MENIU

Book of Golden Sands Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Book of Golden Sands de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Book of Golden Sands

Joculde păcănele Book of Golden Sands oferă funcții inovatoare cu tema egipteană standard. Acest slot are un layout 6x3 cu 729 de moduri de câștig, ceea ce este foarte profitabil. Runda Free Spins oferă simboluri Expanding cu o întorsătură care îți va multiplica potențialul de câștig. Multiplicatorul Wild și funcția Bonus Buy sunt celelalte caracteristici interesante.

În această recenzie a slotului Book of Golden Sands, vă vom explica de ce ar trebui să jucați acest slot machine. Rămâi în preajmă pentru a afla ce întorsătură grozavă este oferită în bonusul principal.


Lansare: 05.09.2022
Volatilitate
Câștig maxim: X10000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 23 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Învârtiri gratuite cu simboluri expansive

Câștig maxim de 10.000x din miza dvs.

Până la 10 simboluri Expanding pe o rolă

Posibilitatea de a redeclanșa Free Spins

RTP ridicat

Contra

Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Pragmatic Play

Volatilitate

RTP% 95.42

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.10

Miza maximă 100.00

Role 6

Rânduri 3

Teme de joc

Civilizații antice


Funcționalități de joc

Mecanică Book of ... Cumpărați Funcția Colectați Energie Simboluri în expansiune Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Multiplicatorul Wilds apare în jocul ca la aparate online Book of Golden Sands

Multiplicatorul Wilds apare în jocul ca la aparate online Book of Golden Sands

Bine ați venit la Book of Golden Sands Online Slot

Pragmatic Play a oferit tuturor iubitorilor de jocuri de păcănele un bilet spre Egiptul antic în jocul ca la aparate Book of Golden Sands. Nu ducem lipsă de sloturi cu o temă egipteană, dar acesta are un design strălucitor care îți va menține atenția pe role. Te vei bucura de 6 role, 3 rânduri și 729 de moduri de câștig în acest slot ambițios.

Principala atracție este simbolul Expanding în runda bonus cu rotiri gratuite verificate. Puteți, de asemenea, să redeclanșați bonusul sau să îl cumpărați direct.

Multiplier Wilds este singura caracteristică din jocul de bază, dar poate oferi câștiguri decente din când în când. Nu ne deranjează această abordare de a avea caracteristici limitate, deoarece bonusul principal este foarte interesant atunci când este în cele din urmă declanșat.

Video: Book of Golden Sands Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocul de cazino Book of Golden Sands

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă egipteană și design detaliat

Temă și design

Tema Egiptului Antic este foarte populară printre jucătorii de jocuri de păcănele, iar Pragmatic Play a încercat să profite de acest lucru aici. Acesta nu este cel mai impresionant slot din punct de vedere vizual, dar utilizarea culorilor și designul simbolurilor și al fundalului sunt grozave.

În fundal, puteți vedea statute egiptene, flăcări, o structură asemănătoare unui templu, o piramidă și cerul. Cel mai bun lucru despre muzica de fundal este că este plină de variații interesante și incitante. Evident, muzica devine mult mai distractivă în timpul rundei bonus.

Simboluri

Simbolurile care plătesc cel mai bine sunt cele trei simboluri personaj și cele trei simboluri bijuterie. Simbolurile premium plătesc de la 2x la 5x din miza ta pentru obținerea de combinații câștigătoare de cinci combinații identice.

Simbolurile cu plată mică sunt cinci simboluri egiptene, precum Ankh și Ochiul lui Horus. Simbolurile cu plată mică vă vor plăti între 1,25x și 1,5x din miza dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri identice.

Simbolul Scatter este simbolul cărții, iar Reel Specific Wilds are un scarabeu scarabeu pe el.

Multiplicatorul Wilds sporește câștigurile din jocul de bază.

Multiplicatorul Wilds sporește câștigurile din jocul de bază.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Book of Golden Sands Slot Online

Permiteți-ne să vă ajutăm să înțelegeți elementele de bază necesare pentru a juca acest joc în cazinouri.

  • Butonul de rotire are 2 săgeți curbate și îl puteți folosi pe acesta sau bara de spațiu pentru a roti rolele.
  • Folosiți butoanele plus sau minus pentru a vă ajusta pariul total. Valoarea minimă a pariului este de 0,20 €, iar valoarea maximă a pariului este de 100 €.
  • Butonul de joc automat este pentru a face între 10 și 1.000 de rotiri automate cu setări de joc automat, cum ar fi turbo spin.
  • Butonul "i " va deschide plățile simbolice și regulile de joc cu informații despre toate, inclusiv câștigul maxim și RTP.
  • În cele din urmă, setările de sistem și opțiunea de sunet sunt oferite lângă butonul "i".
Dați click pe opțiunea Buy Free Spins pentru a cumpăra bonusul

Dați click pe opțiunea Buy Free Spins pentru a cumpăra bonusul

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus fantastice

Wild-urile cu multiplicatori și bonusul Free Spins sunt funcțiile amuzante din acest joc de păcănele. Să vă explicăm acum în detaliu funcțiile bonus Book of Golden Sands.

Funcția Multiplier Wilds

Simbolul Wild poate apărea pe toate rolele, mai puțin pe prima. Wild-ul te va ajuta să creezi câștiguri prin înlocuirea altor simboluri și are, de asemenea, un Multiplicator aleatoriu de 2x sau 3x.

