MENIU
Căutare
Sloturi

Piggy Bankers Joacă Gratuit

Piggy Bankers Slot Demo

Piggy Bankers Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Piggy Bankers de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Piggy Bankers Demo

Jocul de păcănele PiggyBankers de la Pragmatic Play te duce în lumea bogată a lui Piggy Bankers, unde poți retrage o sumă substanțială. Acest joc de păcănele are un layout 5x4 și 20 de linii de plată. Bonusurile au ca scop obținerea acelor teancuri grase prin intermediul unor funcții precum Banknotes Reel, Wild Respins și Free Spins.

În această recenzie a slotului Piggy Bankers, vom vedea dacă un alt slot cu personaje de porc merită jucat.


Lansare: 07.08.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X10000

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 13 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 10.000x din miza dvs.

DeschidețiCaracteristica bancnotelor Reel

DeschidețiWild Respins în jocul de bază și învârtiri gratuite

DeschidețiÎnvârtiri gratuite cu bancnote speciale în valoare de 1.000 pariul dvs.

DeschidețiOpțiunea Cumpără rotiri gratuite

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.05

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 240.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 4

Sloturi Linii de plată 20

Teme de joc

Bancar Băuturi


Funcționalități de joc

Cumpărați Funcția Free Spins adiționale Stivă Respins Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins Wild


Piggy Bankers Recenzie de BETO Slots

Piggy Bankers Recenzie de BETO Slots

Vă prezentăm jocul de cazino Piggy Bankers

Jocul de păcănele Piggy Bankers se adaugă la colecția de jocuri de păcănele care prezintă porcii ca bancheri bogați. În 2021, Pragmatic Play a lansat slotul Piggy Bank Bills, iar în 2023, l-au lansat pe acesta. Vestea bună este că aceste două sloturi sunt foarte diferite, chiar dacă în spatele lor se află același dezvoltator.

Acest joc se joacă pe un layout 5x4 și oferă 20 de linii de plată cu o rolă orizontală în partea de sus pentru simboluri speciale. Printre bonusuri se numără și Banknotes Reel, care este doar rola orizontală. Celelalte bonusuri sunt Wild Respins și Free Spins. De asemenea, puteți cumpăra Free Spins, ceea ce nu ar trebui să fie surprinzător pentru cei care joacă des la Pragmatic Play sloturi.

Cu un câștig maxim de până la 10.000x pariul dvs, Video Piggy Bankers Big Winpromite nu doar distracție, ci și câștiguri substanțiale. Pentru mai multe aventuri captivante, verificați pagina noastră titluri populare de sloturi gratuite.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Afluent Piggy Luxury

Temă și design: Afluent Piggy Luxury

Temă și design: Afluent Piggy Luxury

Temă și design

Piggy Bankers face totul pentru a se bucura de o imagine elegantă a bogăției și luxului. Când am jucat acest joc, culorile vibrante și grafica somptuoasă mi-au atras imediat atenția. Fundalul seamănă cu interiorul unei bănci de lux, unde doar cei mai bogați oameni își țin banii.

Designul personajelor iese cu adevărat în evidență. Aceștia nu sunt niște porci obișnuiți, ci mai degrabă bancheri de înaltă clasă, echipați în costume și rochii scumpe. Pe scurt, tema este despre bogăție, lux și despre a trăi ca un rege sau o regină.

Muzică și coloană sonoră

Acest slot redă melodii veselă care nu ar fi de nelalocul lor într-un district financiar elegant sau într-un club exclusivist pentru membri. Fiecare câștig este sărbătorit cu jingle-uri satisfăcătoare, care într-adevăr conduc acasă acel sentiment de câștig.

Muzica de fundal este un amestec inteligent de biți clasici și tempo-uri optimiste, creând un peisaj sonor captivant care se potrivește cu tema somptuoasă.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Pășește într-o lume a luxului și a bogăției în acest joc și obține următoarele câștiguri prin intermediul diferitelor simboluri:

 • Golden Piggy Bank: 5 - 12.5x, 4 - 5x, 3 - 2.5x
 • Balanță: 5 - 7.5x, 4 - 2.5x, 3 - 1.25x
 • Whiskey: 5 - 5x, 4 - 2x, 3 - 1x
 • Trabucuri: 5 - 4x, 4 - 1,5x, 3 - 0,75x
 • Cărți A & K: Fiecare se plătește pentru 5 - 3x, 4 - 1x, 3 - 0.5x
 • Cărți Q, J, &10: Fiecare se plătește cu 5 - 2x, 4 - 0,5x, 3 - 0,25x

Toate plățile de mai sus sunt exprimate ca multiplu al pariului tău. De exemplu, dacă obțineți un câștig cu 5 simboluri de balanță identice, veți primi 7,5x din pariul dvs.

