MENIU
Căutare
Sloturi

Eastern Emeralds Joacă Gratuit

Eastern Emeralds Slot Demo

Eastern Emeralds Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Eastern Emeralds de Quickspin

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Eastern Emeralds Demo

Așteaptă wild-urile smarald cu multiplicatori și obține câștiguri mari în jocul ca la aparate online Eastern Emeralds. În plus, alegeți dintre diferite tipuri de rotiri gratuite cu Wilds cu multiplicatori și mai plini de recompense.

Vă puteți bucura de flexibilitatea și caracteristicile puternice din acest slot de pe Quickspin. Dacă doriți să vă asumați un risc mai mare pentru șansa de a obține o recompensă mai mare sau invers, acest slot este perfect pentru dvs.

Vom explica în curând detaliile caracteristicilor bonus în această recenzie a slotului Eastern Emeralds.


Lansare: 29.06.2018
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X16003

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 16 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 16.003,7x pariul dvs.

DeschidețiMultiplicator Wilds

DeschidețiDiferite tipuri de rotiri gratuite

DeschidețiTema frumoasă

DeschidețiGameplay prietenos pentru începători

Contra Contra

Contra

Închide Variație ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Quickspin

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.58

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 20

Teme de joc

Asiatice și Orientale


Funcționalități de joc

Alegeți modul Freespin Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Phoenix Lei chinezești Dragon Chinezesc


Alege din diferite tipuri de rotiri gratuite în jocul de păcănele Eastern Emeralds

Alege din diferite tipuri de rotiri gratuite în jocul de păcănele Eastern Emeralds

Bine ați venit la Eastern Emeralds Online Slot

Eastern Emeralds slotul a fost lansat în 2018, dar nu dezamăgește câțiva ani mai târziu. Tema asiatică combinată cu o grafică frumoasă și caracteristici bonus flexibile îți oferă pachetul complet. Gameplay-ul este ușor de înțeles, astfel încât să te poți bucura de el și ca jucător nou.

Acest slot are 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de miză. Cele 20 de linii de miză sunt suficiente, deoarece acest slot are Multiplier Wilds și rotiri gratuite pentru a vă oferi câștigurile mari pe care le căutați.

Trebuie săprinzi cele 3 simboluri Scatter bonus pentru a dezlănțui adevărata putere a acestui slot, adică rotirile gratuite. Ei ar fi putut include opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite pentru a face acest slot și mai bun.

Este adevărat că acest slot nu oferă nimic revoluționar. Cu toate acestea, nu poate fi negat faptul că este'

este un slot frumos, cu o combinație bine gândită de caracteristici. Ar putea fi cu siguranță merită timpul tău, dar trebuie să citești această recenzie până la sfârșit pentru a afla.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă asiatică și grafică elegantă

Copaci verzi și luxurianți, arhitectură frumoasă și munți uriași completează fundalul acestui joc de păcănele. Tema asiatică este frumoasă datorită folosirii culorilor strălucitoare și a simbolurilor bine concepute.

Acest slot are dragoni, pești koi, broaște țestoase, lingouri și monede ca simboluri cu câștiguri mari. Este greu să ignori simbolurile atunci când toate simbolurile cu plată mare sunt aurii. Simbolul Scatter este un simbol phoenix roșu și galben, care se potrivește perfect cu tema asiatică. În mitologia chineză, phoenixul simbolizează norocul și armonia.

Coloana sonoră este muzică asiatică tradițională și liniștitoare. Muzica devine rapidă și mai incitantă în timpul rotirilor gratuite și a câștigurilor mari. Pe scurt, muzica face ca jocul să fie mai captivant.

Grafica acestui slot este grozavă și îi conferă un aspect premium. Animațiile pentru câștigurile mari, cu monedele aurii care umplu ecranul, fac ca câștigurile mari să fie și mai satisfăcătoare. În general, grafica și tema acestui slot sunt de top și fac dreptate gameplay-ului său.

Experimentați frumoasa temă asiatică cu simboluri aurii

Experimentați frumoasa temă asiatică cu simboluri aurii

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

How to Conquer Eastern Emeralds Video Slot

Alegerile tale în acest joc ca la aparate contează foarte mult, deoarece ele vor decide cât de mult vei câștiga. Să începem cu cea mai importantă alegere dintre toate, care este suma pariului. Îți poți seta pariul făcând clic pe butoanele de sus și de jos sau pe suma pariului de sub role. Suma pariului poate fi setată în intervalul 0,20 € până la 100 €.

