MENIU

Dragon Hero Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Dragon Hero de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Dragon Hero

Jocul de păcănele Dragon Hero dezlănțuie puterea dragonului mitic pentru a adăuga wild-uri aleatorii și a acorda câștiguri mari. Acest slot are un layout 5x4 cu 20 de linii de plată. Are Super Wilds, Free Spins și Buy Free Spins. La fel ca un slot tipic de Pragmatic Play, acest joc se referă la folosirea la maxim a unui bonus principal și la câștiguri mari.

În această recenzie a slotului Dragon Hero, motivele pentru care ar trebui să jucați acest slot și motivele pentru care nu ar trebui să jucați vor fi explicate în detaliu.


Lansare: 05.01.2023
Volatilitate
Câștig maxim: X5000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 27 Octombrie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 5.000x pariul dvs.

Super Wilds

Super Wild-uri lipicioase la rotirile gratuite

Bucurați-vă de până la 30 de rotiri gratuite

Cumpărați funcția Învârtiri gratuite

Contra

Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Pragmatic Play

Volatilitate

RTP% 94.94

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.20

Miza maximă 100.00

Role 5

Rânduri 4

Teme de joc

Asiatice și Orientale


Funcționalități de joc

Cumpărați Funcția Symbol Swap Colectați Energie Random Wilds Sticky Wilds Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins Wild


Câștigă până la 5.000x miza ta în jocul ca la aparate online Dragon Hero

Câștigă până la 5.000x miza ta în jocul ca la aparate online Dragon Hero

Bine ați venit în Orientul îndepărtat și la Dragon Hero Online Slot by Pragmatic Play

Joculde păcănele Dragon Hero te va duce în lumea dragonilor mitici și îți va folosi puterea lor pentru a-ți oferi wild-uri aleatorii și câștiguri uriașe. Pragmatic Play este unul dintre acei dezvoltatori care nu te încurcă cu mai multe funcții, ci îți oferă un gameplay relaxant cu o rundă bonus principală. Bonusul principal aici este runda de Free Spins cu Super Wilds.

Acest slot are cinci role, patru rânduri și 20 de linii de plată fixe. Simbolurile Super Wild apar și adaugă Wild-uri aleatorii pentru a te ține ocupat în jocul de bază. Aceleași Super Wilds devin lipicioase și adaugă Wilds aleatorii la fiecare rundă de Free Spins. Așadar, vă puteți imagina cum va fi să aveți 4 sau 5 Super Wilds pe role.

Funcția Bonus Buy se găsește, de asemenea, în acest slot și este necesară deoarece jocul de bază te poate plictisi. În general, pare a fi un slot bun, dar nu putem spune dacă este bun sau grozav până când nu vom explora mai departe acest joc.

Video: Dragon Hero Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocurile de cazino video Dragon Hero

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă asiatică și grafică decentă

Temă și design

Simbolurile, numele și tema generală se bazează toate pe Orientul Îndepărtat, pe cultura și mitologia asiatică. Poți vedea un dragon mitic masiv zburând pe fundalul acestui slot. Un oraș antic cu structuri frumoase și un cer înstelat fac ca acest slot să arate uimitor.

Muzica începe încet, dar își mărește rapid ritmul și devine foarte veselă . Designul marginilor rolelor cu dragoni aurii și clopoței de vânt eleganți este destul de bun.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt o sicoană de aur, o broască de aur, un pește de aur, o urnă, un pergament și o monedă. Vei primi între 5x și 40x din pariul tău pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri cu simboluri de mare plată.

Simbolurile de cărți cu plată mică plătesc între 1,25x și 2,5x din pariul tău pentru obținerea de combinații câștigătoare de cinci cărți la fel.

Am acoperit simbolurile obișnuite, așa că acum este timpul să ne uităm la simbolurile speciale. Simbolul Wild este un simbol yin și yang, iar fața dragonului este simbolul Super Wild. Dragonul masiv de aur este simbolul Scatter.

Este destul de frecventă apariția mai multor Wild-uri pe role la Free Spins.

Este destul de frecventă apariția mai multor Wild-uri pe role la Free Spins.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Dragon Hero Slot

Este foarte ușor să joci acest joc ca la aparate dacă urmezi pașii de mai jos.

  • Înainte de a face orice, ajustați-vă pariul total pe rotire folosind butoanele plus și minus. Valoarea minimă a pariului total este de 0,20 €, iar valoarea maximă a pariului este de 100 €.
  • Deschideți meniul și vedeți ce opțiuni are.
  • Dacă vrei să afli cât de mult poți câștiga, poți arunca o privire la tabelul de plăți.
  • În cele din urmă, faceți clic pe butonul de rotire pentru a începe să jucați acest slot.

Poți obține un câștig dacă prinzi o combinație de trei sau mai multe simboluri identice pe una dintre liniile de plată de la stânga la dreapta.

Ai răbdare și bucură-te de câștigurile uriașe la care ai visat

Ai răbdare și bucură-te de câștigurile uriașe la care ai visat

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus spectaculoase

Bonusurile pot părea puțin, dar le vei simți puterea atunci când declanșezi runda de rotiri gratuite. Sincer, Super Wilds sunt una dintre cele mai interesante funcții, mai ales dacă aterizează pe primele role. Să înțelegem cum funcționează funcțiile principale.

Funcția bonus Super Wilds

Simbolurile Super Wild aterizează pe rolele 2, 3 sau 4 în acest joc. Simbolul Super Wild deține un număr aleatoriu de Wilds de la 1 la 3 și adaugă acele Wilds în poziții aleatorii pe role. De asemenea, este posibil să obțineți mai multe Wild-uri în aceeași poziție.