Simbolurile Wild sunt porcul mascul și porcul doamnă. Acești năpârci înlocuiesc toate simbolurile pentru a vă oferi șansele de câștig un impuls corespunzător și plătesc la fel de mult ca și simbolul cu cel mai mare câștig.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Piggy Bankers Video Slot

Cum se joacă Pragmatic Play

Cum se joacă Pragmatic Play's Piggy Bankers

Este timpul să vă îmbunătățiți abilitățile cu ajutorul unor sfaturi de specialitate. Iată cum se joacă acest joc:

 • Ajustarea dimensiunii pariului: Începeți prin a vă seta mărimea pariului pentru a se potrivi stilului dvs. de joc și bugetului. Folosiți butoanele (+) sau (-) pentru a modifica valoarea pariului și setați-o de la 0,20 € la 240€.
 • Înțelegerea funcției Autoplay: Dacă vă place o abordare mai detașată, opțiunea de joc automat vă permite să setați jocul să se învârtă singur pentru un număr stabilit de ori.
 • Accesarea informațiilor despre joc: Faceți clic pe simbolul de informații (i) pentru a vă familiariza cu tabelul de plăți și regulile de joc. Această secțiune oferă informații despre combinațiile câștigătoare și caracteristicile bonus.
 • Navigarea în interfață: Interfața de joc include setări pentru efecte sonore, învârtiri rapide și opțiuni de vizualizare în monede sau în numerar, care pot fi ușor de reglat după bunul dumneavoastră plac.
 • Bucurându-vă de joc: Puteți începe să vă bucurați de joc învârtind rolele prin intermediul butonului de învârtire, al barei de spațiu sau al tastei Enter.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Piggy Bankers de către Pragmatic Play

Caracteristicile bonus explicate în Piggy Bankers de către Pragmatic Play

Jocul de păcănele Piggy Bankers este plin de funcții bonus atrăgătoare. Iată la ce te poți aștepta când te vei juca:

Funcția Banknotes Reel

Banknotes Reel adaugă un plus de emoție, rulând orizontal în partea de sus a ecranului de joc. La orice învârtire, pot apărea simboluri Banknote, oferind diverse multiplicatori ai pariului tău total.

Dacă o grămadă întreagă de simboluri Wild aterizează chiar sub o bancnotă, vei încasa valoarea acesteia, care poate ajunge până la 100x miza ta totală. În plus, colectarea unei bancnote Free Spins prin obținerea unui Wild complet stivuit sub ea va declanșa runda Free Spins.

Funcția Wild Respins

Declanșarea funcției Wild Respins Feature este simplă. Trebuie doar să aterizați o stivă verticală completă de Wilds pentru a o declanșa. În funcție de tipul de Wilds, Wilds se vor transforma într-un Piggy Banker Wild mare sau într-un Lady Piggy Banker Wild. Piggy Banker Wild se mișcă spre dreapta după fiecare Respin, în timp ce Lady Piggy Banker Wild se mișcă spre stânga după fiecare Respin până când părăsesc rolele.

Funcția continuă atâta timp cât cel puțin un Wild mare este la vedere. Dacă ambele tipuri de Wilds mari se întâlnesc pe aceeași rolă, nu numai că se declanșează Free Spins, dar dacă există o bancnotă deasupra lor, valoarea acesteia este acordată de două ori.

Runda bonus Free Spins

Free Spins se declanșează fie prin colectarea bancnotei speciale Free Spins Banknote, fie atunci când doi Wilds mari se întâlnesc unul cu celălalt pe aceeași rolă. Începând cu cinci Free Spins, acest mod introduce o bancnotă exclusivă în valoare de 1.000x pariul tău total și permite Respins urmând reguli similare cu cele ale jocului de bază.

Dacă două Wilds mari se întâlnesc în timpul acestui bonus, acestea acordă o Free Spin suplimentară și primesc un Multiplicator în valoare de 2x. Respins vor continua pe măsură ce fiecare Wild mare se împarte și se deplasează spre capătul rolelor. Atunci când un big Wild cu Multiplicator se intersectează cu un alt big Wild în timpul Respins din această rundă, Multiplicatorul său crește cu 1x.

După ce Free Spins se termină, orice simbol Big Wilds de la Respin-ul declanșat va reapărea și va încheia bonusul.

Cumpărați Bonusul Free Spins

Pentru cei care nu pot aștepta să se arunce în acțiune, Piggy Bankers oferă o cale directă spre lupta bonus cu funcția Buy Free Spins . Pentru 80x pariul dvs. curent, puteți accesa instantaneu una dintre porțile de acces la Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă de 10.000x pariul tău în jocul video cu aparate Piggy Bankers!

Câștigă de 10.000x pariul tău în jocul video cu aparate Piggy Bankers!

