MENIU

Dead Canary Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Dead Canary de Nolimit City

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Dead Canary

Jocul de păcănele Dead Canary se bazează pe povestea ciudată a unui pitic furios care își caută dragostea. Vestea bună este că acest slot este plin de explozii, funcții profitabile și un câștig maxim care te va lăsa fără cuvinte. La început, rolele vor fi blocate, dar combinațiile câștigătoare le pot debloca. Funcțiile notabile oferite aici sunt Wild Mining, xBomb Wild Multiplier, xBET și Canary Free Spins.

În această recenzie Dead Canary, vei vedea de ce acest slot ar putea deveni rapid unul dintre sloturile tale preferate.


Lansare: 20.12.2022
Volatilitate
Câștig maxim: X65000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Octombrie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 65.000x din miza dvs.

Wild Mining și xBomb Wilds în jocul de bază

Învârtiri gratuite cu potențial nelimitat

Abilitatea de a cumpăra bonusuri

Caracteristica xBet

Contra

Volatilitate foarte mare

Fapte despre păcănele

Furnizor Nolimit City

Volatilitate

RTP% 94.12

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 2.00

Miza maximă 1000.00

Role

Rânduri

Teme de joc

Minerit


Funcționalități de joc

Hold and Spin Setul de role se schimbă Symbol Swap Cascading/Avalanche wins Random Wilds Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Un alt slot unic de la Nolimit City

Un alt slot unic de la Nolimit City

Bine ați venit la Dead Canary Slot Machine de Nolimit City

Joculde păcănele Dead Canary este inspirat de fapt din povestea adevărată a canarilor bătrâni și de încredere care erau folosiți în minele de cărbune pentru a detecta monoxidul de carbon și alte gaze toxice. Practic, păsările bolnave sau muribunde le semnalizau minerilor că în mină există un gaz toxic, iar aceștia trebuiau să evacueze înainte de a fi răniți.

Vei vedea un layout cu o configurație 3-3-2-2-2-1-1-1 la începutul fiecărei rotiri, dar poate fi extins la 3-4-3-4-4-3-4 prin obținerea de câștiguri și eliminarea barierelor. Acest slot cu șase role vă oferă între 36 și 1.728 de moduri de câștig. Nolimit City sloturile nu sunt niciodată simple, dar vă puteți aștepta la un potențial fenomenal și la caracteristici inovatoare.

Principalul punct de atracție al acestui slot este câștigul maxim de 65.000x din miza ta, la care visează toți jucătorii de sloturi. Evident, va trebui să tolerezi natura brutală a acestui slot pentru a urmări câștigul Max, dar nu poți nega că merită să îl urmărești.

Funcțiile bonus Dead Canary sunt destul de impresionante, în special rotirile gratuite Canary. În jocul principal, funcția Wild Mining și multiplicatorul xBomb Wild se combină pentru a vă oferi câștiguri explozive. Există caracteristici și îmbunătățiri suplimentare pentru Free Spins pe care le vom explica destul de curând în această recenzie a slotului Dead Canary.

Video: Dead Canary Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocurile de cazino online Dead Canary

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă minieră și design unic

Temă și design

Nolimit City este unul dintre puținii dezvoltatori care vin mereu cu teme noi și bizare sau cu teme cu elemente noi. De data aceasta, au venit cu o temă de minerit cu un pic de iubire pentru o măsură bună.

Povestea este despre un miner supărat care a găsit rețeta perfectă pentru berea perfectă. Acum, el încearcă să găsească dragostea adevărată și se pare că minele adăpostesc o sirenă frumoasă care îi poate îndeplini dorința de iubire.

Când joci pentru prima dată Dead Canary, s-ar putea să iasă în evidență aspectul întunecat și neprimitor al acestui slot. Puteți vedea o mină întunecată în fundal, cu un lac plin de apă murdară. Muzica este sumbră, dar își mărește ritmul în timpul Free Spins. În general, tema este neobișnuită, dar interesantă.

Simboluri

Câștigurile sunt acordate atunci când prindeți simboluri identice pe rolele consecutive de la stânga la dreapta. Simbolurile care plătesc cel mai bine sunt minerul, șobolanul, busola, flaconul și cârligul de prindere. Vei fi plătit de la 2x până la 7,5x din miza ta pentru obținerea unei combinații câștigătoare cu șase simboluri identice cu plată mare.

Simbolurile cu plată mică sunt simbolurile de cărți care plătesc între 1x și 1,5x din miza ta totală pentru obținerea unei combinații câștigătoare cu șase cărți identice.