Runda de rotiri gratuite Dragon Hero Slot

Trei sau mai multe Scatters vă vor permite să declanșați bonusul Free Spins. Înainte ca runda bonus Free Spins să înceapă, vei primi mai multe roți bonus în funcție de numărul de Scatters pe care le-ai aterizat, după cum urmează:

  • 3 Simboluri Scatter: Șase roți bonus.
  • 4 Simboluri Scatter: Opt Bonus Wheels
  • 5 Simboluri Scatter: Zece roți bonus

Fiecare Bonus Wheel se învârte și vă acordă 1, 2 sau 3 Free Spins la întâmplare. Veți avea ocazia să jucați numărul total de rotiri acordate de toate Bonus Wheels. Numărul maxim de Free Spins de care vă puteți bucura este de 30. După ce orice Super Wild lovește, acesta va rămâne până la sfârșitul bonusului și va adăuga Wild-uri în poziții aleatorii la fiecare Free Spin.

La fel ca în jocul de bază, simbolul Super Wild poate deține 1, 2 sau 3 Wilds la întâmplare. Ori de câte ori un Scatter aterizează, acesta va adăuga jumătate de Wild la un Super Wild aleatoriu. Odată ce un Wild complet a fost adăugat la un Super Wild prin 2 Scatter-uri diferite care adaugă jumătate de Wild la acesta, Super Wild va începe să adauge un Wild suplimentar la fiecare rotire.

Nu puteți redeclanșa funcția Free Spins.

Funcția Buy Free Spins

Această funcție Bonus Buy este folosită pentru a cumpăra Free Spins prin plata a 100x din pariul dvs.

Simbolul Scatter adaugă o jumătate de Wild la un Super Wild aleatoriu.

Simbolul Scatter adaugă o jumătate de Wild la un Super Wild aleatoriu.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

RTP-ul Dragon Hero este de 96% pentru joc și de 96,13% pentru funcția Buy Free Spins. RTP-ul se situează în jurul mediei RTP, așa că veți obține randamente bune.

Acesta este un slot cu volatilitate ridicată, ceea ce nu este o problemă dacă pariezi cu înțelepciune și faci pauze atunci când este necesar.

Câștigul maxim al acestui slot este de 5.000x din pariul tău, ceea ce nu este foarte mare, dar totuși merită urmărit.

Bucură-te de mai multe simboluri Super Wilds și simboluri Wild obișnuite în jocul ca la aparate online Dragon Hero.

Bucură-te de mai multe simboluri Super Wilds și simboluri Wild obișnuite în jocul ca la aparate online Dragon Hero.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Este Dragon Hero Slot merită?

Joculde păcănele Dragon Hero oferă tot ceea ce ne așteptăm de la majoritatea jocurilor de păcănele Pragmatic Play, iar acesta este un lucru bun. De data aceasta, ai ocazia să explorezi cultura chineză cu un bonus care merită cumpărat. Dacă vă puteți permite, puteți cumpăra Free Spins și vă puteți bucura de acțiune. De fapt, am obținut randamente mari în cele câteva cumpărări pe care le-am făcut.

Jocul de bază nu este plin de multă acțiune, dar cu siguranță are momentele sale. Super Wilds vă poate oferi câștiguri uimitoare dacă aterizează în pozițiile potrivite și adaugă o mulțime de Wilds. RTP-ul este, de asemenea, decent, așa că vă puteți bucura de joc fără griji.

În general, acest slot merită să fie jucat pentru jucătorii răbdători care doresc câștiguri mari. Puteți juca slotul Dragon Hero pe bani reali la cazinourile de top recomandate de noi aici la BETO. Dacă doriți să vă bucurați de el gratuit, îl puteți juca pe site-ul nostru.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Dragon Hero Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate Dragon Hero?

Câștigul maxim pe care îl poți obține este de 5.000x pariul tău, ceea ce reprezintă un câștig maxim destul de comun pentru sloturile cu varianță mare de pe Pragmatic Play.

Care este RTP-ul și varianța jocului ca la aparate Dragon Hero?

Acest joc de păcănele are un RTP de 96%, același RTP mediu și ar trebui să vă ofere câștiguri decente. Volatilitatea acestui slot este ridicată, ceea ce înseamnă că este nevoie de ceva timp pentru a obține câștiguri, dar acestea pot fi mai mari.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Dragon Hero?

Da, acest joc ca la aparate îți oferă până la 30 de rotiri gratuite dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri scatter. Free Spins au Sticky Super Wilds care adaugă Wilds aleatoriu la toate rotirile. În plus, Scatters pot ajuta la creșterea numărului de Wilds adăugate de Super Wilds.

Cum funcționează Super Wilds în jocul ca la aparate video Dragon Hero?

Super Wilds adaugă între 1 și 3 Wilds în poziții aleatorii, dar pot apărea doar pe rolele din mijloc.

Este slotul Dragon Hero o înșelătorie?

Nu, Dragon Hero nu este cu siguranță o înșelătorie, deoarece Pragmatic Play este dezvoltatorul său. Pragmatic Play este licențiat de autorități precum UK Gambling Commission, așa că nu aveți de ce să vă faceți griji.

Pot juca Dragon Hero demo gratuit?

Da, te poți bucura de Free Spins, Super Wilds și funcția Buy Free Spins jucând modul demo gratuit Dragon Hero aici la BETO.