Piggy Bankers oferă un câștig maxim de 10.000x pariul, un RTP de 96,05% și o variație mare. Opțiunea Bonus Buy ajustează ușor RTP-ul la 96,03%, influențând subtil rezultatele jucătorilor.

Varianța ridicată înseamnă câștiguri mai puțin frecvente, dar potențial mai mari, ceea ce este esențial pentru jucătorii care doresc scenariul de Câștig Maxim al jocului. Rata de reușită a acestui joc este de 1 la 3,72, iar rata de reușită la Free Spins este de 1 la 204. Câștigul maxim ar trebui să fie atins o dată la 11.737.100 de rotiri.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Piggy Bankers Slot Machine - Verdict final

Piggy Bankers Slot Machine - Verdict final

Piggy Bankers Slot Machine - Verdict final

Jocul de păcănele Piggy Bankers este atât de distractiv datorită wild-urilor complet stivuite și a rotițelor pe care le oferă. Spre deosebire de cele mai multe sloturi Pragmatic Play, la acesta primești un câștig maxim de 10.000x pariul tău. Șansele de a câștiga câștigul Max Win sunt foarte mici, dar este totuși distractiv să îl urmărești, mai ales în timpul Free Spins. Nu uitați că învârtirile gratuite au o bancnotă specială în valoare de 1.000x din pariul dvs.

Toate bonusurile din acest joc strălucesc datorită Wild-urilor mari și a Respins-urilor. Tamburul cu bancnote funcționează bine împreună cu Wilds mari și Respins pentru a face jocul de bază interesant. Jocul de bază este puternic, dar Free Spins sunt mai puternice. Chiar dacă primești doar 5 Free Spins, Respins apar frecvent pentru a face ca runda Free Spins să dureze mult mai mult.

Multiplicatorii care pot intra în joc în timpul Free Spins ridică bonusul deasupra jocului de bază. Singurul avertisment al acestui slot pare să fie variația ridicată, dar nu cred că te va deranja dacă pariezi puțin și te obișnuiești cu ea.

Recunosc că Piggy Bankers merită cu siguranță un pariu dacă sunteți în căutarea unui joc care combină entuziasmul cu perspectiva reală de câștiguri mari. Caracteristicile sale unice îl ajută să iasă în evidență pe o piață aglomerată. Deci, dați-i o șansă și vedeți dacă puteți aduce acasă șunca!

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Piggy Bankers Slot FAQ

Pot să joc jocul ca la aparate Piggy Bankers gratis pentru a mă obișnui cu el înainte de a paria bani reali? Săgeată Săgeată

Da, puteți juca Piggy Bankers în modul demo chiar aici, la BETO.com. Aceasta este o modalitate strălucită de a vă familiariza cu mecanica jocului și caracteristicile bonus fără a risca niciun ban propriu.

Ce face ca slotul video Piggy Bankers să se deosebească de alte sloturi? Săgeată Săgeată

Piggy Bankers se distinge prin combinația sa unică de role cu bancnote și funcția Wild Respins. Tema luxoasă dezvoltată de Pragmatic Play, combinată cu volatilitatea ridicată și șansa de a obține câștiguri mari, asigură o experiență excepțională.

Cum funcționează funcția Buy Free Spins în jocul ca la aparate Piggy Bankers? Săgeată Săgeată

Dacă ești nerăbdător să intri direct în acțiune, poți folosi opțiunea Buy Free Spins pentru 80x pariul tău total actual. Acest lucru declanșează instantaneu runda Free Spins.

Care este câștigul maxim pe care îl pot obține la jocul ca la aparate Piggy Bankers? Săgeată Săgeată

La Piggy Bankers, poți câștiga până la 10.000x pariul tău ca Câștig Maxim. Cu toate acestea, din cauza volatilității ridicate a jocului, obținerea unor astfel de câștiguri necesită răbdare și noroc.

Este jocul ca la aparate online Piggy Bankers potrivit pentru jucătorii care preferă jocurile cu risc scăzut? Săgeată Săgeată

Fiind un joc cu volatilitate ridicată, Piggy Bankers ar putea să nu fie ideal pentru cei care preferă jocurile cu risc scăzut, deoarece câștigurile apar mai rar. Cu toate acestea, atunci când se întâmplă, acestea tind să fie mai semnificative, ceea ce este ceva ce merită luat în considerare dacă vă simțiți confortabil cu asumarea unor riscuri mai mari pentru recompense potențial mai mari.

Cât de important este să înțelegi RTP-ul și volatilitatea Piggy Banker's? Săgeată Săgeată

Este crucial! Știind că Piggy Bankers are un RTP de 96,05% și o volatilitate ridicată, te ajută să îți setezi corect așteptările. Aceasta implică faptul că, deși câștigurile nu pot veni la fel de des ca în jocurile cu volatilitate mai mică, există potențial pentru câștiguri semnificative atunci când acestea apar.