești acest câștig maxim. Modurile de câștig sunt afișate deasupra rolelor, iar acestea pot ajunge până la 46.656.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și grafică ingenioasă

După cum sugerează și numele, acest joc de păcănele este amplasat într-o mină unde poți găsi mai mult aur decât ți-ai putea imagina vreodată. Personajul pitic care este văzut în acest slot adaugă unicitatea și distracția atât de necesară acestui slot. Au făcut o treabă excelentă în proiectarea și integrarea lui în gameplay. El este cel care aruncă în aer mina și încearcă să obțină până la ultimul fir de aur pentru tine.

Slotul se joacă ca un vis, așa cum ne așteptăm de la un slotNolimit City. Muzica epică și gameplay-ul rapid, cu o grafică clară, fac din acest slot un spectacol de admirat. Viteza cu care poți juca acest slot este nebună, iar gameplay-ul este la fel de fluid ca untul.

Simbolurile cu plată mare includ echipamente miniere și unelte utile: cizme, o frânghie, un sac, o lampă cu ulei și un târnăcop. Simbolurile cu plată mică sunt simbolurile obișnuite ale cărților, ceea ce reprezintă o oportunitate ratată, în opinia noastră. Pepita de aur este Scatter-ul, iar detonatorul de dinamită este XBomb Wild-ul.

Deblochează mai multe moduri de a câștiga obținând victorii la rând

Deblochează mai multe moduri de a câștiga obținând victorii la rând

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus inovatoare și recompensatoare și rotiri gratuite

Fire in the Hole are multe caracteristici puternice care funcționează bine împreună, cum ar fi Wild Mining și Collapsing Mine. Fără să pierdem timpul, haideți să explorăm funcțiile bonus ale slotului Fire in the Hole.

Collapsing Mine: Fiecare rotire va avea doar 3 rânduri la început, iar tu poți debloca celelalte 3 rânduri în virtutea funcției Collapsing Mine. Ori de câte ori obțineți un câștig, XBomb Wild sau declanșați funcția Wild Mining, rolele se vor prăbuși, iar un nou rând va deveni activ.

Această caracteristică este ca și cum ar fi rolele în cascadă, deoarece simbolurile câștigătoare dispar, iar noi simboluri cad în locul lor. Dacă mai obțineți încă un câștig, caracteristica va continua, sau numărul de rânduri se va reseta la 3. Collapsing Mine iese în evidență datorită XBomb Wild și a caracteristicii Wild Mining pe care o vom explora în continuare.

Multiplicatorul X BombWild: XBombWild este ca o bombă care va exploda și va elimina toate simbolurile adiacente, cu excepția Scatters. Acesta declanșează caracteristica Collapsing Mine și mărește multiplicatorul de câștig cu 1 pentru următoarea prăbușire. XBomb Wild va exploda întotdeauna, cu excepția cazului în care este declanșată funcția Wild Mining. Aceasta este o veste excelentă, deoarece nu trebuie să așteptați ca XBomb Wild să facă parte din câștig pentru a profita de puterea sa.

Wild Mining: Wild Mining este o caracteristică fantastică care este declanșată atunci când 3, 4 sau 5 simboluri de același fel se aliniază orizontal, dar nu reușesc să creeze un câștig. Atunci când această funcție este declanșată, simbolurile vor fi eliminate, iar un simbol Wild va apărea în centrul alinierii. 3, 4 și 5 simboluri vă vor acorda 1, 2 și, respectiv, 3 Wild-uri.

Toate simbolurile vor exploda, cu excepția simbolurilor bonus sau wild. Acest lucru te va ajuta să duci simbolurile bonus și Wild în următoarea prăbușire și să îți îmbunătățești șansele de câștig.

Lucky Wagon Spins: Aterizarea a 3, 4 sau 5 simboluri bonus va declanșa Lucky Wagon Spins sau învârtirile gratuite ale jocului cu 2, 3 sau 4 rânduri de role deschise, respectiv. Aceste rotiri gratuite vor continua atâta timp cât veți continua să aterizați o monedă în zona rolei, deoarece numărul de rotiri gratuite se resetează la 3 ori de câte ori aterizați o monedă.

Rândul de sus arată potențatorii pentru rotirea gratuită, care sunt valorile fisei, multiplicatorii, dinamitele, sacii, cuferele sau piticii. Trebuie să aterizați o monedă sub un potențiator pentru a-l activa. Să aruncăm o privire la potențatori, unul câte unul.

