MENIU

Stormforged Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Stormforged de Hacksaw Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Stormforged

Dezlănțuie întreaga putere a focului și a gheții în jocul de aparate Stormforged, bazat pe mitologia nordică. Acest slot are un layout 5x4 cu 14 linii de plată. Principalele atracții sunt funcțiile contrastante cu Sticky Wilds și Storm Reels. Multiplicatori, premii în bani instantanee și câștiguri mari și ușoare îi așteaptă pe cei care joacă acest joc.

Înainte de a-ți lua sabia și de a te pregăti de luptă, lasă-ne să-ți explicăm cât de bun este acest slot în această recenzie a slotului Stormforged.


Lansare: 30.03.2023
Volatilitate
Câștig maxim: X12500

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 03 Septembrie 2023 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 12.500x din miza dvs.

Wild-uri stivuite lipicioase la rotirile gratuite

Multiplicatori portal de până la 200x în jocul de bază

Caracteristica Bonus Buy

Învârtirile gratuite pot fi extinse

Contra

Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Hacksaw Gaming

Volatilitate

RTP% 94.28

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.10

Miza maximă 100.00

Role 5

Rânduri 4

Teme de joc

Vikingi


Funcționalități de joc

Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Free Spins adiționale Stivă Sticky Wilds Simboluri în expansiune Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins


Bucură-te de rotiri gratuite cu Sticky Wilds în slotul online Stormforged

Bucură-te de rotiri gratuite cu Sticky Wilds în slotul online Stormforged

Bine ați venit la Stormforged Online Slot by Hacksaw Gaming

Joculca la aparate Stormforged îi interesează pe jucători prin tema sa care combină diverse elemente, dar caracteristicile minunate îi fac să rămână. Cele două jocuri bonus diferite sunt jocul bonus Surtur's Vengeance și funcția bonus Warriors of the Storm. Ambele bonusuri sunt lovituri grele și este dificil de spus care dintre ele este mai profitabil.

Dispunerea cu 5 role, 4 rânduri și 14 linii de plată este bună. Poate că ar fi trebuit să includă mai multe linii de plată, dar randamentele din acest joc sunt mari. Posibilitatea de a cumpăra orice bonus pe care îl doriți este acolo, astfel încât să puteți explora imediat funcțiile. Câștigul maxim te va surprinde, dar vom discuta despre el mai târziu.

Înafară de Free Spins, jocul de bază îți oferă posibilitatea de a deschide portaluri care acționează ca Wilds și, de asemenea, să te bucuri de Multiplicatori și de premii în bani instant. Sunt multe de explorat, așa că vom începe prin a explora tema și grafica acestui slot.

Video: Stormforged Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocurile de cazino video Stormforged

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă vikingă și design impecabil

Temă și design

Mitologia nordică este fascinantă și plină de zei și bestii care au inspirat mai multe filme și jocuri video. Acest joc de păcănele prezintă războinici vikingi, Surtur, și animale precum lupii și corbii care joacă un rol important în mitologia nordică. Chiar și diferitele tărâmuri Midgard și Muspelheim sunt explorate în acest joc.

La început, veți vedea Midgard în fundal, iar acesta este înghețat deoarece tărâmul a început să înghețe atunci când Ragnarok (sfârșitul lumii în mitologia nordică) era aproape. Surtur este o figură cheie în Ragnarok, iar el apare în fundal în funcția Surtur's Vengeance atunci când o declanșezi în cele din urmă.

Pentru un slot bazat pe mitologie, muzica de fundal trebuia să fie epică, iar aceasta este epică și foarte plăcută. Efectele sonore suplimentare, cum ar fi sunetul redat atunci când un simbol Surtur aterizează, fac ca experiența să fie și mai imersivă.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt lupul, corbul, capra, coiful viking, toporul și săbiile cu scut. Simbolurile cu plată mare vă vor plăti de la 10x la 50x din pariul dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri de acest tip. Simbolurile de cărți cu plată mică plătesc de la 4x la 6x din pariul dvs. pentru obținerea unor combinații câștigătoare de cinci cărți la fel.

Un cap de viking și capul lui Surtur servesc drept Scatters, iar simbolul Wild este un "W" sculptat pe o piatră cu simboluri nordice.

Bucură-te de Wild Portals și Sticky Wilds în bonusul Surtur

Bucură-te de Wild Portals și Sticky Wilds în bonusul Surtur's Vengeance

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Stormforged Slot

Să înțelegem acum cum poate fi jucat acest joc ca la aparate în cazinourile online.