Simbolul xBomb Wild este un simbol cu mai multe bețe de dinamită, iar simbolurile Scatter sunt canarii în cuști argintii și aurii.

Canarii mor luând lovituri de bombe și gaze și dau recompense

Canarii mor luând lovituri de bombe și gaze și dau recompense

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Dead Canary Slot

Poate că știi deja cum să joci. Totuși, explicăm elementele de bază pentru începători. Să începem.

 • Faceți clic pe butonul mare de ro tire cu o săgeată curbă sau folosiți bara de spațiu pentru a roti rolele.
 • Butonul cu pictograma de joc este pentru a folosi funcția de joc automat. Poți face între 10 și 1.000 de rotiri pe pilot automat prin jocul automat cu limite de pierderi și câștiguri.
 • Pictograma cu fulger va activa modul turbo pentru a face rolele să se învârtă mai repede.
 • Faceți clic pe butonul cu monede pentru a ajusta valorile fisei și pariul dvs. Puteți seta pariul între 0,20 € și 100 € (pariul maxim).
 • Activați sau dezactivați sunetul cu ajutorul pictogramei difuzorului.
 • Faceți clic pe butonul cu trei linii orizontale pentru a deschide tabelul de plăți și pentru a accesa setările și istoricul.
 • Tabela de plăți are plățile pentru simboluri și o explicație a regulilor, în timp ce setările au opțiuni utile, cum ar fi muzica.
Învârtirile gratuite Canary sunt cu ușurință cea mai puternică caracteristică a acestui joc de cazino.

Învârtirile gratuite Canary sunt cu ușurință cea mai puternică caracteristică a acestui joc de cazino.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus mortale și incredibil de puternice

Șase bonusuri vă așteaptă pentru a vă ajuta să vă croiți drum prin minele prăfuite și să vă luați o parte din profiturile imense. Aceste bonusuri impresionante sunt Reel Area, Wild Mining, xBomb Wild Multiplier, xBet, Canary Free Spins și funcția Nolimit Bonus. Să începem să le explorăm acum.

Reel Area

La început, zona de role va avea 3-3-2-2-2-1-1 poziții deblocate, iar aceasta se poate extinde până la 3-4-3-4-4-3-3-4 prin eliminarea barierelor. Îndepărtarea barierelor este simplă, deoarece puteți face acest lucru prin obținerea de câștiguri.

Ori de câte ori obțineți un câștig, simbolurile câștigătoare explodează, iar simbolurile rămase se prăbușesc și apoi alunecă spre stânga. După aceea, noi simboluri vor cădea pentru a umple rolele.

Veți deblocaun rând pentru obținerea unui câștig, astfel încât trei câștiguri la rând vor debloca toate pozițiile de pe role. O explozie xBomb lângă o barieră sau funcția Wild Mining pot, de asemenea, debloca poziții.

Pe pozițiile de jos se află Multiplicatori care vor fi acordați dacă distrugi simbolul lor asociat sau dacă bariera îndepărtată dezvăluie un simbol Scatter.

Funcția Wild Mining

Atunci cândprindeți 3 sau mai multe simboluri identice pe diagonală și nu există câștiguri, se va declanșa funcția Wild Mining. Simbolurile declanșatoare sunt eliminate, iar un simbol Wild apare în pozițiile de mijloc ale alinierii lor.

Iată o defalcare a numărului de simboluri Wild pe care le puteți obține în funcție de numărul de simboluri declanșatoare:

 • 1 Bombă Wild: 3 simboluri
 • 2 bombe Wild: 4 simboluri
 • 3 bombe Wild: 5 simboluri

Bombele Wild vor exploda, iar Multiplicatorul de câștig va crește cu 1 pentru următoarea prăbușire. Exploziile Wild Bomb vor face ca toate simbolurile să explodeze, cu excepția simbolurilor xBombă. Nu vă faceți griji; dacă explozia spulberă un Scatter, acesta va apărea din nou într-o poziție aleatorie în următoarea prăbușire.

Funcția xBomb Wild Multiplicator

Simbolurile xBomb Wild pot înlocui alte simboluri, cu excepția Scatter-ului. Simbolul xBomb va exploda în formă de cruce, distrugând simbolurile pe care explozia le atinge, cu excepția Scatterilor sau a altor xBombs. În plus, va crește Multiplicatorul de câștiguri cu 1 pentru următoarea prăbușire.

Trei simboluri scatter Canary vor declanșa rotirile gratuite în jocul ca la aparate Dead Canary.

