MENIU
Căutare
Sloturi

Book of Truth Joacă Gratuit

Book of Truth Slot Demo

Book of Truth Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Book of Truth de TrueLab Games

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Book of Truth Demo

Călătorește înapoi pe tărâmurile misterioase ale Egiptului antic în jocul video cu aparate Book of Truth. Banii vor curge ca niște râuri atunci când declanșezi runda True Free Spins. Dezvăluiți bogățiile și secretele sălbatice ale faraonului în timp ce jucați și câștigați câștiguri de până la 15.000x pe rotire.

Structura grilă 5x3 are 10 linii de plată, iar toate rămân mereu active.

Citește mai departe recenzia noastră detaliată și află mai multe despre acest slot cu tematică istorică.


Lansare: 08.07.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X15000

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiJackpot 15,000x

DeschidețiVolatilitate medie

DeschidețiPerfect pentru începători

DeschidețiGamă largă de pariuri

Deschideți2 runde speciale de rotiri gratuite

Contra Contra

Contra

Închide Jucătorii din Marea Britanie nu pot cumpăra rotiri bonus

Închide RTP nu este fixat

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor TrueLab Games

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 94.00

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.01

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 10

Teme de joc

Civilizații antice


Funcționalități de joc

Mecanică Book of ... Cumpărați Funcția Simboluri în expansiune Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Anubis Zeități


Animații fluide în Book of Truth

Animații fluide în Book of Truth

Book of Truth - Descoperă secretele profunde

Book of Truth a fost dezvoltat de popularul studio de dezvoltare iGaming TrueLab. Aceștia au creat multe sloturi "Book Of", iar colecția lor de sloturi este plină de titluri de sloturi cu tematică istorică și antică, în special teme care se învârt în jurul mitologiei egiptene. Toate celelalte jocuri pe care le-au lansat în această serie sunt la fel de populare și de neuitat ca Book of Truth, și sunt iubite de jucătorii din întreaga lume.

Se pare că și Jackpotul de pe Book of Truth s-a inspirat din tema generală, deoarece o plată uriașă de 15.000x poate fi plătită doar din buzunarul unui faraon. Aceasta este o sumă de jackpot foarte mare și nu este foarte comună pentru jocurile cu un rating de volatilitate echilibrat.

Grafica și elementele vizuale sunt foarte rafinate și detaliate, iar tu vei continua să le admiri. Nu este un secret că egiptenii antici erau obsedați de aur, iar schema de culori aurii oferă o notă frumoasă jocului. O piesă hipnotizantă de muzică Saidi îți va îmbunătăți și mai mult experiența.

Să vorbim în detaliu despre grafică și tema Book of Truth.

Rotirile gratuite ale Faraonului în jocul Book of Truth

Rotirile gratuite ale Faraonului în jocul Book of Truth

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Grafică și imagini cu tematică egipteană

Istoria nu a încetat niciodată să ne entuziasmeze și să ne intrige. De la filme la jocuri, dezvoltatorii și casele de producție se inspiră din cultura antică pentru a-și îmbunătăți temele. Istoria Egiptului Antic este, fără îndoială, o temă populară și veți descoperi că servește drept temă pentru multe jocuri populare.

Sloturile online nu sunt diferite, iar genul egiptean antic stă la baza a numeroase titluri iGaming. TrueLab a dezvoltat unele dintre cele mai interesante jocuri cu tematică egipteană în seria lor "Book Of", iar Book of Truth este o nouă adiție la aceasta.

Vizualitatea a fost proiectată cu măiestrie, iar tu te vei confrunta cu o grilă de joc strălucitoare imediat ce vei aprinde slotul. Două statui de faraon de pe ambele părți ale grilei vă vor întâmpina, cu logo-ul jocului încorporat în rola din partea de sus.

Nu vei fi singur în aventura ta misterioasă de pe Book of Truth. Un explorator de morminte experimentatte va însoți în timpul sesiunii, cu pălăria sa de explorator și un zâmbet drăguț. Se pare că este destul de încrezător în câștigarea unui jackpot bun. Experiența este și mai îmbunătățită cu coloana sonoră muzicală încorporată în joc, iar aceasta se sincronizează perfect.

Există 9 simboluri obișnuite diferite în Book of Truth care vă vor plăti câștigurile. Cinci dintre ele sunt simbolurile de bază ale cărților de la 10 la K, care servesc ca simboluri cu plată mică. Celelalte 4 simboluri rămase sunt simbolurile de imagine cu plată mare , pe care îți va plăcea să le vezi pe role. Cel mai valoros simbol este, fără îndoială, exploratorul care seamănă cu celebrul Indiana Jones. El îți poate oferi un câștig foarte recompensator în valoare de 75x până la 500x valoarea mizei tale.

Simbolul Carte este un simbol special care acționează ca un Scatter și ca Wild. Te va ajuta să obții combo-uri prin împerechere cu simbolurile obișnuite și va declanșa, de asemenea, cadoul de cazino cu rotiri gratuite.

Potențialul ridicat de câștig al Book of Truth

Potențialul ridicat de câștig al Book of Truth

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Book of Truth - Cum se joacă

TrueLab a conceput un gameplay simplu. La fel ca și restul titlurilor de iGaming "Book of", Book of Truth este un joc simplu și fără probleme.