 • Butonul cu o săgeată albă curbată din partea dreaptă sau bara de spațiu va porni învârtirile.
 • Butoanele plus și minus vor modifica valoarea pariului. Valoarea minimă a pariului este de 0,10 €, iar valoarea maximă a pariului este de 100 €.
 • Un buton mic din dreapta jos vă va ajuta să faceți între 10 și 1.000 de învârtiri pe pilot automat cu setări avansate.
 • Meniul poate fi accesat făcând clic pe trei linii orizontale. După ce deschideți meniul, veți găsi opțiunile de sunet, muzică, super turbo, turbo și informații.
 • Faceți clic pe info dacă doriți să înțelegeți funcțiile și să vedeți cu cât plătesc simbolurile.
Câștigurile colosale sunt frecvente în bonusuri

Câștigurile colosale sunt frecvente în bonusuri

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus captivante

Dela portaluri în jocul de bază până la rotiri gratuite cu role wild, există multe funcții în acest joc ca la aparate care te vor uimi și îți vor aduce beneficii. Să înțelegem cum funcționează totul acum.

Portaluri către Muspelheim

Simbolul Scatter Hand of Surtur se va activa dacă poate crea cel puțin o combinație câștigătoare prin activarea acestuia. Atunci când se activează, se rupe în jos, spre partea de jos a rolei și creează un portal care acționează ca simbolurile Wild.

Atunci când Mâna lui Surtur sfâșie un simbol Wild, va dezvălui o valoare de multiplicator între 2x și 200x care se va aplica la orice câștig care implică portalul. Dacă un câștig are mai mult de un Multiplicator implicat, acestea vor fi adunate împreună și apoi aplicate la valoarea câștigului.

Mâna lui Surtur poate, de asemenea, să sfâșie simbolurile Cufărul cu comori pentru a vă acorda un premiu instantaneu în bani. Premiul în bani va fi în valoare de 5x până la 2.500x din pariul tău. Acum s-ar putea să vă întrebați ce se întâmplă dacă Mâna lui Surtur distruge un simbol Wild și un simbol Treasure Chest deodată. În acest caz, Multiplicatorul de la Wild se va aplica la premiul în bani câștigat de la Cufărul cu comori.

Funcția bonus Surtur's Vengeance Bonus Feature

Acesta este un bonus Free Spins care se activează prin aterizarea a cel puțin trei simboluri Surtur pe role. Iată câte rotiri puteți obține în funcție de numărul de Scatters:

 • 3 Surtur Scatters: 10 Free Spins
 • 4 Surtur Scatters: 12 rotiri gratuite
 • 5 Surtur Scatters: 14 Free Spins

Primul simbol Wild pe care îl prindeți pe o rolă va deveni un simbol Sticky Wild și va rămâne până la sfârșitul funcției. Dacă există Wilds atunci când este declanșat bonusul, aceștia vor începe ca Sticky Wilds în bonus.

Regula importantă este că fiecare rolă poate avea doar un singur simbol Sticky Wild și nu puteți ateriza niciun alt Wild suplimentar pe acea rolă.

Acest bonus prezintă, de asemenea, Scatter-ul Ice Brand care creează un Portal către Midgard (care acționează ca simboluri Wild) atunci când poate crea cel puțin un câștig. Când acest Scatter se activează, o sabie de gheață va tăia în jos și va distruge orice Wilds sau cufere de comori din calea sa. Modul în care va funcționa este același cu cel al Portalului către Muspelheim.

Poți obține între 2 și 8 Free Spins suplimentare dacă prinzi între 2 și 5 simboluri Surtur în timpul acestui bonus.

Războinicii furtunii - Funcția bonus Warriors of the Storm

Aterizarea a trei simboluri Viking Scatter în jocul de bază vă va acorda acest mod Free Spins. Iată o defalcare a modului în care funcționează:

 • 3 simboluri Viking: 10 rotiri gratuite
 • 4 Simboluri Viking: 12 rotiri gratuite
 • 5 simboluri Viking: 14 rotiri gratuite

În acest bonus, atunci când simbolul scatter Hammer of Thor aterizează pe o rolă, rola se transformă într-o rolă Storm Reel, care va rămâne până la sfârșitul bonusului. Rolele Storm sunt role Wild complete care pot înlocui orice simbol obișnuit.

La fiecare rotire, Wild Storm Reels vor dezvălui fie un războinic viking, fie o furtună dezlănțuită. Trei războinici vikingi diferiți pot apărea cu o valoare de multiplicator care se va aplica la orice câștig care implică rola Storm Reel. Iată valorile Multiplicatorului pentru diferiții războinici:

 • Rogue: 2x până la 5x
 • Shieldmaiden: 6x până la 10x
 • Berserker: 15x până la 200x

Atunci când o rolă de furtunădezvăluie o furtună, întreaga rolă de furtună va rămâne în poziția sa pentru rotirea curentă și apoi se va muta cu o rolă spre stânga atunci când începe următoarea rotire gratuită. Tamburul Storm Reel poate împinge alte Storm Reel din calea sa spre stânga, dar nu se poate muta dacă nu există spațiu suplimentar.

Poți obține între 2 și 8 Free Spins suplimentare dacă prinzi între 2 și 5 simboluri Viking.

