MENIU
Căutare
Sloturi

Big Buffalo Megaways Joacă Gratuit

Big Buffalo Megaways Slot Demo

Big Buffalo Megaways Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Big Buffalo Megaways de Skywind Group

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Big Buffalo Megaways Demo

Big Buffalo Megaways a fost creat atunci când Skywind a decis să pună la punct unul dintre cele mai populare titluri ale lor cu motorul Megaways de pe Big Time Gaming. Acest joc vine cu o grilă de joc actualizată cu 6 role, unde poți obține câștiguri în 117.649 de combinații câștigătoare diferite.

Runda de rotiri gratuite vă poate recompensa cu până la 100 de rotiri gratuite, iar multiplicatorii wild vă vor crește câștigurile instantanee de până la 5 ori.


Lansare: 17.06.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X5000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 13 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiGrafică și sunet de înaltă calitate

DeschidețiCâștigă până la 100 de rotiri gratuite

DeschidețiCaracteristica Ante Bet

DeschidețiMotor Megaways puternic

DeschidețiCâștiguri în 117.649 de moduri diferite

Contra Contra

Contra

Închide Câștigul maxim nu este foarte mare

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Skywind Group

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 96.50

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 200.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 7

Sloturi Linii de plată 117649

Funcționalități de joc

Bonus Bet Megaways Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Free Spins adiționale Cascading/Avalanche wins FreeSpins Multiplier Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Bizon


Lansarea Big Buffalo Megaways

Lansarea Big Buffalo Megaways

Big Buffalo Megaways - Explorați viața sălbatică din America de Nord

Pregătește-te să pornești într-o aventură sălbatică în preeriile Americii de Nord când lansezi Big Buffalo Megaways. Ghidul de sloturi online te va duce într-un tur complet al ținuturilor sălbatice, iar în călătoria ta vei întâlni multe animale interesante.

Big Buffalo Megaways este, de fapt, o versiune pompată a slotului video clasic Big Buffalo. Veți vedea asemănări între cele două titluri iGaming în ceea ce privește grafica și aspectul vizual. Un rating RTP bun este un alt lucru care este comun în ambele jocuri.

Deoarece jocul este încărcat cu motorul Megaways semnat de Big Time Gaming's, grila sa de joc a fost actualizată, iar tu primești o configurație cu 6 role care plătește câștigurile în 117.649 de moduri diferite. Această îmbunătățire a făcut ca gameplay-ul să fie și mai interesant, iar ție îți va plăcea acest mecanism actualizat.

Fundalul pitoresc tematic se împerechează perfect cu animalele sălbatice pe care le vei întâlni frecvent pe role. Melodii native americane vor răsuna în fundal pentru a completa tema.

Motorul Megaways nu este singurul punct de atracție al gameplay-ului, iar tu primești o rundă de rotiri gratuite plină de satisfacții, multiplicatori generoși, o funcție de cumpărare și alți modificatori.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și grafică - Frumusețea preriilor

Ceea ce face ca Big Buffalo Megaways să fie atât de frumos și atrăgător este, într-adevăr, grafica și elementele vizuale proiectate cu măiestrie. Tema generală se bazează pe ținuturile sălbatice din preeriile nord-americane, unde animalele sălbatice fac legea. Deoarece tema se bazează pe tărâmurile vestice, o notă de Wild West este de asemenea prezentă, dar este foarte subtil netezită.

Vei fi întâmpinat de munții înalți și roșii ai Vestului american imediat ce intri în slot. Fundalul din spatele grilei de joc de culoare mov este senin și vei continua să îl admiri pentru o vreme.

Vei avea parte de lupi, lincși, vulpi, vulturi și, bineînțeles, bivoli pe role. Acestea sunt simbolurile valoroase ale jocului și pot oferi câștiguri în valoare de până la 7,5x. Cel mai profitabil simbol este bivolul mare, fiind centrul jocului. Simbolurile cu plată mică sunt denotate de simbolurile clasice de cărți. Toate animalele vă vor sărbători câștigurile într-un fel sau altul.

