MENIU
Căutare
Sloturi

Ugliest Catch Joacă Gratuit

Ugliest Catch Slot Demo

Ugliest Catch Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Ugliest Catch de Nolimit City

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Ugliest Catch Demo

Jocul de păcănele Ugliest Catch te duce într-o excursie de pescuit într-un lac murdar cu pești hidoși și periculoși. Acest slot este inspirat de sloturile populare de pescuit, cum ar fi Big Bass Bonanza și are caracteristici noi pe care Nolimit City le-a creat. Jocul începe cu un layout 5x5 cu câteva poziții blocate și 243 de moduri de câștig. Dispune de Free Spins cu un Multiplicator de câștig, celule de îmbunătățire, multiplicatori aleatorii în jocul de bază și multe altele.

În această recenzie a slotului Ugliest Catch, vom explora cât de bun este acest slot în comparație cu unele dintre cele mai bune sloturi de pescuit.


Lansare: 17.10.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X50000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 13 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 50.000x din miza dvs.

Deschideți243 de moduri de a câștiga

DeschidețiMultiplicatori în valoare de până la 5.000x chiar și în jocul de bază

DeschidețiÎnvârtiri gratuite cu multiplicatori de nivel Troll

DeschidețiCumpărarea bonusurilor oferă un RTP mai mare

Contra Contra

Contra

Închide Variație ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Nolimit City

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.11

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Da


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 243

Teme de joc

Pescuit


Funcționalități de joc

Bonus Bet Simbol aditiv Cumpărați Funcția Setul de role se schimbă Free Spins adiționale FreeSpins Multiplier Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins Wild


Câștigurile masive sunt frecvente la sloturile Nolimit City

Câștigurile masive sunt frecvente la sloturile Nolimit City

Bine ați venit la Ugliest Catch Online Slot

Joculde păcănele Ugliest Catch este răspunsul lui Nolimit City la sloturi precum Big Bass Bonanza și Fishing Frenzy. Deoarece acesta este un slot Nolimit City, vă puteți aștepta la câștiguri extraordinare, caracteristici unice și o temă întunecată. Mediul ostil pe care îl vedem în acest slot este interesant, deoarece arată atât de diferit de ceea ce suntem obișnuiți să vedem în sloturile de pescuit.

Slotul oferă o dispunere 5x5 cu poziții blocate ale celulei Enhancer în partea de sus și de jos a fiecărei role. Acest slot are 243 de moduri de a câștiga la început, care pot fi sporite prin bonusuri. La fel ca și alte sloturi ale acestui dezvoltator, ai parte de mai multe funcții nebunești, cum ar fi xWays, Kill N' Grill Wild Fishing, Free Spins cu un Multiplicator în creștere și Enhancer Cells deblocate și multe altele.

Se pare căpescuitul în adâncurile murdare și vâscoase ale acestui lac ar putea merita. Să continuăm și să vedem cât de distractiv poate fi acest slot.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tema de pescuit și design unic

Temă și design

Motivul pentru care ne place atât de mult Nolimit City este faptul că nu se lasă niciodată pradă banalității, iar tema acestui joc de păcănele este o dovadă a acestui lucru. Tema acestui joc este despre pescuitul într-un lac toxic cu pești mutanți suficient de mari încât să mănânce pescarul. Puteți vedea un lac verde în fundal, care pare să fi fost poluat de deversări ilegale și toxice.

Pescarul din barca din partea de sus nici măcar nu pescuiește, ci doar bea bere. Muzica este neașteptat de liniștitoare și ar trebui să vă ofere o oarecare ușurare de la gameplay-ul brutal al acestui joc.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt diverse simboluri de pești mutanți și trofee de pește care plătesc de la 1,8x la 5x din pariul tău pentru obținerea de combinații câștigătoare de tip cinci de un fel. Simbolurile cu plată mică sunt pantofii de cauciuc, greutatea cu un picior atașat, o broască, o cutie de viermi și un cârlig de pescuit. Veți fi plătit de la 0,50x la 0,70x din miza dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri de tip cinci-de-un-un-un fel cu simbolurile cu plată mică.

Simbolurilepescarilor sunt simbolurile Wild, iar simbolurile cu 2 pești având literele "F" și "S" pe ele sunt simbolurile Scatter.

Vei primi celule Enhancer deblocate în runda bonus Free Spins.

Vei primi celule Enhancer deblocate în runda bonus Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Ugliest Catch Slot Machine

Vei fi un maestru în jocul cu aparate dacă urmezi pașii menționați mai jos.

