MENIU

Terminator 2 Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Terminator 2
Click aici pentru a juca

Terminator 2 de Microgaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Terminator 2

Terminator 2 se bazează pe unul dintre cele mai faimoase blockbustere de acțiune cu legendarul Arnold Schwarzenegger.

Arnold a spus: "Mă voi întoarce" și a devenit una dintre cele mai iconice replici din istoria cinematografiei. Microgaming a respectat promisiunea lui Arnold, lansând o versiune remasterizată a slotului Terminator 2 în 2021, în timp ce originalul a fost lansat în 2014.

Cu animații amuzante și caracteristici puternice, cum ar fi rotiri gratuite cu 1024 de moduri de câștig, vă veți bucura cu siguranță de acest slot chiar și după mai mulți ani de la lansarea originalului.

Citește această recenzie a slotului Terminator 2 pentru a afla totul despre el.


Lansare: 05.06.2014
Volatilitate
Câștig maxim: X

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 24 Iulie 2023 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 2.933x pariul dvs.

Învârtiri gratuite cu rând suplimentar și simbol de transformare

Modul de viziune T-800

Modul Hot în rotirile gratuite

Legendară Terminator 2 temă

Contra

Nu există redistribuiri pentru rotirile gratuite

Fapte despre păcănele

Furnizor Microgaming

Volatilitate

RTP% 96.62

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.30

Miza maximă 30.00

Role 5

Rânduri 3

Teme de joc

Călător în timp Film


Funcționalități de joc

Setul de role se schimbă Symbol Swap Simbol misterios Simboluri scatter FreeSpins


Personaje

Roboți


Cazinou

Costume de cărți


Bucurați-vă de câștiguri mari cu clipuri distractive

Bucurați-vă de câștiguri mari cu clipuri distractive

Bine ați venit la Terminator 2 Slot Machine

Un film de succes merită un slot de succes, iar Microgaming ne-a oferit exact acest lucru. Actorii principali și scenele din film vă oferă o experiență autentică. Acest slot îți va oferi câștiguri mari prin cele 243 de moduri de câștig, care se vor extinde la 1024 în runda promoțională de rotiri gratuite.

Seria Terminator este una dintre cele mai legendare serii de filme din toate timpurile. Arnold este recunoscut în întreaga lume datorită filmelor Terminator, iar ratingul de 8,5 al Terminator 2 pe IMDB arată cât de bun este. Vom vedea în curând cât de bun este acest slot în comparație cu filmul.

Evident, toate personajele pe care doriți să le vedeți sunt prezente în acest slot. Chiar și cei care nu au văzut filmul se vor bucura de caracteristici și de gameplay. Microgaming este unul dintre cei mai populari dezvoltatori de sloturi online dintr-un motiv: munca lor strălucită.

Acest slot are 5 role, 3 rânduri și 243 de moduri de a câștiga în slotul de bază. Au modul T-800 Vision Mode și rotirile gratuite pentru a facilita câștigurile masive. T-800 Vision Mode va transforma o rotire necâștigătoare într-un câștig, vizând anumite simboluri și acordând o sumă mare de câștig. Rotirile gratuite se potrivesc cu standardul ridicat stabilit de filmele Terminator, deoarece au simboluri care se transformă și un rând suplimentar. Un mod special Hot Mode pentru a vă oferi câștiguri maxime poate fi, de asemenea, văzut în bonusul special.

Vom explora în curând funcțiile bonus, dar să ne uităm mai întâi la grafică și la temă.

Video: Terminator 2 Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Jocul de cazino video Terminator 2

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă Terminator cu grafică puternică

Au acordat multă atenție designului acestui joc de păcănele, deoarece te poți bucura de fundalul albastru închis și negru cu design metalic. Fundalul arată ca o mașină și nu orice mașină, ci Terminator. Aceasta este o temă unică pe care nu o poți găsi în niciun alt slot.

Personajele principale din film, inclusiv Sarah Connor, John Connor, Terminator și T-1000, apar pe role. Atunci când fac parte dintr-o combinație câștigătoare, este redat un clip din film. Partea interesantă este că au mai multe clipuri din film, ceea ce sporește distracția de a învârti rolele.

