MENIU
Căutare
Sloturi

Dragon Tiger (Pragmatic Play) Joacă Gratuit

Dragon Tiger (Pragmatic Play) Slot Demo

Dragon Tiger (Pragmatic Play)  Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Dragon Tiger (Pragmatic Play) de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Dragon Tiger (Pragmatic Play)  Demo

Jocul ca la aparate Dragon Tiger este inspirat de echilibrul a două forțe opuse, reprezentate de lupta dintre un tigru și un dragon. Acest slot este inspirat din mitologia asiatică. Are un layout 5x4 cu 1.024 moduri de câștig. Principalele caracteristici sunt simbolurile Wild și Free Spins cu Multiplier Wilds.

În această recenzie a slotului Dragon Tiger, vom explica de ce ar trebui să luați în considerare să jucați acest slot. Vom explica, de asemenea, orice neajunsuri ale acestui slot, așa că citiți până la sfârșit.


Lansare: 05.11.2020
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X20000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 16 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de peste 18.000x din miza dvs.

DeschidețiGameplay simplu și puternic

DeschidețiÎnvârtiri gratuite cu Multiplier Wilds

DeschidețiÎnvârtirile gratuite pot fi redistribuite

DeschidețiMuzică bună

Contra Contra

Contra

Închide Variație ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 95.50

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 4

Sloturi Linii de plată 1024

Teme de joc

Asiatice și Orientale


Funcționalități de joc

Multiplicator aleatoriu FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Multiplicatorii intră în joc în timpul bonusului Free Spins din jocul ca la aparate online Dragon Tiger.

Multiplicatorii intră în joc în timpul bonusului Free Spins din jocul ca la aparate online Dragon Tiger.

Bine ați venit la Dragon Tiger Online Slot

Joculca la aparate Dragon Tiger face o incursiune în mitologia asiatică și oferă și un bonus incredibil. Tigrul este simbolul forțelor yin ale universului, în timp ce dragonul este simbolul forțelor yang. În cultura asiatică, se crede că aceste două forțe opuse reprezintă echilibrul și nevoia de a-l menține.

Acest slot de la Pragmatic Play are cinci role, patru rânduri și 1.024 de moduri de a câștiga. Numărul mai mare de rânduri decât de obicei vă permite să obțineți mai multe moduri de câștig, iar potențialul ridicat al acestui slot este, de asemenea, un rezultat al acestui lucru.

În jocul de bază, singurul bonus este reprezentat de simbolurile Wild. Dacă ați jucat câteva sloturi Pragmatic Play la cazinouri online celebre, acest lucru nu este surprinzător, deoarece excelează în crearea de sloturi simple, dar puternice, cu caracteristici limitate.

Principalul bonus este runda de Free Spins, unde pot apărea Multipliers Wilds cu Multiplicatori în valoare de până la 5x. Este adevărat că nu există prea multe lucruri care ies în evidență atunci când te uiți prima dată la acest slot, dar numerele și bonusul principal sunt suficient de bune pentru a justifica o privire mai atentă.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă asiatică și grafică frumoasă

Temă și design

Tema jocului ca la aparate Pragmatic Play's Dragon Tiger se bazează pe mitologia asiatică, mai ales pentru că dragonii apar adesea în mitologia asiatică. În fundal, puteți vedea nori în care două creaturi legendare se pregătesc să se lupte.

În partea dreaptă, avem tigrul auriu, care simbolizează puterea, regalitatea, energia și multe altele. În partea stângă, putem vedea dragonul de aur, care simbolizează norocul, sănătatea, puterea și multe altele.

Muzica de fundal este liniștitoare și perfectă pentru un slot cu elemente mitologice. Trebuie să jucați până când auziți muzica în timpul Free Spins, deoarece sună magic.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt peștii aurii, iepurii, broaștele, broaștele țestoase și tigrii albi. Vei fi plătit de la 3x până la 7,5x din pariul tău pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri cu simbolurile cu plată mare. Simbolurile de cărți sunt simbolurile cu plată mică, care plătesc 2,5x din pariul dvs. pentru obținerea de combinații câștigătoare de cinci cărți la fel.

Simbolulauriu cu fața dragonului este simbolul Wild, iar logo-ul jocului este simbolul bonus.

3 sau mai multe simboluri bonus te vor premia cu runda Free Spins.

3 sau mai multe simboluri bonus te vor premia cu runda Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Dragon Tiger Slot la cazinouri online

Sloturile sunt unul dintre cele mai ușor de jucat jocuri de cazino gratuite, deoarece trebuie doar să apeși câteva butoane pentru a le juca. Totuși, iată care sunt elementele de bază pentru a vă ajuta să jucați:

  • Începeți prin a alege cel mai bun cazinou în funcție de dvs. și faceți depozitul minim.
  • Nu este nevoie să descărcați nimic, deoarece trebuie doar să găsiți acest slot și să faceți clic pe el pentru a-l juca.
  • Setează-ți pariul de la 0,20 € până la valoarea maximă a pariului de 100 €.
  • Găsiți butonul de rotire și faceți clic pe el pentru a începe să jucați.

Atâtatimp cât prinzi minimum 3 simboluri identice pe rolele adiacente, de la stânga la dreapta, vei obține un câștig. Acest slot îți oferă 1.024 moduri de câștig, ceea ce înseamnă o mulțime de oportunități de a obține câștiguri.

Multiplicatorul Wilds îți oferă câștiguri uriașe la Free Spins.

Multiplicatorul Wilds îți oferă câștiguri uriașe la Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus puternice

Existădoar două bonusuri în acest joc de cazino: simbolurile Wild și Free Spins. Să explorăm acum aceste bonusuri.

