MENIU
Căutare
Sloturi

Dynamite Fruits Joacă Gratuit

Dynamite Fruits Slot Demo

Dynamite Fruits Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Dynamite Fruits de GameArt

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Dynamite Fruits Demo

GameArt a creat un titlu iGaming fascinant, Dynamite Fruits, care funcționează pe o grilă de joc clasică cu 5 role și 4 rânduri. Câștigurile Pay Anywhere Scatter oferă câștiguri mari, iar tu te vei bucura să aterizezi simbolurile Wild recompensatoare.

O funcție gamble adaugă o întorsătură incendiară la sesiunea de învârtire, iar 40 de linii de plată fixe diferite se asigură că nu vă va fi greu să obțineți câștiguri. Animațiile sunt destul de fluide în Dynamite Fruits, iar rolele arată absolut real.


Lansare: 07.09.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X1000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 11 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiGamă extinsă de pariuri

DeschidețiVariație redusă

DeschidețiDesign clasic

DeschidețiColoană sonoră excelentă

DeschidețiAnimații fluide

Contra Contra

Contra

Închide Boostere limitate

Închide Jackpot scăzut

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor GameArt

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 96.16

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Da


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.40

Sloturi Miza maximă 200.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 4

Sloturi Linii de plată 40

Teme de joc

Fructe Stil clasic


Funcționalități de joc

Joc de risc Simboluri scatter Wild


Fructe apetisante în Dynamite Fruits

Fructe apetisante în Dynamite Fruits

Bine ați venit la Dynamite Fruits

Aparatele de păcănele înstil hibrid sunt din ce în ce mai populare, iar aceste titluri echilibrate în mod corespunzător vă oferă distracția sloturilor mecanice clasice, precum și titluri moderne de înaltă calitate. Dynamite Fruits este cea mai recentă apariție a lui GameArt în segmentul hibrid și trebuie să spunem că designerul iGaming a făcut o treabă destul de bună.

Dynamite Fruits se bazează pe o structură de grilă de joc de 5x4, care este destul de standard și a fost folosită într-o mulțime de jocuri mecanice de păcănele. Un alt element clasic folosit în Dynamite Fruits este selecția simbolurilor. Veți găsi o varietate de fructe suculente , cum ar fi cireșe, pepeni, prune, lămâi și struguri.

Funcțiile bonus puternice sunt încorporate în joc pentru a da sesiunii tale o lovitură explozivă. Animațiile sunt foarte fluide & netede, iar tu te vei bucura de aspectul vizual și de design.

Citiți recenzia noastră detaliată aici la BETO pentru a înțelege Dynamite Fruits în detaliu. Am trecut în revistă diferite aspecte ale jocului pentru confortul tău.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Design clasic, temă și simboluri

Temă și design

Dynamite Fruits se bazează pe o temă inspirată de fructe, iar tu vei intra într-o lume suculentă de îndată ce lansezi jocul ca la aparate. Grila de joc are un design simplu, iar marginile au un finisaj din lemn.

Fundalul este un tapet verde uriaș, cu numeroase trifoi cu patru foi imprimate pe el. Vei avea senzația că te uiți prin lentila unui pepene verde. Logo-ul atractiv Dynamite Fruits este plasat deasupra grilei de joc și se potrivește perfect cu simbolurile.

Simboluri

După cum am menționat mai sus, în joc sunt folosite simboluri clasice pe bază de fructe. Primești struguri, prune, pepeni, lămâi, pepeni și portocale în timpul sesiunii de învârtire, alături de câteva simboluri clasice precum clopotele.

Simbolurilespeciale Wild sunt reprezentate de 7-uri de culoare roșie. Aceste Wild-uri înlocuiesc toate simbolurile obișnuite, cu excepția Scatters. Simbolurile stea de culoare mov denotă Scatters. Aceste stele sunt, de asemenea, cel mai bun simbol de recompensă al jocului, oferind un câștig de 500x.

Plățile frumoase în Dynamite Fruits

Plățile frumoase în Dynamite Fruits

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Dynamite Fruits - Cum se joacă

Funcționarea lui Dynamite Fruits diferă puțin de alte jocuri de păcănele similare din categoria sa. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji și nu există nimic complicat în legătură cu acest joc. Vrem să fiți pe deplin pregătiți înainte de a vă începe aventura de a face bani cu acest titlu hibrid de iGaming.