Trei simboluri scatter Canary vor declanșa rotirile gratuite în jocul ca la aparate Dead Canary.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Dead Canary Free Spins și alte bonusuri

Dacăprinzi 3 simboluri Scatter în jocul de bază, vei primi funcția de rotiri gratuite Canary. Zona rolelor se transformă într-o configurație 4-3-4-4-3-3-4-3-4 cu patru seifuri încuiate în colțuri. Funcția Free Spins are 3 rotiri bonus, iar numărul de rotiri se resetează la 3 ori de câte ori prinzi un simbol xBomb.

Seifurile pot colecta monede și Multiplicatori din trei poziții adiacente, iar exploziile xBomb pot debloca seifurile. Un seif deblocat vă va plăti orice recompense pe care le-a colectat atunci când se termină bonusul.

Scatterii care au declanșat funcția rămân pe role, în timp ce restul pozițiilor se învârt pentru a dezvălui diverse simboluri. Scatterii cu o valoare inițială de 1x pot colecta monede, upgrade-uri, multiplicatori, șobolanul și potențiatorul de pitici. În continuare sunt prezentate cele două tipuri de Scatters:

 • Simbolul Scatter Silver Cage (cușcă de argint): Acest Scatter colectează tot ceea ce se află în formă de x la doar o poziție distanță de el.
 • Gold Cage Scatter Symbol (Simbolul Scatter al cuștii de aur): Acest Scatter colectează tot ceea ce este în formă de x de pe un întreg rând.

Pentru aobține câștigurile colectate de Scatter, trebuie să așteptați până când moare o pasăre. Păsările/canarii vor muri dacă sunt loviți de trei explozii, deoarece au trei puncte de lovitură. Simbolurile xBombe și gaze din apropierea păsărilor vor lua un punct de lovitură de la păsări. După ce canarii mor, în locul lor se nasc alții noi.

Există câteva simboluri speciale în joc despre care ar trebui să știți:

 • Monede: Monedele pot avea valori între 1x și 100x, iar simbolurile Scatter le pot colecta.
 • Bombe: Bombele explodează întotdeauna în formă de x și afectează doar pozițiile învecinate.
 • Multiplicatori: Multiplicatorii pot dubla sau tripla valorile colectate de către Scatter și bolți.
 • Gaz: Gazul: Gazul rănește toți canarii adiacenți.
 • Piticul: Piticul este un potențator special pe care îl poate ridica un Scatter. Piticul colectează apoi valorile tuturor Scatterilor pentru fiecare rotire până când moare. Adaugă un punct de lovitură la Scatter, iar în locul lui se naște o pasăre după ce moare. Aceasta colectează într-un model similar cu pasărea din care a fost transformată.
 • Șobolan: Șobolanul poate fi, de asemenea, cules ca și piticul, iar acesta plătește tuturor Scatterilor valoarea sa totală pentru fiecare rotire. De asemenea, adaugă un punct de lovitură, iar o pasăre se naște atunci când șobolanul moare. Evident, aceasta se colectează în forma păsării din care a fost transformată.
 • Upgrade : Transformă Scatters Silver în Scatters Gold și adaugă un punct de lovitură simbolurilor.

Funcția xBet

Puteți activa această funcție pentru a crește valoarea pariului cu 40% și pentru a obține un simbol Scatter garantat și o primă barieră deblocată. Ar putea fi utilă pentru a obține mai multe câștiguri și pentru a declanșa mai repede bonusul principal.

Funcția bonus Nolimit

Această caracteristică este utilizată pentru a cumpăra Free Spins. Să vedem ce opțiuni oferă:

 • Canary Free Spins: Free Spins cu simboluri Scatter Silver Cage Scatter pentru 68x din pariul dvs.
 • Golden Canary Free Spins (Învârtiri Gratuite Canarul de Aur): Free Spins cu simboluri Scatter Golden Cage Scatter pentru 500x din pariul dvs.
 • Lucky Draw: Obțineți un număr aleatoriu de simboluri Golden Cage Scatter și/sau Silver Cage Scatter pentru 284x pariul dvs.
Deblochează toate rândurile pentru a accesa multiplicatorii din partea de jos.