Comenzile au fost concepute într-o manieră foarte confortabilă. Butonul de rotire este cel mai mare și este plasat în centru. În stânga se află opțiunea Max Bet, care va seta pariul la nivelul maxim. Alături de aceasta, veți găsi opțiunea de rotire automată, care va roti automat rolele.

Există 24 de niveluri de pariu diferite și poți seta orice sumă cu care te simți confortabil, între 0,01 € pe rotire și 100 € pe rotire. Toate cele 10 linii de plată rămân întotdeauna active, iar tu trebuie să prinzi o combinație de 3 sau mai multe simboluri similare pe oricare dintre aceste linii de plată pentru a-ți rezerva un câștig.

Platforma folosită pentru a dezvolta Book of Truth este solidă, iar designerii au optimizat jocul pentru a rula pe dispozitive mai mici.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici speciale și modificatori ai Book of Truth

Simbolul Wild și Scatter

Simbolul special reprezentat de carte este foarte valoros. Acesta acționează ca simbol wild, dar și ca simbol scatter. Acesta va înlocui toate simbolurile obișnuite și vă va ajuta să obțineți combinații câștigătoare. Simbolul scatter va declanșa, de asemenea, runda bonus de rotiri gratuite.

Învârtiri gratuite

Runda bonus va fi declanșată atunci când obțineți 3 sau 4 simboluri scatter pe grilă într-o singură rotire. Simbolurile scatter sunt indicate prin carte, iar tu vei primi 10 rotiri gratuite atunci când runda se activează. Un simbol va fi ales și va deveni simbolul special de expansiune atunci când activați runda de rotiri gratuite. Indiferent de pozițiile pe care se află simbolul special, acesta se poate extinde și îți poate oferi un câștig pe orice linie de plată.

Învârtiri gratuite adevărate

Runda True Free Spins este ca o rundă de Free Spins mai bună. Este declanșată atunci când obțineți 5 simboluri scatter. Această rundă este mai generoasă și mai plină de recompense decât runda de bază, deoarece toate simbolurile se vor transforma în simboluri de expansiune cât durează.

Bonus de cumpărare

S-ar putea să fiți super încântat să declanșați runda bonus, dar simbolurile scatter pur și simplu nu apar pe role. Aveți atunci posibilitatea de a cumpăra rotirile gratuite plătind bani în plus. Opțiunea de a cumpăra rotirile gratuite va fi în partea dreaptă a ecranului de joc și veți vedea cât de mult trebuie să plătiți pentru a declanșa runda bonus.

Câștigarea unui câștig mare în Book of Truth

Câștigarea unui câștig mare în Book of Truth

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Book of Truth - RTP și volatilitatea

RTP

Book of Truth oferă un procentaj RTP decent de 96,33%, care este ușor mai mare decât media industriei. Folosirea funcției de acces la bonusul de cumpărare va modifica RTP-ul.

Volatilitate

Book of Truth vine cu un rating echilibrat de Volatilitate medie. Nu este nici foarte agresivă, nici foarte plictisitoare. Celor mai mulți jucători le place și este excelent și pentru începători.

Învârtiri gratuite și True Spins ale slotului Book of Truth

Învârtiri gratuite și True Spins ale slotului Book of Truth

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul final al Book of Truth

Deși TrueLab a dezvoltat o gamă largă de jocuri în cadrul seriei sale "Book of", nu există două jocuri similare. Fiecare nou titlu conține o funcție și un mod de joc diferit și interesant, iar tu vei fi surprins de fiecare dată.

Book of Truth are un set fin de caracteristici unice și elemente tematice hipnotizante. Simbolul "Book" este cel mai valoros din joc. Acest simbol acționează ca simbol wild și, de asemenea, ca simbol scatter.

Mecanismul Free Spins este, de asemenea, foarte unic. Există două bonusuri diferite de rotiri gratuite. Primul bonus este declanșat cu 3 sau 4 simboluri scatter. Este o rundă primară în care un simbol aleatoriu se extinde în timpul rotirilor bonus. Cealaltă rundă bonus este runda True Free Spins, care este declanșată atunci când obțineți 5 simboluri scatter. În timpul rundei bonus, toate simbolurile se pot transforma în simboluri care se extind.

Potențialul de câștig de 15.000x este cea mai mare atracție a site-ului Book of Truth, care este cu adevărat grozav. Chiar dacă este un joc cu volatilitate medie, reușește să îți ofere un jackpot foarte frumos.

Încearcă Book of Truth chiar aici la BETO folosind versiunea demo. Veți găsi versiunea gratuită aici, la noi.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Book of Truth

Ce este Top Win Book of Truth? Săgeată Săgeată

Book of Truth poate oferi câștiguri de până la 15.000x.

Care este RTP-ul de Book of Truth? Săgeată Săgeată

Book of Truth oferă un RTP de 96,3%. Cu toate acestea, locațiile de jocuri de noroc din cazinourile online îl pot schimba în funcție de preferințele lor.

Oferă Book of Truth o rundă de rotiri gratuite? Săgeată Săgeată

Da, există 2 runde Free Spin în Book of Truth. Una este runda normală, iar cealaltă este runda True Free Spins, care se declanșează atunci când primești 5 simboluri scatter.

Ce este runda de rotiri gratuite Book of Truth's True? Săgeată Săgeată

Este o rundă bonus specială în care toate simbolurile se pot transforma în simboluri expansive.

Pot să încerc Book of Truth gratuit? Săgeată Săgeată

Da, puteți juca Book of Truth gratuit folosind versiunea demo oferită aici la BETO.com.