Diferite opțiuni de meniu în Big Buffalo Megaways

Diferite opțiuni de meniu în Big Buffalo Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Big Buffalo Megaways - Cum să joci

Datorită structurii minimaliste de control urmată de dezvoltator, nu te vei confrunta cu nicio problemă în timp ce învârți rolele Big Buffalo Megaways'. Mulțumită structurii de control minimaliste urmate de dezvoltator, nu vă veți confrunta cu nicio problemă în timp ce învârtiți rola Big Buffalo Megaways. Împreună cu aceasta, veți avea opțiunea de a schimba viteza de joc și de a folosi funcția de rotire automată.

Intervalul de pariere se întinde de la o sumă minimă de 0,20 € pe rotire până la o sumă maximă de 200 € pe rotire. Această gamă este destul de extinsă, iar tu vei putea paria confortabil indiferent de mărimea depozitului tău.

Înainte de a începe să învârtiți rolele, ar trebui să aruncați o privire la tabelul de plăți. Aceasta vă va oferi detalii despre diferitele combinații câștigătoare posibile și valorile de plată ale acestora.

Runda bonus Free Spins recompensatoare în Big Buffalo Megaways

Runda bonus Free Spins recompensatoare în Big Buffalo Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Big Buffalo Megaways' Caracteristici speciale

Deși există multe funcții unice în Big Buffalo Megaways pentru a-ți îmbunătăți jocul, cel mai interesant lucru pe care l-am găsit este runda de rotiri gratuite. Simbolurile wild sunt, de asemenea, foarte avantajoase, sporind plățile cu multiplicatori de până la 5x.

Funcția de rotiri gratuite

Big Buffalo Megaways are o rundă de rotiri gratuite. Aceasta se activează atunci când prinzi minimum 3 simboluri scatter pe grilă la o învârtire. Dacă obțineți mai mult de 3 simboluri scatter, numărul de rotiri gratuite pe care le obțineți va crește, de asemenea,.

  • Obțineți 3 simboluri scatter și câștigați 8 rotiri gratuite
  • Obțineți 4 simboluri scatter și câștigați 15 rotiri gratuite
  • Obțineți 5 simboluri scatter și câștigați 25 de rotiri gratuite
  • Obțineți 6 simboluri scatter și câștigați 100 de rotiri gratuite

Atunci când runda de rotiri gratuite este activă, poți să prinzi simboluri wild pe rolele 2 - 6. Aceste simboluri wild nu sunt cele obișnuite, ci vin cu multiplicatori speciali între 2x și 5x. Atunci când prinzi o combinație câștigătoare folosind un simbol wild, câștigul tău va fi multiplicat cu valoarea multiplicatorului simbolului wild.

Lucrul cel mai tare la acest wild este că, dacă obțineți un câștig folosind mai multe wild-uri, atunci valoarea tuturor acestor multiplicatori va fi adăugată, iar câștigul dvs. va fi amplificat. De exemplu, dacă obțineți un câștig folosind un multiplicator 2x și un multiplicator 4x, câștigul dvs. va fi multiplicat de 6x.

Reporniți runda de rotiri gratuite prin obținerea a 2 simboluri scatter la o rotire gratuită și veți obține 5 rotiri gratuite suplimentare. Obțineți mai mult de 2 simboluri scatter în timpul unei rotiri gratuite și obțineți și mai multe rotiri suplimentare.

Puteți alege, de asemenea, să cumpărați această rundă de rotiri gratuite plătind bani suplimentari. Cu toate acestea, această funcție nu este disponibilă în toate regiunile.

Funcția Ante Bet

Ante Bet este o mecanică de joc specială de care puteți beneficia în Big Buffalo Megaways. Atunci când este activată, mărimea pariului dvs. este mărită cu 5 monede pe rotire. Aceasta va crește și dubla șansele de a declanșa rotirile gratuite.

