MENIU

Fat Banker Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Fat Banker de Push Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Fat Banker

Joculca la aparate Fat Banker a sosit pentru a te îmbogăți dincolo de orice imaginație. Acest slot de lux are un layout 6x6 cu 50 de linii de plată. Fat Banker nu duce lipsă de bani și, în mod similar, acest slot nu duce lipsă de caracteristici. Are Wilds, funcția Red Car, funcția Gold Car, Free Spins și multe altele.

În această recenzie a slotului Fat Banker, vom vedea de ce ar trebui să faci parte din viața bogată și luxoasă a Fat Banker. Poate că a fi lacom nu este un lucru rău până la urmă.


Lansare: 12.05.2022
Volatilitate
Câștig maxim: X25000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Octombrie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 25.000x pariul dvs.

Persistent Wild care crește în bonusul principal

Premii în bani instantanee și funcții aleatorii puternice

RTP ridicat

Învârtirile gratuite pot fi extinse

Contra

Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Push Gaming

Volatilitate

RTP% 95.44

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.10

Miza maximă 100.00

Role 6

Rânduri 6

Teme de joc

Bancar Bani Gematnie


Funcționalități de joc

Simbol aditiv Hold and Spin Multiplicator aleatoriu Colectați Energie Free Spins adiționale Respins Interval RTP Simboluri bonus Joc bonus Multiplicator FreeSpins Wild


Cazinou

Costume de cărți


Wild-ul Fat Banker apare pe prima rolă în jocul de bază.

Wild-ul Fat Banker apare pe prima rolă în jocul de bază.

Bine ați venit la Fat Banker Online Slot by Push Gaming

Joculde păcănele Fat Banker este unul dintre sloturile dintr-o serie de sloturi de la Push Gaming care prezintă personaje grase precum Fat Rabbit și Fat Drac. Deoarece este cea mai recentă adăugare, este plină de caracteristici precum premii instantanee, multiplicatori și rotiri gratuite. Abordarea luxoasă și distractivă a acestui slot îmbunătățește gameplay-ul.

Evident, nu puteau opta pentru un aspect simplu pentru acest slot grandios. Așadar, acțiunea are loc pe 6 role și 6 rânduri cu 50 de linii de plată. În plus, câștigul maxim este suficient de mare pentru a vă îngrășa buzunarele ca prietenul nostru gras.

Cea mai importantă parte a oricărui slot sunt funcțiile, iar Push Gaming slots a făcut totul pentru a-ți oferi funcții de calitate care împing industria și capacitatea ta de a câștiga mai departe. Nu ratați explicația noastră detaliată a caracteristicilor în secțiunea despre bonusuri.

Video: Fat Banker Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocurile de cazino video Fat Banker

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă bogată de bancher și grafică caricaturală

Temă și design

La fel ca și alte jocuri de păcănele din seria Fat, acest joc de păcănele are un personaj gras, care este Fat Banker. Soția și câinele său își fac, de asemenea, apariția în acest slot. Acesta este plasat în anii 1920 și se concentrează pe Fat Banker și pe stilul său de viață bogat . O bancă mare și câteva clădiri înalte apar în fundalul acestui slot.

Chiar și funcțiile au elemente care se potrivesc cu tema luxoasă a acestui joc, cum ar fi mașina de aur și seiful de argint. Muzica care se aude pe fundal este foarte veselă și distractivă. În general, tema este strălucitoare, bine creată și fără cusur.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt Bancherul gras, Sacul cu bani Wild, soția bancherului, câinele, trabucul și pălăria de top. Simbolurile cu plată mare vă vor plăti de la 10x la 40x din pariul dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de șase simboluri. Culorile cărților sunt simbolurile cu plată mică, care plătesc 1x din pariul dvs. pentru obținerea unor combinații câștigătoare de șase cărți identice.