După cum am menționat mai devreme, există 20 de linii de plată. Așadar, vei fi plătit atunci când prinzi 3 sau mai multe simboluri identice de la stânga la dreapta pe oricare dintre cele 20 de linii de plată. Pe scurt, există 20 de moduri de a obține câștiguri în acest slot, iar numărul maxim de simboluri potrivite care vor forma un câștig este de 5.

În ceea ce privește plățile, dragonul auriu este simbolul cu cea mai mare plată, care îți va plăti 7,5 ori pariul tău pentru obținerea unei combinații de cinci simboluri identice. Iată care sunt plățile pentru restul simbolurilor pentru obținerea unei combinații de cinci simboluri identice.

 • Peștele Koi: 5x din pariul dvs.
 • Țestoasă: 4x din pariul dvs.
 • Lingou: 3x din pariul dvs.
 • Monede: 3x din pariul dvs.
 • Simboluri de cărți: 1,25x până la 2x din pariul dvs.

Acest slot are Multiplier Wilds, iar Wild-ul obișnuit poate apărea și el pe role. Câștigul pentru Wild-ul obișnuit este egal cu câștigul simbolului dragonului auriu. Scatter-ul este, de asemenea, prezent sub forma simbolului phoenix. Nu uitați că va trebui să prindeți 3 Scatter pentru a declanșa rotirile gratuite și apoi alegeți tipul de rotiri gratuite pe care îl doriți.

Obține câștiguri mari datorită funcțiilor precum Multiplier Wilds și rotiri gratuite.

Obține câștiguri mari datorită funcțiilor precum Multiplier Wilds și rotiri gratuite.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus flexibile și profitabile

Acest joc ca la aparate îți oferă opțiunea de a juca riscant sau sigur, în funcție de preferințele tale. Îți va plăcea să stivuiești multiplicatori unul peste altul și să obții acele câștiguri mari. Puterea funcțiilor bonus poate fi observată atunci când le declanșezi. Așadar, haideți să aruncăm o privire la funcțiile bonus.

Multiplicator Wilds

Deși puteți obține Wilds obișnuite în acest slot, veți vedea adesea Multiplier Wilds chiar și în slotul de bază. Valoarea Multiplier Wild-ului va fi aceeași cu numărul rolei pe care aterizează. De exemplu, un Multiplier Wild pe rola 3 va avea un multiplicator 3x.

Multiplier Wild îți va înmulți câștigul cu valoarea sa dacă face parte dintr-o combinație câștigătoare. Dacă 2 sau mai mulți Multiplier Wilds fac parte dintr-un câștig, valorile lor vor fi multiplicate pentru a vă oferi un câștig uriaș. Pe scurt, poți obține un multiplicator de câștig de 120x dacă prinzi un Multiplier Wild pe fiecare rolă.

Bonusul Destiny

Scatterele din acest slot pot apărea doar pe rolele din mijloc (rolele 2, 3 și 4). Vei declanșa Bonusul Destiny prin aterizarea a 3 Scatters și vei putea alege tipul de rotiri gratuite pe care le dorești.

Există rotiri gratuite cu un potențial de câștig mai mic, dar cu un număr mai mare de rotiri, și există rotiri gratuite cu un potențial de câștig mai mare, dar cu un număr mai mic de rotiri. Așadar, trebuie să alegeți cu atenție ce tip de rotiri gratuite doriți.

Iată cele 4 opțiuni din care vei avea de ales.