Simboluri imersive și fundal de Big Buffalo Megaways

Simboluri imersive și fundal de Big Buffalo Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Big Buffalo Megaways - Volatilitatea și RTP

Big Buffalo Megaways plătește un RTP mediu de 96,5%, care este mai mare decât media.

Fiind un slot video cu volatilitate medie, Big Buffalo Megaways îți va oferi un gameplay echilibrat. Acest lucru face ca jocul să fie perfect pentru jucătorii de la toate nivelurile de expertiză în domeniul jocurilor de noroc.

Diferite simboluri de animale sălbatice în Big Buffalo Megaways

Diferite simboluri de animale sălbatice în Big Buffalo Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul final al BETO pentru Big Buffalo Megaways - Pregătiți-vă pentru sălbăticie

Big Buffalo Megaways seamănă foarte mult cu titlul original dezvoltat de Skywind. Dezvoltatorul a creat slotul Big Buffalo cu câțiva ani înainte, iar acesta a devenit foarte popular. Skywind a avut ideea grozavă de a-l face și mai captivant, alimentându-l cu motorul Megaways de la BTG.

Mai mult sau mai puțin, Big Buffalo Megaways este același joc atunci când comparăm grafica. Singura schimbare vizibilă pe care o veți observa este noua grilă de joc cu o structură dinamică. Motorul Megaways vă oferă 117.649 de combinații câștigătoare diferite, ceea ce reprezintă o îmbunătățire extraordinară față de limita anterioară de 4.096 de combinații.

Runda de rotiri gratuite din Big Buffalo Megaways este superbă și puteți câștiga până la 100 de rotiri gratuite, ceea ce nu este foarte comun. Trebuie doar să prindeți 2 simboluri scatter în timpul oricăreia dintre rotirile gratuite și se va reactiva runda bonus. Dacă nu vrei să aștepți ca runda de rotiri gratuite să se declanșeze singură, folosește funcția Ante Bet. Aceasta îți dublează șansele de a declanșa runda bonus.

Ne-a plăcut să pariem pe Big Buffalo Megaways în timp ce îl testam aici. Vă recomandăm să îl verificați.

Încercați-l gratuit aici la BETO.com folosind versiunea demo.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Big Buffalo Megaways

Care este cel mai mare câștig pe care îl pot obține la Big Buffalo Megaways? Săgeată Săgeată

Big Buffalo Megaways poate oferi un câștig în valoare de până la 5.000x valoarea pariului.

Care sunt volatilitatea și RTP de la Big Buffalo Megaways? Săgeată Săgeată

Big Buffalo Megaways îți va oferi un RTP de 95,5%. Este cu un procent întreg mai mare decât RTP-ul jocului original, probabil din cauza numărului crescut de combinații câștigătoare. Ratingul de volatilitate al videoslotului este mediu, iar gameplay-ul este bine echilibrat.

Ce este pariul Ante în Big Buffalo Megaways? Săgeată Săgeată

Este o mecanică unică Big Buffalo Megaways care îți permite să învârți rolele cu o șansă sporită de a obține rotiri gratuite. Te costă 5 monede suplimentare pe rotire, dar îți dublează șansele de a declanșa rotirile gratuite.

Voi găsi rotiri gratuite în Big Buffalo Megaways? Săgeată Săgeată

Da, te așteaptă o rundă frumoasă de rotiri gratuite în Big Buffalo Megaways, unde poți câștiga până la 100 de rotiri gratuite. În timpul rundei bonus, primești, de asemenea, multiplicatori wild speciali.

Câte moduri de a câștiga există în Big Buffalo Megaways? Săgeată Săgeată

Big Buffalo Megaways îți permite să obții combinații câștigătoare în 117.649 de moduri diferite de câștig, datorită mecanicii Megaways.

Pot să joc Big Buffalo Megaways gratuit? Săgeată Săgeată

Da, există o versiune demo a Big Buffalo Megaways, pe care o puteți încerca aici la BETO.com. Încercați-o gratuit și explorați jocul fără riscuri.