Un simbol Wild Money Bag cu un simbol Fat Banker îți va oferi rotiri gratuite

Un simbol Wild Money Bag cu un simbol Fat Banker îți va oferi rotiri gratuite

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Fat Banker Slot Machine

Haideți să vă explicăm cum puteți juca acest joc de păcănele sau alte jocuri de cazino de acest gen în cazinourile online pe bani reali.

 • Bara de spațiu sau butonul de rotire cu 2 săgeți curbe va începe rotirile.
 • Butonul din partea stângă a butonului de rotire este pentru a face 10 până la 100 de rotiri în mod automat.
 • Faceți clic pe butonul cu săgeată mică de lângă pariul total pentru a ajusta valoarea pariului. Valoarea minimă a pariului este de 0,10 €, iar valoarea maximă a pariului este de 100 €.
 • Tabelul de plăți poate fi deschis după ce faceți clic pe butonul din partea stângă jos a rolelor. De asemenea, puteți comuta între setări, tabelul de plăți, joc automat, informații despre joc și pariul total.
 • Pictograma difuzorului este utilizată pentru a activa sau dezactiva sunetul.
Faceți clic pe pictograma stea pentru a cumpăra bonusul pe care îl doriți

Faceți clic pe pictograma stea pentru a cumpăra bonusul pe care îl doriți

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus inovatoare și captivante

Acest joc ca la aparate are mai multe simboluri speciale de care poți profita, cum ar fi simbolurile Multiplicator sau simbolurile Lingouri. În plus, există funcții aleatorii și Fat Banker Free Spins pentru a te ajuta să creezi câștiguri mari. Să explorăm funcțiile în detaliu.

Simboluri Wild

Simbolul Fat Banker este un Wild care poate ateriza doar pe prima rolă în slotul de bază. Alte Alte simboluri Wild sunt simbolurile Wild Money Bag și Wild Money Bag cu multiplicatori, iar acestea pot ateriza pe toate rolele, cu excepția primei, în jocul de bază.

Wild-urile nu pot înlocui alte simboluri speciale, cum ar fi simbolurile Silver Safe sau simbolurile Multiplicator.

Simboluri speciale

Simbolurile Bullion apar pe toate rolele în funcția Fortune Link și pe toate rolele, cu excepția celei de-a șasea, în jocul de bază. Simbolurile Bullion sunt simboluri de premiu instantaneu cu valori de la 1x la 100x.

Simbolul Multiplicator aterizează doar pe primele cinci role din jocul de bază. De la 2x la 100x este intervalul de valori al Multiplicatorului. Acesta poate ateriza doar atunci când există un simbol Bullion pe role.

Simbolul Silver Safe aterizează doar pe cea de-a șasea rolă. Dacă sunt prezente simboluri Bullion pe role și simbolul Silver Safe aterizează, simbolurile Bullion sunt colectate și obțineți un câștig. Dacă este prezent și un simbol Multiplicator, acesta va înmulți valoarea simbolurilor Bullion, iar apoi veți obține recompensa.

Funcția Fortune Link

Atunci când simbolul Silver Safe aterizează pe un punct fierbinte (al treilea și al patrulea rând) de pe a șasea rolă și cel puțin 1 simbol Bullion se află acolo pe role, această funcție se va declanșa. Această funcție are două Free Spins în care fiecare poziție se învârte pentru a dezvălui simboluri Bullion sau Multiplicator. Dacă prindeți un simbol, rotirile se resetează.

Simbolurile Bullion care se declanșează sunt colectate și înmulțite cu Multiplicatori, dacă aceștia sunt prezenți. Simbolul Bullion care aterizează se adaugă la valoarea totală a câștigului dvs. și rămâne pe role. Un Multiplicator înmulțește valoarea totală a câștigului dvs. și apoi dispare la următoarea rotire.

