MENIU
Căutare
Sloturi

Club Tropicana Joacă Gratuit

Club Tropicana Slot Demo

Club Tropicana Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Club Tropicana de Reel Kingdom

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Club Tropicana Demo

Este timpul să îți îmbraci cea mai bună ținută și să petreci în jocul ca la aparate Club Tropicana. Un layout 5x4 cu 12 linii de plată este locul ideal pentru a da startul acestei petreceri. Simbolurile de bani cu multiplicatori mari și Free Spins în care puteți colecta simbolurile de bani sunt principalele atracții. Caracteristicile îți vor aminti de sloturi precum Big Bass Bonanza și Bigger Bass Blizzard.

În această recenzie a slotului Club Tropicana, motivele pentru care ar trebui să jucați acest slot vor fi explicate în detaliu. Dacă citiți până la sfârșit, toate întrebările dvs. vor primi răspuns.


Lansare: 09.02.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X4000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 4.000x din miza dvs.

DeschidețiSimboluri de bani în valoare de până la 4.000x pariul tău

DeschidețiÎnvârtirile gratuite pot fi redistribuite

DeschidețiAdună simboluri de bani la rotirile gratuite

DeschidețiCaracteristica Ante Bet

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Reel Kingdom

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 95.07

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.12

Sloturi Miza maximă 360.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 4

Sloturi Linii de plată 12

Teme de joc

Club


Funcționalități de joc

Bonus Bet Simbol aditiv Cumpărați Funcția Free Spins adiționale FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins


Ai ocazia să colectezi simboluri de bani la rotirile gratuite din jocul ca la aparate Club Tropicana.

Ai ocazia să colectezi simboluri de bani la rotirile gratuite din jocul ca la aparate Club Tropicana.

Bine ați venit la Club Tropicana Online Slot

Reel Kingdom și Pragmatic Play fac echipă încă o dată pentru a ne oferi slotul perfect pentru iubitorii de petreceri, Club Tropicana. Jocul de păcănele Club Tropicana nu este doar despre petrecere, ci și despre urmărirea marilor câștiguri care vor face ca petrecerea să continue la nesfârșit. Este foarte asemănător cu slotul Bigger Bass Blizzard, dar nu ne deranjează că refolosesc o formulă câștigătoare.

Simbolurile Wild colectează simbolurile de bani în Free Spins și, de asemenea, te ajută să redeclanșezi runda bonus. De asemenea, puteți obține câștiguri cu simbolurile Money în jocul de bază, iar unele dintre aceste câștiguri pot plăti o sumă enormă. Nu uitați că aceste simboluri pot avea Multiplicatori în valoare de până la 4.000x pariul dvs.

Funcțiile populare precum Ante Bet și Buy Free Spins sunt, de asemenea, prezente, astfel încât puteți alege cu ușurință modul în care doriți să jucați. Vom discuta în curând despre caracteristici, dar să începem prin a explora tema.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă de petrecere și grafică 3D - Ia-ți băuturile gratuite cu slotul Club Tropicana

Temă și design

Atunci când joci jocul ca la aparate Club Tropicana, vei fi întâmpinat de un barman pe o plajă pentru o mică petrecere privată. Barmanul vă va părea familiar, deoarece este văzut în alte câteva sloturi demo din seria Big Bass Bonanza. În fundal, este o noapte frumoasă, cu palmieri, marea și barmanul gata să vă servească băuturile preferate.

Ca și acest slot necesar, muzica de fundal este groovy și ideală pentru petrecere. De asemenea, utilizarea luminilor neon și a culorilor care se potrivesc cu luminile folosite în cluburi face ca slotul să arate autentic și distractiv.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt un mixer de cocktail cu o băutură, umbrele de cocktail, un cocktail și un inel de înot. Veți fi plătit de la 50x la 200x din pariul dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci din cinci cu simbolurile cu plată mare.

Simbolurile cu plată mică sunt pepenii, prunele, portocalele, lămâile și cireșele. Simbolurile cu plată mică plătesc 10x din pariul dvs. pentru a obține combinații câștigătoare de cinci simboluri identice.