Funcția Bonus Buy

Aici sunt diversele Bonus Features pe care le puteți cumpăra direct:

 • BonusHunt FeatureSpins (96,27% RTP): Triplează-ți valoarea pariului pentru a-ți crește șansele de a declanșa un bonus de 5 ori.
 • 2 Hands of Surtur FeatureSpins (96,35% RTP): Pentru 20x valoarea pariului tău, primești garantat 2 simboluri Hand of Surtur
 • 3 Hands of Surtur FeatureSpins (96,43% RTP): Obțineți garantat 3 simboluri Hand of Surtur pentru 50x din miza dvs.
 • Surtur's Vengeance (96,24% RTP): Plătiți 100x din pariul dvs. pentru a obține cel puțin 10 Free Spins cu portaluri Wild în expansiune și Sticky Wilds
 • Surtur's Fury (96,29% RTP): Plătește 200x din pariul tău pentru a începe bonusul Surtur's Vengeance cu cel puțin 12 rotiri și un simbol Sticky Wild
 • Warriors of the Storm Feature (96,34% RTP): Plătiți 200x din miza dvs. pentru a obține cel puțin 10 rotiri gratuite cu Storm Reels (Rolele furtunii)
Tema acestui joc de păcănele trece rapid de la un tărâm la altul.

Tema acestui joc de păcănele trece rapid de la un tărâm la altul.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

RTP-ul acestui joc este de 96,41%, ceea ce este mai mare decât media cu o marjă confortabilă.

Varianțaacestui joc de cazino este ridicată, iar cumpărarea unora dintre caracteristici vă poate oferi o varianță foarte mare. Acest lucru înseamnă că câștigurile nu pot fi frecvente, dar pot fi masive.

Câștigul maxim este de 12.500x din pariul tău, ceea ce este suficient de bun pentru a entuziasma pe oricine și a-l face să vrea să încerce acest slot.

Bucură-te de portaluri expansive, role Wild Storm și multe altele în slotul online Stormforged

Bucură-te de portaluri expansive, role Wild Storm și multe altele în slotul online Stormforged

ÎNAPOI LA CUPRINS

Merită jocul Stormforged Online Slot?

Cu siguranță, jocul ca la aparate Stormforged oferă un gameplay captivant, cu două rotiri gratuite puternice și multă acțiune în jocul de bază. Dacă ești nerăbdător, poți cumpăra bonusurile și chiar te poți bucura de un RTP mai mare în unele cazuri. Este clar că Hacksaw Gaming a depus mult efort în crearea acestui slot.

Warriors of the Storm este cea mai puternică caracteristică a acestui joc, deoarece Stacked Wilds cu Multiplicatori pot garanta câștiguri masive. Imaginați-vă că obțineți două Stacked Wilds pe durata funcției pe primele două role. Câștigurile maxime pot proveni din acest bonus, așa că nu-l subestimați.

Funcția Surtur's Vengeance nu este deloc rea. Nu este la fel de plină de recompense ca celălalt tip de Free Spins, dar poate folosi în continuare puterea Sticky Wilds și Wild Portals pentru a oferi câștiguri în valoare de câteva sute de ori mai mari decât miza ta. În plus, acesta este unul dintre acele sloturi în care poți obține câștigul maxim în jocul de bază folosind cuferele cu comori, Wilds și simbolul Hand of Surtur.

Dacă doriți să jucați Stormforged pe bani reali, vizitați cazinourile recomandate aici la BETO pentru un bonus de bun venit frumos și multă distracție.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Slot Stormforged - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Stormforged?

Suma maximă pe care o poți câștiga jucând acest joc este de 12.500x pariul tău. Suntem mulțumiți de cel mai mare câștig, deoarece este mai mare decât majoritatea sloturilor.

Care este RTP-ul și volatilitatea jocului ca la aparate Stormforged?

RTP-ul este de 96,41%, dar veți obține RTP-uri diferite pentru utilizarea funcției Bonus Buy, pe care le-am menționat deja mai sus. Varianța este ridicată, dar este în regulă, având în vedere potențialul acestui joc.

Există rotiri gratuite în jocul ca la aparate Stormforged?

Da, te poți bucura de 2 tipuri diferite de Free Spins cu Stacked Wilds, Sticky Wilds, Multiplicatori, Wild Portals și multe altele.

Cum funcționează funcția Portals to Muspelheim în slotul video Stormforged?

Simbolul Mâna lui Surtur poate rupe partea de rolă de sub el și poate crea un portal wild, dacă crearea portalului duce la un câștig. De asemenea, poate interacționa cu Wilds sau cuferele de comori pentru a-ți spori câștigurile.

Este slotul Stormforged o înșelătorie?

Nu, Hacksaw Gaming (dezvoltatorul acestui joc) are o mulțime de licențe, inclusiv o licență de la Autoritatea de Jocuri de Noroc din Malta, așa că nu trebuie să vă faceți griji că acest slot este o înșelătorie.

Este posibil să jucați slotul Stormforged gratis?

Da, te poți bucura de 2 tipuri de Free Spins, Wild Portals, Sticky Wilds, Multiplicatori și multe altele, jucând jocul ca la aparate Stormforged în modul demo gratuit aici la BETO.