Funcția Mașină roșie

Funcția Red Car poate fi declanșată aleatoriu dacă cel puțin un simbol Fat Banker, un simbol Silver Safe în hot spot, un simbol Wild Money Bag, un simbol Wild Money Bag cu Multiplicator sau un simbol Bullion este prezent pe o rotire din jocul de bază.

Această funcție adaugă unul dintre simbolurile menționate mai sus pe role, iar tu primești toate câștigurile care apar ca urmare.

Funcția Mașină de aur

Această funcție poate fi declanșată aleatoriu în timpul funcției Fortune Link sau a rundei bonus Free Spins, atunci când nu mai sunt rotiri. În cadrul funcției Fortune Link, această funcție va adăuga cel puțin 1 simbol Bullion și/sau un simbol Multiplicator pentru a reseta rotirile.

În cadrul Free Spins, aceasta va adăuga un număr aleatoriu de simboluri Wild Money Bag și/sau simboluri Wild Money Bag cu Multiplicatori pentru a atinge următorul nivel și a acorda rotiri suplimentare.

Funcția Fat Banker Free Spins (învârtiri gratuite)

Atunci cândsimbolul Fat Banker aterizează pe prima rolă cu cel puțin un simbol Wild Money Bag sau un simbol Wild Money Bag cu Multiplicator pe celelalte role, se acordă bonusul Fat Banker Free Spins cu cinci Free Spins.

Simbolul Fat Banker Wild este persistent pe tot parcursul acestei funcții, astfel că va rămâne întotdeauna pe role. Fat Banker va colecta toate simbolurile Wild Money Bag obișnuite sau cele cu Multiplicator. Fat Banker colectează, de asemenea, Multiplicatorul de la Multiplier Wild, iar acesta se aplică la toate câștigurile în care este implicat.

Simbolurile Wild Money Bag colectate de Fat Banker sunt adăugate la contorul de progres pentru a crește dimensiunea Fat Banker și pentru a acorda rotiri suplimentare. Iată cum funcționează:

 • 1x1 Fat Banker: 5 Wild Money Bags Wild vor crește dimensiunea și vor acorda 3 rotiri suplimentare.
 • 2x2 Fat Banker: 4 Wild Money Bags Wild vor mări dimensiunea și vă vor acorda 3 rotiri gratuite suplimentare.
 • 3x3 Fat Banker: 4 Wild Money Bags Wild vor crește dimensiunea și vă vor acorda 2 rotiri suplimentare.
 • 4x4 Fat Banker Fat: 3 Wild Money Bags Wild vor crește dimensiunea și vă vor acorda 2 rotiri suplimentare.
 • 5x5 Fat Banker: 3 Wild Money Bags vor mări dimensiunea la maxim 6x6 și vă vor acorda 1 Free Spin suplimentar.

Funcția Bonus Buy

Veți avea posibilitatea de a cumpăra următoarele caracteristici prin utilizarea acestei opțiuni:

 • Fat Banker Fat Banker Free Spins Feature: Prin plata a 150x din pariul dvs. puteți cumpăra Free Spins declanșate de până la 5 Wild Money Bags (96,65% RTP). Dacă plătești 600x din pariul tău, poți declanșa Free Spins cu 5 Wild Money Bags garantate (96,64% RTP), iar cel puțin unul dintre ele va avea un Multiplicator.
 • Funcția Fortune Link: Cumpărați această funcție pentru 30x pariul dvs. și bucurați-vă de un RTP de 96,63%.
Bucură-te de atât de multe funcții uimitoare, cum ar fi bonusul Fat Banker și funcția Fortune Link.

Bucură-te de atât de multe funcții uimitoare, cum ar fi bonusul Fat Banker și funcția Fortune Link.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ul acestui joc este de 96,43%, ceea ce vă va asigura că veți obține profiturile pe care le meritați.

Esteun slot cu volatilitate ridicată, iar nouă ne convine pe deplin. Trebuie doar să evitați să pariați mult și veți fi bine.