 • Dați click pe Continue după ce jocul se încarcă pentru a-l începe.
 • Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci înainte de orice altceva este să dai click pe butonul Monede și să alegi o valoare a pariului.
 • În timp ce alegeți o valoare a pariului, vă recomandăm să alegeți o valoare mică pentru a putea juca mai mult timp și pentru a experimenta toate caracteristicile acestui slot.
 • Faceți clic pe meniu dacă doriți să citiți despre plata simbolurilor sau despre caracteristici.
 • Atingeți bara de spațiu de pe tastatură sau faceți clic pe butonul de rotire pentru a face rolele să se rotească.

Acest slot îți oferă 243 de moduri de câștig, așa că trebuie doar să prinzi 3 sau mai multe simboluri identice pe rolele adiacente, de la stânga la dreapta, pentru a obține un câștig.

Puteți cumpăra 8 Lunker Spins plătind 94x pariul dvs.

Puteți cumpăra 8 Lunker Spins plătind 94x pariul dvs.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus strălucitoare

Lafel ca în alte jocuri de păcănele celebre, simbolul Wild colectează multiplicatorii din simbolurile de pește, dar acest joc de păcănele are o mulțime de funcții suplimentare. Să înțelegem cum funcționează totul.

Funcția Celule de îmbunătățire

Enhancer Cells sunt pozițiile blocate prezente pe rândurile de sus și de jos. Atunci când prinzi un simbol Scatter pe o rolă, celulele Enhancer Cells de pe acea rolă se vor deschide și vor dezvălui simboluri Fisherman Wilds, Big Bertas, simboluri xWays sau simboluri de plată obișnuite.

Simbolurile xWays apar doar pe pozițiile deblocate, dezvăluie între 2 și 4 simboluri de același tip și oferă modalități suplimentare de câștig.

Simbolurile Trofeul Peștișor și simbolurile Big Berta

Simbolurile Fish Trophy și Big Berta apar cu valori aleatorii ale multiplicatorului, după cum urmează:

 • Valorile Multiplicatorului Fish Trophy: 2x, 5x, 25x, 25x, 100x, 250x, 1.000x și 5.000x.
 • Valorile Multiplicatorului Big Berta: 100x, 250x, 1.000x și 5.000x

Poți câștiga Multiplicatorii acestor simboluri în timpul funcției Kill N' Grill Wild Fishing.

Funcția Kill N' Grill Wild Fishing

În jocul de bază, atunci când prindeți un simbol auriu Fisherman Wild într-o celulă Enhancer deblocată, se declanșează această rundă bonus. În Free Spins, aterizarea unui Fisherman Wild oriunde pe pozițiile deschise va declanșa acest bonus.

În acest bonus, Fisherman Wild va colecta valorile de multiplicare ale Trofeelor Fish și Big Bertas, iar apoi valoarea totală a simbolurilor colectate va fi înmulțită cu pariul tău.

Învârtiri Lunker Spins, Hawg Spins și Honey Hole Spins

Atunci cândprindeți 3 sau mai multe simboluri Scatter, se acordă modul Free Spins. În funcție de numărul de simboluri Scatter, veți obține următoarele tipuri de Free Spins:

 • 3 Scatters: Veți declanșa 8 Lunker Spins după ce ați nimerit 3 Scatters, iar aceste rotiri vor avea 6 celule Enhancer deblocate.
 • 4 Scatters: Aceasta va declanșa 9 Hawg Spins cu 8 celule Enhancer deblocate.
 • 5 Scatters: Acesta este numărul maxim de Scatters și va acorda 10 Honey Hole Spins cu toate Celulele Enhancer deblocate.

Atunci cândprindeți 1 simbol Scatter suplimentar în cadrul Lunker sau Hawg Spins, se vor deschide 2 Enhancer Cells suplimentare și se va acorda o Free Spin suplimentară.

Free Spins au un multiplicator progresiv care este reprezentat de nivelul Troll. Nivelul Troll Level crește atunci când colectezi Fisherman Wilds, iar acesta este amplificat la nivelul următor pentru fiecare al patrulea Fisherman Wild pe care îl colectezi. Atunci când nivelul Troll crește, veți primi 2 Free Spins suplimentare.

Iată cum crește multiplicatorul nivelului Troll Level prin colectarea simbolurilor Wild:

 • 4 Fisherman Wilds colectați: 2x
 • 8 Fisherman Wilds Colectați: 3x
 • 12 Fisherman Wilds colectate: 10x

Înprimul rând, simbolul Fisherman Wild colectează valorile oricăror simboluri de pește de pe role, iar apoi valoarea Fisherman Wild este înmulțită cu Troll Level.