Simbolul Wild este barmanul, iar simbolul Scatter este reprezentat de trei cocktailuri. În cele din urmă, simbolurile de bani prezintă teancuri de bani și monede de aur.

Simbolurile de bani pot avea valori foarte mari

Simbolurile de bani pot avea valori foarte mari

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Club Tropicana Slot Machine

Este ușor să începi să joci acest joc de păcănele dacă ții cont de următoarele lucruri:

 • Alegeți orice cazinou în care aveți încredere și care vă place și găsiți acest slot.
 • Începeți jocul și așteptați să se încarce.
 • Setează-ți pariul total folosind butoanele plus și minus în intervalul 0,12 € până la 240€.
 • Găsește tabelul de plăți sau citește regulile făcând clic pe butonul i.
 • Rotiți rolele atunci când sunteți gata să jucați.

Cum să câștigi

Pentru aobține câștiguri, trebuie să prinzi cel puțin 3 simboluri identice pe rolele adiacente, de la stânga la dreapta. Cu toate acestea, doar 2 cazuri ale simbolului cel mai bine plătit sunt suficiente pentru a obține un câștig.

3 simboluri Scatter acordă 10 rotiri gratuite

3 simboluri Scatter acordă 10 rotiri gratuite

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus excepționale

Bonusurile din acest joc constau în folosirea simbolurilor Bani pentru a obține acele câștiguri masive. Jocurile de cazino online de încredere, precum acesta, pot începe să acorde câștiguri mari rapid, așa că trebuie să înțelegi cum funcționează funcțiile. Dacă înțelegeți pe deplin caracteristicile, puteți câștiga mai mult. Așadar, să începem să explorăm caracteristicile acum.

Simbolul banilor

Acest simbol special poate apărea la orice rotire și va avea o valoare aleatorie a Banilor de la 2x la 4.000x din pariul tău. În jocul de bază, dacă prindeți cinci simboluri Money într-o combinație câștigătoare, vi se va plăti valoarea lor totală.

Funcția de rotiri gratuite

Deîndată ce prindeți 3 sau mai multe simboluri Scatter în jocul de bază, se declanșează Free Spins. Iată o defalcare a numărului de rotiri pe care le puteți obține în funcție de numărul de simboluri Scatter:

 • 3 Scatters: 10 Free Spins
 • 4 Scatters: 15 rotiri gratuite
 • 5 Scatters: 20 de rotiri gratuite

Orice simbol wild de slot care aterizează în timpul acestei funcții va colecta valorile oricăror simboluri Money prezente pe role. După aceea, va fi colectat și simbolul Wild.

Pentru fiecare al patrulea simbol Wild pe care îl colectezi, runda Free Spins va fi redeclanșată cu 10 rotiri. Multiplicatorul pentru colectarea simbolurilor Money este, de asemenea, mărit cu fiecare redeclanșare, după cum urmează:

 • Prima redeclanșare: 2x
 • Al doilea Retrigger: 3x
 • A treia redeclanșare: 10x

Rețineți că Multiplicatorul se aplică la Free Spins redeclanșate care sunt jucate după ce se termină rotirile curente. Dacă este prezent cel puțin un simbol Wild, simbolurile Money pot apărea aleatoriu la sfârșitul unei învârtiri pentru a vă oferi un câștig decent. De asemenea, 1 sau 2 beri pot apărea la întâmplare pentru a împinge rolele și a dezvălui simbolurile Wild și Money.

Funcția Ante Bet

Puteți activa această funcție pentru a vă crește valoarea pariului cu 50% și pentru a vă spori șansele de a declanșa Free Spins prin aterizarea mai multor simboluri Scatter. Dacă folosești această funcție, funcția buy free spins va fi dezactivată.

Funcția Bonus Buy Free Spins

Puteți plăti 100x pariul dvs. pentru a declanșa direct bonusul Free Spins, folosind funcția Buy Free Spins.

Câștigul maxim poate fi câștigat la Free Spins.