Muzica de fundal este lină și plăcută și se potrivește bine cu acest slot. Vă puteți bucura de o muzică epică atunci când obțineți câștiguri pentru a face câștigurile mai de impact. În general, designul și tema sunt de înaltă calitate, ceea ce este ceea ce ne așteptăm de la Microgaming.

Bucurați-vă de Terminator 2 tema cu personajele din film

Bucurați-vă de Terminator 2 tema cu personajele din film

ÎNAPOI LA CUPRINS

Bazele jocului

Această secțiune îți va explica cum poți juca acest joc de păcănele în mod corespunzător. Să începem.

 • Butonul alb cu săgeata curbată este butonul de rotire folosit pentru a învârti rolele.
 • Cele trei săgeți curbate care formează un cerc deasupra butonului de rotire reprezintă butonul de joc automat. Poți face rotiri pe pilot automat în intervalul de la 10 la 100, dar nu poți seta nicio limită de pierdere sau câștig.
 • Există un buton fulger sub butonul de rotire care poate fi folosit pentru a activa rotirea rapidă.
 • Butonul pentru monede din partea dreaptă jos poate fi folosit pentru a alege valoarea pariului. Există un cursor pentru a vă seta pariul în intervalul de la 0,30 € la 30€. Există câteva presetări ale pariului pe care le puteți folosi și puteți, de asemenea, să apăsați butonul de pariu maxim pentru a paria suma maximă (30 €).
 • În cele din urmă, butonul de meniu din partea dreaptă sus poate fi folosit pentru a accesa informațiile despre slot și pentru a activa și dezactiva sunetul. Dacă doriți o prezentare generală a funcțiilor, faceți clic pe butonul "i". Dacă doriți să accesați ajutorul, faceți clic pe butonul cu semnul întrebării.
Bucură-te de scene din film în timpul rotirilor gratuite din slotul online Terminator 2

Bucură-te de scene din film în timpul rotirilor gratuite din slotul online Terminator 2

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să cucerești Terminator 2 Slot

Veifi plătit de îndată ce prinzi 3 sau mai multe simboluri identice de la stânga la dreapta. Deoarece nu există linii de plată fixe, te vei bucura de 243 de moduri de câștig în jocul de bază și de 1024 de moduri de câștig în rotirile gratuite.

Trebuie doar să prindeți 2 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pentru a obține un câștig, iar Scatter-ul este simbolul cel mai bine plătit, care vă va plăti 100x pariul dvs. dacă prindeți o combinație de cinci simboluri identice. T2 este al doilea simbol cu cea mai mare plată, cu o plată de 50x din pariul tău pentru obținerea unei combinații de cinci simboluri identice.

Iată plățile pentru celelalte simboluri rămase, dacă obțineți o combinație de cinci cărți la fel.

 • The Terminator: 26,66x pariul dvs.
 • John Connor: 16,66x pariul dvs.
 • T-1000: 13,33x pariul dvs.
 • Sarah Connor: 10x din pariul dvs.
 • T-800: 6,66x pariul dvs.
 • Simbolurile cărților: 1.66x până la 3.33x din pariul dvs.
Un rând suplimentar este adăugat în timpul rotirilor gratuite pentru a vă oferi 1024 de moduri de câștig.

Un rând suplimentar este adăugat în timpul rotirilor gratuite pentru a vă oferi 1024 de moduri de câștig.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus dominante care garantează câștiguri uriașe

Acesta este unul dintre sloturile cu funcții bonus simple, dar puternice. Să explorăm acum funcțiile bonus.

Modul Viziune T-800

Această funcție este declanșată aleatoriu după o învârtire necâștigătoare. Simbolurile Terminator, John Connor, T-1000, Sarah Connor și T-800 de pe role vor fi vizate de viziunea T-800. Aceste simboluri vor plăti o sumă de câștig bonus, iar suma câștigată de simbolul T-1000 va fi cea mai mare.

Celmai mare avantaj al modului Viziune T-800 este că vă permite să declanșați rotiri gratuite având doar 1 Scatter pe role. Adorăm această funcție, deoarece îți oferă șansa de a transforma o învârtire pierdută într-un câștig uriaș care implică plăți în bani și rotiri gratuite.

Învârtiri gratuite

Simbolul Orb Scatter este cheia pentru a declanșa rotirile gratuite. Tot ce trebuie să faci este să prinzi 3 sau mai multe simboluri Scatter sau 1 Scatter în timpul modului T-800 Vision Mode pentru a declanșa 10 rotiri gratuite.

