MENIU

Mochimon Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Mochimon de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Mochimon

Alăturați-vă unui grup de monștri digitali bazați pe animația Digimon în jocul de aparate Mochimon. Acest slot uimitor se joacă pe un layout 7x7 cu mecanismul de plată cluster . Funcția Tumble, funcția Multiplier Spots și funcția Free Spins sunt funcțiile menite să vă acorde câștiguri. Acest slot îți oferă Multiplicatori de până la 128x, așa că câștigurile mari vor veni mai devreme sau mai târziu.

În această recenzie a slotului Mochimon, vă vom explica totul și vă vom clarifica toate îndoielile.


Lansare: 06.03.2023
Volatilitate
Câștig maxim: X5000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 02 Noiembrie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 5.000x pariul dvs.

RTP ridicat

Învârtiri gratuite cu puncte de multiplicare persistente

Învârtirile gratuite pot fi redistribuite

Caracteristica Bonus Buy

Contra

Variație ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Pragmatic Play

Volatilitate

RTP% 95.50

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.20

Miza maximă 100.00

Role 7

Rânduri 7

Teme de joc

Anime


Funcționalități de joc

Cluster Pays Cumpărați Funcția Free Spins adiționale Cascading/Avalanche wins FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins


3 sau mai multe simboluri scatter te vor premia cu rotiri gratuite în jocul ca la aparate Mochimon.

3 sau mai multe simboluri scatter te vor premia cu rotiri gratuite în jocul ca la aparate Mochimon.

Bine ați venit la Mochimon Online Slot by Pragmatic Play

Joculca la aparate Mochimon este despre monștrii digitali numiți Digimon și despre un Digimon drăguț cu o piele elastică numit Mochimon. Digimon este un anime relativ cunoscut și ne bucurăm că Pragmatic Play experimentează cu teme mai noi. Jocul se desfășoară pe un layout de 7x7 cu mecanismul de câștiguri cluster pentru a vă acorda câștiguri oriunde.

Acest joc are mecanica obișnuită Tumble cu o caracteristică inovatoare Multiplier Spots. Multiplier Spots este o caracteristică grozavă care poate aduce în joc Multiplicatori cu adevărat valoroși. De asemenea, vă puteți bucura de o mulțime de runde bonus Free Spins, unde puterea Multiplier Spots este, de asemenea, amplificată.

Tema și funcțiile bonus par impresionante. Puteți verifica demo-ul gratuit Mochimon pe această pagină aici, la BETO. Dacă doriți să aflați cum funcționează totul, continuați să citiți această recenzie Mochimon.

Video: Mochimon Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocurile de cazino video Mochimon

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă Anime și grafică frumoasă

Temă și design

Nu se întâmplă prea des să vezi personaje mici și drăguțe cu desene animate bazate pe un anime. Digimon a fost un anime care a fost foarte popular în trecut, așa că unii dintre voi s-ar putea să recunoască tema. Indiferent dacă știți despre anime sau nu, tema este relaxantă și distractivă.

O fată drăguță de anime este văzută în picioare în partea dreaptă a rolelor, iar câmpul de joc este plasat în interiorul unei dube de mâncare. Restul fundalului este un oraș cu mai multe clădiri. Muzica este surprinzător de distractivă și sună ca un amestec frumos de mai multe instrumente cântate în armonie perfectă.

Simboluri

Personajele roz, galbene și albastre plătesc cel mai mult, deoarece plătesc între 60x și 150x din miza ta pentru aterizarea a 15 sau mai multe simboluri identice într-o combinație câștigătoare.

Personajele mov, verde, portocaliu și maro deschis vă vor plăti între 20x și 40x din miza dvs. pentru aterizarea a 15 sau mai multe simboluri identice într-o combinație câștigătoare.

Simbolul Scatter este un cufăr cu comori, iar în acest joc de păcănele nu apar simboluri Wild.

Un aspect mai mare înseamnă câștiguri mai mari

Un aspect mai mare înseamnă câștiguri mai mari

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Mochimon Slot Machine

Mochimon se joacă la fel ca și alte jocuri pe Pragmatic Play, așa că nu ar trebui să întâmpini probleme dacă urmezi pașii menționați mai jos.

  • Deschideți site-ul celui mai bun cazinou în funcție de dumneavoastră și căutați acest slot.
  • Începeți jocul și ajustați pariul pe rotire folosind butoanele plus și minus.
  • Încercați să faceți clic pe diferite butoane și explorați setările și tabelul de plăți.
  • Ori de câte ori sunteți gata să jucați, faceți clic pe butonul de rotire sau apăsați bara de spațiu.

Acest joc are mecanismul de plată în grup, așa că vei obține un câștig atunci când prinzi 5 sau mai multe simboluri identice care sunt conectate între ele pe verticală sau pe orizontală.

Câștigă un număr mare de rotiri gratuite

Câștigă un număr mare de rotiri gratuite

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus uimitoare

Funcțiile adaugă multiplicatori în locurile în care primești câștiguri, iar acei multiplicatori rămân acolo în timpul bonusului principal. Pe scurt, acest slot poate arăta ca un desen animat, dar este un slot puternic. Haideți să explorăm funcțiile și să vedem cum funcționează totul.

Funcția Tumble

Această caracteristică este cunoscută și sub numele de caracteristică cascadă. Fiecare simbol câștigător explodează, iar simbolurile noi și simbolurile existente cad în jos pentru a umple pozițiile goale. Atâta timp cât continui să prinzi simboluri câștigătoare, acestea vor continua să dispară și să fie înlocuite. În cele din urmă, veți obține câștigul total din toate tumbele după ce acestea se termină.