Câștigul maxim pe care te vei bucura să-l urmărești în acest slot este de 25.000x pariul tău. Ar trebui să te simți întotdeauna încântat să continui să joci datorită Câștigului Max.

Bancherul adună Wild-urile și crește în dimensiune la Free Spins în jocul ca la aparate Fat Banker.

Bancherul adună Wild-urile și crește în dimensiune la Free Spins în jocul ca la aparate Fat Banker.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Merită să joci Fat Banker Online Slot?

Doar câteva sloturi pot ieși în evidență și pot deveni iconice, iar noi suntem siguri că slotul Fat Banker este unul dintre aceste sloturi. Push Gaming nu este unul dintre cei mai populari dezvoltatori de sloturi. Cu toate acestea, prin lansarea acestui slot, au dovedit că sunt 100% dedicați creării de jocuri extraordinare. Wild-ul Fat Banker din bonusul Fat Banker este punctul culminant al acestui slot, iar el poate crește până la a acoperi toate rolele.

Nu uitați că acest slot are Multiplicatori Wild în valoare de până la 5x, așa că Fat Banker poate deveni o mașină de tipărit bani în Free Spins dacă devine mare și adună câțiva Multiplicatori Wild. Așa te vei apropia de cel mai mare câștig de 25.000x din miza ta.

Am văzut atât de multe jocuri de păcănele gratuite incredibile care au un bonus principal super puternic, dar care au un joc de bază slab. Nu ar trebui să te aștepți la câștiguri frecvente sau la multă acțiune, dar ori de câte ori se declanșează un bonus, șansele de a câștiga masiv sunt mari.

Ar trebui să încerci slotul Fat Banker la cazinourile de top pe bani reali recomandate de noi aici la BETO pentru cea mai bună experiență.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Fat Banker Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Fat Banker?

Câștigul maxim este de 25.000x pariul tău, ceea ce reprezintă cu ușurință unul dintre cele mai mari câștiguri maxime întâlnite în sloturile de astăzi.

Care este RTP-ul și varianța jocului video ca la aparate Fat Banker?

RTP-ul oferit de acest joc de păcănele este solid, deoarece are un RTP de 96,43%. Rețineți că RTP-ul poate fi redus de către cazinouri, așa că verificați RTP-ul înainte de a juca. După cum am menționat mai devreme, acesta este un slot cu volatilitate ridicată, așa că trebuie să vă gestionați bugetul în mod corespunzător.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Fat Banker?

Da, acest joc ca la aparate are învârtiri gratuite, care se declanșează dacă prinzi simbolul Fat Banker Wild cu cel puțin un simbol Wild Money Bag, cu sau fără multiplicator. Fat Banker crește în timpul învârtirilor după ce colectează Pungi de bani și acordă, de asemenea, învârtiri suplimentare. El este persistent până când caracteristica se termină.

Cum funcționează funcția Fortune Link în jocul ca la aparate Fat Banker?

Dacă prindeți un simbol Silver Safe într-unul dintre punctele fierbinți de pe rola a șasea și cel puțin un simbol Bullion, veți declanșa această funcție. Este o rundă Respins în care fiecare poziție se învârte pentru a dezvălui simboluri Bullion sau simboluri Multiplicator. Rotirile se resetează la 2 ori de câte ori prinzi un simbol, iar la final se acordă valoarea totală a simbolurilor colectate.

Este Fat Banker slot o înșelătorie?

Nu, nu am fi lăudat atât de mult acest slot dacă ar fi fost o înșelătorie. Push Gaming, dezvoltatorul acestui joc, este licențiat de MGA și de comisia de jocuri de noroc din Marea Britanie. Acest lucru înseamnă că acest slot este demn de încredere și legitim.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Fat Banker?

Da, te poți bucura de Respins, Multiplicatori, Premii în bani instantanee, Free Spins și multe altele jucând gratis la modul demo al jocului ca la aparate Fat Banker aici la BETO.