Simbolul Wild

Simbolul Wild este responsabil de înlocuirea celorlalte simboluri pentru a vă ajuta să creați câștiguri. Simbolul Wild poate apărea doar pe rolele din mijloc și nu poate înlocui un simbol Scatter sau un simbol bonus.

Funcția Free Spins

Atunci când3 sau mai multe simboluri bonus apar pe role, veți declanșa runda Free Spins. Iată câte rotiri puteți câștiga în funcție de numărul de simboluri bonus:

  • 3 simboluri bonus: 8 rotiri gratuite
  • 4 Simboluri Bonus: 15 rotiri gratuite
  • 5 simboluri bonus: 20 de rotiri gratuite

Vestea bună este că toate simbolurile Wild au un Multiplicator aleatoriu de 2x, 3x sau 5x în timpul acestui bonus. Dacă mai mulți Multiplicatori Wild sunt prezenți în același timp, aceștia vor fi înmulțițiți unul cu celălalt și apoi aplicați la orice câștig pe care îl obțineți din acea rotire. Puteți vedea clar Multiplicatorul care se va aplica câștigului dvs. în partea dreaptă sus.

Free Spins pot fi extinse prin aterizarea a 2 sau mai multe Scatters. 2 Scatters vă vor oferi 5 Free Spins suplimentare, iar numărul de rotiri pe care le puteți obține pentru aterizarea a 3 sau mai multe Scatters este același cu cel menționat mai sus.

3 simboluri bonus te vor premia cu 8 rotiri gratuite.

3 simboluri bonus te vor premia cu 8 rotiri gratuite.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ul acestui joc este de 96,50%, ceea ce este mai mare decât în cazul majorității jocurilor de cazino.

Volatilitatea este de 4,5 din 5, deci este un slot cu volatilitate ridicată. Dacă nu știi ce înseamnă volatilitate ridicată, lasă-ne să-ți spunem noi. Volatilitatea ridicată înseamnă că va trebui să așteptați pentru câștiguri, dar vă puteți aștepta la câștiguri mai mari decât sloturile demo cu volatilitate mai mică.

Câștigul maxim îți va plăti 18,125x din pariul tău, ceea ce este foarte mare. Nu ne așteptam ca funcțiile acestui slot să îți ofere un Max Win atât de mare, dar suntem plăcut surprinși.

Bucură-te de 1.024 de moduri de a câștiga în aparatul de joc Dragon Tiger.

Bucură-te de 1.024 de moduri de a câștiga în aparatul de joc Dragon Tiger.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este Dragon Tiger Online Slot merită?

Joculca la aparate Dragon Tiger este combinația perfectă de simplitate și potențial de câștiguri mari. Numărul mare de moduri de câștig cu Multiplier Wilds în Free Spins poate face ca obținerea de câștiguri în valoare de câteva sute de ori mai mari decât miza ta să fie ușoară.

Un mare avantaj al acestui slot este cât de des se declanșează Free Spins. Veți găsi că este mult mai ușor să declanșați Free Spins în acest slot în comparație cu majoritatea celorlalte jocuri. Chiar dacă valorile Multiplier Wilds nu sunt foarte mari, potențialul de a câștiga mult este acolo datorită numeroaselor moduri de câștig și a plăților decente ale simbolurilor.

Câștigul maxim de peste 18.000x din miza ta și RTP-ul ridicat sunt motive solide pentru a juca acest slot. Recomandăm Pragmatic Play pentru că are un RTP decent sau ridicat în majoritatea sloturilor pe care le lansează.

Acest slot poate fi un pic învechit, dar bonusul se va declanșa adesea pentru a vă ajuta să obțineți plata masivă pe care o doriți. Ar trebui să jucați acest slot la cazinourile de top pe bani reali recomandate de noi aici la BETO și să vedeți cât de mult puteți câștiga.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Dragon Tiger Slot - Întrebări frecvente

Cât de mult este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Dragon Tiger? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim valorează 18.125x miza ta, așa că ar trebui să fie cel mai mare câștig de până acum, dacă reușești să-l câștigi.

Care este RTP-ul și varianța jocului ca la aparate Dragon Tiger? Săgeată Săgeată

Acest joc de păcănele are un RTP foarte mare, de 96,50%. Acesta este un joc cu volatilitate ridicată, deoarece volatilitatea sa este de 4,5 din 5. Îți recomandăm să pariezi cât mai puțin și să fii atent la bugetul tău.

Există rotiri gratuite în jocul ca la aparate Dragon Tiger? Săgeată Săgeată

Da, acest joc de păcănele te premiază cu până la 20 de rotiri gratuite, care pot fi redeclanșate dacă prinzi cel puțin 3 simboluri bonus. Învârtirile gratuite au și Multiplier Wilds cu multiplicatori în valoare de până la 5x, iar multiplicatorii Multiplier Wilds se înmulțesc între ei pentru a-ți oferi un câștig și mai mare.

Cum funcționează simbolul Wild în jocul ca la aparate video Dragon Tiger? Săgeată Săgeată

Simbolul Wild poate apărea pe rolele din mijloc pentru a înlocui alte simboluri, cu excepția simbolului Scatter.

Este Dragon Tiger slot o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Nu, toată lumea din industria jocurilor de noroc are încredere în Pragmatic Play, așa că nu există niciun motiv pentru a crede că acest slot nu este legitim. Pragmatic Play este un dezvoltator licențiat care a lansat sute de sloturi de care jucătorii se bucură în întreaga lume, așa că poți avea încredere în ei.

Este posibil să joci jocul ca la aparate Dragon Tiger gratis? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de Free Spins cu Multiplier Wilds jucând gratis în modul demo al jocului ca la aparate Dragon Tiger aici la BETO.