Funcția Multiplier Spots

După ce un simbol câștigător este eliminat de pe role, locul pe care se afla este marcat. Dacă un alt simbol câștigător aterizează și explodează pe același loc, i se va adăuga un Multiplicator. Multiplicatorul va începe de la 2x și se va dubla ori de câte ori veți ateriza un simbol câștigător pe acel loc, până când va ajunge la 128x.

Multiplicatorii sunt aplicați oricăror combinații câștigătoare care aterizează deasupra lor. În cazul în care mai mulți Multiplicatori fac parte dintr-un câștig, aceștia vor fi adăugați unul la celălalt înainte de a fi aplicați la câștig. Locurile marcate se resetează de îndată ce începe următoarea rotire în jocul de bază.

Funcția de rotiri gratuite

Aterizarea a 3, 4, 5, 6 sau 7 simboluri Scatter vă va acorda 10, 12, 15, 20, respectiv 30 de Învârtiri Gratuite. Locurile marcate și multiplicatorii acestora nu se resetează pe parcursul întregii runde de Free Spins, așa că nu pot decât să crească și să vă acorde câștiguri mari.

Dacăprinzi încă 3, 4, 5, 5, 6 sau 7 simboluri Scatter în timpul acestui bonus, vei primi 10, 12, 15, 20 sau 30 de Free Spins suplimentare, respectiv.

Funcția Buy Free Spins (Cumpără rotiri gratuite)

Poți alege să cumperi Free Spins plătind 100x pariul tău și să te bucuri de până la 30 de Free Spins cu șansa de a le redeclanșa.

Multiplicatorii sunt persistenți în timpul rundei bonus Free Spins.

Multiplicatorii sunt persistenți în timpul rundei bonus Free Spins.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 96,50% atât pentru joc, cât și pentru funcția Bonus Buy. RTP-ul este de fapt mai mare decât RTP-ul mediu cu o jumătate de procent, așa că veți obține randamente excepționale.

Acesta este un joc cu volatilitate ridicată, așa că cel mai bine este să evitați să mergeți la pariul maxim și să aveți răbdare.

Câștigul maxim este de 5.000x din pariul tău, ceea ce este mare și merită efortul.

Obține multiplicatori în valoare de până la 128x în jocul ca la aparate online Mochimon

Obține multiplicatori în valoare de până la 128x în jocul ca la aparate online Mochimon

ÎNAPOI LA CUPRINS

Mochimon Slot Review: Gânduri finale

Joculde păcănele Mochimon este ceea ce obții atunci când combini o temă anime cu un RTP ridicat, o grilă mare și funcții care nu dau greș niciodată. În comparație cu alte sloturi de la Pragmatic Play, acesta nu este ceva care să iasă în evidență. Cu toate acestea, posibilitatea pură de a obține Multiplicatori mari în Free Spins care pot dura mult timp ar trebui să fie suficientă pentru a vă face sângele să bată.

Aterizarea unui număr mare de simboluri Scatter declanșate vă va ajuta să obțineți până la 30 de Free Spins, ceea ce va garanta câștiguri mari datorită Multiplicatorilor persistenți. Din moment ce oferă același RTP, puteți opta și pentru funcția Buy Free Spins. Doar asigurați-vă că aveți suficiente fonduri pentru a face câteva cumpărări, deoarece unele cumpărări vor duce la randamente slabe.

Îngeneral, recomandăm slotul Mochimon chiar și celor cărora s-ar putea să nu le placă tema anime, deoarece are caracteristici care îl fac să merite să fie jucat. Ar trebui să jucați acest slot pe bani reali la cazinourile online recomandate de noi aici la BETO pentru cea mai bună experiență. Dacă doriți să încercați Mochimon gratuit, puteți juca demo-ul din această pagină.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Mochimon Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul de aparate Mochimon?

Câștigul maxim îi va premia pe jucători cu 5.000x pariul lor, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru marea majoritate a jucătorilor.

Care este RTP-ul și varianța slotului Mochimon?

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 96,50%, ceea ce este mai mare decât multe alte jocuri de păcănele, cu o marjă decentă. Volatilitatea acestui joc este de 5 din 5 sau foarte mare. Ar trebui să evitați să vă grăbiți și să faceți pauze după ce pierdeți prea mult.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Mochimon?

Da, acest joc de păcănele îi premiază pe jucători cu până la 30 de rotiri gratuite dacă prind 3 sau mai multe simboluri scatter. Punctele multiplicatoare nu se resetează în timpul Free Spins, iar tu poți, de asemenea, să reactivezi această funcție.

Cum funcționează funcția Multiplier Spots în jocul ca la aparate video Mochimon?

Atunci când prinzi un simbol câștigător în aceeași poziție de două ori, se adaugă un multiplicator la acea poziție. Multiplicatorul începe de la 2x și se dublează atunci când un simbol câștigător ajunge în acea poziție. Multiplicatorul se aplică la toate câștigurile în care este implicat simbolul de deasupra sa.

Este slotul Mochimon o înșelătorie?

Nu, acest slot sau orice altă lansare anterioară de la Pragmatic Play nu poate fi etichetată ca fiind o înșelătorie. Pragmatic Play nu este doar un dezvoltator de sloturi experimentat, ci și un dezvoltator care are o reputație solidă și licențe corespunzătoare. Pe scurt, nu vei fi înșelat atunci când joci acest slot.

Este posibil să joci Mochimon slot gratis?

Da, te poți bucura de multiplicatori de până la 128x, de rotiri gratuite și de funcția Bonus Buy, jucând gratuit în modul demo al jocului ca la aparate Mochimon, aici la BETO.