  1. Valoarea monede i stabilește valoarea unei monede, care va fi cuprinsă între 1x și 100x.
  2. Un multiplicator înmulțește valoarea tuturor monedelor care apar sub acest potențiator.
  3. Simbolurile dinamită îndeplinesc diverse sarcini, care aruncă în aer pozițiile blocate, adaugă valoare la monede, activează cuferele din rândul de jos și adaugă numărul de dinamită la pozițiile ocupate pe role.
  4. Simbolul sac va colecta toate monedele de pe rola corespunzătoare și le va depune pe moneda de declanșare.
  5. Simbolurile cufărului vor șterge toate valorile din zona rolei și vor elimina toate pozițiile ocupate, cu excepția simbolului pitic și le vor plasa pe poziția monedei de declanșare.
  6. Simbolul pitic face o treabă similară cu cea a simbolului cufăr, deoarece colectează toate monedele de pe toate rolele și le depune pe moneda de declanșare. Diferența constă în faptul că acest proces se repetă la fiecare rotire, iar pozițiile ocupate nu sunt golite.

Funcția Collect Chest va fi activată de dinamite. Aceasta colectează toate valorile din coloana sub care se află pentru fiecare rotire. În cazul în care cuferele de colectat sunt activate la sfârșitul rotirilor gratuite, valoarea lor va fi adăugată de încă 3 ori.

Dacă doriți să accesați imediat rotirile gratuite, puteți cumpăra rotirile gratuite plătind o anumită sumă.

Învârtiri gratuite în slotul online Fire in the Hole

Învârtiri gratuite în slotul online Fire in the Hole

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP și variația de la Fire in the Hole Slot

RTP-uljocului de bază este de 96,06%, dar RTP-ul funcției Bonus Buy depinde de tipul de funcție. 3, 4 și 5 caracteristici Bonus Buy au un RTP de 96,07%, 96,20% și, respectiv, 96,96%. După cum puteți vedea, cea mai scumpă funcție Bonus Buy este cea mai profitabilă.

Fire in the Hole este un slot de cazino cu varianță mare, așa că trebuie să fii atent și să ai puțină răbdare.

Bucură-te de câștiguri mari în jocul ca la aparate online Fire in the Hole

Bucură-te de câștiguri mari în jocul ca la aparate online Fire in the Hole

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este Fire in the Hole Slot merită?

Nolimit City a reușit să se ridice la înălțimea numelui său, proiectând un joc de păcănele fără limite în ceea ce privește distracția și potențialul de câștig. Fire in the Hole online slot are toate funcțiile de recompensă pe care ți le-ai putea dori, iar rotirile gratuite sunt ceva ce trebuie să încerci pentru a vedea întregul potențial al acestui joc de păcănele. Cu mai mult de 45.000 de moduri de a câștiga și câștigul maxim de 60.000x pariul tău, poți vedea niște câștiguri nebunești în acest slot.

Volatilitatea ridicată completează gameplay-ul rapid, care este plin de surprize. XBomb Wilds și Wild Mining sporesc puterea minei care se prăbușește și creează câștiguri interesante. În general, Fire in the Hole este un slot video grozav, cu mai multe funcții inovatoare pe care trebuie să le încerci.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Fire in the Hole - ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care este câștigul maxim în Fire in the Hole? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim este de 60.000x miza ta. Este greu să obții câștigul maxim, dar având un câștig maxim ridicat, înseamnă că potențialul acestui slot este mare.

Pot să activez rotirile gratuite la Fire in the Hole? Săgeată Săgeată

Da, poți declanșa rotirile gratuite dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri bonus sau cumperi rotirile gratuite.

Cât de mare este RTP-ul slotului Fire in the Hole? Săgeată Săgeată

Fire in the Hole are un RTP de 96,06% în jocul de bază. Cu toate acestea, RTP-ul poate fi cuprins între 96,07% și 96,96% în cazul rundei bonus de cumpărare, în funcție de opțiunea pe care o cumpărați.

Cât de mare este variația Fire in the Hole? Săgeată Săgeată

Varianța acestui joc de păcănele este foarte mare, așa că trebuie să fii precaut.

Puteți explica cum funcționează funcția de prăbușire a minei? Săgeată Săgeată

Poți debloca un rând suplimentar dacă obții un câștig și poți debloca până la urmă 46.656 de moduri de a câștiga.

Puteți explica cum funcționează XBomb Wild? Săgeată Săgeată

Explodează și distruge toate simbolurile adiacente, cu excepția simbolurilor bonus, și mărește multiplicatorul câștigului cu 1. Declanșează funcția Colapsul minei.

Cum pot juca Fire in the Hole slot gratis? Săgeată Săgeată

Vă puteți bucura de versiunea gratuită a jocului de păcănele Fire in the Hole chiar aici, la BETO. Te va ajuta să te simți încrezător dacă te decizi să joci cu bani reali la cazinou.