Deblochează toate rândurile pentru a accesa multiplicatorii din partea de jos.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

RTP-ulDead Canary este de 96,02%, ceea ce este aproximativ la fel ca media RTP de 96%. RTP-ul pentru diferitele caracteristici ale acestui slot este următorul:

 • Funcția xBet: 96,33% RTP
 • Canary Free Spins Feature Buy: 96.30%
 • Gold Scatter Canary Canary Free Spins Feature Buy: 96.37%
 • Lucky Draw Feature Buy: 96.39%

Așadar, funcția Lucky Draw îți oferă cel mai mare RTP dintre toate. La fel ca majoritatea sloturilor online gratuite de la Nolimit City, varianța acestui slot este extremă sau foarte mare.

Câștigul maxim pe care îl poți obține de la acest slot este în valoare de 65.000x pariul tău, ceea ce reprezintă unul dintre cele mai mari câștiguri pe care le poți obține.

Bucură-te de funcții unice și de un potențial ridicat în jocul ca la aparate Dead Canary

Bucură-te de funcții unice și de un potențial ridicat în jocul ca la aparate Dead Canary

ÎNAPOI LA CUPRINS

Este Dead Canary Online Slot merită?

Înacest moment, nu ar trebui să vă mai spunem că jocul ca la aparate Dead Canary merită timpul dumneavoastră. Bazat pe o poveste solidă, slotul are o mulțime de lucruri care se întâmplă în jocul de bază și în Free Spins. Îți va lua ceva timp să te obișnuiești cu el, dar odată ce te-ai acomodat, s-ar putea să nu mai vrei să joci nimic altceva. Cele mai multe sloturi ar putea chiar să înceapă să pară plictisitoare dacă devii dependent de jocul acesta.

Învârtirile Gratuite Canary sunt antrenante, mai ales când le declanșezi cu Gold Cage Scatters. Uneori, bonusul continuă atât de mult timp încât pare că nu se va termina niciodată. Odată ce începi să acumulezi acei Multiplicatori mari, poți obține cu ușurință un câștig în valoare de câteva mii de ori miza ta.

recomandăm să folosiți funcția xBet sau funcția de cumpărare Lucky Draw pentru câștiguri mai mari și mai multă acțiune. Doar fii atent și gestionează-ți bine bugetul, deoarece acest slot îți poate goli rapid buzunarele. Așadar, încercați să cumpărați bonusurile doar atunci când vă puteți permite să le cumpărați de cel puțin 3 sau 4 ori.

La finalul acestei recenzii a slotului Dead Canary, dorim să vă recomandăm cu tărie să încercați acest slot. Dacă doriți să jucați pe bani reali, puteți găsi un bonus de bun venit foarte profitabil la cazinourile online de renume recomandate aici la BETO. Jocuri de cazino ca acesta sunt extrem de rare, așa că nu ratați ocazia de a-l încerca.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Slot Dead Canary - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate Dead Canary?

Câștigul maxim este de 65.000x pariul tău, ceea ce este foarte greu de depășit, și nu putem descrie în cuvinte cum ar fi să câștigi.

Care este RTP-ul și varianța jocului ca la aparate Dead Canary?

RTP-ul lui Dead Canary este de 96,02%, dar te poți bucura de un RTP mai mare dacă cumperi bonusuri. Volatilitatea extremă a acestui slot este de 10 din 10, ceea ce înseamnă că ar trebui să pariezi puțin și să îți gestionezi bugetul în mod corespunzător.

Există rotiri gratuite în jocul ca la aparate Dead Canary?

Da, primești 3 rotiri gratuite în acest joc de aparate. Principala modalitate de a câștiga mult prin intermediul Free Spins este prin aterizarea de bombe sau simboluri de gaz care aruncă în aer canarii și îți oferă recompense mari. Câteva alte simboluri, cum ar fi șobolanii sau potențatorii mineri, îți pot crește și mai mult câștigurile.

Cum funcționează funcția xBet în jocul ca la aparate Dead Canary?

Această funcție îți crește valoarea pariului cu 40% și îți oferă un rând suplimentar deblocat și un simbol Scatter la fiecare învârtire.

Este Dead Canary video slot-ul Dead Canary o înșelătorie?

Nu, avem încredere deplină în acest joc de păcănele și credem că este legal, deoarece Nolimit City este în spatele lui. Ei sunt licențiați de către Autoritatea de Jocuri de Noroc din Malta, Comisia de Jocuri de Noroc din Marea Britanie și Autoritatea Suedeză de Jocuri de Noroc, printre altele. Pe scurt, jucați doar acest slot cu încredere deplină.

Pot să joc gratis jocul ca la aparate online Dead Canary?

Da, te poți bucura de funcții precum Free Spins, funcția xBet și xBomb Wild Multiplier jucând gratis în modul demo al jocului ca la aparate Dead Canary aici la BETO.