Învârtirile gratuite au un rând suplimentar care va extinde căile de câștig la 1024. Poți obține câștigul maxim doar în timpul învârtirilor gratuite, deoarece rândul suplimentar este văzut doar în timpul învârtirilor gratuite. Un alt mare avantaj al învârtirilor gratuite este că simbolul T-1000 se va transforma în alte simboluri pentru a vă oferi cele mai mari câștiguri posibile.

Învârtirile gratuite au, de asemenea, un mod Hot Mode care se declanșează aleatoriu. Vei obține câștiguri frecvent în timpul Hot Mode, dar trebuie să fii foarte norocos pentru a-l declanșa. Singura problemă cu rotirile gratuite este că nu pot fi redeclanșate.

Bucură-te de câștiguri decente chiar și în slotul video de bază Terminator 2

Bucură-te de câștiguri decente chiar și în slotul video de bază Terminator 2

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ul acestui joc ca la aparate este de 96,62%, ceea ce este suficient de bun pentru a entuziasma pe oricine. Este, fără îndoială, mai bun decât RTP-ul mediu de 96%.

Varianța este medie, așa că puteți vedea câștiguri frecvent și vă puteți bucura de câștiguri mari din când în când.

Câștigul maxim este de 2.933x pariul tău, ceea ce este grozav pentru un slot cu varianță medie. Nu uitați că puteți obține acest câștig maxim doar în timpul rotirilor gratuite.

Modul T-800 Vision, rotirile gratuite și un simbol de transformare sunt gata să îți ofere câștiguri mari.

Modul T-800 Vision, rotirile gratuite și un simbol de transformare sunt gata să îți ofere câștiguri mari.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Merită Terminator 2 Online Slot?

Nu avem nicio îndoială că slotul Terminator 2 este la fel de grozav ca și filmul pe care se bazează. Terminator a apărut pentru prima dată în 2014 și a impresionat jucătorii cu tema și caracteristicile sale unice. Versiunea remasterizată ia originalul și îl face și mai iconic.

Modul T-800 Vision Mode te va surprinde plăcut în timpul slotului de bază. Cu toate acestea, rotirile gratuite sunt caracteristica pe care ar trebui să o urmărești. Învârtirile gratuite nu numai că deblochează întregul potențial al acestui slot, dar îți permit să te bucuri și de simbolurile T-1000 care se transformă pentru a-ți oferi cele mai mari câștiguri.

Rotirile gratuite Hot Mode sunt rare, dar îți garantează câștiguri mari. Scenele din film adaugă condimentele suplimentare necesare pentru a completa tema acestui slot. În general, acesta este unul dintre cele mai bune sloturi realizate pe baza unui film celebru. Așadar, vă recomandăm să dați o tură la Terminator 2 slot machine.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Terminator 2 Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în slotul video Terminator 2?

Câștigul maxim este de 2.933x pariul tău sau 88.000 €, ceea ce este grozav având în vedere variația acestui joc de păcănele.

Cât de mare este RTP-ul și variația jocului ca la aparate online Terminator 2?

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 96,62%, iar variația este medie. Aceasta este o combinație bună, deoarece te asigură că nu pierzi prea mult și că ai parte de un joc distractiv.

Cum funcționează modul de viziune T-800?

Se declanșează aleatoriu și îți oferă o recompensă în bani pentru toate simbolurile valoroase prezente pe role. De asemenea, îți va permite să declanșezi rotiri gratuite dacă ai doar 1 Scatter pe role.

Există rotiri gratuite în jocul ca la aparate Terminator 2?

Da, te poți bucura de 10 rotiri gratuite dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri Scatter sau le declanșezi prin intermediul modului T-800 Vision. Învârtirile gratuite au 1024 de moduri de câștig, iar simbolurile T-1000 se transformă în alte simboluri pentru a-ți oferi câștiguri mari în timpul învârtirilor gratuite.

Este acesta slotul oficial Terminator 2?

Da, acesta este slotul oficial bazat pe Terminator 2: Judgement Day. În timpul jocului, veți experimenta scurte clipuri de film.

Pot juca Terminator 2 slot gratis?

Da! Puteți încerca versiunea gratuită pe orice dispozitiv chiar aici, la BETO.