 • 6 rotiri gratuite: 5x, 6x, 7x și 8x Multiplier Wilds cu un multiplicator de câștig maxim de 1.680x din pariul dvs.
 • 9 Free Spins: 4x, 5x, 6x, 6x și 7x Multiplier Wilds cu un multiplicator de câștig maxim de 840x din pariul dvs.
 • 12 Free Spins: 3x, 4x, 5x și 6x Multiplier Wilds cu un multiplicator maxim al câștigului de 360x din pariul dvs.
 • 15 Free Spins: 2x, 3x, 4x și 5x Multiplier Wilds, cu un multiplicator de câștig maxim de 120x din pariul dvs.
Bucură-te de diferite tipuri de rotiri gratuite în jocul ca la aparate Eastern Emeralds

Bucură-te de diferite tipuri de rotiri gratuite în jocul ca la aparate Eastern Emeralds

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Învârtiri gratuite în Eastern Emeralds Slot

Învârtirile gratuite sunt principala atracție a acestui joc de păcănele. După cum am menționat mai sus, le poți declanșa prin obținerea Bonusului Destiny. Cea mai interesantă parte a învârtirilor gratuite este reprezentată de Multiplier Wilds, care sunt văzute des și se multiplică unul cu celălalt pentru a-ți oferi câștiguri mari.

După părerea noastră, cel mai bine este să optezi pentru 9 rotiri gratuite sau 12 rotiri gratuite, deoarece aceste opțiuni oferă un echilibru între câștigurile mari și risc. Cu toate acestea, ar trebui să mergi întotdeauna pentru 6 rotiri gratuite dacă vrei cele mai mari câștiguri.

Bucură-te de Multiplier Wilds și folosește-le pentru a obține câștiguri mari.

Bucură-te de Multiplier Wilds și folosește-le pentru a obține câștiguri mari.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ulacestui joc de păcănele este de 96,58%, ceea ce reprezintă un RTP bun, mai mare decât RTP-ul mediu de 96%. Acesta ar trebui să te ajute să joci slotul pentru o durată mai lungă.

Acesta este un slot cu variație mare, deoarece Quickspin a menționat că varianța acestui slot este de 5 din 5. În cele din urmă, câștigul maxim în acest slot este de 16.003,7x din pariul tău și poate fi câștigat doar prin selectarea opțiunii 6 rotiri gratuite în timpul Bonusului Destiny.

Bucură-te de Multiplier Wilds și de diferite tipuri de rotiri gratuite în slotul Eastern Emeralds

Bucură-te de Multiplier Wilds și de diferite tipuri de rotiri gratuite în slotul Eastern Emeralds

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Merită Eastern Emeralds Online Slot?

Nu există nicio îndoială că jocul ca la aparate gratis online Eastern Emeralds te va surprinde cu potențialul său exploziv. Poți obține cu ușurință câștiguri mari în rotirile gratuite, iar aterizarea Multiplier Wilds pe mai multe role îți va oferi rezultate fantastice.

Tema și grafica acestui slot fac dreptate gameplay-ului. Vă puteți bucura de câștiguri mari chiar și în slotul de bază. Câștigul maxim de peste 16.000x din pariul tău este realizabil dacă ești dispus să îți asumi riscul. Apreciem faptul că puteți alege cât de mult risc doriți să vă asumați prin alegerea tipului de rotiri gratuite care vă place.

Eastern Emeralds slot este fără îndoială unul dintre cele mai bine cotate sloturi create de Quickspin. Nu ar trebui să ezitați să îi dați o tură. Singurul lucru pe care simțim că lipsește este opțiunea de cumpărare a bonusului, dar este încă un slot grozav și fără ea.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Eastern Emeralds Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate Eastern Emeralds? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim este de peste 16.000x pariul tău și îl poți câștiga după ce selectezi opțiunea 6 rotiri gratuite din Bonusul Destiny.

Care este RTP-ul și varianța jocului ca la aparate online Eastern Emeralds? Săgeată Săgeată

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 96,58%, iar variația este foarte mare! Așa că ar trebui să te aștepți la randamente decente și câștiguri mari de la joc.

Există rotiri gratuite în jocul ca la aparate Eastern Emeralds? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de rotiri gratuite dacă prinzi 3 simboluri scatter pe rolele din mijloc. Există 4 tipuri de rotiri gratuite din care poți alege, cu potențiale de câștig diferite și un număr diferit de rotiri gratuite.

Cum funcționează Multiplier Wilds în slotul Eastern Emeralds? Săgeată Săgeată

Multiplicatorul Wild va avea un multiplicator egal cu numărul rolei pe care aterizează. Acesta îți va multiplica câștigul dacă face parte dintr-o combinație câștigătoare.

Pot juca Eastern Emeralds slot gratis? Săgeată Săgeată

Da, poți juca Eastern Emeralds slot gratis chiar aici la BETO.com.