Funcția Free Spins

3 sau mai multe simboluri Scatter declanșează 10 Free Spins în cele mai bune jocuri de cazino online. Înainte de declanșarea Free Spins, se va plăti un câștig Scatter inițial de 2x până la 500x din pariul tău (în funcție de numărul de simboluri Scatter).

Înainte de începerea bonusului, un simbol de plată aleatoriu va fi ales ca simbol special Expanding. Ori de câte ori prindeți 3 sau mai multe simboluri Expanding speciale pe role, acestea se vor extinde după ce orice câștig obișnuit este plătit.

Atunci când sedeclanșează un simbol Expanding, acesta se extinde pentru a acoperi o rolă întreagă. În plus, un exemplar al simbolului special va fi adunat deasupra rolei respective. Toate expansiunile viitoare vor avea cele 3 simboluri obișnuite plus numărul de simboluri de pe partea de sus a unei role. În acest fel, puteți avea până la 10 simboluri pe o rolă.

Modul Free Spins poate fi extins cu ușurință dacă prindeți 3 sau mai multe simboluri Scatters în timpul rundei bonus. Simbolul special curent va fi folosit atunci când se va reactiva Free Spins.

Funcția Cumpără rotiri gratuite

Poți alege opțiunea Buy Free Spins și poți plăti 100x din miza ta pentru a declanșa direct Free Spins.

Un simbol aleatoriu va fi ales ca simbol special de expansiune înainte de începerea bonusului.

Un simbol aleatoriu va fi ales ca simbol special de expansiune înainte de începerea bonusului.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

Book of Golden Sands RTP este de 96,46%, ceea ce reprezintă un RTP peste medie, care asigură randamente bune. Funcția Buy Free Spins oferă un RTP ușor mai mic, de 96,38%.

Varianța acestui sloteste ridicată, ceea ce este de înțeles dacă luăm în considerare potențialul acestui slot.

Câștigulmaxim vă va răsplăti cu un câștig nebunesc de 10.000x din miza dvs. Doar bonusul Free Spins vă poate permite să câștigați Max Win.

Câștigă până la 10.000x miza ta în jocul de păcănele Book of Golden Sands

Câștigă până la 10.000x miza ta în jocul de păcănele Book of Golden Sands

ÎNAPOI LA CUPRINS

Merită Book of Golden Sands Online Slot?

Joculca la aparate Book of Golden Sands promite un bonus simplu și puternic, care te va ajuta să câștigi de 10.000x miza ta. Acesta este un slot egiptean tipic, dar vei fi surprins când se va declanșa Expanding Reel în Free Spins. Poți obține un câștig masiv după altul atunci când stivuiești mai multe simboluri Expanding deasupra rolelor. Evident, redeclanșarea Free Spins poate fi foarte profitabilă.

Pragmatic Play a păstrat foarte inteligent tema și designul discret, astfel încât jocul și funcția principală să poată fi evidențiate. Simbolurile Multiplier Wild din jocul de bază sunt un adaos excelent care vă poate oferi câteva câștiguri bune.

Nu vă recomandăm opțiunea Buy Free Spins din cauza RTP-ului mai mic, dar o puteți încerca dacă nu doriți să așteptați. Câștigul maxim și RTP-ul sunt grozave, dar variația poate fi brutală.

Sperăm că recenzia noastră despre Book of Golden Sands a fost utilă și puteți încerca acest slot la cazinourile online stabilite și recomandate de noi aici la BETO.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Book of Golden Sands Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul de aparate Book of Golden Sands?

Câștigul maxim plătește jucătorilor de 10.000x miza lor, iar bonusul Free Spins vă va permite să îl câștigați.

Care este RTP-ul și varianța jocului ca la aparate online Book of Golden Sands?

RTP-ul este de 96,46% pentru joc și de 96,38% pentru funcția Buy Free Spins. RTP-ul este excelent, dar va trebui să te confrunți cu o volatilitate ridicată în acest slot.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Book of Golden Sands?

Da, vei declanșa 10 Învârtiri Gratuite după ce prinzi cel puțin 3 simboluri Scatter pe role. Învârtirile gratuite vor avea un simbol Expanding special și posibilitatea de a primi până la 10 simboluri Expanding pe o rolă. De asemenea, puteți redeclanșa acest bonus de un număr nelimitat de ori.

Cum funcționează funcția Buy Free Spins în jocul ca la aparate Book of Golden Sands?

Poți cheltui 100x pariul tău pentru a cumpăra bonusul principal prin intermediul funcției Cumpără rotiri gratuite.

Este jocul de păcănele Book of Golden Sands o înșelătorie?

Nu, am analizat mai multe sloturi gratuite pe internet de pe Pragmatic Play și nu am găsit nimic suspect până acum. Avem încredere în dezvoltatorul acestui slot (Pragmatic Play) și în autoritățile precum Autoritatea de Jocuri de Noroc din Malta, care le acordă licența.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Book of Golden Sands?

Da, te poți bucura de Multiplier Wilds, de câștiguri mari cu bonusul buy și de Free Spins cu simboluri Expanding, jucând gratis Book of Golden Sands slot demo aici la BETO.