Funcția Boosted xBet

Puteți să vă măriți pariul cu 75% în plus pentru a obține un simbol Scatter garantat pe a doua rolă prin această funcție. Rețineți că această funcție dublează șansa de a declanșa Free Spins.

Funcția Bonus Nolimit

Puteți cumpăra Free Spins plătind următoarele sume:

 • 8 Lunker Spins (96,44% RTP): 94x din pariul dvs.
 • 9 Hawg Spins (96,22% RTP): 300x din pariul dvs.
 • 10 Honey Hole Spins (96,34% RTP): 866x din pariul dvs.
 • Funcția Lucky Draw (96,36% RTP): 390x din pariul dvs.
Cele 243 de moduri de a câștiga îți facilitează câștigurile mari.

Cele 243 de moduri de a câștiga îți facilitează câștigurile mari.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ul Ugliest Catch este de 96,11% pentru joc și pentru funcția Boosted xBet. RTP-urile pentru bonusurile buys sunt prezentate în secțiunea Caracteristici Bonus.

Volatilitatea acestui slot este în mod evident ridicată, iar acest lucru este corect, având în vedere cât de mare este câștigul maxim.

Câștigul maxim al acestui slot este de 50.000x pariul tău, așa că ar fi foarte interesant să îl câștigi.

Învârtirile gratuite aduc câștiguri uriașe foarte des în jocul ca la aparate online Ugliest Catch.

Învârtirile gratuite aduc câștiguri uriașe foarte des în jocul ca la aparate online Ugliest Catch.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este slot Uglyest Catch merită?

Un lac afectat de pești grotești și de apă poluată este, în mod surprinzător, un loc bun de pescuit în slotul Ugliest Catch. Dacă ați jucat mai multe sloturi Nolimit City, acesta vă va plăcea cu siguranță. Le-au oferit jucătorilor multe caracteristici suplimentare și un câștig maxim extrem de mare, ceea ce face ca majoritatea sloturilor de pescuit să pară plictisitoare în comparație.

În jocul de bază, pozițiile suplimentare pot fi deblocate, iar Multiplicatorii de până la 5.000x sunt disponibili. Adevărul este că există mai multe sloturi care oferă un Câștig Maxim de 5.000x din pariul tău, iar tu poți câștiga atât de mult doar prin colectarea Multiplicatorilor prin intermediul simbolurilor Pescar.

recomandăm să cumpărați bonusurile, deoarece veți obține un RTP mai mare și veți putea să intrați direct în acțiune. Asigură-te doar că bugetul tău este suficient de mare pentru a găzdui cel puțin 4 sau 5 cumpărări. Nu vrem să menționăm nimic despre runda de joc Free Spins pentru că vrem să experimentezi cât de extraordinară este aceasta jucând acest joc de cazino.

Pescurt, vă recomandăm să jucați slotul Ugliest Catch în cazinourile de top aprobate de noi aici la BETO.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Ugliest Catch Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Ugliest Catch? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim este de 50.000x miza ta și poți încerca să îl câștigi în timpul rundei bonus Free Spins.

Care este RTP-ul și volatilitatea jocului de aparate Ugliest Catch? Săgeată Săgeată

RTP-ul jocului este de 96,11%, iar prin cumpărarea bonusurilor poți obține un RTP de 96,22% până la 96,44%. La fel ca majoritatea sloturilor Nolimit City, acesta este un slot cu variație mare, așa că trebuie să fii pregătit mental să aștepți câștigurile.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Ugliest Catch? Săgeată Săgeată

Da, acest joc ca la aparate îți oferă între 8 și 10 Învârtiri Gratuite cu numere diferite de Celule de Îmbunătățire deblocate, după ce prinzi 3 sau mai multe simboluri Scatter. Învârtirile gratuite oferă mai multe beneficii suplimentare, cum ar fi multiplicatorii de nivel Troll și posibilitatea de a prelungi învârtirile gratuite.

Cum funcționează funcția Kill N' Grill Wild Fishing în jocul ca la aparate video Ugliest Catch? Săgeată Săgeată

Atunci când un Fisherman Wild aterizează pe role cu orice simbol Fish Trophy sau Big Berta, acesta va colecta valorile lor de multiplicator și ți le va acorda.

Este slotul Ugliest Catch o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Nu, Ugliest Catch este un joc de păcănele sigur și legal, deoarece Nolimit City este dezvoltatorul său. Puteți cerceta Nolimit City și puteți vedea că sunt licențiați și nu au nicio acuzație de înșelăciune împotriva lor.

Este posibil să jucați jocul ca la aparate Ugliest Catch gratis? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de funcții precum xWays, Wild Multiplier Collection, Free Spins și multe altele, jucând gratuit modul demo Ugliest Catch aici la BETO.