Câștigul maxim poate fi câștigat la Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ul Club Tropicana este de 96,08% pentru acest joc și pentru funcția Ante Bet. Funcția Buy Free Spins vă oferă un RTP de 96,07%. În general, RTP-ul este bun și ar trebui să vă ofere aceleași randamente ca un slot mediu.

Acesta este un slot foarte volatil, așa că nu trebuie să pariați prea mult, dacă nu vreți să vă epuizați rapid soldul.

Câștigul maxim este de 4.000x pariul tău, ceea ce nu este atât de mare pe cât ne așteptam. Totuși, nu este prea rău și nu ar trebui să fie un motiv pentru a nu juca acest slot.

Bucură-te de role mai mari, de funcții interesante și de un câștig maxim decent în jocul ca la aparate Club Tropicana.

Bucură-te de role mai mari, de funcții interesante și de un câștig maxim decent în jocul ca la aparate Club Tropicana.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este Club Tropicana Online Slot merită?

Jocul de păcăneleClub Tropicana nu este cu siguranță cel mai original joc de păcănele de pe piață, dar are funcțiile pe care ți le dorești și de care ai nevoie pentru a câștiga mult și a te distra. Este probabil cea mai bună alegere dacă doriți ceva nou după ce ați jucat prea mult timp sloturile Big Bass de la Pragmatic Play. Este similar cu sloturile Big Bass, dar noua temă îl face să pară proaspăt și distractiv.

Cea mai bună parte este că, dacă ați jucat mai multe sloturi Big Bass, vă veți simți foarte confortabil jucând acest slot. Dacă nu ați făcut-o, vă recomandăm să jucați până când declanșați Free Spins pentru a vedea cât de interesant poate fi acest slot. Nu pretindem că slotul de bază este plictisitor, deoarece plățile pentru simboluri sunt decente, iar simbolurile Money pot plăti din când în când.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune cazinouri online pentru a juca slotul Club Tropicana pe bani reali, deschideți site-ul oricărui cazinou pe care îl recomandăm aici la BETO și urmăriți cum se rostogolesc banii.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Club Tropicana Slot - Întrebări frecvente

Care este câștigul maxim în jocul de aparate Club Tropicana? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim va plăti jucătorilor norocoși 4.000x miza lor. Acest lucru nu este foarte mare, dar este totuși acceptabil.

Care este RTP-ul și volatilitatea slotului video Club Tropicana? Săgeată Săgeată

RTP-ul este de 96,08% pentru acest joc, ceea ce reprezintă același lucru ca și RTP-ul mediu. Varianța este mare, așa că este mai bine să fii pregătit să pariezi puțin și să faci pauze atunci când este nevoie.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Club Tropicana? Săgeată Săgeată

Da, învârtirile gratuite se declanșează după ce primești cel puțin 3 simboluri Scatter. Atunci când prinzi simboluri Wilds, acestea sunt colectate. Dacă un Wild este prezent împreună cu un simbol Bani, valoarea simbolului Bani este colectată de Wild. Colectarea Wilds vă permite să reactivați această funcție cu un Multiplicator mai mare pentru colectarea simbolurilor Money.

Cum funcționează funcția Ante Bet în jocul ca la aparate online Club Tropicana? Săgeată Săgeată

Funcția Ante Bet este prezentă în alte câteva sloturi Pragmatic Play. Aceasta vă permite să vă măriți valoarea pariului cu 50% pentru a crește numărul de simboluri scatter pe care le puteți prinde pe role. Pe scurt, crește șansele de a declanșa bonusul principal.

Este slotul Club Tropicana o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Nu, Pragmatic Play este unul dintre dezvoltatorii de sloturi care este licențiat de autorități în care toată lumea are încredere. În plus, dacă joci cu bani reali, îți garantăm că câștigurile tale vor fi 100% sigure și le poți retrage oricând dorești.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Club Tropicana? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de Free Spins, simboluri de bani cu multiplicatori, funcția Ante bet și multe altele jucând modul demo gratuit Club Tropicana aici la BETO. Alte jocuri gratuite sunt de asemenea disponibile, așa că nu ezitați să le verificați.