Iată câteva puncte care vă vor ajuta:

  • Ar trebui să vă începeți sesiunea navigând printre opțiuni. Acest lucru vă va oferi o imagine de ansamblu asupra diferitelor lucruri pe care le puteți schimba în joc pentru a personaliza jocul în funcție de gusturile și preferințele dumneavoastră.
  • Apăsați butonul "i" din colțul din stânga jos pentru a deschide tabelul de plăți al jocului. Acest tabel vă va oferi informații cu privire la diferitele combinații pe care le puteți obține și plățile respective.
  • Apăsați semnul de întrebare și citiți regulile pentru mai multe informații.
  • Continuați săvă ajustați miza pe măsură ce continuați jocul. Aveți voie să setați orice sumă de miză între valorile fisei de 0,01 și 5. Acest lucru vă va oferi o gamă largă de pariuri generale și puteți seta cu ușurință orice miză cu care vă simțiți confortabil.
  • Stabiliți un sold de joc înainte de a începe sesiunea și păstrați-vă soldul și bugetul. Exersează-ți autocontrolul. Fiecare jucător trebuie să își cunoască limitele și să știe când să se oprească în timp ce este încă distractiv și distractiv.
Clopoței înflăcărați, șeptari roșii și wild-uri

Clopoței înflăcărați, șeptari roșii și wild-uri

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus explozive

Dynamite Fruits nu au un număr mare de caracteristici speciale și de Boostere. Principalul modificator pe care îl primești în acest slot este funcția Gamble.

Opțiunea Gamble vă permite să vă puneți câștigurile la bătaie pentru o șansă de a dubla câștigul. Ori de câte ori prinzi o combinație câștigătoare în timpul jocului, vei avea șansa de a pune din nou în joc acei bani. Atunci când alegeți să vă pariați câștigurile, vi se va arăta o carte cu fața în jos pe un ecran special și vi se va cere să alegeți între roșu și negru. Dacă vei prezice culoarea corectă, vei primi un câștig dublu. Îți poți paria câștigurile de până la 5 ori la rând.

Folosiți bonusul Gamble cu grijă. Folosiți acest modificator dacă aveți niște bani de rezervă pe care vă puteți permite să îi pierdeți.

Vei primi două simboluri speciale în joc. După cum am menționat deja, simbolurile Wild sunt indicate prin 7 roșii, iar pictogramele Scatter sunt reprezentate de stelele mov. Așa că fiți cu ochii în patru pentru aceste stele ajutătoare, deoarece acestea vă oferă cele mai bune câștiguri din joc.

Jocurile de noroc câștigurile în Dynamite Fruits

Jocurile de noroc câștigurile în Dynamite Fruits

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Variație și RTP - Dynamite Fruits

Dynamite Fruits este un joc de păcănele online cu variație redusă. Nu există prea multă așteptare. Vei primi o mulțime de câștiguri mai mici și regulate.

Când vine vorba de RTP, Dynamite Fruits se comportă mai bine decât media din industrie și te poți aștepta la câștiguri de aproximativ 96,16%. Media RTP a sloturilor similare este de 96%.

Dynamite Fruits slot - Simboluri wild - Red Seven

Dynamite Fruits slot - Simboluri wild - Red Seven

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Dynamite Fruits - Verdict final

Dynamite Fruits este diferit de majoritatea celorlalte jocuri pe care le veți găsi în locațiile de iGaming. Jocul se bazează pe o temă clasică inspirată de fructe, care vă va duce înapoi în timp în lumea bandiților cu un singur braț.

Boosterele sunt echilibrate pentru a merge bine cu tema clasică. Vă veți bucura de simbolurile Scatterclasice, care vă pot oferi câștiguri importante, iar Wilds aterizează din când în când pentru a vă ajuta să obțineți cu ușurință combinații câștigătoare. Funcția Gamble este Dynamite Fruits' atracția principală, unde vă puteți pune câștigurile în joc pentru șansa de a câștiga dublu.

Jocul vă permite să vă pariați câștigurile de până la 5 ori la rând, ceea ce este destul de mișto, dar nu uitați să fiți precaut, deoarece ați putea, de asemenea, să pierdeți totul.

Animațiile sunt foarte fluide în timpul jocului și vă veți bucura de modul în care diferitele elemente grafice sunt concepute pentru a vă oferi un aspect mecanic și o senzație de joc.

Pentru confortul tău, avem versiunea gratuită a Dynamite Fruits aici la BETO.com

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Dynamite Fruits

Care este cel mai mare câștig pe care îl pot obține la Dynamite Fruits într-o singură învârtire? Săgeată Săgeată

Poți obține câștiguri de până la 1.000x valoarea mizei tale.

Care este RTP și variația de la Dynamite Fruits? Săgeată Săgeată

Dynamite Fruits este un joc de cazino cu varianță redusă, cu un RTP de 96,16%.

Are Dynamite Fruits o rundă de rotiri gratuite? Săgeată Săgeată

Nu, nu există învârtiri gratuite în Dynamite Fruits. Vei primi bonusuri precum simboluri scatter, wild-uri și funcția de joc de noroc pe bază de cărți, după ce îți vei primi câștigurile.

Pot să joc Dynamite Fruits gratuit pentru a-l testa? Săgeată Săgeată

Da, puteți juca la Dynamite Fruits fără să plătiți bani reali. Versiunea demo a jocului Dynamite Fruits este disponibilă la BETO.com. Folosiți-o pentru a testa jocul.